Vänsterpartist spottar skattebetalarna i ansiktet

Igår kom det fram att Linda Snecker, riksdagsledamot för vänsterpartiet, som varit barnledig sen april gått i tjänst exakt samma dag som riksdagen tar sommarlov och att hon åter går på barnledighet exakt samma dag som riksdagen öppnar igen efter sommarlovet. Anledningen är glasklar, det är för att girigt kunna se månadslönerna glida in på kontot, spara föräldradagar och ligga i hängmattan samtidigt.

lindasneckergirig

Det finns få saker jag tycker är äckligare än sånt här! Jag accepterar att man kan begå misstag, det kan vara krångliga regler vid Försäkringskassan, någon kanske har ett bidrag och så ändras förutsättningarna sakta och så missar man att ändra. Sånt kan ske och det är ofta troligen just misstag. Man kan ha missförstått regler och fått felaktiga bidrag och så vidare. Misstag begås. Jag har inga problem med misstag eftersom det händer.

Men det Snecker gör är inget misstag, det är tyvärr lagligt men det hindrar inte att det är ÄCKLIGT och GIRIGT utstuderat! Hon spottar skattebetalarna i ansiktet! Hon hade UTAN detta fått ut nästan 3 gånger så mycket i föräldraförsäkring som de som betalar hennes lön får när de är hemma med barn! Men det räcker tydligen inte ändå…

lindasnecker4

Jaha, ska det bli bättre av att skattebetalarna betalar EXTRA partibidrag till Vänsterpartiet när V:s ledamöter är EXTRA giriga? För det är ju vad det faktiskt blir? Det vill säga att man spottar skattebetalarna i ansiktet en extra gång… Och jo, hon gör det här för att tjäna pengar OCH få EXTRA mycket tid med barnet och inget annat, hon lurar inte en enda människa! Hon verkar tycka att hon är lite bättre än andra och då också förtjänar lite bättre möjligheter. Hon vill ju att föräldraförsäkringen ska vara kvoterad (individualiserad) så i september-oktober någon gång när hon har varit hemma i 6-7 månader så kan vi alltså förvänta oss att hennes partner tar över? För hon lever väl som hon lär?

lindasneckergirig1

Då kan ju barnets värdelösa daddy ta över utan problem antar jag? (resten av tweetarna som hör till finns här).

lindasnecker

Själv verkar hon dock mest sugen på att dela det ansvaret med Sveriges skattebetalare, de verkar ju nästan vara pappa till barnet. Dem vill hon gärna dela ansvaret extra mycket med som vi märkt…

lindasnecker1

Hon menar nog att hon har en liten förväntan på att skattebetalarna ska ta EXTRA ansvar för hennes barn antar jag. 61 000 kronor per månad verkar inte räcka…

lindasnecker2

Nu vet Sveriges skattebetalare vad hon tycker om er, ni är bara lite ”kränkelikränkta” om ni klagar på när hon utstuderat går i ”tjänst” exakt på dagen när riksdagen stänger och går på ledighet igen exakt på dagen när riksdagen öppnar efter sommarlovet för att gnida skattepengar. Ni som måste vända på kronorna för att kanske få det att gå ihop när ni får barn och inte kan styra själva hur ni vill göra när Sneckers dröm gått i uppfyllelse, kränkelikränkta är ni visst bara…

För nu vet vi ju också vad hon menar med ”individualisera föräldraförsäkringen”, det betyder att individen Snecker utstuderat och girigt låter skattebetalarna stå för notan EXTRA mycket, individuellt bara för henne.

lindasnecker3

Måste vara skönt att hon skaffat barn med hela Sveriges skattebetalare. Det var lite otippat ändå. Så måste det ju vara eftersom hon delar ansvaret extra mycket med dem? Inte som alla andra får och kan göra utan EXTRA mycket…

Hennes beteende är EXAKT likadant som giriga bankdirektörers! Och lika äckligt!

Jag brukar inte kalla folk för fula öknamn och sånt men just nu är jag jävligt nära för hon är också en av de mest osympatiska och obehagliga riksdagsledamöter jag känner till. Hon förtjänar varje sekundmeter i den här lilla stormen och jag hoppas att den förföljer henne väldigt länge.

Hoppas också att maten förvandlas till hundbajs i munnen på henne när hon äter!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

68 kommentarer

 1. Jan

   /  07/04/2015

  Det ska bli intressant att se hur mycket hon kommer att dela på föräldraskapet. I övrigt så ser jag att hon kommer att få ut 90 procent av sin riksdagslön (minimum 61 000 kr/mån) i föräldrapenning. En kvinna i arbetarklassen får inte ens ut en tredjedel av den ersättningen för samma jobb (ta hand om sitt eget barn i hemmet).

  Talet om att hon kommer att jobba under riksdagens sommarlov är naturligtvis en efterhandskonstruktion. Nästa gång hon kör igång det sedvanliga gnället om kvinnors villkor är det rimligt att hon påminns om sina egna ytterst generösa lönevillkor….

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/04/2015

   Även om allt hon säger är sant så borde hon väl förstått hur det skulle uppfattas?

   Svara
 2. Jan

   /  07/04/2015

  Det här påminner mig om en annan girig vänsterpartist, Rosa Dinamarca, som vägrade att åka tåg de 42 milen mellan Stockholm och Trollhättan och istället flög och åkte taxi för 220 679 kr per år. Ovanpå det vägrade hon dessutom att betala det i V obligatoriska partibidraget. Tänk på det när ni ser henne fördöma svenska män i det ena utspelet efter det andra…

  Svara
 3. Erik

   /  07/04/2015

  Jag håller med i det stora hela, men det här stämmer inte: ”Jaha, ska det bli bättre av att skattebetalarna betalar EXTRA partibidrag till Vänsterpartiet när V:s ledamöter är EXTRA giriga? För det är ju vad det faktiskt blir? Det vill säga att man spottar skattebetalarna i ansiktet en extra gång…”

  I nuläget bör V få pengar från Torbjörn, under sommaren får de från Linda och från hösten torde de återigen få från Torbjörn. Hade Linda varit föräldraledig under hela tiden, vilket jag verkligen tycker att hon borde ha varit, skulle det ha varit från Torbjörn hela tiden. För skattebetalarna är just det alltså strunt samma.

  (Dinamarca har f.ö. gjort exakt samma sak när hon var föräldraledig för drygt tio år sedan.)

  Svara
 4. Tostik

   /  07/04/2015

  Kommer barnets pappa vara föräldraledig nu när Linda Snecker ska jobba i sommar?

  Kommer Linda Snecker åka till sitt kontor på Riksdagen för att skriva de där motionerna som vara klara innan hon går på föräldraledighet i höst? För inte tänker hon väl sitta hemma och göra det? Hon litar väl på att hennes man klarar av att ta hand om deras barn lika bra som henne själv?

  Svara
 5. Fredrik

   /  07/04/2015

  Det finns ett regelverk och det strider inte mot det.
  Ändra regelverket om det behövs men överdriv inte
  här och nu.

  Svara
  • Jan

    /  07/04/2015

   Visst, det finns regelverk. Men en riksdagsman har mer att bevisa än så. Det handlar om anseende och moral. Hon blir inte trovärdig när hon i riksdagen sedan moraliserar över andras beteenden. Hon förverkar sitt eget förtroendekapital.

   Svara
  • Ranko Pop

    /  07/04/2015

   Utöver regelverket finns även MORAL. Hennes (och inte bara hennes – det finns flera politiker av samma typ) gör att det blir acceptabelt att fuska med skatt. arbetstider och annat.

   Svara
  • AV

    /  07/04/2015

   För den som sätter sig på höga hästar och moraliserar övar andras sätt att nyttja regelverket till egen vinning är det extra illa att hamna med handen i syltburken. Därför drabbar det hårdare när sossar och vänsterpartister hållee på med skattetrix, fastighetsaffärer. Det är mer förväntat att en borgerlig politiker säljer fastigheter till sin fru. De bör däremot undvika att ta emot bidrag som de vill dra in för andra.

   Svara
 6. Svenne

   /  07/04/2015

  …:)

  Svara
  • Jan

    /  07/04/2015

   Jag är inte så säker på att dagens unga feminister och universitetsstudenter ens vet vem Margaret Thatcher är. Frågar du Zara Larsson vem Thatcher är tror jag inte att du får något svar.

   Svara
   • Svenne

     /  07/04/2015

    De skulle inte klara sig utan att Googla…

    Svara
  • Blåval Rödval

    /  07/04/2015

   Game, Set & Match

   Svara
 7. MiT

   /  07/04/2015

  Och en del mammor verkar tycka att det är sjukt bekvämt att ”jobba” när jobbet de facto har stängt…

  Svara
 8. Varför skulle man slösa föräldradagar när man är ledig? Lärare pausar även föräldraledigheten under semestern (sommaruppehållet). Andra ”byter” ju ej heller sin semester mot föräldraledighet.

  Alltså ungefär som andra där kvinnan tar ut sin semester under sommarn samtidigt som pappan passar på att vara föräldraledig. Det om något är mycket riktigt det man ev kan ifrågasätta.

  Svara
  • Rick

    /  07/04/2015

   Jag vet inte om jag riktigt förstår ditt resonemang, men du tycks anse att Linda Sneckers girighet är helt på sin plats. Saken är dock den att hon inte är lärare med lärarlön. Hon är en typisk moralentreprenör som aldrig försätter ett tillfälle att tala illa om andras livsval.

   Sedan skulle jag mana dig till en smula eftertänksamhet. Det har gång på gång visats med uppgifter från Försäkringskassan att pappor tar ut föräldraledighet just för att vara med sina barn och inte t.ex under fotbolls VM eller älgjakt, vilket en del företrädelsevis kvinnliga gnällspikar hittat på. Varför sprider du dessa myter?

   Svara
   • Eller så var mitt resonemang otydligt. Jag pratade inte om VM eller älgjakt och ser inte något problem i att en tar ut semester och den andra föräldraledighet under sommaren så att man får kvalitetstid hela familjen tillsammans. Det jag menade är att man kan ifrågasätta att förespråka delad föräldraförsäkring och sen uppenbarligen inte leva som man lär (för hon lämnar ju inte över föräldraledigheten och pausade väl bara?)

    Svara
  • MJ

    /  07/05/2015

   Skillnaden med lärare är ju att de är lediga på sommarlovet.
   Riksdagsledamöterna ska ju egentligen jobba och hävdar också att de jobbar under loven.

   Svara
 9. MiT

   /  07/04/2015

  Svara
 10. morpheus

   /  07/04/2015

  Angående tidigare inlägg om byfånar.

  Svara
  • Kristian

    /  07/04/2015

   ”Ska det sjungas i det här landet ska det fan vara Raj ra ra raj raj!”
   Ronny Erikson, ”Lösdrift”, 1991

   Svara
 11. MiT

   /  07/04/2015

  Svara
  • Kristian

    /  07/04/2015

   Är fredspyssel detsamma som fittpyssel, eller har de bara skattefinansieringen gemensamt?

   Svara
   • The Perfect Man

     /  07/05/2015

    Tja, med lite V-slip, en olivkvist och en god portion fantasi så kanske ”hönan” ser ut som en fredsduva. Vad vet jag…
    😉

    Svara
 12. maria

   /  07/04/2015

  men vad förväntar du dig? Hon är ju vänster. Det är hennes mänskliga rättighet att göra så lite som möjligt och alla andras skyldighet att försörja henne.

  Svara
  • nono

    /  07/05/2015

   det är ju fan att inte min ”rösta upp” knapp funkar som den ska.

   Svara
 13. MiT

   /  07/04/2015

  Svara
 14. Jack Råstedt

   /  07/04/2015

  Vad säger Björn Söder om detta?

  Svara
 15. tompas11

   /  07/04/2015

  Björn Söder säger att han skulle gjort detsamma om han vore vänsterpartist.

  Svara
 16. Svenne

   /  07/04/2015

  Svara
  • Anders Senior

    /  07/04/2015

   Faktum är att SVT oberoende av regering alltsedan -68 vänsterns infiltration alltid varit mer eller mindre kommunistiskt lagd, framförallt de få gånger vi haft en högerregering.

   Så ja, kommunistiska SVT är fritt och oberoende, därmed inte sagt att det är politiskt neutralt eller opartiskt.

   Djävulen sitter i detaljerna……

   Svara
   • nono

     /  07/05/2015

    Men vafan trodde du?!

    Styrelsemöte Sveriges Television Aktiebolag (SVT) anno 1956

    -Holy shit guys ! Vi ska sända valprogram! Fattar ni vi får sända skiten istället för radio!

    -Ja..fast under förutsättning att ni får S och V att se lite extra bra ut..!
    -Jamen fan det fixar vi!Alltid!

    -Ni ska alltså sända reklamfritt(men med reklam som vi tycker är bra!
    Alltså MEST reklam för vår egen skit men även annan vänsterpropaganda!

    -Ok.och alla ska betala för den här kommunistsmörjan?

    -Ja för fan.Men vi kan inte säga det till dom,vi kan alltså inte lägga det på skatten för då kan dom ju ifrågasätta vad det är och vilja kräva urgång,som med kyrksatten ni vet!

    -Jahaaa..så vi ska sända den sämsta skiten i Tv-historien,ta betalt för nånting som egentligen skulle vara gratis och Ingen ska få kunna avsluta ”prenumerationen” ?

    -Exakt! då är vi överens!

    Och på den vägen är det.
    Trodde du att du skulle komma undan ?nähä du om du flyttar och inte anmäler dcet till ”radiotjänst” oavsett hur otrevliga dom är när dom ringer eller inte så är det tamejfan ditt fel om du inte anmält flytten.Det alldeles oavsett om du har en TV eller inte.

    Relativt utdrag ur liv.
    -Du har bytt adress!
    -JA..
    -Varför har du inte anmält att du har bytt adress till oss?
    -Varför skulle jag det?,Jag har ingen tv.
    -..men du måste ju se på tv!?
    -Jag har nyss flyttat och vi håller på att renovera huset det sista vi har tid med är att titta på tv..
    -Men du har tv?
    -Nej.
    -Nähä.. är det såndär boxer då?
    -Nej,jag har inte ens en tv!

    Tack radiotjänst,ni har gjort er en otjänst.-Det går inte ens att ta in några kanaler via det gamla systemet här,och ja det var så långt ut på landet vi ville.
    Inte på grund av er.Men det är ingen nackdel.-Ska man kanske säga tack V och S vi slipper er propaganda och vi slipper betala för skiten ni sprider!

    Vi är TV-fria!

    Svara
 17. Jan

   /  07/04/2015

  Jag tror att det grundläggande problemet med föräldraförsäkringen inte så mycket är fördelningen av dagar utan snarare att den är alldeles för generös. En kvinna som skaffar tre barn kan vara borta från jobbet med nästan full lön i ett decennium genom att trixa med dagar, bidragsmaximera (som Linda) och vabba därimellan. Då är det inte längre någon föräldraförsäkring utan en hemmafrulön…

  Svara
  • Kristian

    /  07/04/2015

   De facto har en del av befolkningen redan medborgarlön. Den verkar dock vara lite högre än utlovat.

   Svara
 18. MiT

   /  07/04/2015

  Svara
  • Bo

    /  07/04/2015

   Såg i ngn intervju att hon skulle jobba hemifrån…. enligt egen utsago. 8 t/dag hemifrån jo tjena.

   Svara
 19. MiT

   /  07/04/2015

  Svara
 20. HELT OT.. Obs, ber om ursäkt i förväg.

  Random kille (I röd tisha) agerar hjälte och räddar :

  1st Bebis. 1 st. Hund och 1 st fotoporträtt på mamman.

  Under tiden så står Foo Fighters och vräker på i den rökfyllda lägenheten. Skrattade mig både dubbel och trefald.

  Svara
 21. Tillägg : Hjälten går in i huset en tredje gång,fast det inte behövdes,för att ta hennes porträtt. På väg ut gömmer han fotoramen innanför byxorna. Allt det för att han fick ett ” I Love You” av tjejen med bebisen och hunden …

  En ganska intressant trådstart framöver. Hur män offrar sig själva för att bli omtyckta.?

  Svara
 22. Svenne

   /  07/04/2015

  Svara
 23. Svenne

   /  07/04/2015

  Svara
 24. MiT

   /  07/04/2015

  Märkligt, de verkar inte ens förstå vad det handlar om alls

  Svara
  • Erik

    /  07/05/2015

   Är det någon som någonsin har hävdat att Dregen är en bra förebild?!
   (Och då menar jag givetvis inte Pernilla Andersson utan Dregen.)

   Svara
  • genusfoljaren

    /  07/05/2015

   Intressant hur attraktiva dessa omvända ”Bad boys” är för kvinnor?
   Hon verkar inte se hur hennes egen förkärlek för detta, går stick i stäv med vad hon anser att andra killar/män skall vara.

   *funderar*

   Svara
 25. Svenne

   /  07/04/2015

  Svara
 26. Svenne

   /  07/05/2015

  Svara
 27. Svenne

   /  07/05/2015

  #hycklare

  Svara
 28. Svenne

   /  07/05/2015

  #prestige

  Svara
 29. Svenne

   /  07/05/2015

  Svara
 30. Svenne

   /  07/05/2015

  Svara
 31. Svenne

   /  07/05/2015

  http://erixon.com/blogg/2015/07/ha-ha-nu-ar-ocksa-greklandskrisen-rasism/
  ”Vi lever i en tid då allt, precis allt, ska förklaras med rasism eller manschauvinism.

  När en 17-årig Zara får kritik därför att hon ”hatar män i grupp” och klagar på att hon fått mindre uppmärksamhet än manliga musiker, då försvaras hon omedelbart av alla medier och kulturministern klappar på huvudet: ”Du är en underbart begåvad sångerska”.

  Och naturligvis är det rasism som ligger bakom kraven på att Grekland ska betala sina skulder. Jovisst, i SvD Kultur (ej online än) heter det idag i en stort uppslagen artikel att ”den grekiska krisen inte analyseras på samma sätt som kriserna i Island, Baltikum eller USA, utan förklaras med befolkningens bristande moral”. Och skälet: grekerna ser ut ”som vilka svartskallar som helst”.

  Hur korkad får antirasismdebatten bli? Skulle EU, ECB och IMF (en organisation med 190 medlemsländer) ställa krav på Grekland att amortera skulder bara därför att man skulle tycka att greker ser ut som svartskallar?”

  Svara
 32. Svenne

   /  07/05/2015

  🙂

  Svara
 33. Svenne

   /  07/05/2015

  Svara
 34. Svenne

   /  07/05/2015

  Svara
 1. Stöd Linda Sneckers (V) kamp för vita rika kvinnors självklara rätt att bli ännu rikare utan att jobba! | Jämställdhetsfeministerns blogg
 2. Vänsterpartistiska strukturer | WTF?
 3. Trängsel i hycklerifållan | WTF?
 4. Arbete är inte det viktigaste | WTF?
 5. Hölmöläinen | Löjesguiden
 6. Gott nytt år på er! Lite blandat från 2015 del 3 | WTF?
 7. Hillary Clinton drabbad av glastak! | WTF?
 8. Fattar man inte att Sverige är riktigt illa ute? | WTF?
 9. Provocerande korkat från riksdagledamot | WTF?
 10. Påminnelse inför valet: Del 7 | WTF?
 11. Jag, en "machonationalist" – Hexanmexan "shake my hand?"

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: