Systerskapet

Lady Dahmer är under attack och har varit det under en tid. Det verkar vara ett feministiskt krig som pågår. LD har samlat en del i ett inlägg, ”Så här kan det se ut när antirasister och feminister bestämmer sig för att trasha och smutskasta en annan feminist de inte gillar.” och det är en del från det fina systerskapet.

Givetvis så får vi andra också en släng av sleven här och där i inlägget, annars vore det ju inte LD liksom, men det är intressant att hon drabbas av just det hon själv varit med att driva fram under många år. Hon har gjort precis allt för att förknippa andra med diverse dåliga saker konstant oavsett om det är sant eller inte. Nu drabbas hon själv av EXAKT samma saker av det fina systerskapet, är det just sånt man kan kalla karma?

Hon är arg för att de sitter i slutna fb-grupper och pratar illa om henne. Ungefär samma sak som hände en lärare fast då försökte de få läraren sparkad från sitt jobb.

Hon har dock själv försökt förknippa till exempel mig med SVP, Hitler, Avpixlat, Fria Tider och så vidare och andra i samma twittertråd tyckte jag var samma sak som Åkesson, Franco och Stalin, hon påstår att man ”hänger ut” feminister i skottlinjen när man bara citerar vad de själva skriver och säger rakt ut i offentligheten, att jag beter mig vidrigt för att jag visar upp vad de själva skriver. Detta alltså bara i EN twittertråd…

LDunderattack

Mycket kan man väl säga om LD men ”transfobisk”? Och rasist? Hon är en könsrasist men det kallas ju vanligen sexist och inte rasist.

LDunderattack1

Jaha, hon drabbas av exakt samma saker som hon själv brukar använda?

LDunderattack2

Jajamen, jag är en av de som hon får hat ifrån enligt henne själv. För ni vet väl att visa upp det som de själva skriver rakt ut i offentligheten är hat? Att kritisera också är hat? Sen har hon säkert fått en jävla massa riktigt också men metoden är alltid att förknippa allt med det mest dåliga oavsett om det är sant eller inte.

LDunderattack3

UPPPS, där fick jag visst vara med lite på ett hörn också, jag ”hänger ut” enskilda feminister. Jag vet inte hur många gånger man ska behöva säga det men att visa upp vad någon skriver rakt ut i offentligheten är inte att hänga ut, det är bara att visa upp vad de skriver rakt ut i offentligheten… Jag brukar kommentera vad de skrivit rakt ut i offentligheten men det är inget konstigt EFTERSOM DE HAR SKRIVIT DET RAKT UT I OFFENTLIGHETEN! Tycker man att det är så problematiskt det man skriver att man anser sig ”uthängd” för det så kanske det inte var så vidare bra skrivit? Klarar man inte av att hålla fingrarna i styr så kanske fb och twitter inte är rätt ställen för dem att hänga på?

Äh, ni får gå in och läsa hennes inlägg själva, det är låååångt och innehåller mycket dumpar.

Men apropå hennes rubrik, vad är det för skillnad på den och innehållet i posten jämfört med hur det brukar se ut när LD själv och andra feminister är igång med sin ständiga GBA?

Den som ger sig in i drevet får drevet tåla. Jag hade tänkt att skriva ett litet försvar för henne eftersom det faktiskt är lika dåligt när hon drabbas av GBA som någon annan. Så tänkte jag tills jag läste igenom och såg att det hon är kränkt och arg över är att hon drabbats av i princip samma saker som som hon ständigt utsätter andra för. Då försvann min försvarslust…

Hon har helt enkelt drabbats av det som hon själv envetet jobbat fram under flera års tid. Det blir såhär när man anser att man ska kunna sparka på människor beroende av var de kanske befinner sig på en skala, när ALL kritik kallas hat oavsett, när ALLA är kvinnohatare om man kritiserar vad hon skrivit med mera. Det vi ser i hennes inlägg är helt enkelt radikalfeminism när den blommat ut. Det är detta radikalfeminismen vill uppnå. Oavsett om hon vill det eller inte så är det EXAKT detta som LD och andra har kämpat för. Vi andra har försökt visa det under tidens gång genom att visa upp alla idiotier från radikalfeminismen, vi har försökt att varna för att detta kommer att ske. Men då har LD stått med fanan i hand på barrikaden och kallat oss SVP:are, Hitler, rasister, nazister och så vidare.

En annan metod är att kalla folk bajsbruna…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

52 kommentarer

 1. Vad betyder GBA?

  Svara
 2. Intenso

   /  04/22/2015

  Det verkar finnas ett inbyggt behov i totalitära idéer om att rensa ut det som inte är renlärigt. Kanske har Lady D. Klivit över gränsen för vad hennes medsystrar, de som bara jagar i grupp, kan tillåta sig acceptera. Liknande ”utrensningar” har skett inom kommunismen såväl som nazismen. Rättning i leden skall det vara och allt ogräs skall rensas ut, för sakens skull. Dags kanske att LD tänker över sina ställningstaganden och kommer in från kylan. Men, då skall det fan i mej göras avbön. Vissa av feministerna är så militanta och verklighetsfrämmande att de mycket väl kan ta till handgripligheter om de triggas för långt.

  Svara
  • Skogsmulle aka dr Mabuse

    /  04/23/2015

   Jojo, Lady Dahmer får nog ägna en stund åt radikalfeministisk strategianalys. Det gick ju illa för den en gång så uppburne och tongivande kamrat Lev Trotskij. Att han varit en portalfigur i klass med Lenin i SITT värv hindrade inte att en viss meningsmotståndare senare tyckte det var rimligt att ta honom av daga. Inga jämförelser i övrigt givetvis. En grandios tröst för Lady D, denna liknelse med en annan som hamnade i kylan…

   Svara
 3. Larsson

   /  04/22/2015

  Är det inte bara så att LD genom sitt fria tillträde till media, populariserande av maktteorier och normaliserande av hat mot män, där hon inte gör större skillnad mellan män av olika sexuell läggning eller hudfärg, öppnat upp för ännu mer radikala grupper, som siktar in sig på att göra dessa åtskillnader? Misantropiskt hat finns i outsinliga mängder hos dessa grupper, att fördela över folk man just nu tycker extra illa om av olika skäl – oftast personliga.

  Svara
 4. Frogfish

   /  04/22/2015

  Vad är det man brukar säga om karma?

  Jag har faktiskt svårt att tycka synd om henne. En del lektioner i livet svider helt enkelt.

  Svara
 5. Alex Nyström

   /  04/22/2015

  Fullt av rasism i de där dumparna. ”TILLTALA MIG INTE DIN VITA JÄVEL”? ”Sluta stödlikea mina grejer din vita överklass vänsterlajvande vita savage”. (Notera TVÅ hänvisningar till hudfärg). Förstår inte de här människorna vad det är de säger? De behöver hjälp. Jag skojar inte.

  Det verkar f.ö. gå alldeles utmärkt att photoshoppa in Åkessons huvud på en naziuniform och lägga ut på såväl blogg som FB, men när andra jämför henne med nazism, då tar det hus i helvete.

  Det de håller på med är en sjukdom. Det är allvarligt. Kanske dags att Uppdrag Granskning granskar den här extrema och urspårade ideologin?

  Svara
 6. Daniel Hammarberg

   /  04/22/2015

  Det känns som att dessa skogstokiga feminister som upplever sig ”uthängda” inte inser hur abnorma deras åsikter ter sig för normala personer, varför exponering i ej vänligt inställd miljö uppfattas som ett hot. Det finns dessvärre många miljöer där de dominerar med sin dårskap, särskilt samhällsinstitutioner som socialtjänsten. Från sina ställningar där kan de minsann hota familjer och utöva påtryckningar för att få som de vill, men de tål inte att granskas.

  Svara
 7. Pelle2

   /  04/22/2015

  Sidan du länkade till var så belastad att man inte kommer in just nu.Tydligen många som är nyfikna alternativt går in för att visa systerskapets godhet inom feminismen ;-).
  Tycker inte att någon skall behöva utsättas för hat men om man som LD själv är en hatare så är det inte konstigt att någon eller några lackar ur på henne och startar ett drev.
  Det är ju dock lite ironiskt att de som verkar vara värst är hennes egna meningsfränder inom radikalfeminismen och inte de som hon har utsatt för sitt hat,dv.s vita män och pojkar.

  Svara
 8. Pelle2

   /  04/22/2015

  Lyckades komma in och läste en del. LD verkar kämpa hårt för att behålla sin plattform bland radikalfeministerna men om de som trackar henne är representativa för den gruppen så verkar hon vara rökt.
  Det verkar som om identitetspolitikerna har dömt ut henne som ej tilräckligt rasifierad och de verkar dessutom ha utökat sitt hat mot vita män till vita kvinnor. Trevliga människor dom där rasisterna är…

  Svara
 9. Ge henne en kram – det hatar hon.

  Svara
 10. Rick

   /  04/22/2015

  Så Toklandet har liknats vid Hitler av LD? Undrar bara hur hon fått för sig att Hitlers bidrag till världshistorien består i att korrekt återge vad andra sagt i offentligheten.

  Det är något med den svenska skolan…

  Svara
 11. MiT

   /  04/22/2015

  Nina Åkestam, det är väl hon som skriver radikalfeministiska krönikor i Metro?

  Svara
 12. Ingen förtjänar hat. Men det är som många andra har sagt tidigare. Rörelser kommer och rörelser går. Det här är bara början. Den där rörelsen kommer att implodera av sitt eget hat. Förtrycktast är bäst och alla anklagar alla andra för att vara för cis, för hetero, för manlig, för vit, för medelklass, för funktionsobehindrad eller något annat. Borgerliga avvikelser hette det på 1970-talet, nu är det medfödda kätterska avvikelser som ligger dem själva i fatet. God ton ses som en svordom och då kommer den dåliga tonen och hatretoriken tillbaka på dem själva som en bumerang. Håll ut i några år så är det över.

  Svara
 13. MiT

   /  04/22/2015

  ”Duktiga flickors ursinniga uppror”
  http://www.vk.se/1429805/duktiga-flickors-ursinniga-uppror

  Svara
 14. MiT

   /  04/22/2015

  Svara
 15. MiT

   /  04/22/2015

  Svara
  • Hanhunden fick tvångströja då den uppträdde hotfullt mot kvinnor samt uppges ha tittat på feminister med den manliga blicken.

   Svara
  • Anders

    /  04/23/2015

   F!, partiet där även hundarna har offerkofta. Tänk på att: Vissa våldsverkare ger sig också på djur -> Allt relevant våld är ”mäns våld mot kvinnor” -> De festa män är infekterade av våldsamma maskuliniteter -> män slår också husdjur -> alla husdjur ska ha offerkofta. Logiskt!

   Svara
  • Eller kissat i biografen kanske?

   Svara
 16. MiT

   /  04/22/2015

  Svara
  • Anders

    /  04/23/2015

   Nånannanismen i ett nötskal. Även att kräva fler kvinnor i STEM, men själv välja stereotypiskt kvinnligt. Viktigaste fråga till de som kräver utan att själva ställa upp: If not you, who?

   Svara
  • Skogsmulle aka dr Mabuse

    /  04/23/2015

   Hahahaha….Vilken guldgruva denna blogg är!

   Svara
 17. MiT

   /  04/22/2015

  Svara
 18. MiT

   /  04/22/2015

  Svara
 19. MiT

   /  04/22/2015

  Svara
 20. Andrea

   /  04/22/2015

  LD är absolut inte rasist, möjligen kan jag förstå att transpersoner kan bli irriterade på henne eftersom hon prompt ska dela upp män och kvinnor i stereotypa könsroller som vore hon en überkonservativ person från stenåldern. Däremot är hon grovt misandrisk samt förtryckande mot sina fans som tror på hennes världsfrånvända gytter och därmed mår sämre än unga människor ska behöva göra. Blir ganska ironiskt när hon anklagar andra för att göra EXAKT det hon själv gör i det här inlägget. Och självklart tycker hon som vanligt inte att hon har gjort något fel. Big ego much?

  Svara
 21. Andrea

   /  04/22/2015

  För övrigt väldigt skönt att se att även hennes egna börjat tröttna på henne. Hon borde ta sig en allvarlig funderare över vad det kan bero på. Människor som aldrig kan ta till sig kritik utan jämt ska skylla ifrån sig tenderar att bli mycket obehagliga och empatilösa personer.

  Svara
  • Hmm

    /  04/23/2015

   Andrea: Jag har faktiskt sett LD ta till sig av kritik mer än en gång. Bl a från mig.

   I övrigt så har jag på hennes blogg argumenterat för att hat föder hat och kommer aldrig leda till något gott.
   Men jag vill här på denna blogg säga att skadeglädje är en ful sak. Vi kan alla ha det då och då men bör hålla tillbak den och framförallt hålla tyst om den. Att säga; Vad var det jag sade?,leder heller aldrig till något positivt.

   Jag tror ingen av oss här förstå hur dåligt hon mår just nu.

   Svara
   • Rick

     /  04/23/2015

    Jag har inga problem med att känna tillfredsställelse när den sortens figurer som LD får skörda det hon själv sått. Det är inget fult med det, bara naturligt. Den trista skadeglädjen är en helt annan sak, som t.ex. om jag skulle glädjas över att någon som ansträngt sig för att prestera skulle misslyckas medan jag själv inte gjort något alls. Vi talar alltså om två vitt skilda saker.

    Svara
   • Pelle2

     /  04/23/2015

    Jag förstår att hon mår dåligt när hennes forna vänner vänder sig emot henne och när hennes plattform inom radikalfeminismen rämnar.
    Är heller inte speciellt skadeglad utan tycker mera att det är fascinerande att se på när hennes egen hatretorik vänds emot henne och att det dessutom är hennes egna ideologiska kamrater som står för hatet och inte de män som hon utmålar som roten till allt ont.Det visar verkligen vilken sjuk och hatisk ideologi som radikalfeminismen är.

    Låt oss alla hoppas att det blir en ögonöppnare för de som har stött radikalfeminismen
    och att detta är den första spiken i radikalfeminismens kista !

    För övrigt kanske Lady D skall ta sig en funderare på hur hennes hatideologi har påverkat de grupper som hon själv hatar.

    Svara
    • Jag känner ingen skadeglädje, men snarare en känsla av konsekvens. Jag, och många andra, har länge argumenterat för att ideologier som bygger på att utmåla grupper som ”fienden” och odla ”det Goda Hatet” hamnar just i den här typen av beteende. Det är tragiskt att så många människor naivt bistår dem, i tron att de faktiskt kämpar för tolerans och trygghet.

     Reflekterar man över det, kommer man naturligtvis till slutsatsen att det som nu drabbar LD är lika oacceptabelt, grymt och farligt som det alltid varit, vare sig hon själv bidragit till det eller inte. LD själv hade förstås kunnat lyssna på alla varningar hon fått, och lagt om sin stil. Att så inte skett tycktes uppenbart för mig, när jag nyligen försökte föra fram rationella argument mot hennes påståenden om att manshat har ”noll” konsekvenser, och jag omedelbart blev hånad och blockad som svar.

     Svara
   • MiT

     /  04/23/2015

    Det handlar nog inte om skadeglädje utan kanske som Rick skriver, om tillfredsställelse? Att någon form av rättvisa har skett?

    Jag gissar att hon mår precis lika dåligt som de som drabbats av henne själv har gjort? Det är väl rimligt att anta?

    Jag hade faktiskt tänkt att skriva att det är dags att lägga av, att de ska lämna henne ifred, att GBA och påståenden som hon drabbas av nu inte ska förekomma alls, att det finns väl tillräckligt mycket från henne ändå att kritisera. Men jag kunde inte förmå mig till det när jag såg att det hon fått är bara en spegelbild av hur hon själv beter sig.

    Svara
 22. Svenne

   /  04/22/2015

  Men det är ju billigare att flyga… #mp #fail

  Svara
  • Anders

    /  04/23/2015

   Kostar 87 dollar (750 sek) att åka de 350 km NY-Wa DC. Dyrt för en riksdagsledamot.

   Svara
 23. Svenne

   /  04/23/2015

  #mp #fail

  Svara
 24. QED

   /  04/23/2015

  OT: Marteus går från klarhet till klarhet

  ”Självhatande svenskar stoppar inte jihadister”

  http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/sjalvhatande-svenskar-stoppar-inte-jihadister/

  Svara
 25. Maria

   /  04/23/2015

  Cry me a fucking river. Så när hon själv får smaka det som hon utsatt andra för är det inte lika kul längre? Var hon inte med och hatade och drevade mot sin egen svägerska för inte så länge sedan? När det här blåst över kommer hon fortsätta hata, gapa, dreva och hyckla som alltid. För HON har ju aldrig fel!

  Svara
 26. Del två

   /  04/23/2015

  Del två av Zarembas skakande granskning av ”sekterismen” inom socialtjänsten:

  http://www.dn.se/kultur-noje/darfor-forsvann-ellens-pappa/

  Svara
  • Pelle2

    /  04/23/2015

   Minst lika bra och skrämmande som den första delen !

   Svara
 27. Det verkar gå tungt för härföraren, när fotsoldaterna gör myteri

  Svara
 1. ”Därför försvann Ellens pappa” | WTF?
 2. Lite blandat från 2015 del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: