En nyttig idiot

Börjar bli mycket nu med den nyttiga idioten Zara Larsson. Ja, hon är inte idiot alltså, bara ung och bekräftelsesugen vilket utnyttjas hänsynslöst av media och sekten hon tillhör, hon är alltså deras lilla nyttiga idiot. De utnyttjar henne stenhårt och hänsynslöst och uppmuntrar hennes fullständigt huvudlösa uttalanden och hyllar dem som supersmarta istället för att säga som det är, att de är totalt idiotiska.

Ingen verkar säga ifrån alls mer än vi ondingar och när vi gör det så är vi automatiskt ”troll” som ”näthatar”. Allt blir ”näthat” oavsett när media sätter igång. Det verkar inte finnas några föräldrar heller som styr upp det hela. Eller skrattar de bara hela vägen till banken? Om min dotter när hon är 17 uttrycker sig som Larsson gör mot folk får hon internet- och mobiltelefonförbud omgående och inte bara tills hon är 18 år utan tills hon flyttar hemifrån, det kan jag garantera! Larsson verkar rent av vara ouppfostrad…

Media gör allt för att upphöja henne till skyarna vad för dumt hon än hittar på eller säger och det börjar redan synas tecken på hybris hos henne. Vad händer med en som aldrig får höra att det man håller på med är galet utan tvärtom bara tokhyllas? Vad händer när verkligheten kommer ifatt och sekten som utnyttjat henne vänder henne ryggen? När de spottar ut henne som ett uttuggat tuggummi? För det kommer att ske förr eller senare! Rätt vad det är så bryter hon mot någon okänd godtycklig sektregel och då är hyenorna där direkt! Det kan räcka med att hon svarar trevligt på något tweet från ”fel” person eller håller med ”fel” person i någon ynklig sakfråga. Kolla bara vad som hände hennes husgudinna som hon kopierat sin retorik rakt av ifrån, ständiga attacker på grund av sektregelbrott, grupper på Facebook där man snackar skit och så vidare. Då kommer hon att stå där ensam och undra vad fan det var som hände. För man kan glömma att flåsarna på nyheter24, Expressen eller Aftonbladet står på hennes sida då, bara glöm det direkt! Inte ens hennes fans som finns där nu kommer att finnas kvar eftersom många av dem skiter i musiken, de är där för hatet…

Fallet för henne när de vänder henne ryggen kommer att bli så hårt och så brutalt att jag inte ens vill tänka på hur hon ska klara det. De ansvariga för det är de som hyllar hennes skit nu och inte säger ifrån, det är media och sektkompisarna som uppmuntrar henne. Jag gissar att hennes föräldrar inte kommer att skratta när de går till banken heller.

Men att inte visa upp all idioti som kommer från henne bara för att folk utnyttjar henne funkar inte heller. Antingen ÄR hon twitters mest inflytelserika som det var tal om för ett tag sedan och då får man också ta nackdelarna tillsammans med fördelarna med det. Eller så är hon en liten ömtålig docka av tunnaste porslin som inte tål någonting alls. Man kan däremot inte vara bägge samtidigt. Och hon skapar själv skiten hon får mot sig, det är fakta och inget annat. Felet är att hon inte fattar det eftersom när hon skapar det så finns idioter i till exempel media som säger att hon är den bästaste i hela världen.

zlarsson

Hon sa detta för ett par dagar sen, efter att hon varit med i Allsång på Skansen. Vet dock inte vad ordet ”bitch” gör där alls?

zlarsson10

Om man är den med mest inflytande så måste man väl ändå kunna ta en sådan sak? Det är ju inget alls? Men just den där tog oerhört hårt verkar det det som för den satte igång en massa av någon anledning. Och det är ju så, så fort Larsson klarar av att andas själv så är flåsarna igång och hyllar henne för det också. Det är väldigt mycket Larsson och hyllande av hennes rena idioti överallt. Extremt mycket.

zlarsson1

Ungefär sådant här…

zlarsson2

Och sånt här. Tänk på att det är Sverige hon pratar om också.

zlarsson3

Eller den här? Så säger alltså Sveriges i särklass mest curlade tjej som fått marken sopad framför sig sen hon var 10år. 17 år och förmodligen redan miljonär påstår klagande att andra är privilegierade och inte fattar någonting…

zlarsson8

Som sagt, tecken på hybris finns det gott om.

zlarsson15

Här har ni en som kommer att vara extremt skyldig till hennes hårda fall när hon faller av piedestalen. Vad för dumheter hon än häver ur sig så är nyheter24 flåsande där och hyllar på ett riktigt lismande sätt. Den här gången var det en Malin Wigen som stod för det. Just det, hon är givetvis marinerad i radikalfeminism och genus också, sök på hennes namn så hittar ni ett skolarbete från henne, ”En textanalys med genusperspektiv på Sverigedemokraternas partiprogram”. Det lyser igenom att det som vanliga människor tycker är helt normalt och inget konstigt alls ska ses som ganska suspekt, som till exempel att barn bör växa upp med föräldrar av motsatt kön, det vill säga en mamma och en pappa. Det är tydligen något negativt eftersom man då ”upprätthåller en heteronormativitet”…

zlarsson18

Ja vem är han? Google är din vän, väldigt många i hennes sektkretsar uppmanar ju folk att googla, bara att sätta igång själv.

zlarsson19

zlarsson20

zlarsson21

Som sagt, hans lilla kommentar som GLASKLART syftade till att det är mycket Larsson och hennes idiotier i media tog hårt.

zlarsson22

Handlar om att Per Gudmundson inte får ha några åsikter om rasism eftersom han är vit…

Felet är ju att det ovan mer och mer ÄR Zara Larsson, inte musiken. Är det vad hon vill vara? En galning som dagligen spyr ut skit som är både rasistisk och sexistisk men som inte ens fattar det själv? För det blir mer och mer just det, hon blir mer och mer det ovan och mindre och mindre sångerskan. Till slut är sångerskan borta och då är bara galningen kvar och det vore otroligt trist. De som hela tiden uppmuntrar henne att hålla på skiter i detta eftersom de iskallt och cyniskt utnyttjar henne för sina egna syften medan hon får ta smällarna, både nu och senare.

Zara Larsson har två vägar att välja på, antingen går hon åt hållet som kommer att göra att hon ÄR det ovan, hon kommer att vara så intimt förknippad med idiotier och sektgalenskap att det inte går att reparera på mycket lång tid. Kortsiktigt får hon mycket uppmärksamhet men tveksamt på lång sikt. Eller så väljer hon vägen där hon ÄR sångerskan Zara Larsson med den fantastiska rösten. Jag tror inte hon kan gå åt båda hållen samtidigt. Hon är 17 år, omyndig, så mycket ansvar för att hon ska välja rätt väg ligger på hennes föräldrar men också på media. Men media går tyvärr inte att lita på eftersom de gör allt för att putta in henne på fel väg, den som kommer att göra att hon ÄR sektgalningen i framtiden.

Vill hon vara sångerskan Zara Larsson eller sektgalningen Zara Larsson? Det börjar bli bråttom för henne att välja nu för hon är redan mer och mer sektgalningen Zara Larsson…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

38 kommentarer

 1. Peter Jacobsson

   /  07/17/2015

  Jag bara funderar på hur hennes pappa känner det efter allt det som Zara Larsson skrivit om att hata män osv.

  Svara
  • morpheus

    /  07/17/2015

   Fast hon hatar ju inte sin pappa. Bara män som grupp.

   Svara
   • Svenne

     /  07/17/2015

    Förhoppningsvis…

    Svara
   • MJ

     /  07/17/2015

    Jag tror att det är vad hon menar.
    Men hon skriver ju ”män i grupp”. Så alla ensamma män borde vara ok, två borde väl heller inte vara en grupp.

    Svara
    • Ed Gain

      /  07/02/2016

     Fast det konstiga är ju att vid våldtäkt handlar det i typ nitton fall av tjugo om en enskild man. 😉

     Svara
  • Trolletplit

    /  07/17/2015

   Hon hatar inte sin pappa. Pappan ingår visserligen i gruppen män, men hon hatar inte honom utan gruppen män. Ungefär som du kan gilla en geléråtta, men du hatar geléråttor…
   Vänta nu, nu blev det konstigt här.
   Du hatar inte kvinnor, men du hatar kvinnor…
   Nej, va fan… Det måste vara logikfel.
   Jag hatar inte Achmed, men jag hatar invandrare. Ja. Nu blev det rätt.
   Nu kan vi äntligen anklaga judarna igen. Tack feminismen.

   Svara
  • morpheus

    /  07/17/2015

   Svara
  • MJ

    /  07/17/2015

   Muhammed på pizzerian är ok, han borde få stanna.

   Svara
 2. Opie

   /  07/17/2015

  Läste någonstans att ZL skall försöka sig på en lansering i US. Vad hon och hennes management (föräldrarna?) inte verkar förstå är att det försöket kommer fullständigt pulvriseras med hjälp av några väl valda skärmdumpar till rätt media i US. Toleransen för sexistiskt hat är mikroskopisk inom mainstreammusik på andra sidan Atlanten.

  Svara
  • Kristian

    /  07/17/2015

   De kan alltid börja marknadsföringen på rätt sorts universitet. Där lär det finnas ”rätt strömmningar.” Det blir förstås mera långsiktigt, men om tio år är de radikaltomtarna vice inköpschefer på musikföretag. (Om musikföretag finns kvar då.)

   Svara
   • Opie

     /  07/17/2015

    Tror inte universitetsstudenter är hennes målgrupp riktigt. Hon gör väl någon form av urvattnad RnB? Låter som en sämre variant av Rihanna ungefär. Hennes publik består sannolikt av vita medelklass tweens och hon kommer behöva anpassa sin image och uttryckssätt till dem och då funkar knappast ras- och könshat.

    Svara
    • Kristian

      /  07/17/2015

     Du har nog rätt. (Har aldrig och kommer aldrig att höra hennes musik.)

     Man kunde sänka ambitionsnivån till Community College, kanske? Men då missar man förstås den stabila medelklassbakgrund som krävs för vissa vänsteråsikter. Hur man än vänder sig …

     Svara
 3. Gigas

   /  07/17/2015

  Risken är att Zara Larsson kommer att bli ihågkommen som Zura Larsson.

  Svara
 4. Trolletplit

   /  07/17/2015

  Djävla patriarkat.
  Nu har det tvingat stackas zara att visa halva brösten och hela benen.
  Se bara på hennes blogg vad Odd molly tvingat henne till.Stackars förtryckta brud.
  Hon tvingas till dessa könssterotypa uttryck för att tjäna några få kronor.

  Svara
 5. Patrik S

   /  07/17/2015

  #zarabacka

  Svara
  • Kristian

    /  07/17/2015

   Det blir nog minst en refräng och kanske en hel vers om man lägger ihop alla taggarna.

   Svara
 6. Tor

   /  07/17/2015

  För att förstå Zara Larsson som fenomen kan man gå in på valfri blogg för tjejer om mode.
  Kolla in Caroline Gynnings blogg där hon viker ut sig halvnaken i Gipyset. Va fan, hon härmar zigenare genom att dra på sig en sunkig bikini med något som liknar strumpebandshållare. Om du tittar väldigt noga kanske det sitter lite torkad bajs:)
  Annars är Kissies.se min favoritblogg. Kollade den när hon höll på som mest att fixa bröst och ankläppar, allt med massa bilder och reklam. Bra avskräckande exempel för mina barn.
  Och det är vad allt går ut på. Gör eller säg något dumt så får du massa klick av både de som gillar dig och de som hatar dig.
  Känns väldigt feministiskt allt det där med stil, yta, mode, reklam och sälj, sälj, sälj.

  Svara
 7. Tror inte alls att ZL har någon egentlig agenda . Allt hennes P&R tycker att hon ska göra,gör hon. Det är det gamla vanliga köret. Det gäller att bryta igenom informationsbruset i etern så produkten kan säljas in till högstbjudande.

  Svara
  • Nikolaos

    /  07/17/2015

   Antagligen är det en ”factor”, men glöm inte att hon fortfarande är en elev. Om det talas om politik i skolan så är det oftast åsikter ur kulturel marxistisk perspektiv som presenteras som kloka.

   Svara
 8. Joakim Steneberg

   /  07/17/2015

  Ja, inledningen, precis vad jag har tänkt, och just särskilt idag!
  Och jag skrev för ett par veckor sedan, ”har hon ingen pappa?” Man kan undra om de manliga (och kvinnliga journalister) som nu hyllar hennes rätt grova övertramp. Skulle de själva uttrycka sig så grovt? (Även om de själva skriver en massa smörja i ämnet). Problemet brådmogna kändisar, och hur de utnyttjas, detta är ej okänt. Och media har ett stort ansvar, som de ofta struntar i.

  Svara
 9. Vad är feminism?

   /  07/17/2015

  Vad är feminism? https://sv.wikipedia.org/wiki/Feminism
  Det finns ingen feministisk inriktning som säger att män kan vara förtryckta etc.
  All feminism inriktar sig enbart på kvinnors problem. Därmed står inte feminism för jämställdhet. Feminism är en samling teorier som låst sig vid att män alltid förtrycker kvinnor.

  Vad är då målet för radikal-feminismen? bl.a:

  ”Radikalfeminister anser att det enda sättet att bryta ned patriarkatet är att direkt attackera de symptom som finns på förtrycket av kvinnor. Kvinnan måste helt ta avstånd från varje beroendeställning som innebär att hon underordnas mannen. Tekniska lösningar såsom artificiell befruktning ska göra kvinnan oberoende också vad gäller reproduktionen och hindra det sexuella förtrycket”

  I ljuset av detta förstår vi bättre varför det plötslig blivit lagligt för singelkvinnor att inseminera sig i Sverige.

  Sedan finns det radikala feministrörelser som vill ställa könen emot varandra och starta ett ”könskrig” och det är väl i denna kamp som unga okritiska individer utnyttjas. I den kontexten ska ”manshatet” vs ”kvinnohatet” i debatten sättas in.

  De flesta här visste nog allt detta. Men hur många som säger sig vara feminister ( i tron att den står för jämställdhet även för män) vet detta?

  Dags att upplysa dom kanske.

  Svara
  • Tor

    /  07/17/2015

   En fundering som infinner sig då, om radikalfeminister väljer att insemineras:
   Kommer man då att kolla könet på fostret och abortera om det är en kille. För inte vill väl en sann feminist föda fram något som man ”hatar och vill döda”?
   Jag tycker att det är en berättigad fråga.

   Svara
 10. JustMe

   /  07/17/2015

  Jag tror att Zara njuter av all uppmärksamhet hon får. Hon slänger ur sig någon sexistisk drapa om hur hon hatar män och/eller hur jävliga män är. Kritiken kommer som ett brev på posten från de som är trötta att bli trampade på. Hon kan klassa denna kritik som kvinnohat i allmänhet och näthat mot henne personligen i synnerhet. Hon får massivt stöd från ryggdunkslägret feministerna. Som artist blir hon blir ännu mera känd och det skrivs ännu mer om henne i gammelmedia. Som 17-åring blir hon ”sedd” och ”bekräftad” (det vill väl alla 17-åringar?).

  För Zara är det win-win.

  Svara
 11. Hennes kondom-trick för ett tag sen, får en att se tillbaka lite skamset på sin egen tonårstid.

  Alltså, varenda gång jag hamnade i säng med en skitsnygg popstjärna, brukade jag tjata om att slippa använda kondom pga min enorma kuk. Varenda gång! Lite pinsamt så här i retrospekt…

  Svara
  • En annan Andreas

    /  07/18/2015

   Apropå kondomtricket så hade det ju varit mer intressant om hon tagit en bild efter att ha haft kondomen på benet i någon timme, men den demonstrationen hade ju inte gynnat hennes tema. Man kan ju undra om hon någonsin hört detta ”tjat” i verkligheten eller om det är ytterligare en myt som cirkulerat.

   Svara
   • Ett sätt att slippa höra den ursäkten, är kanske att hålla sig till jämnåriga svenska killar? Turkiska strandraggare läser nog inte hennes Instagram ändå, så de missade nog budskapet.

    Svara
   • MJ

     /  07/18/2015

    Jag hade aldrig hört det som myt heller.
    Jag har säkert frågat 100 pers om det sedan jag såg en artikel med den där bilden. Ingen hade någonsin hört det.

    Jag känner bland annat en man med enorm kuk. Så stor att det är ett problem för honom. Han hade aldrig ens tänkt tanken.

    Svara
 12. Karl

   /  08/04/2015

  På valdagen år 2018 skall jag fira att hela den samlade feministmaffian sitter och gråter tillsammans med alla kommunister, miljöpartister, muslimer och alla andra som vill pulvrisera det som återstår av det som en gång var det fina landet Sverige.
  Hälsningar
  Stolt Antifeminist!

  Svara
 13. sven

   /  10/27/2021

  hen får lära sig att ta nya grepp, 2 fingrar räcker inte ens för bowling!!!
  outgrundlig äro karmans väg,!

  Svara
 1. Zara Larsson- komik på hög nivå | Maniac Media
 2. Snubbar är så fucking priviligierade att de inte förstår hur synd det är om kvinnor som Zara Larsson | Jämställdhetsfeministerns blogg
 3. Hatet skapas av media och ingen annan | WTF?
 4. Gott nytt år på er! Lite blandat från 2015 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: