Hot och hänga ut folk

Det påstås då och då att det förekommer på den här bloggen, nu senast i spåren efter Zarembas artikelserie Rättvisans demoner. Igår såg jag att en som förekommit på bloggen i samband med just hans artiklar påstod att hon hotats och hängts ut här på bloggen så jag tänkte man kan undersöka om så är fallet? Det vore ju förfärligt om det är så!

hotadochuthängd

Sådär såg det alltså ut häromdagen. Jag KAN ha missat någon kommentar på bloggen, det kan jag. Men jag har inte sett en enda som hotar henne eller hänger ut henne. Jag har definitivt inte gjort det på något sätt och jag har inte sett någon annan heller! Man kan inte hänga ut någon för det som personen skriver rakt ut i offentligheten på twitter, HELT OMÖJLIGT! Om hon inte begriper att det hon skriver kan läsas av VEM SOM HELST så kan jag faktiskt inte hjälpa det. Här kan alla läsa allt som innehåller hennes twitteranvändarnamn. Vem som helst alltså…

Så det absolut första inlägget där hon förekommer på något sätt på den här bloggen så vitt jag vet är alltså i inlägget ”När man är en del av problemet”. Där finns hon även med i kommentarsfältet med en del tweetar. Själva inlägget består av SAMTLIGA tweetar utom en (har jag för mig och det var den sista som var typ ”tack för mig den här gången eller nåt”) som hon skrev som en rant på twitter och att jag använde dem var för att de var helt horribla sett till vad Zaremba just hade visat!

När jag postar galna tweetar från andra i kommentarsfältet här på bloggen så försöker jag alltid att ha med det som är relevant, vad andra sagt innan och efter och så vidare. Om jag bara postar en tweet så uppmanar jag andra att läsa tråden. Om det inte uppenbart är en fristående tweet. Jag försöker undvika att rycka en tweet ur sitt sammanhang. Kan ha hänt men som regel försöker jag undvika det. Och det vet de som läser här, det finns sällan bara en tweet.

Så här kommer en lista på inlägg där hon nämns på något sätt, antingen i inlägget eller i kommentarsfälten. Det första har ni ovan. Så kan ni själva gå in och bedöma vad som är sant och inte av hennes påståenden. Då kan ni också se att jag försöker att ha med tweetar både innan och efter och inte rycker något ur sitt sammanhang. Och när det gäller henne så handlar det endast om tweetar. Och tror ni mig inte så har jag uppdaterat sidan där alla mina inlägg finns listade, bara att gå igenom samtliga inlägg på bloggen och kolla…

Tvångsmässig tourettes?”, hon förekommer i kommentarsfältet.

Hur många känner igen sig?”, förekommer i inlägget och i kommentarsfältet. Hon klagade ju på Zarembas ”vokabulär” så jag samlade ihop hennes egen vokabulär i twitterranten hon skrev

socvokabulär

Det blev det ovan…

Rätt skylt på rätt plats?”, förekommer på ett ställe i kommentarsfältet

När Fi är ute och cyklar och blockar”, förekommer i kommentarsfältet. Bland annat den här

hotadochuthängd1

Finns inte en facepalm som är stor nog! Men det där är vad hon menar med uthängd i alla fall. Någon reagerar på idioti hon skriver RAKT UT I OFFENTLIGHETEN!

Vad skoltrötta tonåringar verkligen behöver…”, förekommer i kommentarsfältet.

Så blev Olle berövad sin mamma”, förekommer i kommentarsfältet.

Därför levde lögnerna om Julias pappa”, nämns i inlägget i samband med länk till inlägget med hennes rant och förekommer på några ställen i kommentarsfältet.

SR P3 avslöjar i detalj vilka som är deras målgrupp!”, förekommer i kommentarsfältet.

I länkarna ovan finns samtliga ställen här på bloggen där hon har förekommit på något sätt. Om någon hittar ETT ENDA STÄLLE där någon här har hotat henne så skriv gärna det i kommentarsfältet. Det där med uthängning blir ju knepigare, går man efter hennes mycket hemkokta variant på vad som är uthängning så är varje citat man har med från någon annan en uthängning? Det är ju totalt knäppt! Så nej, det kan man aldrig få till en uthängning hur välvilligt man än tolkar det. Däremot har jag nog själv svårt att definiera vad en så kallad uthängning egentligen är men eftersom det ses som hyfsat allvarligt så anser i alla fall jag att det inte räcker med att citera andra och bemöta deras idiotier.

Aha tänker någon, han har rensat bort sånt som är besvärande? Nej, jag har under den här tiden inte tagit bort en enda kommentar, på sin höjd har jag ändrat en länk eller liknande. Det finns ju verktyg som sparar webbsidor och risken är ju ganska stor att det man påstår aldrig har funnits syns där. Då sitter man där med pungen i kläm. Därför är det bättre att inte ta bort och om man tar bort så skriver man att man gjort det och kanske även varför.

Jag kan alltså garantera att ingen här har hotat henne på något sätt, bara för vem som helst att kontrollera. Så jag förstår inte, om man nu absolut måste ljuga, som hon bevisligen gör, varför välja något där vem som helst mycket enkelt kan konstatera att hon ljuger?

Såg lite annat också igår som är intressant. Tar med några tweetar om det, resten finns i sista inlägget som länkas ovan

hotadochuthängd2

hotadochuthängd3

Säger man så har man verkligen inte läst en rad av mina inlägg om Zarembas artiklar utan hittar bara på så mycket man kan… Fast dumt att visa så tydligt att man bara hittar på? Är ju lätt att kontrollera, bara att läsa igenom liksom så förstår man ju väldigt fort att han bara hittar på…

hotadochuthängd4

Jag förstår inte alls, Zaremba har belagt ALLT med socialtjänsternas egna anteckningar och rapporter, med protokoll från rätter, med inspelningar och så vidare? Men samma saker har stått på vad hon föraktfullt kallar ”papparättssidor” (för alla förstår ju att pappor inte ska ha några rättigheter alls…) så då måste det han belagt på ANDRA sätt automatiskt vara fel? WTF? Nu förstår väl alla ännu bättre hur det kan gå så illa som Zaremba beskrivit? Om något kommer från ”fel” person så bara struntar man i det som anställd inom socialtjänsten. Klart det kan gå illa då. Ett genomruttet system tillåter ju att det går åt helvete om man funkar på det viset. EXAKT som Zaremba beskrivit alltså…

Det ENDA hon har gjort sen Zaremba började publicera artiklarna är klaga på Zaremba och DN. Inget annat alls. För att han hade fräckheten att skriva hur illa det kan funka. Att han fick skriva det i en stor rikstäckande tidning. Det ENDA som har varit jobbigt är att han visar HUR det bevisligen fungerar på åtminstone vissa socialkontor. Annars kan man ju tänka att man tycker det är positivt att man belyser de fruktansvärda övergrepp som har skett med socialens hjälp så de inte upprepas? Men icke då. Bara full attack på budbäraren.

Och Zarembas artiklar handlar inte om någon enskild på socialtjänsten här och där, en ensam klarar inte av det. Varje fall som han visat har ytterligare ett antal personer inblandade som vet om det och som hjälper till, det kan vara någon/några poliser, psykologer/terapeuter, läkare, åklagare, advokater, andra inom kommunen på andra tjänster, man måste ha minst en kollega som håller tyst eller hjälper till, men troligen fler än så. Man måste också ha MINST en chef som vet om det men som antingen håller tyst eller som också aktivt hjälper till. Det går inte att göra som de har gjort annars! Så varje fall involverar MINIMUM 6-7 personer. Så det är inga enstaka personer det handlar om. Zaremba har bara skrapat på toppen av högen med de värsta fallen, gissar att han har en rejäl bunt med fall som han valde ifrån, fall som är i stort sett likadana.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

55 kommentarer

 1. Trolletplit

   /  05/17/2015

  Två saker.
  1.papparättssidor. Låt dem icke få ordet till något negativt. Det är inte ett skällsOrd. Som du har gjort är mycket bra, dvs svara med motfrågan om hon inte tycker pappor ska gå rättigheter.
  2. De är tyvärr som kommunister. Hata dem som är emot. De ” vet” att de har rätt och säger någon emot så måste de ha fel och då blir det uthängning, eftersom syftet måste vara något ont eftersom de har rätt.
  De avslöjar sig hela tiden. Hon visar ju att allt stämmer genom att anklaga budbäraren. intelligenta människor inser att man måste ta kritik på rätt sätt.
  Jag tror hon är livrädd att det ska börja tittas på fler fall i landet.

  Svara
 2. Return of kings

   /  05/17/2015

  Åsiktskorridorren gällande feminism är rädd för att folk skall se att kejsaren är naken.
  Feminismen som ideologi tål inte granskning, då avslöjas att det inte handlar om jämställdhet utan endast om ökade privilegier för kvinnor. Därför ständiga dessa påståenden om näthat, hot eller annat för att tysta sanningen.

  Svara
 3. Larsson

   /  05/17/2015

  ”Problemet” är mansrörelsen och papparörelsen och hur den under 2000-talet vänt sig så tydligt från feminismen. Eller det kanske tvärtom: hur feminismen blivit en tvångsmässig ”stäng ute fäder och män från allt inflytande över barnen”-rörelse. Hur feminismen tagit upp alla de avarter av galenskaper som odlades i postmodernismens namn, som Judith Butler, Luce Irigaray och i Sverige Yvonne Hirdman. För att inte tala om galenskaperna som Dan Josefsson skrev om i boken om Thomas Quick häromåret och som gått rakt in i kärnan av feminismen och som fortfarande fungerar som den obehandlade cancersvulst som den är för feminismen.

  För ”problemet” är den papparörelse och mansrörelse som konsekvent kritiserat denna inriktning. Som lågmält och högljutt sagt att dessa halvsanningar, lögner och falskspel är till fördärv för våra barn, den kommande generationen. Och som i perspektiv bakåt hela tiden haft rätt i sak.

  I Sverige finns ingen mansrörelse. Det finns några frön på några ställen men ingen rörelse att prata om. Däremot har det sedan länge funnits en papparörelse. Den består av många av de fäder som blivit stampade på och hånade för att de vågat bryta normerna, varit omanliga nog att säga: ”Vi vill vara en aktiv del av våra barns liv”. Men de är också ett lätt byte för när de blir verbalt aggressiva kan de kallas för våldtäktsapologeter och pedofilkramare.

  Men de här människorna ovan som du tar upp går inte att prata med. De är extremister i den djupaste mening, övertygade om att de har en högre rätt på sin sida. De kommer förmodligen aldrig ändra sina åsikter, oavsett hur fel de visar sig ha.

  Så vad allt måste handla om är att övertyga de ”vanliga människorna” om missförhållandena faktiskt är på riktigt och berör dem. Det är deras bröder, söner och vänner, inte någon galen främling med ett outtalbart namn. Och där hoppas jag Zaremba gjort ett bra grundarbete. Men en svala gör ingen sommar. Det behövs fler som säger ifrån. Framförallt behövs det politiker med civilkurage som kan driva dessa frågor.

  Svara
  • Men de är också ett lätt byte för när de blir verbalt aggressiva kan de kallas för våldtäktsapologeter och pedofilkramare.

   …. och så undras det varför så få män vill jobba inom förskolan och på daghem …

   Svara
   • norskgoy

     /  05/17/2015

    Det skal snø i helvete før jeg skulle komme på tanken å ønske å jobbe i skolen for eksempel Gale kvinner som ser hengte menn i øynene har en makt som de vet å utnytte.

    Svara
 4. Joakim Steneberg

   /  05/17/2015

  Att håna män/pappor som med samhällets hjälp förnekas och hindras i rimligt umgänge med barnen, för att mamman ”inte har lust” och socialen skiter i reglerna, (inklusive FN:s grundlagen osv.). Vad är det? Jag påstår att det är vidrigt, omänskligt, likvärdigt med fascism, eller värre. Och det står jag för, med mitt namn som synes. Om WTF tycker jag gör fel så får ni väl stryka det.
  Statsfeminism är ickedemokrati. regeringen representerar inte folket, inte ens halva, antagligen inte ens sina egna väljare!

  Svara
  • MiT

    /  05/17/2015

   Det ÄR vidrigt och omänskligt. Det är också vidrigt och omänskligt att mötas av sådana som hon i inlägget som har en UPPENBAR aversion mot just pappor, hennes språk dryper ju av uttryck och ord som ska nedvärdera och förknippa med dåliga saker.

   Svara
 5. Pelle2

   /  05/17/2015

  ”Socialt kompetent” visar prov på den sedvanliga feministiska omtolkningen av begrepp när hon likställer en uthängning med direkta citat från hennes Tweets.Det gäller ju för radikalfeministerna att framställa sina åsiktsmotståndare som hatare i alla lägen så att de förhoppningsvis slutar kritisera radikalfeministerna

  Jag tror att jag har läst samtliga dina inlägg om den socialt kompetenta och kan konstatera att jag inte har sett något hot från dig eller vi som har kommenterat.Däremot har hon fått massiv kritik så det är väl så att hon vill sätta ett likhetstecken mellan kritik mot feminism och hat precis som radikalfeministerna brukar göra.

  Sedan kan det ju tänkas att någon som har läst din text har gått över gränsen och på egen hand har kontaktat henne och hotat henne men det skriver hon ju inte.Om så är fallet så kan i vilket fall som helst inte du ta något ansvar för det. Du har inte uppmuntrat någon att kontakta henne utan bara visat upp hennes galna åsikter.

  Det är ju också kul att hon kommer med en massa åsikter om Zarembas artiklar som att de är anekdotiska,felaktiga och är osakliga. Trots det visar hon inte på något sätt på vad som är fel i artiklarna och kommer med fakta som bevisar det.Det kanske handlar om den postmodernistiska varianten av fakta som hon tänker på. Dv.s om hon känner att det hon tycker är rätt så är det så.

  Svara
 6. Finner att i princip alla radikala tomtar uppvisar paranoida drag, så fort de blir det allra minsta kritiserade …

  Svara
 7. MiT

   /  05/17/2015

  Svara
 8. Rick

   /  05/17/2015

  Jag har ett bortträngt minne av att ha hängt ut Toklandet på denna blogg. För någon månad sedan citerade jag nämligen honom direkt i en av mina kommentarer.

  Svara
 9. MiT

   /  05/17/2015

  Svara
  • Anders

    /  05/17/2015

   Moahaha ytterligare en som uppfattar Grotescos fina låt som homofob. Mem hon har helt rätt i att alla inte förstår ironi, hon t ex. Och visst finns det såklart även bögar med asperger. Det är alltså denna lilla minoritet av en minoritet hon är kränkt för.

   Svara
   • Grosan Boll

     /  05/18/2015

    Se också: vänstermuppars tro på ordmagi. Om ords absoluta värden och hur åkallandet av dem smittar av sig på folks värdegrunder.

    Använd inte ord som ”zigenare”, då de varje gång, oberoende av kontext, gör människor aningen mer antiziganistiska när de läser dem. Etc.

    Svara
 10. MiT

   /  05/17/2015

  Svara
  • Grosan Boll

    /  05/18/2015

   Är psykofarmakan subventionerad i mediaprogrammen (till skillnad från vårdutbildningarna), eller hur motiveras det att de har högre anslag än de resurskrävande estetiska ämnena =?

   Svara
 11. Du skriver att du har svårt att definiera vad en uthängning egentligen är, men det är ju väldigt lätt egentligen?
  En uthängning är att ”gå ut” med någons åsikter/läggning/inställning/etc. som den inte själv officiellt ”gått ut” med. Att citera hennes egna tweetar är således ingen uthängning. Det SKULLE kunna varit om du även la ut hennes namn ifall hon inte gjort det själv och inte redan var känd sedan tidigare (att som jag envisas med att kalla ”Lady Dahmer” vid sitt rätta namn Natashja Blomberg är således ingen uthängning eftersom hon inte är anonym), men det har jag inte sett dig göra. Dessutom använder hon ju ett foto på sin tweet, vilket skulle kunna ses som att hon ”går ut” själv.

  Svara
  • MiT

    /  05/17/2015

   Jo, det låter som en rimlig definition. Jag var rätt trött när jag petade ihop inlägget, får skylla på det 😛

   Svara
 12. Pelle2

   /  05/17/2015

  OT:
  Svenska dagbladets Tove Lifvendahl sågar den radikalfeministiska Identitetspolitiken i en läsvärd krönika som tar sitt avstamp i Justitieminister Morgan Johanssons horribla uttalanden om att han kunde tänka sig att upplösa börsbolag som inte hade minst 40% kvinnor i sina styrelser.
  Hon passade bl.a på att såga radikalfeministen Veronica Palm som naturligtvis stöttade förslaget.

  ”Ty trots en kvick reträtt, hann dessförinnan på Twitter Veronica Palm applådera det förmodade utspelet om statlig tvångslikvidering av privata företag. Nej, Palm är inte nyvärvad tonårsmedlem i Revolutionär Kommunistisk Ungdom, utan partikollega med Johansson, riksdagsledamot, gruppledare för S och vice ordförande i socialutskottet, samt ordförande för Socialdemokraterna i Stockholm och suppleant i Socialdemokraternas verkställande utskott.”

  Svara
 13. MiT

   /  05/17/2015

  Det som inlägget handlar om, det finns ju advokater som har specialiserat sig på just sådana fall som Zaremba beskrivit, de VET OM hur det ligger till, de gillar det. Det finns sådana som bara hjälper mammor i vårdnadstvister och det vet soc om. Gissar att en hel del rekommendationer om advokat kommer från just soc. En sådan advokat är även engagerad i stiftelsen Tryggare Sverige…

  Systemet är alltså så ruttet att det knappt håller ihop…

  Svara
 14. QED

   /  05/17/2015

  Enligt brottsbalken kan det ju i vissa fall vara förtal att sprida sanna uppgifter om en person. Kanske det också gäller citerande av twitter-poster? Något för en feministisk åklagare att ta tag i!

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  05/17/2015

   Det går nog att spinna det på det sätt som du beskriver. Förhoppningsvis är det någon svagsint åklagare som kommer att göra det.

   Svara
 15. MiT

   /  05/17/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  05/17/2015

   Klart att hon blockar dig. Du är feministkritiker och visar upp deras horribla påståenden om olika saker. Det räcker mer än väl för varje sann radikalfeminist för att blockera dig.
   Feminism=åsiktsförtryck.

   Svara
 16. michael

   /  05/17/2015

  En person som kallar sig socialt kompetent och skriver som hon gör kan inte ha någon vidare självinsikt.
  Och jag tycker verkligen synd om alla pappor som kommer drabbas av hennes myndighetsutövning,att dom inte kommer få det lätt kan man förstå av hur hon uttrycker sig.
  Vi kan ju leka med tanken att det publiceras en artikel om brister eller fel som begåtts mot invandrare,och en person som jobbar inom socialtjänsten hade skrivit.
  Invandrar-haverister,Invandrar journalister som slog sig för bröstet,släppt lös krafter,invandrar advokater som glömt bort sitt uppdrag,dölja sin förtjusning över det blottade svensk hatet,passar på kommunist bloggar eller invandrar vurmande sidor,föraktar svenskar,dessa invandrare.
  Då kan man ju ställa frågan om denna person ansetts lämplig att få fortsätta sin tjänst.eller hade den ansetts olämplig och fått sparken.

  Svara
 17. MiT

   /  05/17/2015

  Att Norge inte bara fattar att de ska fråga palm hur de ska göra…

  Svara
  • Anders

    /  05/17/2015

   Haha, ja norrmännen suktar säkert efter fröken Palms goda råd. Har säkert inga som helst problem med att en representant från unionens storebror talar om för lillebror hur han ska fira sin självständighet från just storebror. Jo men visst. Med tanke på dagens ekonomiska läge är det än mer skrattretande. Som att kalla Stockholm ”The capital of Scandinavia”.

   Svara
   • norskgoy

     /  05/18/2015

    Ingen fare. Når nordmenn skal tulle litt med svensker som kommer med noen påstander/uttalelser som er merkelige setter vi på og synger refrenget;

    Palm overgår jo det meste, så vi må nok ta vekk ”inte” i refrenget.

    Svara
 18. MiT

   /  05/17/2015

  Svara
 19. Svenne

   /  05/17/2015

  http://www.reaxxion.com/8532/20-buzzwords-that-the-left-uses-to-attack-gamers
  Cisgender, White Privilege, Hate Speech och många fler…

  Svara
 20. MiT

   /  05/17/2015

  Och det bara från Romsons båt 😛
  ”Fem miljoner liter toaavfall från en kryssning”
  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/fem-miljoner-liter-toaavfall-pa-en-kryssning

  Svara
 21. Svenne

   /  05/17/2015

  Svara
 22. Svenne

   /  05/17/2015

  Svara
 23. MiT

   /  05/17/2015

  Svara
 24. Svenne

   /  05/17/2015

  Jag fick 14 rätt av 25 frågor…
  ”Stormfront or SJW?” kan vara svårt att säga…

  Svara
 25. Svenne

   /  05/17/2015

  Svara
 26. MiT

   /  05/17/2015

  Svara
 27. Svenne

   /  05/18/2015

  Feministen hugger betet:

  Sanslöst… Stackars grabb.

  Svara
  • MiT

    /  05/18/2015

   Jag tror det är ett väldigt lyckat satirkonto faktiskt. Ligger precis på gränsen hela tiden på vad som mycket väl kan vara sant och samtidigt kan vara totalt galet i Sverige.

   Svara
   • Blond jävel

     /  05/18/2015

    Jag är övertygad om att det är ett skämtkonto. Det är ju fullt av guldkorn!

    Svara
   • Svenne

     /  05/18/2015

    Kan vara så, kontot är ju fullständigt hysteriskt roligt:)

    Svara
 28. Svenne

   /  05/18/2015

  Svara
 29. Svenne

   /  05/18/2015

  Svara
 30. Svenne

   /  05/18/2015

  Svara
 31. MiT

   /  05/18/2015

  Svara
 1. Lite blandat från 2015 del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: