Beklämmande pinsamt från vice statsministern

Ett klipp från en frågestund i riksdagen, Robert Hannah från Folkpartiet frågar vice statsministern vilken strategi regeringen har mot hemvändande jihadister. Lyssna noga på vad hon säger

Eller kanske bättre är att lyssna på allt hon inte säger. Har sällan hört en sådan svada av absolut ingenting någon gång tror jag. Hon har inte en aning om vad hon pratar om alls! Pinsamt uppenbart att det är en fråga de absolut inte vill diskutera på något sätt alls. Av den enkla anledningen att de har fan inte en aning…

MVH

MiT

Annons
Lämna en kommentar

33 kommentarer

 1. MiT

   /  05/22/2015

  Läs hela tråden

  Svara
  • Burn! Klockren ironi där. Hört argumentet ofta i USA att kvotering inte är särskilt bra för den kvoterade. Hur bra man än är så finns det alltid kvar där att man fick platsen istället för nån som var mycket bättre pga kvotering. Målet med mer diversitet är fint men kvotering är ett väldigt trubbigt dåligt verktyg.

   Sen saknar jag i detta även diversifiering bortom ras/kön. Varför vill man inte även ha andra åsikter? Eller tror man att åsikter och kultur sitter i hudfärgen, inom vänstern?

   Svara
  • Björn

    /  05/22/2015

   Jag förstår ingenting av detta

   Svara
  • Lövet

    /  05/22/2015

   Jävlar vad kränkta hans kompisar blev å hans vägnar! 😀

   Svara
 2. Trolletplit

   /  05/22/2015

  Vid 1:44 så säger ju hon en väldigt massa.
  Lyssna. Hon pratar, om jag fattat rätt, om den oro de återvändande känner.(!)
  Det ser inte lätt att lyssna på henne. Munnen går på henne tiden, meningar börjar, men slutar aldrig.
  Då blir det ju som ovan att hon avslöjar vad hon tänker. Det är synd om IS krigarna.

  Svara
 3. Pelle2

   /  05/22/2015

  Romson menade att den förra regeringen under sina åtta år inte gjorde något för att stifta lagar mot IS. Det var,enligt wikipedia, först år 2013 som de började sina strider i Syrien och jag antar att det inte var så många svenskar som deltog i striderna då. Menar Romson att den förra regeringen skulle stifta lagar mot något som inte existerade ?

  Det är ju också Romsons partikamrater i Stockholm som vill ge dessa mördare en gräddfil tillbaka till vårt samhälle trots att de vet vilka brott dom har begått. Det kan hon inte beskylla den förra regeringen för…

  Svara
  • trollan

    /  05/22/2015

   Reagerade också på att hon lyckades lägga skulden på föregående regeringen i detta fall. Fan jag känner att jag nästan darrar av ilska just nu. Finns mycket som jag kan skylla föregående regeringen för vad de gjort och inte gjort men i det här fallet är det den nuvarande regeringen som står handfallen – och rödgrön sammanblandning som väljer att premiera beteendet.

   Verkar i alla fall inte som hon har något behov att ta till kraftuttryck i sådant här fall. Systematisk våldtäkt, halshuggning, slänga ner homosexuella från taket är tydligen inte lika upprörande som andra frågor.

   Svara
  • I enlighet med den vänsterretorik med att ta åt sig äran för allt bra, även om högern ligger bakom (det mesta). Samtidigt är allt dåligt orsakat av högern, även om vänstern (i regel) har orsakat det …

   Svara
 4. Varför tror folk att Daesh-jihadister kommer tillbaka? Resan dit är en enkel biljett. De får ingen permis eller semester och avhoppare får nackskott eller halshuggning. Anslutning dit är ett livslångt åtagande (dvs några månader).

  https://morgonsur.wordpress.com/2015/05/11/om-att-forsta-islamiska-staten-i-ii/

  Svara
  • @Bashflak det folk är mest bekymrade med är när ISIS ger dessa order om att åka tillbaka till Sverige och invänta order. Så kallade ”sleeper cells” som sätts in närhelst ISIS känner för det för terrorhandlingar. Sen tror jag graden av vansinne varierar så det kommer garanterat komma återvändare om så inte redan skett.

   Svara
 5. Lejeune

   /  05/22/2015

  Klippet på Vice Statsministern gränsar till lyteskomik, vilket tyvärr är symptomatiskt för den sittande regeringen?

  Svara
 6. Daniel kvist

   /  05/22/2015

  Ja men där får ja min teori bekräftad!! Tack din dumma kärring för att du ger mig svaren du inte vet. Jag tror att den största faran för svensk framtid är just dumma politiker som ej förstår samhället. Har hällre mangs eller breivik båda har en iq över 160 långt ifrån romssons förmåga.visst dom är mördare men de har ju snart blivit vardag i de ”Nya sverige” nää fy helvete kryp tillbaka från den håla du kom från romsson!

  Svara
  • Svenne

    /  05/22/2015

   Nej, mördare/massmördare ska vara inspärrade, oavsett hudfärg. Övergrepp kan aldrig ursäktas. Man behöver inte gräva upp Hitler & co för att man vill kritisera Romson, eller hur?
   Men visst är vice statsministerns inkompetens övertydlig…

   Svara
 7. Dr Krall

   /  05/22/2015

  Hon är så läskig… fanatism, helt blockerad staplar bara ord på varann utan att ta in vad som sägs. Knappast lämplig på vicestatsministerposten, utan skulle snarare behöva placeras på avprogrammering.

  Svara
 8. Romson står där och försöker gömma sin inkompetens bakom långa meningar. Åratal av att sätta sig på höga hästar, intala varandra att de minsann vet bäst och blockera ut all kritik får den effekten. Men det skeppet håller på att sjunka, hoppas att hon skrikandes om ”vita män” drar med sig Löfvén i fallet.

  Svara
 9. Jan

   /  05/22/2015

  Miljöpartiet är egentligen bara en proteströrelse för grönavågare. Ett enfrågeparti som gör sig bäst utanför riksdagen. De kommer aldrig riktigt att vara mogna makten. Regeringsinnehavet riskerar också att skada deras självbild som en nagel i ögat på makten.

  Svara
  • Absurdistanier

    /  05/22/2015

   Ner med dyngan i toaletten.

   Svara
  • Absurdistanier

    /  05/22/2015

   Må det rötna lilla journalistpartiet hamna på samma procent som FI.

   Svara
 10. MiT

   /  05/22/2015

  Svara
 11. Svenne

   /  05/22/2015

  Statsbyggaren…

  Svara
 12. MiT

   /  05/22/2015

  Svara
  • Det e ju så mycket fel i det påståendet att jag inte vet vart jag ska börja?

   Svara
 13. Svenne

   /  05/22/2015

  Svara
 14. Svenne

   /  05/22/2015

  Svara
 15. ”Vi behöver gå in på individuell nivå för att säkerställa att detta inte är terroristhot.”
  Att återvändande terrorister inte är ett terroristhot, mot vad då? Mot Sverige? Så länge de inte är ett hot mot Sverige så gör det ingenting om de har utfört terrordåd i andra länder?
  Finns det någon som förstår vad hon menar?

  Svara
 16. havre@flarnstad

   /  05/22/2015

  Kan inte någon verklighetsförankrad journalist typ Janne Josefsson göra ett par månaders granskning på djupet av MP och då i synnerhet Romsson så hon äntligen kan avgå.

  Kvinnan och partiet är nog det farligaste som hänt landet på väldigt länge och den skadan MP orsakar kommer ta åratal att laga så något drastiskt behövs eftersom vanliga skandaler som miljögifter, gråvatten och auswich rinner av som hon vore gjord av teflon.

  Någon borde ägna sin fritid åt att rota igenom hennes sopor, bevaka varje steg med kamera och dokumentera varenda övertramp för att sedan släppa skräckfilmen på bästa sändningstid.

  Svara
 17. icke-svensk

   /  05/22/2015

  ”Jag förstår att man kan vara väldigt angangerade i den här frågan…etc.”

  Låter lite som om hon tycker det är lite speciellt att vara ”väldigt” engangerade i den här frågan.

  Svara
 18. Svenne

   /  05/22/2015

  🙂

  Svara
 19. Flumvänstern hostar upp klagovisor var och varannan vecka om att svenskarna förnekade nazisternas grymheter och var undfallande mot Hitler. Man behöver väl inte ha doktorerat i 1900-talets militärhistoria för att inse i vilket prekärt läge Sverige befann sig i vid Andra världskrigets början. Däremot är det obegripligt att vår svenska regering skämmer ut vårt land genom att tungkyssa turkarna där varken sol eller måne lyser. Turkiet lär knappast hota Sverige militärt, och om svenskar blir portförbjudna på de turkiska semesterorterna så blir det snaras ett plus för folkhälsan.

  Dessa så oändligt humanistiska och rättänkande människor har plötsligt, över en natt, blivit förintelseförnekare. Med den logiken så var inte heller folkmorden i Rwanda folkmord, eller Pol Pots mord på mer än en miljon landsmän. Eller under balkankrigen. Och så vidare och vidare.

  Svara
  • Svenne

    /  05/23/2015

   Svara
 1. Åsa Romson menar att massmord, slavhandel och korsfästningar är en ”verklighetsbeskrivning” | Politivism

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: