Positiv trend eller fortsatt dystert?

Snubblade över en artikel i Internetworld om talare, att det är fler manliga än kvinnliga talare.

positivtrend6

Skribenten, Paulina Modlitba Söderlund, är bland annat moderator på Webbdagarna och hon tar avstamp i en artikel i norska Dagens Näringsliv. Jag har inte läst DEN artikeln alls (ligger för övrigt bakom betalvägg) utan tar bara upp det som hon nämner i sin artikel.

positivtrend

Han säger att kvinnorna vet att de blir inkvoterade och kan då hugga till med orimliga arvoden. Det är ju en möjlig effekt av diskussionen om kvotering och räknande. Han säger också, och det här är intressant, att det är svårt att hitta kvinnor som talar om sak utan att det glider över i könskamp, det vill säga radikalfeminism eftersom det är det som gäller i Norden.

positivtrend1

Mätbara mångfaldsmål… 50/50-policy på stora scenen… Alltså räkna. Och vad har hänt? Jo, mångfalds- och räknepolicyn leder till att det är FLER kvinnor än män på stora scenen. Då heter det att det är en ”tydlig positiv trend”, det är alltså inte bra än utan att det går åt rätt håll. Visst är det intressant? Om det är fler män än kvinnor är det något dåligt som måste åtgärdas, om det är fler kvinnor än män så är det en ”tydlig positiv trend” och arbetet med att den ”tydliga positiva trenden” ska fortsätta tar egentligen aldrig slut eftersom de bara kommit en bit på väg. Antar att deras 50/50-policy reviderades ganska fort för att de ska få ihop det?

positivtrend2

Aha, lite härligt hudfärgsargument också, så överraskad man inte blir…

positivtrend4

Så det är ogrundat på gränsen till korkat det som Kenneth Eriksen påstod? Det säger Paulina efter en hel artikel där allt handlar om radikalfeministisk könskamp där det är skitdåligt om det är fler män än kvinnor men en ”tydlig positiv trend” om det är fler kvinnor än män? Där hudfärg används som ett argument MOT män?

positivtrend5

Och där kom bekräftelsen på det som var så på gränsen till korkat att hon knappt ville bemöta det… Nu har jag inte hört Åkestam prata men allt hon skriver har med radikalfeminism att göra och radikalfeminism har absolut INGET med jämställdhet att göra överhuvudtaget utan är enbart en könskamp. Gallop vet jag inte ens vem det är.

Så hon bekräftar alltså delar av artikeln i Dagens Näringsliv utan att egentligen tänka på det, både hur hon själv ser på det och att andra faktiskt gör könskamp när de anlitas. Det där med att de ska ta mer betalt eftersom de vet att de ändå blir inkvoterade vet man ju inget om mer än Kenneths Eriksens ord på det. Och han hade ju rätt om det andra, bekräftat av Paulina själv…

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

121 kommentarer

 1. Joakim Steneberg

   /  07/07/2015

  Ja, så här är det ju, gynocentrismen tydligt och logiskt bekräftad både ”utifrån och inifrån”. Få av dagens offentliga kvinnoröster klarar sig ur en feminism som blivit sin egen kvinnofälla, men så skön att gosa i… Eller?
  Läste det här på MSN idag, om sommarpratarna: ”Till tonerna av Kiss berättar serietecknaren Nina Hemmingsson i sitt ”Sommar”-program om 12-åringen som fick brösten ”kontrollerade” av killarna i klassen.” Hon är född -71.
  En av flera feministiska ”sommarpratare” 2015. Hälften kvinnor, men hur många av dessa klarar av att framföra ett allmänmänskligt budskap?
  Vi som är födda och uppvuxna innan feminismen slog igenom, känner i allmänhet nog inte igen oss från vår egen skoltid.
  Svensk statsfeminism inte bara frammanar fascism hos en del män, den har i grunden och i högre grad blivit det själv! Den självuppfyllande profetian…
  Och vem orkar snart seriöst lyssna mer på dessa megafoner?

  Svara
  • Lombard

    /  07/07/2015

   Talare, oavsett om det är Webbdagar eller Sommar eller Märklinklubben hittar sin publik och får beröm av den. Precis som NiM skriver nedan går man ju inte på event man tycker är ointressanta. Själv slutade jag lyssna på Sommar för många år sedan. Förra året tror jag det var en i listan jag ville höra men sedan glömde jag bort det.

   Svara
 2. MiT

   /  07/07/2015

  Svara
 3. NiM

   /  07/07/2015

  Kan ju tilläggas att en hel del av oss som är tröttnat på retorik som “listen and believe” och har slutat gå på webbdagarna (och gör en grundkoll på talare för att se om det överhuvudtaget är värt besväret på andra tillställningar, ex.vis Nordic.js som verkar gå samma öde till mötes), så jag kan tänka mig att betygen påverkas av en möjlig snedfördelning av folk som är ideologer.

  Svara
 4. MiT

   /  07/07/2015

  Svara
  • Kristian

    /  07/07/2015

   Ouch:

   Svara
 5. Lombard

   /  07/07/2015

  Webbdagarna är vad jag förstår mest riktade till journalister/redaktionspersonal där numera kvinnor är eller är på väg att bli i majoritet så att det är framgångsrikt med kvinnliga talare just där är förmodligen helt naturligt. Dessutom är feministiskt tänkande mer eller mindre obligatoriskt i den miljön oavsett redaktionell könsfördelning. Det gick i vilket fall som helst lätt att uppnå mer än 50% kvinnor så ”problemet” verkar ju ha lösts hur enkelt som helst. Slår hon inte in öppna dörrar?

  Jag tror det är oerhört svårt att generalisera hennes resonemang till andra yrkesområden med annan könsfördelning. I andra miljöer kanske Kenneth Eriksens observationer är korrekta.

  Svara
 6. Perry

   /  07/07/2015

  Äntligen! en festival med rätt typ av genustänk!
  http://storsjoyran.se/
  Iofs kommer ju Zara först på 5:e plats vilket egentligen är skandal då någon random-sångare kallad sting toppar affischen…
  Ett steg i rätt riktning iaf!

  Svara
  • MiT

    /  07/07/2015

   Snodde den lite 😛

   Svara
   • Kristian

     /  07/07/2015

    ”… The Police, or, as they’re now known, Sting.”
    -Alan Partridge, ”The colour of Alan”

    Svara
   • Zara är ju billigare att boka än Originalet Rihanna , så man kan säga att kvoten för en svensk artist som gör ett kulturell approprierat gig är uppfyllt.

    Zara är ungefär 85% kompetent att figurera som Rihanna, för inte ens 10% av gaget. Om man blundar för hennes hudfärg 🙂

    Svara
    • Kristian

      /  07/08/2015

     ”Not the Beatles but an incredible simulation”

     Svara
  • Anonymiserad

    /  07/09/2015

   Men ärligt talat..De satte henne före Anna Ternheim som till och med jag vet vem det är.Som jag skulle uppskatta har jobbat lika länge med musik som Zara Larsson är gammal.
   Hur tänkte dom där?
   Är det så att lilla ”sångerskan” har fått mer medial uppmärksamhet än Anna Ternheim på senaste och det är därför hon får gå före?nej,det stämmer inte heller för då borde ju logiskt sett Syster Sol ligga före Anna Ternheim med ,hmm…

   Svara
 7. MiT

   /  07/07/2015

  ”Lögn-attacken om IS-krigarna
  ”Aldrig har jag sett en så hög politiker stå och ljuga i tv””
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21061672.ab

  Svara
  • Trolletplit

    /  07/07/2015

   ”Hög”?
   Ah en miljöpartist.

   Svara
  • Erik

    /  07/07/2015

   Det enda tråkiga med debatten var att inte Hanif lät henne på skämma ut sig genom att svara (eller inte kunna svar) på vilka det var som skulle få stöttning, annars var det oerhört underhållande.
   Särskilt avslutningen var verkligen klockren. Hanif synade hennes lögner och bidrog med citatet till rubriken. Hon blev upprörd och gav honom en time out.

   Från strategin: ”Det finns exempel på lokala aktörer som bidrar med insatser lokalt. Exempelvis har Islamiska förbundet och moskén i Rinkeby-Kista startat föräldra- och ungdomsutbildningar för berörda i Järvaområdet. Det är mycket viktigt att stödja sådana lokala initiativ.”

   Svara
  • Ewa Larsson ljuger faktiskt rätt in i kameran.

   De rödgröna i Stockholm har långt framåtskridande planer att försöka integrera hemvändande IS anhängare (med svenskt pass) med utökade punktinsatser . I klarspråk betyder det att dessa individer åker fram i en särskilt gräddfil . Resurserna som möter dem förväntas naturligtvis att ställa upp mangrant och hörsamma dessa förtvivlade ungdomar …

   http://www.svt.se/nyheter/regionalt/stockholm/starka-reaktioner-mot-stockholms-satsning-mot-extremister

   Svara
   • MJ

     /  07/07/2015

    Det står inte alls att de ska få någon gräddfil.
    Det står att de ska vägledas till rätt insatser för att komma ur våldsbejakande extremism.

    Hela idiotdebatten är en anka.

    Svara
    • Putsa glasögonen MJ och läs artikeln igen. Oppositionen menar att det är ett sätt att införa en gräddfil för återvändande våldsbejakande extremister .

     Med rätta instanser för Stockholms socialborgarråd menas att man är beredd att öppna upp för särskilda åtgärder som skattebetalarna pyntar för, och många ställer sig frågan ifall de är här på rehabilitering för att snart återvända ?

     ” Hela idiotdebatten är en anka.”

     Du är den enda och första person som jag läst/hört som tycker så….

     Svara
     • MJ

       /  07/08/2015

      Artikel?
      Jag pratar om det faktiska styrdokumenten.

      Det är ju JUST DET som åtgärderna (alltså att vägleda dem till psyk, bostadsförmedling och arbetsförmedlingen INTE att ge dem resultatet direkt. ) handlar om. Att folk ska LÄMNA extremismen.

      Jag kan tänka mig att du rör dig i väldigt intellektuella kretsar där folk uppfattar vad de läser utan att reagera med lillhjärnan efter att ha tagit in halva texten, samt kollar upp saker innan de tar dem för sanna.

     • Men du som är nobelpristagare i logik borde vara lite mer uppmärksam istället för dra förhastade slutsatser. Jag pratade om en svd artikel och som oppositionen skrev, inte om styrdokumenten som socialborgarrådet författat.

     • Kalle

       /  07/08/2015

      @MJ
      ”INGET är så effektivt för att förhindra folk från att riskera livet som att ge dem något att förlora.”
      Fast nu talar vi om individer som på fullaste allvar tror att det har allt att vinna genom att riskera sitt liv och slutligen förlora det.
      Bättre lycka nästa gång!

    • Trollfar

      /  07/08/2015

     Hm. Vad kan det vara? Men framför allt. Har någon någonsin lyckats övertyga en fanatisk religiös att vederbörande har fel?
     Nej, går har inte.

     Tror man att det Art rätt att mörda för sin tro är man psykiskt sjuk ska man tvangsomhandertas. Det är den enda åtgärd som kan fungera.
     Att tro det skulle hjälpa med jobb och lägenhet gör att pErSonen som tror detta också borde sättas i övervakning.

     Svara
     • MJ

       /  07/08/2015

      Ja det finns gott om fanatiker som insett att de haft fel.
      Se på den tidigare fanatiske zionisten Dror Feiler t.ex.

      Så då är t.ex. israeliska, svenska, och amerikanska soldater psykiskt sjuka allihop?
      INGET är så effektivt för att förhindra folk från att riskera livet som att ge dem något att förlora. Att du tror att du kan hitta på egna fakta som strider mot forskning och erfarenhet är nog snarare anledning för dig att övervakas. Det är nämligen lik gudskomplex.

 8. Kristian

   /  07/07/2015

  Tack för utmärkt analys! Ibland känns den här bloggen som ett avsnitt av CSI – eller kanske Poirot – jag bara njuter av hur argumenten radas upp och passar ihop.

  Svara
 9. MiT

   /  07/07/2015

  ”Samtliga avhoppade vänsterpartister lever på riksdagspensionen”
  http://www.expressen.se/nyheter/samtliga-avhoppade-vansterpartister-lever-pa-riksdagspensionen/

  Svara
 10. MiT

   /  07/07/2015

  Svara
  • Erik

    /  07/07/2015

   Jag gillar verkligen manspreadingen på plakatet längst åt höger. Nice liten touch 🙂

   Svara
 11. MiT

   /  07/07/2015

  Svara
  • Erik

    /  07/07/2015

   En sak är oerhört säker, jag skulle aldrig någonsin gått med i MUF om jag vore ung idag. Sluta skäm ut er!

   Svara
   • Kristian

     /  07/07/2015

    Var det MUF eller Grön Ungdom?

    Svara
    • Erik

      /  07/07/2015

     Det är nog nästan så att man kan säga ‘MUF eller MP’? 🙂
     Oliver och Bodil låter VÄLDIGT mycket som en viss filosof…

     Svara
    • Trollfar

      /  07/07/2015

     Just idag gick mitt företag in i en ny era.
     Svarta intäkter kombinerat med höga resekostnader, stora traktamenten, höga inköp av momsade varor som inte alls har med verksamheten att göra.
     Fuskar politiker som V, mp och höjd skatter

     Svara
     • Trollfar

       /  07/07/2015

      Så kommer jag att göra likadant.

    • Lombard

      /  07/07/2015

     Fast ligger inte hela problemet i att marknadsliberaler borde förespråka öppna gränser (likväl som slopade handelshinder) som något slags grundideal? Jag menar hela marknadsliberalismen bygger ju på idén att om alla människor är fria, gör rationella val och handelshinder inte finns så kommer det ekonomiska utfallet att bli det bästa. Jag tycker MUF gör rätt i att hävda denna liberala grundprincip. Moderaterna fegar ur. De låtsas vara marknadsliberaler men är samtidigt konservativa lite grand. Mycket på grund av sina rötter gissar jag.

     Det stora problemet är att MUF för diskussionen på helt fel sätt om de vill vara ärliga. Det är därför de låter som miljöpartister. Ingen kan ju leda i bevis att obegränsat flyktingmottagande är bra för landet. Frågan är ideologisk. Om MUF vore ärliga så sade de att ”vi offrar Sveriges välfärd på grund av vårt ideologiska ställningstagande för absolut fri marknadsliberalism” eller något i den stilen. Nota benne; jag tycker alltså inte som MUF. Jag menar bara att diskussionen förs på ett sätt som inte passar in i den marknadsliberala idén. De låter mer som socialdemokrater.

     Svara
     • Erik

       /  07/07/2015

      Visst är det så, och hade det inte varit för tweetar i stil med den här hade det givetvis varit ett libertarianskt ställningstagande att vilja ha öppna gränser:

      Låt gå för att de är för vissa begränsningar i välfärdsamhället, men det är inte direkt en nattväktarstat de strävar efter. (Att det därtill råder personalbrist inom såväl vård som skola gör det givetvis inte enklare att öppna gränserna.)

      Att sedan Rasmus retweetar beröm från Daniel Swedin gör det hela än mer pinsamt:

     • Erik

       /  07/07/2015

      Sorry, det var Oliver som retweetade berömmet från Daniel Swedin, inte Rasmus.

    • Svenne

      /  07/07/2015

     ”Var det MUF eller Grön Ungdom?”
     Svårt att veta nuförtiden…

     Svara
   • Patrik S

     /  07/07/2015

    Pod people.

    Svara
 12. MiT

   /  07/07/2015

  Svara
 13. MiT

   /  07/07/2015

  Svara
  • Erik

    /  07/07/2015

   Inte för att jag brukar försvara Pascalidou, men det där påstående är ju ärligt talat helt falskt.

   Svara
 14. Kristian

   /  07/07/2015

  SvD –> DN –> AB –> ETC –> smurfheter24 –> ???

  Svara
 15. Erik

   /  07/07/2015

  Helt OT, men jag undrar vad en match i fotboll mellan det svenska damlandslaget och Mikronesiens U23-landslag skulle sluta.
  (Mikronesien spelade 0-30 mot Tahiti, 0-38 mot Fiji och 0-46 mot Vanuatu i U23-turneringen under Pacific Games.)

  Svara
 16. MiT

   /  07/07/2015

  Svara
  • Erik

    /  07/07/2015

   Så vad Anny Berglin i praktiken säger är att hennes debattartikel är snömos och att hon precis lika gärna kunde ha skrivit debattartiklar om att danskar är alkoholister, muslimer är terrorister, göteborgare är nazister och kvinnor är pedofiler?

   (Bara jag som noterade att såväl Anny som Johanna INTE skriver en istället för man?)

   Svara
  • Ivar L

    /  07/07/2015

   Hehe… vilken underbar idioti. Undrar hur de definierar GRUPP? Män som grupp beter sig väl bättre än t.ex. brottslingar som grupp? Eller?

   Barnjämförelsen är dessutom logiskt undermålig. De som föder barn är alltid kvinnor medan de som begår brott inte alltid är män. De är oftast män. Skillnaden är avgörande.

   Svara
  • morpheus

    /  07/07/2015

   ”Män är X” är en GENERALISERING. Det är något att meditera över vad det innebär.

   Svara
 17. Svenne

   /  07/07/2015

  Svara
 18. Svenne

   /  07/07/2015

  Bard smiskar upp Pascalidou…

  Svara
 19. Svenne

   /  07/07/2015

  WTF? Feminist-DN markerar mot Schyman…

  ”Historiska exempel illustrerar att den som inte markerar mot auktoritära staters aggressioner gör fel. Men de visar också att det är svårt att blunda för att en främmande makt så odemokratisk, homofob och misogyn som Ryssland angriper sina grannländer, och samtidigt kalla sig feminist.

  Det är inte patriarkalt att söka ­undvika en invasion. Inte heller är det anti-feministiskt att försvara andra staters rätt till frihet.

  Genom att på måndagen påstå det visade Gudrun Schyman att hon talar nyspråk.”

  Svara
  • MJ

    /  07/07/2015

   Gäller det generellt?
   Som när Israel 1967 angrep sina grannar och ockuperade bl.a. Västbanken vilket bl.a resulterade i att homosexualitet förbjöds där efter att ha varit lagligt i 16 år?

   Svara
   • Törs man fråga om du har någon källa för ditt påstående ?

    Svara
    • MJ

      /  07/08/2015

     Israels strafflag från 1948 och Jordaniens grundlag från 1951.

     Men lustigt att dubbelmoralen hindrar även ett hypotetiskt ställningstagande.

     Svara
     • Svenne

       /  07/08/2015

      Lag är en sak, traditioner ofta en annan…

     • MJ

       /  07/08/2015

      Inte om man talar om förbud.

 20. MiT

   /  07/07/2015

  Svara
  • Erik

    /  07/07/2015

   Bortsett från det löjeväckande påståendet att det är högt i tak i MUF blir det även pinsamt uppenbart hur väl kampanjen #värvaalla lyckades. Det tycks inte spela någon roll vilka åsikter/grundvärderingar man har, givet att man faktiskt inte saluför några andra åsikter än de som förbundsstyrelsen beslutar om på den årliga stämman.

   Fast var inte orolig, om DU når förbundsstyrelsen kan DU vara med och styra MUF:s politik så att den hamnar till vänster om Grön Ungdom.

   Svara
 21. jahaja

   /  07/07/2015

  det går knappast att ta miste på idgs ideologiska profil. jag har aldrig hört talas om någon paulina, men tycker att de gott kunde bjuda in enbart kvinnor till sina hypade branschkonvent, så att det blir jämställt.

  är det sant eller inte, att män står för merparten av innovation och utveckling inom IT? fina paulina kanske borde omge sig av en hög med modebloggerskor istället. eller om deras skönhet vida överglänsa självupptagna moderatorers självbild, varför inte bjuda in radikalfeministiska bloggare. de är garanterat ideologiskt korrekta och fula som stryk.

  Svara
  • Trollfar

    /  07/08/2015

   De kanske var fula som stryk, men nu har indoktrinering gått så långt att även snygga blir frälsta av rad.fem; ja även tjejer som lyckas med det ska drömmer om och hamnar högst upp i allas drömjobb är rad.fem= Zara Larsson

   Svara
 22. Svenne

   /  07/08/2015

  #Feministikon

  Svara
 23. Svenne

   /  07/08/2015

  Svara
 24. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
  • Svenne

    /  07/08/2015

   Ägd:)

   Svara
   • Lombard

     /  07/08/2015

    Typiskt manligt kodad debatteknik att kräva att rapporteringen är allsidig och någorlunda objektiv.

    Svara
 25. MiT

   /  07/08/2015

  Nu vet ni, han har ingen agenda… 😛

  Svara
  • Kristian

    /  07/08/2015

   ”jag älskar tv-spel”?

   Översättning: ”många av mina vänner är ”

   Svara
   • Kristian

     /  07/08/2015

    Äsch, man skall inte använda ”större än” och ”mindre än”. Borde veta det vid det här laget.

    Menade ”många av mina vänner är [valfri icke-vit grupp]”

    Svara
  • havre@flarnstad

    /  07/08/2015

   läskigt vad ägd killen blir och med varje försök till replik trasslar han in sig ännu värre 😀

   Har uppmärksammat hur speljournalistiken som borde och alltid tidigare varit en fredad zon gentemot övriga medias idiotier numera blir mer och mer fokuserad på att en stor ointresserad majoritet ska påtvingas feminism, intersektionalitet och hbtq när dom egentligen sökt sig till mediet för att läsa om något helt annat nämligen spel och kulturen däromkring.

   Är nog bara en tidsfråga innan fler låser kommentarerna runt pådyvlade opionsartiklar eftersom läsarnas dom för det mesta är ganska hård.

   För övrigt säger ja nästan alltid samma sak i alla dom diskutionerna, det är fritt fram att göra spel med vilket tema som helst med inklusive sådana med 210% non-cis kvinnor i både handling och produktion kör på och om någon betalar för resultatet är det bara att gratulera. Men det är bekvämare att kräva att andra ska tillverka dom åt en på bekostnad av gaming kollektiv med ett närmast obefintligt intresse av genren.

   Svara
   • Lombard

     /  07/09/2015

    Jag är inte så spelintresserad själv men vad jag förstår har speljournalistiken nu hamnat i samma råtthål som kulturjournalistiken. Den som är intresserad av själva ämnet (kultur eller spel) har inget att hämta där längre. Det handlar mest om feminism, hudfärg, att det är fel att det finns framgångsrika män e.t.c. Så otrooooligt djävla ointressant. Det var en sådan befrielse när jag insåg att jag faktiskt inte hade anledning att läsa kulturartiklar längre.

    Svara
 26. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
 27. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
 28. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
  • Kristian

    /  07/08/2015

   Det fanns ett slags proteströrelse omkring 1970 som idag har övertagits av folk med ”annan agenda”. Om jag kunde komma på vad den kallas …
   Nåja, de gör detsamma. Nu får alla de som var med 1970 ta ansvar för vad ett fåtal sysslar med idag. Rätt skall vara rätt.

   Svara
 29. MiT

   /  07/08/2015

  Hahaha, han har bra humor!

  Svara
 30. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
 31. morpheus

   /  07/08/2015

  Man kan säga vad man vill om Elias men han är iaf villig att ta diskussionen. Många hade blockat direkt. Kan det tyda på en strimma av hopp angående honom kanske…

  Svara
  • anonym

    /  07/08/2015

   Jag är skeptisk

   Svara
 32. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
 33. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
  • anonym

    /  07/08/2015

   Det är fel upplägg.
   Ifall du inte kan veta vad konsumenterna vill ha. Hur kan Elias veta det?

   Svara
 34. MiT

   /  07/08/2015

  Elias ska dock ha lite cred för att han inte bara blockar som de flesta andra utan faktiskt försöker argumentera för sin sak.

  Svara
 35. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
 36. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
  • Han gav upp och blockade alla, när jag frågat varför han skrev en krönika som bara belyste hur ena könet drabbas av ett generellt problem, när han nyss sagt att han ville att män och kvinnor skulle behandlas lika i samhället?

   Sanningen gör ont, men om han har nåt mellan öronen, så gömmer han sig ett tag, slickar såren och lär sig något av sina misstag. Som medieproducent kan han inte lura sina kunder, i Internets tidevarv är det mycket lättare att genomskåda lögner än det var förr.

   Svara
 37. MiT

   /  07/08/2015

  @devilkitten förstår verkligen inte skillnaden mellan sak och person…

  Svara
 38. Kristian

   /  07/08/2015

  Facebook ändrar vänikonen: ”Kvinnan var i mannens skugga”
  http://unvis.it/www.dn.se/ekonomi/facebook-andrar-vanikonen-kvinnan-var-i-mannens-skugga/

  Svara
 39. Svenne

   /  07/08/2015

  Svara
  • Svenne

    /  07/08/2015

   Svara
 40. Svenne

   /  07/08/2015

  Svara
 41. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
  • Precis där kom strutsblocken

   Svara
   • MJ

     /  07/08/2015

    Det är bara de som vinner som blir censurerade.
    Det är ett erkännande.

    Svara
    • Lombard

      /  07/09/2015

     Däremot är inte alla som censureras de som vinner.

     Svara
     • MJ

       /  07/09/2015

      Annars finns det ju ingen anledning att censurera. Bara att fortsätta dominera dem.

 42. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
 43. MiT

   /  07/08/2015

  Som om detta är det enda han har fått…

  Svara
  • Lombard

    /  07/09/2015

   Rätt förvillande att Elias kallar det ”skitstorm”. Det är ju i princip enbart logiska argument hållna i ungefär samma sansade ton som han själv använder. Bashflak kan alltså också kallade det för att han utsatts för en skitstorm av Elias. Men det gör han inte.

   Svara
 44. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
  • Kalle

    /  07/08/2015

   ”till sist erkände sig besegrad och blockade alla”
   Vilken vek jävel fast det var ju föga förvånande, jag säger som grabbarna norröver ”pissar ikull han å reser han me en brakskit”

   Svara
  • MJ

    /  07/08/2015

   Kul att du delar det.
   Du vet ju hur det är från båda sidorna.

   Svara
   • Kalle

     /  07/08/2015

    Vad är det du försöker säga?

    Svara
    • MJ

      /  07/08/2015

     Att extremister inte har annat val än att censurera motståndarna. Oavsett vilken extrem åsiktsriktning man drabbats av.

     Svara
 45. MiT

   /  07/08/2015

  Hon inte bara drar det en gång utan en gång till efter att man påpekat det…

  Svara
 46. MiT

   /  07/08/2015

  Svara
 47. Svenne

   /  07/08/2015

  #Vansinne #WTF

  Svara
 48. MiT

   /  07/08/2015

  Gissa tre gånger vilken ”gruppering” som Julia hör hemma i 😛

  Svara
 49. Svenne

   /  07/09/2015

  Svara
 50. MiT

   /  07/09/2015

  Svara
 51. MiT

   /  07/09/2015

  Kära nån

  Svara
 1. Gott nytt år på er! Lite blandat från 2015 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: