Naivitetens extremistiska ansikte

Det kunde vi se idag på Gomorron Sverige

naivt

Och det sitter på Magda Rasmusson, språkrör för grön Ungdom. De är naiva och rent av farliga. Hon är dessutom Maria Ferms ersättare i riksdagen under tiden Ferm är barnledig. En extremist ersätts alltså med en, hur otroligt det än verkar, ännu värre extremist än Ferm.

Hon pratade om flyktingströmmar och om drabbade kvinnor och barn. Jo, kvinnor och barn drabbas vansinnigt hårt i de områden i till exempel Mellanöstern där IS härjar. Synd bara att vi med MP:s politik knappt ser några av de drabbade kvinnorna och barnen i Sverige utan nästan bara män. Och en del av männen är de som orsakade just ett helvete där nere. Kvinnorna och barnen får vara kvar för med MP:s politik så kan de inte fly eftersom de inte har råd. MP:s politik göder flyktingsmugglarna så de blir feta och välmående.

Rasmusson verkar inte heller förstå att man kan inte ha en välfärd och samtidigt säga till alla att komma hit och leva på den utan att alla också bidrar till den, det är en helt omöjlig ekvation! Skulle man förklara för en 10-åring vad det handlar om skulle 10-åringen förstå det. Men Grön Ungdom och Magda Rasmusson förstår inte alls, hon tycker inte att man ska ställa välfärd mot flyktingar utan tycker att alla kan komma hit. Kan man framstå som mer korkad än så? Hon förstår alltså inte att intäkterna, alltså skatteinbetalningar, måste matcha utgifterna, att man annars måste börja dra in på välfärden.

Typiskt och talande var att hon inte alls ville svara på frågan om vilken del av välfärden hon INTE kunde tänka sig att dra in på… Jag tvivlar på att hon ens förstod frågan, om hon ens förstår att om fler ska leva på skattepengar så måste också fler betala skatt. Jag tror inte hon förstår det enkla faktiskt.

Fler inlägg där Rasmusson förekommer

Aktiv könsdiskriminering hos Grön Ungdom

Miljöpartiet slutar att öppet flirta med radikalfeminister, fortsätter i smyg

Den gemensamma nämnaren

Grön Ungdom

MVH

MiT

Lämna en kommentar

31 kommentarer

 1. Det måste vara ett stavfel, du menar Grön Dumbom?

  Svara
 2. Return of kings

   /  07/01/2015

  Kvinnor drabbas värst av krig när deras män dör, ungefär så sa Hillary Clinton.

  Intressant idag är ju den vänsterorientade tankesmedjan Arena idé:s rapport om det enormt vinstgivande invandringen, väntar med spänning på nationalekonomen Tinos slakt. Skummat lite i rapporten och visst arbetskraftsinvandringen förr var bra men dagen massinvandring av lågutbildade är fortfarande lönsam dock på gränsen. Runt 60 % förvärvsfrekvensen för utrikesfödda skall täcka kostnader enligt författarna, förvärvsfrekvensen har sjunkit stadigt för invandrarna, nu runt 59 %, den sjunkande frekvensen talas det inte så mkt om.

  Svara
  • Kristian

    /  07/01/2015

   Johan Westerholm sågar rapporten:
   http://ledarsidorna.se/2015/07/hogt-over-molnen-2/
   Problemet verkar vara ordet ”sysselsättning” som tydligen kan betyda vad som helst.

   Ser fram mot en fullständig styckning med trikinprov av Sandanaji. Sedan får vi nog begrava rapporten någonstans, för det lär inte vara mycket kvar som är ätligt.

   Svara
   • herregud, har haft en handfull debatter och förklarat vad SCB räknar som sysselsatt, i socialistiska kretsar. Dels blev de rätt överraskade, dels kom det en del sårade egon fram och Don Quichottade sig. Blev mest bekymrad att det fattades detaljkunskaper i de mest kristiska och centrala argument för fortsatt höga invandringstal. Till anhängarna av sysselsättningsstatistiken : Läs på för f-n !

    Svara
 3. MiT

   /  07/01/2015

  Svara
  • Förvirrad Djurgårdare

    /  07/01/2015

   När speglar SVT Sveriges mångfald?
   När har vi x antal missbrukare, pensionärer, Sverigedemokrater och framförallt när kommer den första könskorrigerande Japanen som identifierar sig som en cockerspaniel tik anställas hos SVT?

   Svara
  • Javisst sett till kön så är det 100 % jämställt. Men vem för talan för de rödhåriga och harmynta pygmékvinnor?

   Svara
  • Perry

    /  07/02/2015

   FRÅGAN ÄR MYCKET STÖRRE ÄN SÅ!

   -men du sa ju att du är för räknande?

   FRÅGAN ÄR MYCKET STÖRRE ÄN SÅ!

   -men..

   FRÅGAN ÄR MYCKET STÖRRE ÄN SÅ!
   FRÅGAN ÄR MYCKET STÖRRE ÄN SÅ!
   FRÅGAN ÄR MYCKET STÖRRE ÄN SÅ!
   FRÅGAN ÄR MYCKET STÖRRE ÄN SÅ!

   Felfri debatt teknik.

   Svara
 4. MiT

   /  07/01/2015

  Svara
 5. michael

   /  07/01/2015

  Enligt MP så växer pengar på träd självklart ekologiska sådana.

  Svara
 6. Jan

   /  07/01/2015

  Eftersom invandringen är en kolossal vinstaffär, det talas om 900 miljarder, enligt Arena, Umeå universitet och Sandro Scocco så borde vi väl inte sno åt oss alla invandrare själva. Varför inte skicka dem till Grekland? De borde väl behöva dessa vinstlotter bäst av alla?

  Svara
 7. Ernman till Åkesson : ”Jag tänker inte vara tyst”

  http://www.svd.se/ernmans-svar-till-akesson-jag-tanker-inte-vara-tyst?ref=yfp

  Åkesson sa bara det många ville säga ?

  Nu väntar vi bara på att Måns Semmelröv börjar twittra och tar ställning mot F! sexistiska uttalanden från partiledningen, och kritiserar riksbögarna Jonas och Mark för sina gubbsjuka fantasier om unga pojkar som med jämna mellanrum körs i slaskpressen. Sedan så är vi ”In the Game” s.a.s. 🙂

  Men That´ll be the day 😦

  Svara
  • Ivar L

    /  07/01/2015

   Det är hög nivå på debatterna. Riktigt svåra och intressanta frågor TV4 reder ut.

   Svara
 8. Magda säger att hon ska krossa patriarkatet. Huka er gubbar, särskilt ni som arbetar och betalar skatt för där kommer Magda som inte kan räkna. I och för sig finns det fler i den svenska skolan som inte kan räkna men som politiker bör man köpa en miniräknare. Det finns solcellsdrivna, alltså miljövänliga, som talar om när man räknar fel, köpte en till sexåringen att öva sig med.

  Svara
  • Har Magda räknat in köttätande vita män som förstör skörden för sudanesiska kvinnor,eller behöver Magda skapa särskilda skatteunderlag för att täcka sambandet mellan Svenska köttätande män och sudanesiska kvinnor ? Skratta inte ! Det kanske finns på bordet. .-P

   Svara
 9. Svenne

   /  07/01/2015

  Svara
  • Svenne

    /  07/02/2015

   Svara
 10. Svenne

   /  07/01/2015

  Svara
 11. Svenne

   /  07/02/2015

  Svara
 12. Svenne

   /  07/02/2015

  Svara
 13. Svenne

   /  07/02/2015

  Svara
 14. MiT

   /  07/02/2015

  Svara
 15. ”/…/ Även om partiet inte visat några bruna böjelser efter 1945, har man konsekvent blundat för sin egen historia. Först när debatten utlöstes på 90-talet utlovades ett slags vitbok som skulle ”klarlägga allt vad som hände på 30-talet”. Företrädare reagerade ursinnigt mot varje antydan om att rörelsen var påverkad av den mörka tiden. Sydsvenskan, som bland annat undrade om det var en ödets nyck att Sjöborevolten mot flyktingpolitiken leddes av centerpartister, anklagades för att driva en illvillig kampanj.

  Problemet är att centern ännu i dag inte har gjort upp med sitt förflutna. Löftet om en vitbok var tomt; någon sådan existerar inte.

  Den skulle ha färdigställts till 90-årsjubileet 2000. Nu talar partisekreteraren Jöran Hägglund om ”ett bredare arbete” som ska vara klart till 100-årsjubileet 2010.

  Oviljan att rota i det förflutna är påtaglig. ”Vi har blivit beskyllda för så mycket”, sa förre centerpolitikern Bertil Fiskesjö för ett par år sedan till TT. ”Det mesta är osant även om det fanns en och annan även inom bondeförbundet som var anstruken. Men inte mer än i andra partier.”

  Fiskesjö är inte ensam om sin förljugenhet. När centern på sin hemsida ska redogöra för 1930- och 40-talen finns inte en stavelse om bondeförbundets dragning till fascismens och nazismens idéer, bara ordrika stycken om depressionen, kohandeln och SLU:s popularitet.

  Det är en historierevisionism som är i klass med vänsterpartiets, och som utmynnar i ett personligt svar på den inledande frågan: Nej, för egen del kan jag inte rösta på centern.

  Peter Wolodarski”
  http://www.dn.se/ledare/signerat/ingen-gron-vitbok-om-det-bruna/

  ”[SND har ett uppdrag från Vetenskapsrådet att vara en nationell resurs för samordning av existerande och nya forskningsdatabaser inom samhällsvetenskap, humaniora och medicin. I uppdraget ingår att SND skall erbjuda stöd för svensk forskning genom att underlätta och utveckla forskares tillgång till data inom och utom landet samt erbjuda stöd för forskning under hela forskningsprocessen.]” http://snd.gu.se/sv/vivill/party/c/program/1933

  Bondeförbundets grundprogram / Antaget vid 1933 års förbundsstämma
  Ragnar Sandbergs Tryckeri, Stockholm 1938
  ”I. Bondeförbundet, landsbygdens folkparti, är en sammanslutning av Sveriges landsbygdsbefolkning i ett eget parti och ser som sin främsta uppgift att kämpa för landsbygdens rätt och likställighet vid avgörandet av vårt lands sociala, politiska och ekonomiska livsfrågor.
  Tillvaratagandet av landsbygdsfolkets rätt är en viktig fosterländsk uppgift./…/”
  ”/…/ IV. Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar.
  Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling.
  Ett energiskt arbete måste bedrivas för folkhälsans höjande och vårt folk skyddas mot degenererande inflytelser.
  Folkfienden alkoholens fördärvliga verkningar måste genom upplysning, lagstiftning och på annat sätt effektivt bekämpas. Målet allmän folknykterhet, får aldrig lämnas ur sikte./…/”

  Svara
 16. > Kvinnorna drabbas. Av att sända männen ut i krig.
  ”In August 1914, at the start of the First World War, Admiral Charles Fitzgerald founded the Order of the White Feather with support from the prominent author Mrs Humphrey Ward. The organization aimed to shame men into enlisting in the British Army by persuading women to present them with a white feather if they were not wearing a uniform.[2][3]
  This was joined by prominent feminists and suffragettes of the time, such as Emmeline Pankhurst and her daughter Christabel. They, in addition to handing out the feathers, also lobbied to institute an involuntary universal draft, which included those who lacked votes due to being too young or not owning property.[4][5][6]”

  https://en.wikipedia.org/wiki/White_feather

  Svara
 17. QED

   /  07/02/2015

  progessiv könskvotering — ”dumt kvotera in män” (Magda R)

  http://nyheteridag.se/gron-ungdoms-nya-progressiva-konskvotering-dumt-kvotera-in-man/

  Svara
 18. Kristian

   /  07/02/2015

  Fakebooken är ju inte ens satir. Gissa vem som sade följande:
  ”[X] om att lära känna Sverigedemokrater: ‘En väldigt viktig resa'”

  Okej, namnet står tyvärr i länken.
  http://nyheteridag.se/alice-bah-kuhnke-om-att-lara-kanna-sverigedemokrater-en-valdigt-viktig-resa/

  Svara
 1. Clowner utan gränser | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: