Äckligt jävla falskt skitbeteende!

Extremt tydlig falskhet och skitbeteende visar Linda Snecker, vänsterpartiet, upp när hon ”pausar” sin föräldraledighet under sommaren när riksdagen har sommarlov för att sen återuppta föräldraledigheten igen direkt när sommarlovet är slut

lindasneckergirig

Girigheten har fått ett feministiskt ansikte med Linda Snecker, hon är en radikalfeminist av rang som inte ens drar sig för att vara dryg, överlägsen och visa radikalfeministiskt skitbeteende mot killar i skolåldern som ställer frågor till henne under ett skolbesök. Inte otippat att just hon girigt skulle suga skattepengar på ett extremt omoraliskt sätt.

Om Vänsterpartiet har den minsta lilla ryggrad så KRÄVER de att hon sitter av 8 timmar varje dag i riksdagen under hela sommarlovet! Om man inte kan det på grund av arbetsmiljölagar (arbeta ensam) så måste det finnas många andra i riksdagen som kan ta 2-3 dagar var så hon inte kan skylla på det. Hon ska fan inte få sitta i hammocken och gunga in pengarna i alla fall!

Kräv att de giriga som håller på som Snecker sitter av tiden i riksdagen!

Vilket jävla äckligt HÅN mot skattebetalarna!

lc3b6nheladagen3

Det verkar som om hon kan sluta jobba hela sommaren och ändå mjölka skattepengar

MVH

MiT

Lämna en kommentar

26 kommentarer

 1. MiT

   /  07/03/2015

  Svara
  • Erik

    /  07/04/2015

   Hon kommer säkerligen att producera en del motioner.

   Själv nöjer jag mig med två länkar:
   1) http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17904866.ab

   ”Aftonbladet har med hjälp av antiplagieringstjänsten Urkund genomfört en unik granskning av de drygt 3 500 motioner som lämnades in i år.
   Undersökningen visar att nästan 12 procent av motionerna, över 400 stycken, till viss del är plagierade. De innehåller textdelar som hämtats från andra källor – helt utan någon hänvisning. Flera motioner är närmast identiska med debattartiklar eller nyhetstexter som tidigare publicerats på annat håll.”

   2) http://johanlinander.se/2014/10/08/riksdagsmotioner-blir-ett-verkligt-maktinstrument/

   ”Under alliansens majoritetsregering 2006-2010 avslogs 99,9 procent av alla motioner. Under minoritetsregeringar är det lite större chans för en motionär att få bifall. Under S-regeringen 2002-2006 avslogs ”endast” 98,5 procent och under alliansens minoritetsregering 2010-2014 var det 98,4 procent avslag.”

   Vi får väl se vad hennes motioner innehåller, och hur det går för dem när det är dags för votering…

   (Till hennes försvar stämmer det där med partiskatt så det är inte så mycket pengar som man brukar räkna med att det är: ”För år 2014 är prisbasbeloppet 44 500 kr [samma belopp 2015, min anm.] och 5/8 av detta är 27 813 kr. Alla fasta arvoden från politiska förtroendeuppdrag som överstiger 27 813 kr netto (efter skatt) ska alltså efterskänkas till partiet.”)

   Svara
   • Hans

     /  07/04/2015

    Samtidigt är max vad du kan få ut i föräldrapenning 935:- per dag vilket om du tar det i 31 dagar minus skatt blir ungefär 20000:-. Det innebär att hon hon får ca 8000:- extra i månaden under sommaren. Plus att hon behåller sina föräldradagar (62 stycken om hon tar ut max).

    Svara
    • Erik

      /  07/05/2015

     Det är klart att hon får ut mer pengar på det jämfört med föräldrapenningen. Fast det är c:a 10 000 kr mindre i handen jämfört med vad andra partiers ledamöter skulle få om de hade Linda Sneckers moraliska kompass.

     Dock förväntar jag mig inte så mycket av någon som lyckas prestera 0,3 på högskoleprovet. Jag tycker mest att det är beklagligt att det i princip inte finns några som helst formella krav på de som är styrande.

     Låt gå för att jag inte alltför ofta håller med om det ex Fridolin, Hans Linde, Ali Esbati och Paula Bieler tycker, men jag inser att om de kan prestera 2,0 på högskoleprovet så har de något innanför pannbenet.

     Vad jag däremot inte kan förstå är hur personer med riktigt låga högskoleprovresultat kan vara riksdagsledamöter. Värst är väl Shadiye Heydari och Sara-Lena Bjälkö med det fascinerande resultat 0,0. Att också Veronica Palm tillhör bottenskrapet torde väl inte förvåna någon (0,4).

     Svara
 2. MiT

   /  07/03/2015

  Svara
 3. MiT

   /  07/03/2015

  Svara
 4. Vänsterpolitik … Någon som gömt Tomas Bodströms nära på oslagbara rekord i frånvaro med full ”lön” finansierad av skattemedel, samtidigt som ”civilt” betalt arbete utfördes? Han såg inte några moraliska aspekter där, men vad vänta sig utav en politiker/advokat …?

  En av många, många anledningar till att vänsterpolitik inte fungerar. Ett tydligt exemplel där teori och praktik har allt mindre gemensant … Vi närmar oss Greklands nivå av politisk/byråkratisk korruption med stormsteg! När skall vi börja odla oliver …?

  Svara
 5. Ifall detta är tillåtet, vilket det troligen är, så är det regelverket som är fel, inte Sneckers agerande

  Svara
  • MiT

    /  07/03/2015

   Hon har ett val att INTE vara en falsk jävla skit. Hon valde att vara det.

   Svara
   • Blåval Rödval

     /  07/03/2015

    Solidaritet för såna som henne är att vilja ha mer av andras pengar. Så hon var supersolidarisk. Hon uppvisar dessutom ett stort mått av dubbelmoral och som vi alla vet så är dubbelmoral dubbelt så bra. Hon är dessutom moraliskt flexibel.

    Svara
   • Jag har tagit föräldrapeng för att dryga ut semestern till att bli 6-7 veckors sammanhängande sommarlov för mig och barnen varje sommar under hela 2000-talet. Tog en av de sista kvarvarande dagarna idag. Vi skaffade ett sladdbarn bara för att få fler dagar, lol!

    Har varit ett jäkla liv om det agerandet på sociala medier och nu har reglerna ändrats så att de flesta dagarna fryser inne om de ej tas ut innan barnet är 5 (tidigare 8 år).

    Men jag tänker inte be om ursäkt till någon, inte en chans! Jag har betalt en av världens högsta skattesatser hela mitt liv för att kunna få denna lyx, och nu vill jag ha tillbaka mina stålar i form av betald ledighet. *Långfinger-smiley borde vara här*

    Svara
  • MiT

    /  07/03/2015

   Men visst, reglerna är kassa. Men det finns väl å andra sidan inget som hindrar att man kräver att hon sitter i riksdagen och jobbar hela sommaren för pengen.

   Svara
   • MJ

     /  07/04/2015

    Men det är ju ingen i riksdagen som jobbar på sommaren.
    De har ju sommarlov i tio veckor, jullov i fyra veckor plus semester, dessutom är arbetet övrigt tid frivilligt.

    Svara
  • Johan K

    /  07/04/2015

   Herregud. Inkompetens till max. Knölar på en testikel ska alltid utredas, och testikelcancer är en sjukdom som ofta drabbar unga män under 30. Om inte personen i fråga fått sin legitimation via frukostflingepaketet så borde den känna till det… Ofta är det lite tveksamt men den här typen av artiklar i kvällstidningarna eftersom man ofta får en serverad bild, men har han ens sagt ordet knöl i testikeln så är agerandet helt fel.

   (Ja, jag jobbar som läkare)

   Svara
 6. Liten

   /  07/03/2015

  Jag har skrivit det förut men jag upprepar det: Varför leva som man lär när man inte behöver det?

  Svara
 7. MiT

   /  07/03/2015

  Svara
 8. Hon förfäktar med bravur tesen att skall man vara en fähund skall man aldrig vara det mot sig själv.

  Svara
 9. QED

   /  07/04/2015

  Problemet med socialismen är att andras pengar för eller senare tar slut, som någon sa.

  Svara
 10. MiT

   /  07/04/2015

  Vad less man är på sån här korkad skit som ALDRIG någonsin kommer att göra någon nytta alls
  ”Tänk om det var din syster”
  https://archive.is/A9Rxr

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/04/2015

   ”Tänk om det var din syster”, är inte det fiministers första argument mot prostitution? (Även om det gått ner i användning i takt med att svaret ”Och? Så länge hon har valt det själv och är säker på jobbet.” kommit tillbaka.

   Svara
 11. MiT

   /  07/04/2015

  Svara
 12. Jan

   /  07/04/2015

  Det ska bli intressant att se hur mycket hon kommer att dela på föräldraskapet. I övrigt så ser jag att hon kommer att få ut 90 procent av sin riksdagslön (minimum 61 000 kr/mån) i föräldrapenning. En kvinna i arbetarklassen får inte ens ut en tredjedel av den ersättningen för samma jobb (ta hand om sitt eget barn i hemmet).

  Talet om att hon kommer att jobba under riksdagens sommarlov är naturligtvis en efterhandskonstruktion. Nästa gång hon kör igång det sedvanliga gnället om kvinnors villkor är det rimligt att hon påminns om sina egna ytterst generösa lönevillkor….

  Svara
 1. Vänsterpartist spottar skattebetalarna i ansiktet | WTF?
 2. Stöd Linda Sneckers (V) kamp för vita rika kvinnors självklara rätt att bli ännu rikare utan att jobba! | Jämställdhetsfeministerns blogg
 3. Gott nytt år på er! Lite blandat från 2015 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: