Lite blandat

Lite blandat idag

Vpalmfackpamp

Jaha, nu duger det med vita medelålders heterosexuella män? Måste bero på att han inte cyklar…

skolproblem

Det går bra för Sverige nu. Postmodernismens intåg på olika samhällspositioner börjar bära frukt.

somarbackar

somarbackar1

somarbackar2

somarbackar3

De ovan apropå Somar som vill ha en ursäkt av Sverige för att hon och hennes familj fick skydd och medborgarskap. Snart 75 000 har läst mitt inlägg

vpalmnasseflagga

Palm visar sin välkända fingerspitzengefühl.

vpalmfårintejobbet

Undrar om det finns samband mellan hennes fingerspitzengefühl och att hon inte fick jobbet?

iis

Och på tal om fingerspitzengefühl, vad sägs om den ovan? Nästan i klass med Palm 😀

tysthetsnormen

You cant make this shit up!

CG_UXeKW0AACzW9

Jobbigt det där med ljud för bebisen i magen när man går ut och tar en cigg… Måste vara fejk va?

dödadekvinnor

Totte på nyheter24 önskar att fler kvinnor ska dö i filmer. Han undrar varför det bara är män som mördas och äts upp. Det är nog det hemliga ordenssällskapet Patriarkatet som ligger bakom tror jag. Det tror nog Totte också.

Sen var det någon tramstagg på twitter igår, #följenkvinna, som startades av Frida Boisen. Syftet med den verkade vara att de som redan har 10 000-tals följare skulle få några till som de ändå kommer att ignorera.

följenkvinna

Blir lite extra komiskt när en kvinnohatare, som jag påstås vara, följer fler kvinnor än vad de två första giganterna gör tillsammans, Gardell och Schulman har ihop cirka 600 000 följare och följer 387 stycken totalt just nu. Tillsammans. Män OCH kvinnor…Det är till dem Boisen alltså vänder sig, de som knappt följer några kvinnor alls. Hon borde vända sig till dem och BE DEM ATT FÖLJA en kvinna istället, det verkar saknas rätt många i deras följskara till och med om man jämför med en onding som mig…

Sen lägger vi till Wikingsson, då ökar det totala följarantalet med ytterligare cirka 250 000 och den totala följskaran för de tre blir nu strax under 1200. Ismail har jag inte ens kollat eftersom han är en jättestor tönt som blockar folk utan att ens ha interagerat med personen alls.

Det som drog igång tramset igår var någon lista om vilka som är mest inflytelserika på twitter, Zara Larsson hamnade visst i topp. Jomen, hon har ju så mycket viktigt att delge med sin långa livserfarenhet som curlad artist med fantastisk röst…

Men det kom fram en annan lista som är MYCKET bättre, ”Om Twitter mäts som samtalsnätverk är Sakine Madon 1:a och Zara Larsson på plats 16 190”, som visade samtal och då hamnar Sakine Madon välförtjänt på första plats och den curlade Larsson först på mer rättvisande plats 16 190. Jag är visst så otrevlig att jag inte platsar alls på den, eller inte på topp 500 i alla fall trots att jag alltid försöker svara alla som skriver till mig. Men det gjorde ju inte Zara Larsson heller  😛

För det är ju så, de med många följare bedriver oftast en envägskommunikation, de svarar sällan om det inte är på något ”ÅHHHHHHHH vad bra du är ❤ ❤ ” eller liknande. De flesta ignorerar bara, det gäller en del journalister också, de ignorerar gärna sånt som kan vara lite jobbigt, som visar deras dubbelmoral och sånt.

Så syftet verkar vara att skaffa ännu fler följare till de som redan har enorma mängder, de ska få fler att ignorera helt enkelt.

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

27 kommentarer

 1. MiT

   /  06/12/2015

  Lägger in den här från kommentarsfältet under förra inlägget igen

  ”Why Do Feminists Cook Up Stories About ‘Misogyny’ When They Lose Debates?”

  http://www.breitbart.com/london/2015/06/11/why-do-feminists-cook-up-stories-about-misogyny-when-they-lose-debates/

  Svara
  • Lite jobbig debatt, där de pratar väldigt fort och i munnen på varandra. Moderatorn är proffsigt neutral, men saknar den pondus som krävs för att styra upp de båda pratkvarnarna.

   Forskaren/läraren som representerar feministsidan blir helt ägd av Milo, när hon bl.a mer eller mindre erkänner att kvinnor är överkänsliga för kritik och börjar gråta för minsta lilla. Just det påstående som Nobelpristagaren tvingades avgå för att han sagt. Hennes minspel och brist på pokerface är en stor behållning

   Svara
 2. Kristian

   /  06/12/2015

  Nima Dervish skriver underbart om bibliotek och ”tysthetsnorm” hos Merit Wager:
  https://meritwager.wordpress.com/2015/06/11/be-my-guest-112-nima-dervish/

  Svara
 3. Intressant med att se så många journalister på Mattias Östmars lista. Det blir en del i förklaringen till varför det är så dåligt med fakta- och källkontroll … De hinner tydligen inte med detta på arbetstid.

  Det finns en fb-fanatiker på jobbet, som nu får göra övertid för att hinna med …

  Svara
 4. Emigranten

   /  06/12/2015

  Taggen #backasomar, var väl menat som backa upp Somar, inte ”backa, Somar!”. Nåja, jag förstår väl ingenting som vanligt. En psuedodebatt mindre gör ingen hare som det heter på postmodernistiska.

  Svara
  • Kristian

    /  06/12/2015

   Ja, det tog ett tag innan jag förstod vad de menade. Internetsvenskan är väldigt engelsk, vilket ger problem när till exempel ”backa” och ”rata” plötsligt ges motsatt betydelse till vad de hade.

   Svara
 5. Pelle2

   /  06/12/2015

  OT:
  Lite mera köns- och rasräknande från Sr,s sida:
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=6187984.
  Denna gången har de räknat representationen av olika kön,raser och sexuell läggning inom svensk film.
  Det är skönt att den rasbiologiska och könsrasistiska fanan hålls högt av SR 😉

  Svara
 6. Anonymouse

   /  06/12/2015

  Var försiktiga om ni brukar sälja saker på blocket. 😉

  Svara
 7. Svenne

   /  06/12/2015

  Svara
 8. MiT

   /  06/12/2015

  Svara
 9. MiT

   /  06/12/2015

  Svara
 10. Jan

   /  06/12/2015

  Apropå något helt annat. Sedan Pär tvingades bort och Genusnytt lades ner är det egentligen bara Toklandet som jag läser regelbundet. Med undantag för Jämställdhetsfeministern (som dock bloggar mer sparsamt).

  I övrigt verkar det tunnsått med bra bloggar i genren. Genusdebatten tycker jag är för pretentiös och tråkig. Så du får ta åt dig Toklandet. Du är nummer ett för tillfället! Åtminstone i min bloggläsarvärld…

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  06/12/2015

   Instämmer i det mesta du säger. 🙂

   Svara
 11. MiT

   /  06/12/2015

  Svara
 12. Kristian

   /  06/12/2015

  Svara
 13. MiT

   /  06/12/2015

  Svara
 14. MiT

   /  06/12/2015

  Svara
  • De Dick väl ledigt efter att ha sparkat ut de verkligt farliga individerna, de som vi återinföra det tusenåriga riket, dödsläger och allt, dvs SD

   Svara
 15. Svenne

   /  06/12/2015

  Hyckleriet har inga gränser…

  ”Now, ordinarily there isn’t a problem with white people being in the organization, even holding leadership positions. The problem in this case is, Rachel has passed herself off as black for many years, and has been surrounded by dubious hate crime investigations (ten of them). In fact, one of these bogus sounding crimes is what got her caught up in the first place.”

  Svara
 16. Svenne

   /  06/12/2015

  Största möjliga feministtyyystnad…

  ”Finnish feminists yet again have no answer. For years questioned on why they fail to speak out about only men being conscripted to serve in the military, they have continued their silence”

  Svara
 17. Pelle2

   /  06/12/2015

  OT:
  Metro skriver om festivalen som domineras av kvinnor:
  http://www.metro.se/noje/har-ar-festivalen-som-gar-mot-strommen-domineras-av-kvinnor/EVHofl!6mnW20rO6smmQ/
  ”Mansdominansen är fortsatt hög på Sveriges musikfestivaler. Men till skillnad från landets största festivaler kan Urkult i Ångermanland skryta med en större andel kvinnodominerade akter under årets festival.”
  Man skall alltså skryta med en festival där kvinnor dominerar.

  Sedan skriver dom följande:
  ” Allra sämst på att boka jämställt är Sweden Rock Festival. När artister och band uppträdde på festivalen den gångna helgen var 96 procent av akterna mansdominerade.”

  Då var det naturligtvis inte positivt med manlig dominans.

  Hårdrock är väl en av de mest mansdominerade branscherna som finns. De allra flesta kända banden består av manliga artister. Sweden rock är en hårdrocksfestival. Vilka är det då rimligt att boka om man vill göra en festival som genererar vinst och som attraherar hårdrocksfansen ? Anna Book ?

  Förutom den haltande logiken bakom klankandet på Sweden rock så visar Metro upp sedvanlig feministisk dubbelmoral där kvinnlig dominans är positiv och manlig är negativ…

  Svara
 18. Ivar Lo

   /  06/12/2015

  Oj oj, Somars kopling till Omar Mustafa var okänd för mig.
  Nu blev det genast bra mycket mer obehagligt.
  Nu är hon mer än en otacksam idiot.

  Svara
 1. Veckans äckligaste beteende | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: