Frågan man alltid ska ställa sig

Läste ett bra inlägg på Anybodys place ”.. och så kommer alla fördomarna på en och samma gång!”, den tar upp en krönika av Malin Roos i Expressen.

En sak i Roos krönika är intressant, förutom att det mesta hon skrev säkert är påhittat, och det är den här meningen i slutet

Vi måste börja inse att det finns en mottagare INNAN det vräks ur dynga.

VI måste börja inse… Låter fint, eller hur? Hur mycket Roos ingår i VI då? Tja en liten bit ovanför står det så här

Lika otäckt som det är med SD-politiker som låtsas att de inte är rasister men är brunare än bajs bara man skrapar på ytan, är folk som häver ur sig hat, utan att kanske ens mena det.

Folk är ”brunare än bajs”… Och som ni ser så är det inte bara SD-politiker hon menar utan folk som häver ur sig hat, de är ungefär likadana. Och underförstått är de givetvis SD-röstare med systempåsar som kallar folk för ”negerjävel” lite hipp som happ i samhället. Alla andra ingår i VI som ska förstå att det finns en människa som är mottagaren men Roos verkar inte se sig själv i VI-gruppen som måste förstå det. Hon verkar ju inte förstå att det finns mottagare av hennes ”brunare än bajs” därute som hon skriver från sin gigantiska maktplattform på Expressen. Och vilka ”hatarna” är brukar ju vara väldigt godtyckligt eftersom hat är samma sak som kritik i Sverige. Den här bloggposten är alltså en hatisk bloggpost om Malin Roos vilket betyder att jag är ”brunare än bajs”.

Välbetalda hatspridare är faktiskt några snäpp värre än anonyma nättroll eftersom de får LÖN för att sprida samma skit som de kritiserar de anonyma för.

Jag har nämnt Malin Roos i ett tidigare hatinlägg som förmodligen också är brunare än bajs, ”Hjärndöda texter”, där hon attackerade pensionärer för att vara gubbiga. Och underförstått, att matvarukedjan valde en man istället för en kvinna betydde givetvis också att de var SD:are. Ni vet, de som är brunare än bajs…

Även på Flashback kan man läsa om Roos krönika där de med rätta undrar om det verkligen har hänt det som hon beskriver i krönikan och eftersom det är flashback så spinner de vidare och undrar om det är en trend att underliga saker väldigt ofta verkar hända just journalister.

flashbackförklarar

Det är väl ungefär så. Framför allt det första stycket är väldigt beskrivande. Och det gäller även annat än just det ordet.

Det man måste fråga sig varje gång är ”Är det sant?” när man läser något som Roos krönika och liknande eller när det till exempel står som fakta att någon gått hem och grinat för att det var heteronormativt på stand-up… Varje gång måste man fråga sig det alltså! Och om man inte tror det är sant så måste man fråga sig varför det står om det inte är sant.

Nä, nu var det slut på det här inlägget, som givetvis är brunare än bajs, eftersom jag med min kritik hatar både Roos och samtliga kvinnor i världen.

MVH

MiT

Följande inlägg
Lämna en kommentar

6 kommentarer

 1. Finns ju rätt mycket ordvitsar och travestier som kan skapas ur Roos uttryck ‘brunare än bajs’

  ‘Bruna kränkta män’
  ‘Vitare än bajs’
  ‘Vit utanpå, brun inuti’

  Svara
 2. dejv

   /  04/22/2015

  ”Det är märkligt hur liknande incidenter alltid drabbar journalister i Södermalm och Vasastan. Förvisso är Stockholms innerstad rimligtvis fyllt med garderobsrasister med tanke på hur etniskt och kulturellt homogent områdena förblivit medan övriga delar av Sverige berikats å det grövsta.”

  Typ så. Beklämmande också att ett gemensamt drag för alla dessa journalister är den totala avsaknaden av en ryggrad.

  Svara
 3. Kommunister försöker stoltsera som antirasister. Men själva begreppet båtflyktingar uppstod när Demokratiska Folkrepubliken Vietnam råkade i krig med Folkrepubliken Kina på 70-talet. Etniska kineser som bott i Vietnam sedan generationer, förföljdes och tvingades att fly. Ofta skedde det i ranka småbåtar, avsedda för att användas på flodernas stilla vatten. Hur många som omkom ute i oceanen får vi säkert aldrig veta, men många plockades upp av handelsfartyg eftersom de befann sig i akut sjönöd. I samma veva förföljdes den sista lilla överlevande resten av judar av kommunistregimen i Polen, jag har pratat med många av dem. De utövade inte ens sin religion, och åt fläskkött – men det hjälptes inte. De straffades för att Israel vann krigen, trots hjälp från kommunistländerna.

  Det är fler likheter än olikheter mellan fascistregimer och kommunistregimer. Att Putin kom till makten var ingen tillfällighet.

  Kommunismens röda färg är blodet från alla dess hundratals miljoner offer.

  Svara
 1. Systerskapet | WTF?
 2. ”Därför försvann Ellens pappa” | WTF?
 3. Vitt eller bajsbrunt? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: