Städa bort skräpet inom Public Service!

Igår var det dags igen för ännu ett haveri inom Public Service, det var SVT som ska börja räkna penisar på allvar. Jag såg det först på Aktuellts 18-sändning när de påannonserade Kulturnyheterna och där valde ut detta som exempel från det programmet. Jag skrev den här tweeten då

snoppensdagar1

Jag tog i lite extra, ville vara lite rolig för att verkligen visa den fullständiga galenskapen. Jag skrev den alltså innan inslaget i Kulturnyheterna. Då hade jag inte ens sett tweeten nedan

snoppensdagar

Jaha, jag försökte spetsa till det genom att överdriva vad det skulle handla om. Fuck that! SVT själva beskriver det på ett sätt som skulle inte ens jag kunna komma på. Kolla länkadressen, från början var rubriken ”Snoppräknaren ska skapa jämställdhet”, som det står i tweeten också, men de har ändrat rubriken på artikeln som länkas men samtidigt glömt att ändra i länkadressen… Och så låtsas de vara oförstående över att andra undrar över deras extrema sexism

snoppensdagar2

Ninni reagerade

snoppensdagar3

Och möttes av det där… Det är som att få frågan ”ser du inte att det är soligt ute?” när solen gassar en totalt molnfri dag och svara med ”Vad exakt är soligt?”. Ordet ”exakt” säger jävligt mycket om den som yttrar det i sådana här frågor, hon (tar för givet att det är en hon) vet alltför väl vad man menar. Rubriken är ju ändrad…

snoppensdagar4

snoppensdagar5

Eller kanske ”Kroknäsans dagar är räknade”? Med tanke på att det också är en kroppsdel man föds med och att Rättviseförmedlingen tillämpar radikalfeminism vilket innebär att alltid demonisera gruppen män baserat på myter, fantasier och galna idéer.

snoppensdagar6

snoppensdagar7

snoppensdagar8

De förstår det inte alls eftersom de själva inte ser det som så utan som något rättfärdigt beteende inom sekten/kulten.

snoppensdagar9

snoppensdagar10

Det blir bara ännu mer galet när de försöker spela dumma, som om de inte förstår alls…

Länken i SVt:s tweet går till artikeln ”Rättviseräknare ska skapa jämställdhet” och de går loss direkt

snoppensdagar11

Svenska mediehus ska ”bli bäst i världen på jämställdhet”… Så Rättviseförmedlingen vill ”hjälpa” till med det? Det var ju vänligt att en politisk organisation vill ”hjälpa” till med det. För det är bara det som Rättviseförmedlingen är, en extremistisk politisk organisation långt till vänster på skalan.

snoppensdagar12

Licenspengar går alltså till en ”tävling i könsbalans”. Vadå balans? Why? Vad tror de ska hända för magi när det är ”balans”?

snoppensdagar13

Könstavla/genustavla… You cant make this shit up!

snoppensdagar14

Härlig syn på män hos Jenny, när de syns så är det ”gubbtunga nyhetsdagar”…

Nu kan man tro att det här är ett nytt märkligt påfund lanserat av sekteristerna på Rättviseförmedlingen men så är det visst inte, i artikeln ”Aktuellt-redaktionen: ”Vi har inte tid att räkna kön”

snoppensdagar15

kan man läsa att de hade en excel-fil där de matade in sådana oerhört relevanta saker som hur många män, kvinnor och personer med icke nordiskt klingande namn som var med… Jag blir mållös, det har alltså hållit på med sånt jävla trams under förmodligen flera år?

snoppensdagar16

Aktuellts mål borde väl vara att leverera nyheter som är relevanta och inget annat? De var ”urusla” på att ha personer med annan bakgrund än svensk. Levererar de bättre nyheter än andra? Sånt här går alltså licenspengar till…

snoppensdagar17

WTF? Läs det ovan några gånger. Religiös bakgrund och funktionshinder… Jodå, det där med religiös bakgrund har vi sett för mycket av som det är, de är ju blixtsnabba med att kalla in islamister/islamistförsvarare så fort det handlar om islam… Det ovan är alltså ren marxism som ska in i Aktuellt. Och först har de inte tid att räkna, sen ska de räkna extremt mycket…

Så här går det när extremister som Rättviseförmedlingen får dra i trådarna i bakgrunden. Man har ju länge misstänkt att de är och smyger i korridorerna men det har ju inte bekräftats ordentligt förrän nu. Det blir haveri efter haveri efter… Man kan inte vänta sig något annat.

I slutet av det här inlägget, ”Den viktigaste kompetensen: Radikalfeminist”, skrev jag

Det här är inte det sista haveriet vi kommer att få se…

Nu gällde det ovan SR och Knyckares självmordslista men det spelar ingen roll, samma sak på SVT. Och sen dess har vi ju sett SVT:s rasbiologiska lilla kartläggning, garanterat efter idéer från Rättviseförmedlingen eller någon annan från sekten, tro inte något annat! Public Service kommer nu att stapla haveri efter haveri på varandra eftersom ingen säger stopp. Tydligen finns det sådana som bestämmer som tycker att idiotin i dess renaste form är något mycket bra. Räcker mer än väl att SVT-Sporten har blivit otittbar, att Kulturnyheterna VARJE dag har med radikalfeministisk propaganda, att det märks ALLTFÖR tydligt att de driver en radikalfeministisk propaganda över hela linjen.

Nu smyger alltså Rättviseförmedlingen omkring i korridorerna och de tidigare haverierna får sin naturliga förklaring.

Jag skulle vilja ha svar på hur mycket Rättviseförmedlingen, som alltså ENBART är en politisk organisation långt ute på vänsterkanten, har betalat för att få möjlighet att styra och påverka till exempel nyheterna? För de har väl fått betala saftigt för den unika möjligheten? För SVT har väl inte använt licenspengar för att betala Rättviseförmedlingen för något som vilka andra som helst skulle kunna offra sin ena arm (kanske till och med bägge…) för att kunna få möjlighet till?

Har de betalat Rättviseförmedlingen för deras fantastiska möjlighet att både påverka och styra vilka nyheter och övriga program som sänds i Public Service eller har Rättviseförmedlingen fått betala vad en sådan sak är värd?

Public Service går in i identitetspolitikens värld med vidöppna ögon. För de måste väl ändå förstå att vad de håller på med och som önskas av Rättviseförmedlingen är marxism och identitetspolitik och INGET annat?

Inte nog med det, nu är de inne i en ”expertgrupp” tillsatt av regeringen som ska granska jämställdheten på universiteten också, tillsammans med annat löst genusfolk för att garantera att det absolut inte kommer att handla om någon jämställdhet alls…

expertgrupp

Läs vad Hellmark Knutsson säger så förstår man bättre varför de inte vill att folk som jobbar med jämställdhet och kan de frågorna är med utan att de hellre väljer genusfolk och radikalfeminister som aldrig har jobbat med någon jämställdhet alls.

Tänk ändå vilket inflytande Fi har med sina galna idéer…

Ekvalist om detta: ”Könsräkning och kvoteringsiver på SVT”.

Susannas crowbar har tagit upp ”epertgruppen” som jag nämnde ovan ”Den feministiska regeringen förnekar sig inte”.

Fröken missnöjd tar också upp SVT.s haveri: ”the final countdown…”.

MVH

MiT

Annons
Lämna en kommentar

86 kommentarer

 1. Odd

   /  05/13/2015

  Sverige, et land for for kvinder (af begge køn), HBTQ’ere og indvandrere!

  Kors.
  Lad os sprænge Øresundsbron til atomer, om ikke andet så for at beskytte Danmark fra svenskt VANVID…

  Svara
  • Kristian

    /  05/13/2015

   Kommer att tänka på en påhittad rubrik från Storbritannien: ”Dimma över [Engelska] kanalen – kontinenten isolerad”.

   Motsvarande rubrik idag: ”Öresundsbron sprängd, kontinenten går miste om genusvetare.”

   Svara
  • Svenne

    /  05/13/2015

   Ständigt aktuell…

   Svara
  • Ej könslös

    /  05/14/2015

   Vi kan bara beklaga alla dessa sinnessjuka och efterblivna kulturmarxister som har våldtagit och rövknullat svensk media. De flesta svenskar sjunker inte så pass lågt.

   Svara
 2. MiT

   /  05/13/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  05/13/2015

   Ja,det är klart att du driver en hatblogg när du kritiserar radikalfeministerna.
   Snubbarna har dessutom mage att kalla din blogg för sexistisk men har uppenbarligen inget emot den riktiga sexismen och manshatet som SR och Svt bedriver.
   Att Svt dessutom är så indoktrinerade att dom inte ser det orimliga i det dom gör är ju helt sjukt. Det ger mig lust att säga upp tv-licensen så att jag bidrar till att sänka dom ekonomiskt.

   Svara
 3. MiT

   /  05/13/2015

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  05/13/2015

   Självrespekt betalar inga bolån på överprissatta tvåor i Stockholms innerstad.

   Svara
  • Svenne

    /  05/13/2015

   Den som letar efter journalister med självrespekt ska nog inte leta på SVT…

   Svara
 4. MiT

   /  05/13/2015

  Svara
 5. Mr Goodbar

   /  05/13/2015

  Det kan låta hårt, men världen skulle nog bli lite bättre ifall somliga valde att skjuta sig själva.

  Svara
 6. Koljonen verkar vara med i den där gruppen för att hon varit med i ett TV-program tillsammans med Birro. Varför ber de inte Birro att vara med i gruppen istället? 🙂

  Svara
 7. Johan A

   /  05/13/2015

  Undrar om de tänker visa hur många bakom kameran som är män respektive kvinnor. Det vore mycket intressant att se hur många elektriker, snickare, målare, mekaniker etc som är män och hur många som är kvinnor. Tror att jag redan vet svaret men det vore ändå kul att få se hur hyckleriets fula nuna visar sig.

  Svara
  • Det är ju precis så de räknar. 50% av de anställda ska vara kvinnor och de ska synas i rutan och 50% står bakom kameran och fixar.

   Svara
 8. genusfoljaren

   /  05/13/2015

  Undrar om de vågar ”Räkna” på tex, P3? Där tycker jag att det går minst 2 fruntimmer på varje karl när de skall prata radio. Och det är alltid killen som är ”den roliga side-kicken”

  MVH

  Svara
  • Kristian

    /  05/13/2015

   Eller ens, som Pelle2 sade tidigare ”Rättvise”byrån själva. 12 av 14 kvinnor.

   Svara
 9. MiT

   /  05/13/2015

  Kan inte Public Service anlita Sakine istället?

  Svara
  • Kristian

    /  05/13/2015

   Toppenkul! Mehmet Kaplan och ”kompetens” nästan i samma mening!

   Svara
   • Pelle2

     /  05/13/2015

    Är det någon som har sett eller hört något från Kaplan på sistone ? Är han kanske på semester i Turkiet ??

    Svara
  • Pelle2

    /  05/13/2015

   Det konstiga är att leta brett enligt Orättviseförmedlingen är detsamma som att enbart leta efter kvinnor.

   Svara
  • Pelle2

    /  05/13/2015

   Den enda enfalden i sammanhanget står väl Yilmaz och hennes radikalfeminister för när dom inte förstår vad kvotering innebär. Hon försöker alltså få det till att enbart leta efter kvinnor och framhålla att dom skall väljas på grund av deras kön inte är kvotering.
   Snacka om radikalfeministiskt nyspråk i Orwellsk anda.

   Svara
  • JE

    /  05/13/2015

   Tyckte det var roligt på Kulturnyheterna när Seher valde att visa artikeln om Alice Bah, och det var en man på bilden istället för Bah. Hon såg inte glad ut Seher.

   Svara
  • Björn

    /  05/13/2015

   Tre korta reflektioner efter att ha läst tweetsen:
   1. Män kvoteras inte in någonstans.
   2. Yilmaz är en idiot
   3. Champagnevänstern är okultiverad och obildad

   Svara
 10. robjoh

   /  05/13/2015

  Vill bara säga att jag är glad att jag har lämnat akademin. När dessa individer har gått fram lär även våra tekniska högskolor falla…för om du säger emot lär du inte få några pengar.

  Svara
 11. Svenne

   /  05/13/2015

  Det är inte lätt nu…

  Svara
  • Pelle2

    /  05/13/2015

   Självklart var det någon annans fel. Förmodligen medelålders,vita, svenska män.
   Det handlar naturligtvis enbart om kvinnohat när någon kritiserar Romson Om lille Gustaf hade sagt Zigenare så hade ingen reagerat 😉

   Svara
  • Björn

    /  05/13/2015

   …och där fick vi klartecken på att säga Z-ordet när det passar. ”Jag läste Katitizi!” blir from nu svaret från exempelvis SMR-medlemmar.

   Svara
  • Jan

    /  05/13/2015

   Romson gjorde egentligen inget fel när hon använde ordet zigenare. Det är den vanligaste beteckningen, världen runt, på folkgruppen. Det lustiga är att hon använde en beteckning som hon själv definierat som rasistisk. Vilket naturligtvis blir ett självmål…

   Svara
   • Olof

     /  05/14/2015

    Det är ju även lite lustigt eftersom Zigenarson, förlåt, Romson borde ha ovanligt lätt att undvika just den felsägningen…

    Svara
 12. Svenne

   /  05/13/2015

  Någon som är sugen? 😀

  Svara
  • Kalle

    /  05/13/2015

   Skabbigt

   Svara
  • Björn

    /  05/13/2015

   Varför? För att män ska ”förstå” vad kvinnor frivilligt väljer att ha på sig? Troligen inte. Sånt här sker alltid för att förlöjliga och förödmjuka. Återigen en klassisk härskarteknik som kvinnor använt sig av genom hela mänsklighetens historia.

   Svara
 13. Kalle

   /  05/13/2015

  3 mille för en snoppräknarapp?
  Den måste vara sjukt avancerad, jag undrar om den är skriven i H# (uttalas hen-sharp) som är ett genuscertifierat programmeringsspråk och kompilatorn heter gulag.
  För alla vet ju att det C som återfinns i tex ANSI C/C++/C# står för CIS-man (troligtvis vit sådan också..urk!) och så kan vi ju inte ha det.

  Svara
  • Kristian

    /  05/13/2015

   Ja, nu kan jag varken ASP eller PHP, men den här ”högteknologin” låter som
   * en halvtimmas googlande efter rätt kod.
   * en liten databas med goda och onda .. jag menar kvinnliga och manliga namn.
   * en webbserver.

   (Var det inte F! som ville ha bort könsbaserade namnregler ur lagboken, förresten? Då försvårar de ju för framtidens genusräknare när ”Göran” kan vara kvinna.)

   Svara
   • Kristian

     /  05/14/2015

    Förresten: att alla ”-son”-namn är onda är det väl ingen tvekan om, men hur gör de med isländska ”-dottir”? Det är väl fortfarande vitt och nordiskt så det förslår?

    Svara
 14. MiT

   /  05/13/2015

  Svara
  • Jan

    /  05/13/2015

   Seher vill ha organiserad kvotering men vill kalla det för mångfald. Företag som inte kvoterar kallar hon sålunda enfaldiga. Det påminner mig om samma argument i invandringsfrågan.

   Svara
  • Jan

    /  05/13/2015

   Mer enfaldig än Seher, och hennes gelikar, kan egentligen bara rena sektmedlemmar bli. De vägrar nämligen att lyssna på några andra argument än sina egna.

   Svara
 15. MiT

   /  05/13/2015

  Svara
 16. Svenne

   /  05/13/2015

  Svara
 17. Svenne

   /  05/13/2015

  Svara
 18. MiT

   /  05/13/2015

  Svara
  • Björn

    /  05/13/2015

   ”Som 22-åring blir Magda Rasmusson en av de yngsta riksdagsledamöterna.
   – Politiker ska representera befolkningen så det är jätteviktigt att ha unga med också. Sen är jag inte direkt ny i politiken eftersom jag gjort det på heltid väldigt länge. Jag har kanske andra erfarenheter än någon som växte upp på 60-talet.”

   Hon är 22 år. Hon säger att hon varit politiker på heltid väldigt länge. Med andra ord har hon INGEN yrkeslivserfarenhet alls.

   Svara
  • choppen

    /  05/13/2015

   Skrattretande. Är man 22 har man i princip ingen erfarenhet alls. Har man dessutom inte haft nått riktigt jobb så har man ännu mindre erfarenhet.

   Svara
 19. Svenne

   /  05/13/2015

  En dystopi:

  Svara
 20. Svenne

   /  05/13/2015

  Svara
 21. MiT

   /  05/13/2015

  Svara
 22. Svenne

   /  05/13/2015

  Svara
 23. Svenne

   /  05/13/2015

  Svara
  • Kristian

    /  05/14/2015

   Josefin Utas är inte bara en av våra klokaste politiker, hon är också en av ganska få vuxna i den offentliga debatten.

   Svara
 24. MiT

   /  05/14/2015

  Svara
 25. MiT

   /  05/14/2015

  Svara
 26. michael

   /  05/14/2015

  Det är väl vad filminstitutet sysslar med att svensk nyproducerad film ska ha 50/50 fördelning av kön och att replikerna ska vara 50/50 fördelat mellan män och kvinnor och att det ska vara en viss % med personer av annan etnicitet än svensk för att få filmstöd.
  När sedan alla svenska filmer är uppbyggda på samma sätt så har man uppnått mångfald.

  Svara
  • Kristian

    /  05/14/2015

   ”Publiken sviker svensk film. ‘Vi behöver genusutbilda folket’ säger kulturministern.”

   Svara
 27. Svenne

   /  05/14/2015

  Svara
 28. Jan

   /  05/14/2015

  I princip hela kulturredaktionen på SVT är en kulturmarxistisk enklav. Med något enstaka undantag.

  Svara
  • Zipper

    /  05/14/2015

   Det är helt sjukt. Det värsta är att dom flesta inte verkar inse det. Alternativt inte bryr sig tillräckligt.
   Dom flesta tycks ju på riktigt tro att vårt public service är opartisk.
   Sverige är enligt mig mer än en demokratur.

   PS sorry att jag råkade nertumma ditt inlägg, det var meningen att det skulle vara en tumme upp.

   Svara
   • Svenne

     /  05/14/2015

    Det går att ändra, tryck några gånger på den andra tummen bara:)

    Svara
 29. Ej könslös

   /  05/14/2015

  Genus är en sinnessjukdom och hör inte hemma i ett normalt fungerande samhälle. Folk som ägnar sig åt detta förtjänar inte någon som helst uppmärksamhet. Ner med dyngan i toaletten.

  Svara
 1. Den feministiska regeringen förnekar sig inte | Susanna's Crowbar
 2. Sista delen av ”Rättvisans demoner” | WTF?
 3. Upplös IF Metall! | WTF?
 4. Vilka gör journalistiskt arbete i Sverige? | WTF?
 5. Det här är vad ni får | WTF?
 6. Bruksanvisning | Löjesguiden
 7. Kompetensregn och kebabtekniker | WTF?
 8. Veckans mest ohederliga | WTF?
 9. Samtidigt på SVT | Jämställdhetsfeministerns blogg
 10. Lite att läsa och lyssna på | WTF?
 11. Har påven en lustig hatt? | WTF?
 12. SVT rekordsatsar på radikalfeministiska kvinnor | Jämställdhetsfeministerns blogg
 13. Lite blandat från 2015 del 2 | WTF?
 14. Om ni undrar varför Public Service havererar så ofta | WTF?
 15. Hjernsläpp | WTF?
 16. Hur länge ska vi plågas? | WTF?
 17. Påminnelse inför valet: Del 5 | WTF?
 18. Vad ska man göra om inte håna och raljera? | WTF?
 19. Hur mår SVT egentligen? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: