”Mums mums” vann babianröven! Grattis!

Måns ”mums mums” Zelmerlöw van babianröven! Babianröven? Ja? Eurovision är som en babianröv, färgglad som fan och full av skit och inget annat. Trodde fan inte att Zelmerröv, förlåt Zelmerlöv menar jag, skulle vinna, top 5 var rimligt men 1:a? Fan inte dåligt! Jag och min dotter, som tvingade mig att titta på babianröven, säger grattis!

månsmumsmums

Och Mums Mums, ni vet väl att män inte objektifieras va, sånt drabbar bara kvinnor

gardellmumsmums

Det har genusfolk slagit fast efter att ha studerat detta på djupet med hjälp av kvalitativa intervjuer av 4 kompisar på genusutbildningen som satt i ring och sjöng Kumbaya. Vetenskapligt som fan! Det som vi ser Gardell håva in via 289 retweets och 892 favourites är bara inbillning således. Det finns alltså inte utan är bara inbillning! Cirkulera, här finns inget att se!

Grattis Mums Måns! Hade jag inte varit en sån förhatlig vit medelålders heterosexuell man så hade jag fan varit sugen  😛 Men min 12-åriga dotter tycker du är lite het minsann…  Jag vet, cis som fan, men så är det, man kan inte lura naturen med plakaten som produceras vid genusinstitutionerna 😉

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

17 kommentarer

 1. LOL!

  Svara
 2. MiT

   /  05/24/2015

  Svara
 3. MiT

   /  05/24/2015

  Svara
 4. MiT

   /  05/24/2015

  ”Det vore synd om något skulle hända med din fina festival”
  http://detgodasamhallet.com/2015/05/24/det-vore-synd-om-nagot-skulle-handa-med-din-fina-festival/

  Svara
  • Larsson

    /  05/24/2015

   Ibland blir det bara dumt. Men ibland blir det till och med dummare. Om man inte förstår vad åsiktskorridoren är det smarta att hålla tyst. Inte skriva insändarartiklar som tydligt bekräftar motståndarens ståndpunkt.

   Svara
  • Om hans debattartikel inte får mothugg så finns sagda korridor annars inte.

   Svara
  • Jan

    /  05/24/2015

   Den totala insiktslösheten i den insändaren blir ju begriplig först när man förstår att skribenten är en folkpartist… An någon anledning samlas särskilt välmenande medelmåttor i det partiet. Till hela landets fasa…

   Svara
  • Erik

    /  05/25/2015

   När jag såg rubriken och ingressen tänkte jag: vad tusan menar han?
   Men jag kan hålla med om den här biten: ”Kritiska åsikter om migration och ”radikalfeminism” är numera vardagsmat bland opinionsbildare. Att vara politiskt inkorrekt har i själva verket blivit högsta mode i svensk samhällsdebatt.

   För några år sedan var det inte så men situationen har snabbt förändrats. I den mån det någonsin var ett problem att vissa ämnen var tabubelagda är det inte längre det. Det stora problemet idag är istället att proppen har gått ur för näthatet, vilket i sin tur beror på att åsikterna inte är tabubelagda.”

   I det stora hela håller jag inte med om hans slutsatser, men jag kan hålla med om att det har blivit ett annorlunda debattklimat. Till stor del uppstod väl det efter att Sanna Rayman ”avslöjade” hur mycket mer pengar Migrationsverket kommer att behöva under de kommande åren enbart för att hålla sig någorlunda flytande. Efter det har det blivit mer och mer legitimt att skriva ledare om migrationens kostnader.

   Med det sagt kan jag tycka att det är något märkligt att Altenberg är helt övertygad om att välfärden inte kommer att kollapsa. Jag undrar verkligen hur han har dragit den slutsatsen.

   Svara
   • Erik

     /  05/25/2015

    Men det som är det värsta med åsiktskorridoren är de som inte håller sig till fakta utan snarare använder känsloargument. Exempelvis då som att Altenberg är helt övertygad om att välfärden inte kommer att kollapsa. ‘Good for you!’, säger jag då, och lägger till ‘Vilken data har du använt för att kunna dra den slutsatsen?’. Problemet är då att jag räknar inte med att kunna få ett rimligt svar, helt enkelt därför att det finns väldigt lite som tyder på att så är fallet. Det enda sättet välfärden inte kommer att kollapsa på är om de som får PUT också snabbt skaffar sig ett arbete, vilket givetvis inte är det lättaste då så många av dem inte ens har gymnasiekompetens och antalet låglönearbeten i Sverige är så få.
    Kan man tänka sig att rucka på kollektivavtal etc, visst, då ser det lite ljusare ut, men sannolikheten för att så ska bli fallet är väl inte särskilt stor, speciellt inte med S/MP vid makten.

    Svara
    • MiT

      /  05/25/2015

     Många har vad man bekvämt klumpat ihop till ”förgymnasial utbildning” vilket i många fall kan vara ett par veckor på koranskola och inget mer. Sen finns väl allt däremellan också.

     Svara
   • MiT

     /  05/25/2015

    Vardagsmat är det inte, långt därifrån. Men ett val gjorde tydligen susen för efter valet så skedde en tydligt märkbar förändring. Finns nog mycket uppdämt om många olika saker både här och där.

    Svara
    • Erik

      /  05/25/2015

     Jo, det blev väl till sist uppenbart att taktiken som används mot SD inte fungerar för fem öre. Dock fungerar inte nuvarande taktik heller för fem öre eftersom all form av trovärdighet saknas.

     Det skulle vara intressant att kunna se siffrorna för 2022 års val, och inte ett ord annat om vad som har hänt. Jag är helt övertygad om att man enbart genom att se det valresultatet i princip helt kan förutspå vad som har hänt.
     Är SD/MP i princip utraderade har det sannolikt fattats en del tuffa, men nödvändiga beslut, som fått Sverige att gå mot rätt håll.
     Är SD största parti vet man att Sverige verkligen är på väg att förfalla.
     Än värre är det om S verkar ha förlorat ett antal mandat till ett helt okänt parti (som man då kan anta är ett vänsterpopulistiskt parti) samtidigt som SD också är riktigt starka.

     Göran Persson har onekligen ett avsevärt bättre rykte än vad han egentligen är värd, men nu saknar jag honom.

     Svara
 5. MiT

   /  05/24/2015

  Svara
  • …hur unga, beslutsamma, numerärt underlägsna kurdiska tjejer och kvinnor, varav många knappt hade hållit i ett vapen innan deras stad anfölls, besegrade IS – om än med luftunderstöd från USA

   Ja, det där amerikanska luftunderstödet gjorde säkert varken till eller från. 🙂

   Svara
   • MiT

     /  05/25/2015

    Nä, knappt något alls… 😛

    Svara
   • När människor trängs in i ett hörn väljer många att slåss till sista blodsdroppen. Felet i texten är inte flygunderstödet, utan att det med största sannolikhet var många fler män som slogs sida vid sida med kvinnorna.

    SvD har massor av reportage från Syrien, bl.a över flera sidor i söndagsutgåvorna.
    Men just denna artikel blir ju extra intressant – den sätter strålkastaren på de västerländska feministerna och deras verklighetsflykt. Och att de anser att de hjälper kvinnor ute i världen genom att slänga glåpord åt svenska män.

    ”Kommendant Aryen Gunes tömmer sitt andra glas te, lutar sig mot väggen och fortsätter:
    – Till skillnad från låt oss säga skandinaviska feminister har vi ingen möjlighet att läsa genusteori och gå på veckolånga kvinnoseminarier. Vi genomlever våra liv i förtryck och i krig. Ska nästan 16 000 kvinnliga soldater lägga ner vapnen och låta IS inlemma hela syriska Kurdistan till sitt islamiska kalifat – för att krig är fult?”

    http://www.svd.se/kvinnornas-krig-tar-aldrig-slut-7v4M/om/slaget-om-kobane

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: