Veckans äckligaste beteende

Om man ska kora veckans äckligaste beteende så får det nog bli journalisters och skribenters beteende i kölvattnet av mordet på Lisa Holm. Gamarna saknar spärrar totalt, de tränger sig på hemma hos hennes föräldrar och de jagar hennes skolkompisar och vänner. Sen finns det sådana som direkt och på ett extremt osmakligt sätt försöker göra könspolitik av det hela, som till exempel Irena Pozar på Expressen

pozar

Hennes artikel kan ni läsa om här. Ni vet, samhället har inte lärt män att inte… Efter det här groteska bottennappet från henne så får man väl hoppas att hennes tid som skribent på en större tidning nu är över. I ett sunt samhälle skulle det vara så i alla fall.

Om Thomas Mattsson har lite innanför pannbenet så inser han också att han är ute på väldigt djupt vatten nu, först publicerar tidningar hemlig information om pappan och sprider den glatt när de citerar varandra och Mattsson försvarar det med att de bara citerat GP, sen fiskar han själv efter skvaller och blir sur på polisen när han inte får det av dem, sen tränger sig journalister in på hennes föräldrars tomt för att gama efter kommentarer från dem några timmar efter beskedet, Expressen och Aftonbladet nekar dock till att journalisterna kommer från dem.

Och på det kommer Pozars groteskt osmakliga artikel. Hennes är nog det värsta jag sett av att göra politik på tragiken hittills. Totalt skamlöst! Den är mycket värre än de rasister som också försökt! Vi får väl se vilket samhälle hon menar i artikeln när allt är färdigt, det är ju inte det svenska i alla fall om man går efter vad som är känt hittills utan ett utländskt samhälle. Inte visste jag att Pozar också var en rasist som anser att andra kulturer, samhällen och folk lär män att förfölja, våldta och mörda kvinnor. För i Sverige har vi ju lagar mot sånt vilket innebär att hon inte kan mena Sverige alls utan ett utländskt samhälle och kultur. Där ser man…

Nyheter Idag har också tagit upp Pozars enormt osmakliga artikel.

Cattas bubbla har tagit upp mer generellt om journalister, ”Medierna måste lära sig visa hänsyn”.

**********

Sent igår så blev det ett inlägg, ”Arga medelålders män”, om MUF:s andre vice ordförande som skamlöst ljuger på twitter om att hon fått påhopp från arga medelålders män.

medelåldersmännen4

Vem som helst kan ju gå in på twitter och kontrollera och se att det inte alls var sant. I inlägget så finns SAMTLIGA tweetar som rörde detta med och det fanns inte en enda arg medelålders man som gjort påhopp på henne. Inte en enda alltså.

medelåldersmännen6

Hon förklarar det så, att alla inte syns. Nä, alla kanske inte syns men i det här fallet så är det så märkligt att INTE EN ENDA SYNTES…

********************

Juggen: ”När kvinnor förtrycker

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

61 kommentarer

 1. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
  • Vilka smaklösa och vidriga människor dessa ”goda” journalister är.

   Svara
 2. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
 3. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
 4. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
  • Kristian

    /  06/14/2015

   Jag tror de skrev fel där. Skall nog vara ”får vetenskaplig inriktning – fel”.

   (Vet inte hur vetenskapligt det är nu, men det skulle bli rent trams med de förändringar som föreslås.)

   Svara
  • notsure

    /  06/15/2015

   Alla de som skrivit under ägnar sig åt ”forskning” (läs postmodernism). De som har satt upp gruppen verkar ägna sig åt forskning (empirisk). Artikeln handlar i stort om konflikten mellan de båda synsätten på våra lärosäten. Det inger visst hopp att den empiriska forskningen vann här.

   Svara
 5. Rick

   /  06/14/2015

  Det finns något i svensk medielogik som säger att sådana här fall som Lisa Holm snabbt utnyttjas hänsynslöst för egna syften av gaphalsar som denna Irena Pozar. En anständig tidningsredaktion skulle nämligen ha sagt ifrån att de inte accepterar att denna fruktansvärda händelse exploateras för karriärvinning och följaktligen låtit bli att publicera. Irena Pozar skulle ha fått bröla hemma i köket i stället.

  Förresten, om män i allmänhet mördade och våldtog kvinnor, så säger elementär matematik att det skulle förekomma fall som detta flera gånger om dagen. På Flashback anser några gökar på motsvarande sätt att det är litauers allmänna sätt att bete sig. Om detta vore fallet skulle vi bevittna långt fler mord av detta slag. Lisa Holms öde är ett fasansfullt undantag från såväl mäns som litauers vandel i allmänhet.

  Svara
  • HEXANMEXAN

    /  06/14/2015

   Bra rutet!

   Svara
  • Helt riktigt påpekande Rick. Tyvärr har mindre utvecklade hjärnor svårighet att komma fram till dessa relativt enkla slutsatser.

   Svara
   • notsure

     /  06/15/2015

    Det är därför vi har dig juggen. Du är vårat ljus i mörkret!
    Jag är inte ironisk.

    Svara
 6. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
 7. Svenne

   /  06/14/2015

  Många är väldigt arga nu.

  Svara
 8. Svenne

   /  06/14/2015

  Sanslöst…

  Svara
  • Kristian

    /  06/14/2015

   “eing [sic] intoxicated or impaired by drugs or alcohol is never an excuse.”

   Svara
 9. Svenne

   /  06/14/2015

  Svara
 10. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
 11. MiT

   /  06/14/2015

  “Det kan bli SEBs dödsstöt”
  http://nyheteridag.se/det-kan-bli-sebs-dodsstot/

  Svara
  • Ingen fara! Om det sker nu, så kommer Löfvén att skänka privata medel stulna från pensionsfonderna, precis som Göran Persson gjorde …

   Svara
 12. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
 13. Jan

   /  06/14/2015

  Irenas inlägg är bara ett exempel på så kallad ”damage control”. Man försöker flytta fokus i frågan helt enkelt. Dribbla bort korten. Här är ett annat exempel på det från en socialdemokratisk riksdagskvinna. Hon förflyttar skulden från de här två männen till svenska män i allmänhet: http://monicagreen.webblogg.se/2015/june/tva-man-anhallna-for-mord.html

  Svara
 14. michael

   /  06/14/2015

  Det säger väl allt om Sverige att könsrasism mot män är ett bra val för karriären.

  Svara
 15. Svenne

   /  06/14/2015

  Svara
 16. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
 17. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
  • michael

    /  06/14/2015

   Höjden av ironi expressen som samarbetat/samarbetar med den kriminella vänsterextremistiska organisationen researchgruppen och hängt ut anonyma,ägnar sig åt att blocka enligt dom misshagliga personer som kritiserar dom och att dessa inte ska få visa tweets från expressen.

   Svara
  • Det är så här det blir när man vill bräcka Hänt i Veckan och Svensk Damtidning …

   Svara
 18. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
 19. MiT

   /  06/14/2015

  ”Bakom pristagaren står rader av osynliga kvinnor”
  https://archive.is/S8tZg

  Svara
  • Svenne

    /  06/14/2015

   Kazmierska spyr galla över den sparkade nobelpristagaren #TimHunt – det senaste offret för den feministiska åsiktskorridoren…

   Svara
   • Hmm

     /  06/14/2015

    Ja för det är ju en JÄTTEbra idé att ha köns-separata labb 🙄

    Svara
    • Svenne

      /  06/14/2015

     Poängen är väl att man ska få ha åsikter utan att riskera jobbet. Yttrandefrihet, typ.

     Svara
     • Hmm

       /  06/15/2015

      Svenne: Poängen är att han gjort sig omöjlig att samarbeta med typ…

      För hur menar du att felar av hans kolleger ska kunna arbeta med honom efter detta? Och vem tror du kommer att ge anslag till ett universitet som står bakom dessa åsikter. Money talks vet du 😉

      Man får säga vad men vill men man får också räkan med att det följer konsekvenser. Eller kan jag säga PRECIS vad jag vill till dig och du kommer inte att reagera negativt?

     • Hmm

       /  06/15/2015

      Svenne igen: Men han kanske också skulle kunna räkan med att säga att alla från Afrika gör bäst att stanna i djungeln och käka bananer för i ett labb hör det inte hemma eller iaf ha ett separat labb då de är distraherande för hans forskning.
      Han skulle enligt dig kunna säga detta och så klart få behålla jobbet. Allt för yttrandefriheten. :mrgreen:

 20. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
  • Grodan Boll

    /  06/15/2015

   Apropå dyra byggprojekt: det kommer snart startas ett litet gräv- och gjutprojekt i Göteborg. Vad slutnotan för det landar på kommer bli mycket intressant. Jag gissar på Hallandsåspotential.

   Svara
 21. Svenne

   /  06/14/2015

  Kakan & co är bra tysta nu (ACAB).

  Svara
 22. MiT

   /  06/14/2015

  Ännu ett fall där det ”säkert begåtts felaktigheter” av socialen. Det är många ”enskilda fall”…

  ”I tre år har Tobias kämpat för sin son”
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20965222.ab

  Svara
 23. MiT

   /  06/14/2015

  Svara
  • Anders

    /  06/14/2015

   Är inte det som kallas Cultural appropriation, eller kanske t o m Rasappropiering? Undrar hur man gör. Tar fram sin inre afrikan eller leker man getto i största allmänhet?

   Svara
 24. Svenne

   /  06/14/2015

  ”Seinfeld berättade nyligen att han inte längre gör shower på universitetsområden, studenterna är för känsliga. Det blir enligt Seinfeld omöjligt att ta ut svängarna, håna och förlöjliga. Även kollegan Chris Rock uttryckte något liknande förra året, enligt Rock hade universitetspubliken blivit lättkränkt.”

  Svara
  • Ivar Lo

    /  06/14/2015

   Då lär han inte komma till Sverige överhuvudtaget då.

   Svara
 25. Svenne

   /  06/14/2015

  ”Progressiva krafter i Sverige – både på vänster- och högerkanten – borde reagera på salafi-fascismens utbredning och öppna mobilisering på gator och torg, skolor och moskéer. När Svenskarnas Parti var på marsch inför valet 2014 möttes de av ringande kyrkklockor.

  Salafi-fascismen möts dock inte av något nämnvärt motstånd. Detta trots att den i flera hänseenden är mer totalitär, intolerant och människoföraktande än Svenskarnas Parti. Detta kan bero på att vi har en eurocentrisk syn på vad fascism är. Vi har svårt att känna igen en fascist som är mörkhyad och heter Ahmed. Sedan barnsben har vi fått lära oss att förknippa obehagliga ultrakonservativa värderingar med ”den vite mannen”.”

  Svara
 26. Ivar Lo

   /  06/14/2015

  Bodil Sidén kan väl göra de 50 kommentarerna synliga om hon känner sig misstrodd?
  Hur svårt kan det vara?
  Om man har kommentarerna menar jag…

  Svara
 27. Ivar Lo

   /  06/14/2015

  Jäklar vad jag hatar Expressen nu.
  Ta mig tusan om de inte är värre än Aftonbladet.
  Expressens Sakine Madon är väl enda anledningen till att ändå låta Aftonbladet få jumboplatsen.
  De är verkligen motbjudande de där tidningarna. Thomas Mattsson är ju horribel, läste precis om hans surtweets från polisens presskonferens. Gubbtjyven sitter alltså och tjurar för att han inte får tillräckligt upplagedrivande vidrigheter serverade på silverfat mitt i polisens arbete. Han skall vara glad att han ens blir insläppt. Polisen borde lära av SD och porta packet.

  Svara
 28. Svenne

   /  06/14/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  06/15/2015

   Lyssnade på P3 alldeles nyss och naturligtvis var den vita,förmodligen heterosexuella,kvinnliga programledaren tvungen ta upp detta ämne.
   De svenska filmerna speglade inte vårt samhälle eftersom vi inte har med 21% invandrare,homosexuella med flera grupper. Så med andra ord är handlingen i filmen sekundär och identitetspolitiken primär.Om jag var filmskapare så skulle jag fokusera på historien jag ville berätta och inte om skådisarna är enbart svarta,homosexuella,vita,män eller kvinnor.
   Sr och SVT,s identitetspolitiska agenda blir mer och mer absurd för var dag som går….

   Svara
  • Kalle

    /  06/15/2015

   Men om vi ska ha millimeterrättvisa, hur kan det komma sig att så många ”rasifierade” syns i rutan på bollibumpa eller hörs på p3. Det är ju långt fler än 21,5% och varför är det ingen som bryter på finska och heter Jari/Anniki, finnar är ju trots allt den största invandrargruppen.

   Svara
 29. Svenne

   /  06/15/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  06/15/2015

   Vad jag förstår så innebär inte avslutandet av kontraktet med Saudi att vi slutar exportera vapen till dom så det är väl mest en symbolhandling i vanlig ordning…

   Svara
 30. Bladet

   /  06/15/2015

  Aftonbladet uppmärksammar socialens behandling av vissa pappor.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20965222.ab

  Svara
 31. Pelle2

   /  06/15/2015

  OT:
  LIna Kalmteg på SVD tycker att vi enbart skall läsa böcker skrivna av kvinnor i sommar.
  http://www.svd.se/lat-oss-bara-lasa-bocker-av-kvinnor-denna-sommar/om/kultur.
  Är det någon som tror att SVD skulle publicera en artikel där vi uppmanas att enbart läsa män under en sommar ?
  Naturligtvis skriver hon också att vi som inte gillar kvotering är rädda. Hur skulle hon själv känna det om hon blev bortkvoterad pg.a sitt kön ?
  Hon skriver också om en Kamila Shamsie som tycker att vi år 2018 inte skall ge ut en enda bok av män och tycker naturligtvis att det är en utmärkt ide´. Ett förlag i England nappade och Kalmteg kallar det ett djärvt beslut.
  Är det inte fint och trevligt med lite radikalfeministisk könsrasism ?

  Svara
  • Kristian

    /  06/15/2015

   De har gett sig sjutton på att SvD skall bli like värdelös som DN.

   Svara
   • Svenne

     /  06/15/2015

    Inte långt kvar nu…

    Svara
    • Kristian

      /  06/15/2015

     Undrar om Lifvendahl är en DN-infiltratör, förresten?

     Svara
     • Svenne

       /  06/15/2015

      Tyvärr så spelar det nog snart ingen roll, SvD är en del av vänsterpressen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: