Miljöpartiet slutar att öppet flirta med radikalfeminister, fortsätter i smyg

Vi minns ju alla Åsa Romsons tal i Almedalen i somras där hon på ett härligt feministiskt sätt slog fast att vita heterosexuella män inte var människor enligt Miljöpartiet. Feminister runt om i Sverige jublade, ”Thats my girl!” sade de. Vilket borde vara en varningssignal till vanliga Svenssons. Och det var det också, Miljöpartiet gick inte framåt alls utan snarare tvärtom, de backade lite och lämnades i avgaserna bakom SD i kampen om att bli det tredje största partiet. Kanske inte så kul för en miljömedveten vit heterosexuell man att veta att partiet han tänkt att lägga sin röst på inte ens ser honom som en människa, utan något lägre. Som dessutom är skyldig till precis allt ont som någonsin förekommit i världshistorien.

mplockarösterfrånfi

Nu erkänner Miljöpartiet öppet att det var för att försöka stjäla röster av Fi för att tycka att vita heterosexuella män inte ens är människor är alltså även enligt Miljöpartiet feministiska tankar. Vi andra har vetat det hela tiden förstås.

Men det är försent för Miljöpartiet att tvätta bort stämpeln tror jag, det är lätt att rasera ett något men svårt att bygga upp det.

mplockarösterfrånfi1

Och det blir nog inte lättare att tvätta bort stämpeln när de i smyg ska fortsätta tycka att den vita heterosexuella mannen inte ens är en människa.

grc3b6nungdomshumor4

Det blir inte heller lättare när de har folk i ungdomsförbundet som aktivt könsdiskriminerar när de kan fast de försöker dölja det genom att kalla det ”progressiv könskvotering”. De har ”utvecklat” tanken med en man och en kvinna som språkrör.

Men varför kvoterar de bara in kvinnor? För det säger hon i de andra tweetarna som finns i inlägget som länkas.

mplockarösterfrånfi3

För att det är onödigt att kvotera in en överrepresenterad grupp. Män är alltså överrepresenterade i Grön Ungdom enligt Magda Rasmusson.

mplockarösterfrånfi2

Men som vanligt så dyker det upp tråkig fakta om verkligheten (som naturligtvis inte bemöts alls av Magda. Vad jag såg i alla fall…) som säger något HELT annat.

Så Miljöpartiet ska alltså inte längre öppet flirta med Fi utan göra det i det dolda i stället. De har ett ungdomsförbund som öppet och ogenerat könsdiskriminerar och tycker det är jättebra, de är nästan värre än Fi när det gäller sånt här. Ungdomsförbundet är även i övrigt extremt radikalfeministiskt.

Nu finns det två alternativ här som är tydliga, antingen så flirtade MP med Fisarnas väljare av rent populistiska skäl, man ville ha dem och menade inte alls något med sin feminism, det vill säga att de är falska. Eller så menade man precis allt med sin feminism men upptäckte att det inte var så lyckat i form av andra väljare som försvann och fortsätter med den i det dolda istället, det vill säga att de är falska…

Kämpa Miljöpartiet!

Sen sparkar jag inte in bollen i det öppna målet vad gäller regeringsduglighet…

Däremot en annan sak som Anders Wallner tar upp, nämligen hur de vill profilera sig, är intressant

mplockarösterfrånfi4

En kvinna som står i en fors ute i en orörd naturskog. Det är sant att skogen kommer att vara orörd, väldigt orörd om Miljöpartiet får bestämma. Den kommer att vara så orörd att det inte finns en människa i den för vem ska ha råd att åka dit och se det där när folk inte ens ska kunna bo på landsbygden med miljöpartistisk energipolitik eftersom man då får betala eller flytta när skatterna blir ohållbara? Då får vi nog nöja oss med att titta på sån fantastisk natur på gamla bilder. Och det kanske är det han menar? Att det bara ska finnas på bild för pöbeln? Är ju fantastiskt och vardagsnära, vem som helst kan ju då plocka fram bilden när lusten för lite orörd natur pockar på. Härlig framtid.

********************

Genusdebatten: ”Belägringstillståndets mentalitet

Ekvalist: ”Att pojkar missgynnas pga kön i skolan är oväsentligt

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

27 kommentarer

 1. Jonte

   /  05/08/2015

  Kan inte sluta garva åt detta 😀 Så här går det när man lever i södermalmsbubblan och tror att alla tänker som ens hipsterpolare

  ”Det här var kvällen i Almedalen när Miljöpartiets Åsa Romson steg fram som en stor politisk strateg. Hon har läst den radikala opinionen noga – och vet att tiden för hennes hjärtefrågor är inne nu”

  http://www.dagensarena.se/innehall/asa-romson-satsade-allt/

  Svara
  • MiT

    /  05/08/2015

   Där var den jag letade efter och som jag tänkt att ha med lite i inlägget! Jaja, nu finns det här istället. Har för mig att dagensarena så sent som i okt, nov någon gång hade den på första sidan med en beskrivning som ”vasst Almedalstal” eller liknande 😀

   Edit: Nej, det kan ha varit det första, det är om stor strateg, nu när jag tänker efter. Lika roligt i alla fall!

   Svara
   • Jonte

     /  05/08/2015

    Det är så avslöjande, stora delar av mediaeliten lever verkligen i en bubbla. Den ”radikala opinionen” är hennes kompisar på aftonbladet och södermalm.

    Svara
  • Kristian

    /  05/08/2015

   Dagens tips: skriv i historiskt presens så låter det ännu roligare efter bara några månader!

   Svara
  • Det här var kvällen i Almedalen när Åsa Romson trampade in som en full grälsjuk kamel. Hon hade läst scum noga – och nu efter att kommit till sidan 12 visste hon att tiden var inne.

   Svara
  • Och samtidigt är det inte diskriminering att förhindra män att ställa upp i en löpartävling.

   Svara
 2. Anders Senior

   /  05/08/2015

  OT:
  Så, då har vi fått vår första apartheidfrisör! Feministiskt Jubel!!

  http://www.expressen.se/gt/de-oppnar-salong-for-kvinnor-som-bar-sloja/

  Svara
  • Grodan Boll

    /  05/09/2015

   Fast de djävla dödsknarknazistern gjorde en miss i sitt citerande:

   Eftersom muslimska kvinnor som bär slöja inte får visa håret för män

   I fredens religion finns inget förtryck, framför allt inte ett patriarkalt sådant. Vad de egentligen sa var att muslimska kvinnor inte vill visa sitt hår.

   Svara
 3. Svenne

   /  05/08/2015

  Svara
 4. Svenne

   /  05/08/2015

  Svara
 5. MiT

   /  05/08/2015

  Svara
 6. Dreadlock

   /  05/08/2015

  ” partiet (Mp) nu istället ska inrikta sig på en mogen väljarkår i medelåldern.”

  Ett parti med en ideologi i akut upplösning, fortsätter sin golgatavandring som populistpartiet nr.1 . Så, nu förväntas att allt ska bli förlåten och glömd när Mp nu tar sig an den mogna väljarkåren ?

  Svara
  • Kristian

    /  05/08/2015

   För en aning om vad som händer när man överger kärnväljarna och principerna kan man ta en titt på vad som nu hände med LibDem i valet i Storbrittannien .
   Hmm. Det borde i så fall snarare drabba (S) av regeringspartierna.

   Svara
   • Dreadlock

     /  05/08/2015

    Ja, Mp har ju gjort ett gediget arbete med att reta upp alliansväljare. T.o.m. Birger Schlaug såg vad som skulle ske med den policyn.

    På frågan ” Vilket är det stora problemet med Miljöpartiet i dag som du ser det?
    Svarar Schlaug :

    – Att den stora frågan för partiet blev att sitta i regering, inte att driva politik. Och det är fan i mig inte samma sak!

    Med Romsom´s ” frispråkliga” attityd och med Fridolin som floskelmaskin och Kunkhe (Som blev medlem av Mp 1 vecka innan hon valdes som demokratiminister) så vette 17 om det kan attrahera några andra röster,förutom i storstädernas hipsterkvarter.

    Men å andra sidan så har vi ju en sossig god dag yxskaft statsminister , som backar med full fart tillbaka till dåtiden.

    Svara
 7. Pelle2

   /  05/08/2015

  Det förstod vi nog alla att MP,s feministiska utspel mest handlade om att stjäla röster. Dom var ju tvungna att hitta något annat att profilera sig med än miljön. Vad passar då inte bättre för ett populistparti som MP än att utge sig för att vara feminister ?
  Det är ju dock skrattretande att skolan och kulturen skall vara några av deras framtida fokusområden.Efter denna mandatperioden kommer vi med all sannolikhet se att Gustaf ”jag skall fixa skolan på 100 dagar” Fridolin inte har lyckats med att fixa skolan.

  Vad Alice ”det är en viktig fråga tycker jag” Bah-Kuhnke har hittat på törs jag inte ens tänka på…. Tidigare trodde jag att hon i sann radikalfeministisk anda skulle satsa på att kvotera in kvinnor inom kulturen men nu kanske den dörren är stängd i och med dagens utspel.

  Svara
 8. Grön Ungdom borde kanske bilda motpol till Unga Feminister och döpa om sig till ‘Inga Feminister’?

  Svara
 9. MiT

   /  05/08/2015

  Svara
 10. MiT

   /  05/08/2015

  Svara
 11. MiT

   /  05/08/2015

  Svara
 12. MiT

   /  05/09/2015

  Svara
 13. MiT

   /  05/09/2015

  Svara
 14. MiT

   /  05/09/2015

  Svara
 15. Quiz:
  Vilken grupp är skyldig?
  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2709766-vita-bussar-utstallning-vandaliserad

  A: Nazister
  B: Islamister
  C: Kommunister

  Svara
 1. Naivitetens extremistiska ansikte | WTF?
 2. Påminnelse inför valet: Del 5 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: