Vill unga kvinnor ligga med sin pappa?

Jag undrar vad Elin Cullhed med sitt lilla alster ”Dags att göra slut med pappa” i UNT vill och menar egentligen?

pappakomplex

Hon tar upp att unga kvinnor vill ligga med äldre män och att det ska bero på att de egentligen vill ligga med sin pappa. Eller nåt…

pappakomplex1

Grejen är väl att det inte ska vara vilken äldre man som helst utan en som är framgångsrik/rik/har status eller som på annat sätt är åtråvärd. Och förväntas vet jag väl inte om det görs direkt… Men jag förstår inte varför hon måste gå till populärkulturen för att hitta detta, är väl bara att läsa allt skvaller om till exempel Mick Jagger och vilka som fortfarande surrar runt honom och trånar, det är ju inte några i hans egen ålder direkt. Tror knappast de ser honom som sin pappa heller… Och de hade nog inte surrat runt honom om han varit en vanlig Mr Smith med en vanlig hyreslägenhet med ett vanligt kneg med en vanlig lön. Jagger är extremen men man ser det även i vardagen på en annan nivå så att säga, kvinnor väljer i regel män som är några år äldre, de ska vara lite framgångsrika i åtminstone den lilla verklighet man lever i. Har de också väldigt gott om cash så är det en extra bonus. Jagger kan välja och han kan vara kräsen, den vanliga mannen väljer inte utan blir vald och har inte råd att vara kräsen.

pappakomplex2

Jomenvisst, vad en skådespelare säger i pjäs är ju alltid sant, det vet väl alla? Och nu vet vi också att patriarkatet bearbetar patriarkatet överallt! Det är patriarkatet som lurar unga kvinnor att vilja ligga med de äldre framgångsrika männen som har status och pengar.

Ni får helt enkelt läsa själva vad hon skriver mer, det ovan är bara början av hennes underliga kulturartikel. Hon följer dock mallen själv till punkt och pricka för den delen, gift med en över 2 meter lång kille som är tre år äldre än vad hon själv är, en författare som också är ordförande i Sveriges Författarförbund. Men det är säkert tillfälligheter, det bara råkade bli så just för henne…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

18 kommentarer

 1. Pelle2

   /  04/16/2015

  Ja, det är konstigt att just ledande radikalfeministerna ”råkar” gifta sig med äldre,framgångsrika män medan dom utmålar ett sådant beteende som sjukt och ett
  utslag av patriarkatet när andra gör det.
  Det är ju också sjukt att hon menar att det är fel att en död pappa påverkar livet för de kvarlevande. Det är väl inte konstigare än att en mammas död gör det ?

  Tror heller inte att det handlar om att unga kvinnor ligger med äldre män för att på något sätt ersätta sin pappa. Förhoppningsvis är de attraherade av den äldre mannen och i vissa fall gör de det säkert av ekonomiska orsaker. I vilket fall är det ett val som de gör och det är ju knappast mannens fel.
  Men som radikalfeminist handlar ju hela livet om att spotta på medelålders, vita, heterosexuella män så det är väl det det hon vill göra….

  Svara
 2. Fugen

   /  04/16/2015

  Kvinnlig 40+ med kort frisyr?:
  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZUHlpUwFBqlEItSSgJiu28YslaGBhTE_TofESpbF9cDcZP4KV

  Obegriplig text, men det är väl för att jag inte är i kultursvängen, tack och lov. (Har blodtrycket att tänka på).
  Visst kan det väl vara tillfredsställande för både män och kvinnor att någon yngre finner personen attraktiv, Elin verkar dessutom känna till begreppet milf, då hade hon förstått att hon har genuint fel. Ett av de vanligaste sök orden inom porr.

  Personligen är jag så jäkla pervers att jag föredrar jämnåriga kvinnor, 40-50, men så skulle jag söka på milfporr, om det fanns behov av det.

  De yngre är som vitsippor, vackra där de står men vissnar rätt fort när de kommer in och ointressant på nära håll.

  Svara
  • Fugen

    /  04/16/2015

   Det saknas ett inte, i min text.Elin verkar dessutom INTE känna till begreppet milf

   Svara
   • Kristian

     /  04/16/2015

    Det har väl blivit förstört det ordet också. Allt över ”teen” verkar vara ”milf,” dvs det börjar vid 25. Inte ens porren kan man lita på längre. (*mitt ilandsproblem*)

    Svara
 3. MiT

   /  04/16/2015

  Det kan bli intressant att titta på, Kvartoft tycker jag är bra, i alla fall att döma av det jag sett med henne hittills. Holmberg var han som bara flinade fånigt när Gudrun var på besök i morgonsoffan. Men det kanske bara var en miss?

  Svara
 4. Grodan Boll

   /  04/16/2015

  Kärnfamiljsidyll som grädde på moset. Anar jag en golden retriver bakom volvon? Sicken normbryterska.

  Svara
 5. Du vet vem

   /  04/16/2015

  Jag trodde i min enfaldighet att folk så länge de inte är underåriga hade rätten att själva bestämma vem de vill ligga med utan att någon fröken vet bäst skulle lägga sig i.

  Svara
 6. MiT

   /  04/16/2015

  Hahahaha!

  ”Flyg med Gustav Fridolin och regeringen mellan Arlanda och Bromma!”
  http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150416/regeringens-kritiserade-kortflygningar-aterskapade-sa-manga-lata-minuter-tog-det

  Svara
 7. MiT

   /  04/16/2015

  Nu vet jag väldigt lite om rappare och deras texter men skiljer det så mycket mellan den där Mr Cool som skulle till Emmaboda och t ex Snoopen?

  ”Snoop Dogg till Uppsala”
  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/uppsala/snoop-dogg-till-uppsala

  Svara
 8. Kanske en förklaring till att yrkesfeministerna är så inskränkta – huvuddelen av deras ”input” kommer från ett massivt tittande på enklare underhållningsprogram.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: