”Vi måste öppna våra garage”

Först var det Friggebod, sen kom Attefallshus. Nu har turen kommit till Schultegaraget

We shall overcome

schultegarage

Fredrik Schulte får en idé

Nationaldagsfirande med förhinder

Gör som 61 000 andra hittills, läs det här inlägget.

Det går bra för Sverige nu…

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

35 kommentarer

 1. MiT

   /  06/08/2015

  Svara
 2. -Inatt är det din tur att sova på dubbdäcken!

  Svara
 3. MiT

   /  06/08/2015

  Svara
  • Jack Råstedt

    /  06/09/2015

   Blockera Somar El Naher från twitter istället.

   Svara
 4. ok

   /  06/08/2015

  Allt fler kvinnor dör av heroinöverdoser

  http://www.dn.se/sthlm/allt-fler-kvinnor-dor-av-heroinoverdoser/

  Tragisk trend med alltfler kvinnliga dödsfall och särskilt oroväckande procentuellt sett. Det är allvarligt. DN-artikeln med rubriksättning och diagram är direkt oseriös. Den här gången var DN tvungna att använda en rosa färg för att illustrera gruppen män.

  En kan nästan se journalistkärringen framför sig, skrattandes på sin balkong med ett journalistpris i den ena handen, en flaska rödtjut i den andra och med drypande mensfittor på väggarna.

  Svara
  • Blond jävel

    /  06/08/2015

   Visst är det tragiskt med allt fler heroinrelaterade dödsfall, men jag blir så trött på den ständigt tendentiösa rapporteringen. Tittar man närmare på siffrorna ser man att ökningen av dödsfall för män 2012-2013 var 7 personer, dvs nästan lika många som det totala antalet kvinnor år 2013, 8. Ser man sen på ökningen 2013-2014 är ökningen för män 15 personer, alltså EXAKT lika många som det totala antalet kvinnliga heroin dödsfall. Manliga dödsfall ÖKADE alltså med lika många som det totala antalet kvinnliga avlidna. Skulle de formulerat det annorlunda hade de till exempelt kunnat skriva: ”Heroindödsfall bland män ökar dubbelt så mycket som bland kvinnor”, vilket skulle vara korrekt eftersom ökningen 2012-2014 var 11 för kvinnor men 22 för män.

   Svara
 5. Kalle

   /  06/08/2015

  Nu är barbapappa tydligen expert på fotboll, helt plötslig 🙂
  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/danielswedin/article20929676.ab

  Svara
  • michael

    /  06/08/2015

   Om man skulle fråga mig vilket som är det största hindret för svensk damfotboll att få genomslag i dom breda folklagren,så skulle mitt svar bli att feminismens politisering av damfotboll är ett av dom största hindren för att göra dom folkliga.

   Svara
  • Jack Råstedt

    /  06/09/2015

   Låtsasproblem.

   Svara
  • Anders

    /  06/10/2015

   Undrar hur många damallsvenskamatcher han själv gått på? Tycker man att åskådarna är få bör man ha säsongskort hos sitt lag eller nått.

   Svara
 6. Det är så dumt, fegt och ynkligt att det gör ont. Men bra att du visar upp det.

  Svara
 7. Lägg också märke till uttrycket ”Vanliga människor, så att säga”. Alltså inte sådana människor med garage som Schulte själv (han skulle givetvis aldrig drömma om att hyra ut sitt garage till flyktingar). Det hela är gräsligt att lyssna på.

  Svara
 8. Jag kunde inte tro att det var sant. Tack att du la ut det.
  Vad har vi för folk i Riksdagen?
  Men, hade vi inte undantagsstugor förr, inte så länge sedan? Fattigstugor också och kanske kan vi åter införa Rotegång.
  Utackordering har vi ju redan hos Bert Karlsson och CO.

  I stället garagefantasier bör Schulte öppna sitt hem för asylsökanden och medverka till en riktig plan för mottagande. Skäms han inte?

  Svara
 9. Svenne

   /  06/08/2015

  Svara
 10. Svenne

   /  06/08/2015

  ”Miljöpartiet i en regering är lite grann som en strakbent Ranelid i Let’s Dance. Rolig för stunden, pinsam i längden. För varumärkets skull borde miljöpartiet ha stannat under sin korkek och fortsatt lukta på blommor.”

  Svara
 11. Dreadlock

   /  06/08/2015

  Fredrik Schulte transkriberat :

  ” …. Jag tror att det är ett sätt att bygga…ehm… stöd och …ehm…förståelse förtroende för …ehm…den svenska öppenheten,om man skulle i större utsträckning eh se till att vanligt folk så att säga …ehm… engagerar sig i att hjälpa nyanlända in i det svenska samhället.Och då tänker jag mig såhär,tänker om det vore skattemässigt väldigt förmånligt att erbjuda …ehm… säg att man har ett garage som man bygger om till en eh till en eh ja bostad…liknande …eh… ja,en bostad helt enkelt en lägenhet som man senare kan hyra ut till en person som är nyanländ vi har ju ett stort problem med bostadsbrist …”

  YEZUZ !

  Svara
  • Kristian

    /  06/09/2015

   Då är det bra om man har något kul i bagaget.

   Minst lika genomtänkt.

   Svara
 12. Bra, sådan åsnor bland moderaternas riksdagsledamöter hjälper till att sänka M till 15% nivån där de hör hemma. Största jubelåsnan är ju AKB, ett verkligt sänke för M, tackar.

  Svara
 13. Svenne

   /  06/09/2015
  Svara
 14. Svenne

   /  06/09/2015

  Svara
 15. MiT

   /  06/09/2015

  Svara
 16. MiT

   /  06/09/2015

  Patriarkatet
  Max Tar Studenten

  Svara
 17. MiT

   /  06/09/2015

  Svara
 18. Pelle2

   /  06/09/2015

  OT:
  Molly Sanden säger till Expressen att hon har rensat ut alla män från sin sommarturne’ http://www.expressen.se/noje/molly-sanden-tycker-det-ar-lite-obalans/.
  Är det någon som tror att Expressen hade tagit upp det som en positiv nyhet om en manlig artist hade sagt att han har rensat ut alla kvinnor från sin sommarturne’ ?

  Karin Pettersson på Aftonbladet fortsätter försvara Al Nahers uttalande om att vi skall be henne om ursäkt för att hon inte fick bli svensk medborgare direkt och på egen begäran utan prövning.Hon skriver bl.a:
  ”Mellan jämlikar råder ­respekt och ömsesidighet. Det är inte konfliktfritt, men det är inte heller en relation där den ena kan kräva tacksamhet av den andra.”
  Vi skall inte kräva tacksamhet av Al Naher och andra invandrare men vi skall be Al Naher om ursäkt för att vi inte bara släpper in henne i landet utan prövning.
  http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article20931714.ab

  Svara
  • Jan

    /  06/09/2015

   Molly Sandén är en artist av den kvalitén att hennes karriär står och faller på yttre faktorer som rätt image eller att hon har tur och får en hitlåt till skänks (av någon manlig låtskrivare). Det vågar emellertid ingen berätta för henne.

   Karin Petterson är generallöjtnant i kulturmarxism. Det är lättare att resonera med ett Jehovas vittne….

   Svara
 19. Grodan Boll

   /  06/09/2015

  Helt OT, men är det här en parodi? Det är så svårt att veta nu för tiden:
  Neon Moon

  Personally, being young and relatively introverted, pacing the highstreet looking at ghastly prints, sexualised garments, male-enticed shapes and crotchless hoo-has glaring at me from a mile off is not my idea of fun.

  .

  I was also pretty intimidated by the images of the perfectly formed models the store. Boobs pushed not only together, but upwards??! I was confused as to why I needed to do this.

  .

  The image of the sultry seductress in lingerie isn’t one I personally identify with. It comes with a lot of pressure to be that sexy all the time, to be a pornstar in the bedroom, to always be sexually active, and to be the epitome of the male fantasy

  .

  I couldn’t understand why there was so much pressure applied for girls to look a certain way, and to buy lingerie in order to be an object of the male gaze.

  Och som kronan på verket och som får satiralarmet att vissla:

  Neon Moon lingerie is transgender, nonbinary, asexual, pansexual and LGBTQIA+ friendly and proudly reflects its #NeonMoonGirl community through people of colour.

  Svara
  • norskgoy

    /  06/09/2015

   Er så deilig ironisk. Da kvinner har oppfostret barn i alle tider, og nå må menn på banen. Ergo må det da være mødrenes skyld at deres barn voldtar.

   Jeg ELSKER feministlogikk.

   Svara
  • Pelle2

    /  06/09/2015

   Han lever redan i ett samhälle som lär män att inte våldta. Vi har lagar mot våldtäkt,ingen förälder, om dom inte är seriöst sjuka i huvudet,lär sin son att våldta och ingen man jag känner skulle acceptera att någon annan man våldtar en kvinna. Att radikalfeminister påstår att vi lever i en våldtäktskultur har inget med verkligheten att göra.

   Svara
 20. MiT

   /  06/09/2015

  Svara
 21. Svenne

   /  06/09/2015

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: