Medieelit ger sig på arbetarklasskvinna och mobbar ut henne

Det gäller givetvis Louise Andersson Bodin, Adam Tensta och TV4. Nu har tydligen TV4 blivit extremt fega och backat ur ett litet samarbete med Louise. Kolla filmen med henne i inlägget. Det verkar vara bland annat Politism som drivit det här väldigt hårt enligt Nyheter Idag.

Adam_Tensta_Louise650

Vad det hela handlade om För Adam Tensta är ju solklart, han ska släppa en skiva och ville ha uppmärksamhet. Då kan man trampa på vem som helst och hur som helst tydligen. Jag har nog aldrig hört en låt med honom tror jag men det har ju dykt upp en del texter från honom med ”niggers”, ”hoes” och liknande och att han tyckte att det inte var några problem alls. Men det var tydligen då det. Man får väl kolla hans texter framöver?

Nu blev det såhär att medieeliten och artisteliten ger sig på en kvinna från arbetarklassen och mobbar ner henne så långt ner i skoskaften att hon förmodligen är märkt för livet. Allt initierat av Adam Tensta. Känd manlig artist ger sig alltså på en arbetarklasskvinna, mediaeliten och några övriga mycket kända artister stöttar den manliga artisten och med det stämplar arbetarklasskvinnan som rasist.

Nu kommer den delikata frågan, hur kommer det sig att kvinnokortet inte duger i det här fallet? Det duger ju alltid annars? När tog de högljudda artisterna och mediefolket parti FÖR en privilegierad man över en arbetarklasskvinna senast? För han ÄR privilegierad i jämförelse med Louise men trots det så ger de sig på HENNE? För ingen kan väl ändå påstå att Louise är mer privilegierad än Adam? Varför slutar intersektionalisterna att bry sig om intersektionalitet helt plötsligt?

Inte så konstigt kanske, Adam är ju en av de egna och dem kan man ju inte ge sig på. Det är väl därför det blir error i intersektionalitetssystemet, det gäller bara ibland, när det passar. Det här är ett typexempel på vad som händer när raskortet kolliderar med kvinnokortet, det blir kaos. Det här är framtiden i Sverige om postmodernismen får råda… Och extra intressant att den feministiska mediaeliten och artisteliten med Ernman i spetsen automatiskt tar ställning MOT kvinnan som blir påhoppad. Säger mycket om dem, att man är sig själv närmast, att man har mer gemensamt med en artist från Stockholm än en arbetarklasskvinna från Grums. Så om hon blir märkt för livet skiter de i. Hans ”niggers” och ”hoes” är tydligen bra skit enligt Ernman&Co.

En sak är säker, TV4, Adam Tensta och mediefolket som gett sig på Louise och mobbat ut henne har sjunkit jävligt lågt nu. Tensta själv har kanske inte deltagit så mycket men det hela initierades av honom.

Sjukt fegt agerat av TV4, de borde skämmas med illröda öron om det är sant att de avbrutit samarbetet med Louise!

MVH

MiT

Annons
Föregående inlägg
Lämna en kommentar

51 kommentarer

 1. MiT

   /  07/17/2015

  Svara
  • Svenne

    /  07/18/2015

   Svara
 2. Intenso

   /  07/17/2015

  Undrar hur många år till av den här bottenlösa skiten jag tål innan jag avsäger mig medborgarskapet? Sverige håller på att bli ett riktigt skitland. Det finns bära folk vacker natur, släkt och vänner men det börjar bli rätt mycket skit i den andra vågskålen.

  Hela den här affären är ett utmärkt exempel på hur jävla sjukt klimatet i Sverige har blivit. Det lär inte bli bättre.

  Kanske dags att bara använda internet för att kolla på sport, i alla fall tills SJW har tagit över där också.

  Trevlig helg!

  Svara
 3. Martin

   /  07/17/2015

  De har inte sjunkit lågt. De har alltid varit låga.

  Svara
 4. mats

   /  07/17/2015

  Så drogs åsiktssnaran åt ytterligare ett hack. Kommer TV4 hitta någon som är felfri att samarbeta med. Nästan alla har någon gång sagt något som kan såra någon.

  Typiskt hur man debatterar i Sverige idag. Gäller att blixtsnabbt hitta karaktärsfel och gå på med persoliga påhopp. Att argumentera i sak och utbyta åsikter finns inte på kartan.
  Jag har rätt och därför är du en skithög som skall tvingas gå under jorden är det som gäller.

  Om det fortsätter i samma anda ser det mörkt ut för landet. Det är trots allt olika åsikter som jämkas samman som driver utvecklingen framåt.

  Som sagt var nämner man synål finns alltid någon enögd som tar illa vid sig. Snart vågar ingen yttra sig vilket bäddar för tråkigheter speciellt om man ser att journalisterna agerar åsiktspoliser i högre grad än granskare.

  Svara
 5. MiT

   /  07/18/2015

  Svara
  • Ungefär hur många svenskar lurar sin dotter till ett annat land och tvångsgifter henne med en gammal gubbe? Hur många svenska tjejer hoppar från balkonger? Hur många svenska killar mördar sin mamma på öppen gata med massor av knivstick? Hur många svenska män blir hela släktens hjälte om han mördar sin fru?

   Ja, vi har haft förnekanden om att jorden kretsar kring solen, förnekande om evolutionen och arternas uppkomst, förnekanden om Förintelsen, förnekanden om månlandningarna, förnekanden om den globala uppvärmningen… Och nu förnekanden om hedersförtrycket, trots tusentals vittnesmål. Om det är att hata islam om man kritiserar hedersvåld, så förstår jag dem som klassar hela Sverige som islamofobiskt. Vi har haft nog med skit här i Europa med kommunismen och nazismen, vi klarar oss utan ännu mer lögnpropaganda från ännu en totalitär rörelse.

   (Inte lika prioriterat i media som när journalister kidnappas!)

   Startsidan / Nyheter 2012-03-19 ”Jag är bortgift och våldtas varje natt”
   Fatima försvann från sin niondeklass – ett år senare kom sista nödropet från Irak
   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14543853.ab
   ”Tre tonårsflickor försvunna från sina svenska skolklasser – så ser den svarta bilden av heders­våldet ut. En av dem är tvångsgift och våldtas varje natt i Irak. Var de två andra befinner sig är det ingen som vet. Detta är historien om Fati­ma, 19, Sara, 15, och Yasmin, 15. De blev för svenska – självständiga och ifrågasättande. Hotade att dra skam över föräldrarna, solka familjens heder. Därför ­måste de återföras till Irak. /../”
   ”Efter bara sex dagar i familjehemmet kom fyra män beväpnade med yxor och pistoler och förde bort henne, uppger en källa för Aftonbladet. Sedan dess är ­fadern anhållen i sin från­varo och familjens lägenhet står övergiven./…/”

   Riksorganisation mot hedersvåld gapf.se/
   ”Riksorganisationen GAPF – Glöm aldrig Pela och Fadime hjälper dem som drabbas av hedersrelaterat våld, utbildar och verkar för att alla hedersmord ska /…/”

   https://polisen.se/Stockholms_lan/Kom-till-oss/Utsatt-for-hedersbrott/
   ”Utsatt för hedersbrott? – Här kan du läsa om vilken typ av stöd och hjälp du kan få om du utsatts för ett hedersrelaterat brott. Lever du i en situation där du inte får bestämma själv hur du ska gå klädd och vilka du får träffa, eller där du får stryk för att lära dig att lyda? Känner du dig övervakad, kontrollerad och hotad av föräldrar och släktingar? Tvingas du dölja din sexuella läggning? Då kan du vara utsatt för ett eller flera brott som går under begreppet hedersrelaterad brottslighet. /…/”

   Svara
 6. Våld , våld och åter våld .
  Västern och nazismens signum .

  Svara
 7. MiT

   /  07/18/2015

  Svara
  • Svenne

    /  07/18/2015

   ”Vore roligt att bli justitieminister”
   Förklarar en hel del…

   Svara
  • Jan

    /  07/18/2015

   Här håller jag med twittervänstern, för en gångs skull. Jag skulle heller aldrig vilja se den där Östermalmskärringen som justitieminister. I intervjun försvarar tanten de arvoden på 0,2 miljarder som advokatskojare lurade av Saab och svenska skattebetalare i Saabs konkurshärva. Hon har också försvarat dubbleringen av statens kostnader för försvarare vid rättegångar trots att de utredda fallen halverats. En skojare klädd i pärlshalsband är vad hon är.

   Svara
 8. MiT

   /  07/18/2015

  Svara
 9. Hans

   /  07/18/2015

  Är säkert tvåa på bollen här men:

  ”– Det är inte ett dugg fel att köra med det. Så länge det finns niggers, bitches och hoes ska man få säga det. Jag står inte för censur. Man behöver inte lyssna på musiken om man inte vill, men det är inte hat vi står för, säger Adam”.

  http://touch.metro.se/noje/tank-2010-och-mycket-techno/ObjgkC!19_2519-42/

  Svara
 10. Svenne

   /  07/18/2015

  Gudmundson är vass…

  Svara
 11. Svenne

   /  07/18/2015

  Svara
 12. Svenne

   /  07/18/2015

  My Vingren, utomparlamentarisk vänster…

  Svara
 13. Svenne

   /  07/18/2015

  Svara
 14. Svenne

   /  07/18/2015

  ”Once upon a time, there was an emerging affiliation of hetero-abnormative persons known as GLBT that was just starting to gain some influence in the playground of gender politics. Unfortunately, L [Lesbian] had long been overrun by a surly cabal of mean-girl bullies known as feminists. Betty Friedan, getting it right for once, referred to these lesbian feminists as ‘The Lavender Menace’ and tried to warn anyone who would listen, especially heterosexual feminists, that this gang was bad news.”

  Svara
  • Jan

    /  07/18/2015

   Att posta, okommenterat, det ena engelskspråkiga inlägget efter det andra är: a) inte särskilt relevant för den svenska debatten eller det rubricerade ämnet b) försvårar läsligheten och överblicken av andra kommentarer c) kan betraktas som spam om det sätts i system. Det är min åsikt. Vad tycker ni andra? Eller MIT?

   Svara
   • MiT

     /  07/18/2015

    Nja, de flesta är väl relevanta för bloggen som helhet även om inte alla passar inlägget? Och jag har flera gånger sagt att OT är inga problem alls, i alla fall så länge det passar in någorlunda med bloggen och det tycker jag nog de flesta gör?

    Har du fått en hangup på Svenne? Är väl bara att bläddra förbi tweetarna han postar?

    Svara
    • Jan

      /  07/18/2015

     Egentligen inte. Svenne verkar helt okej som person. Jag är dock inte särskilt förtjust i copy and paste-inlägg. Särskilt inte flera efter varandra utan en inledande förklaring. Jag föredrar länkar i så fall. Av anledningar som jag angav ovan. Men okej, jag får väl bläddra förbi de här inläggen då. Du bestämmer, det är din blogg.

     Svara
   • Svenne

     /  07/18/2015

    @Jan
    Jag ska bli bättre på att skriva ”OT” vid OT-kommentarer, ska också kommentera tweets mer. (Brukar tänka att bra tweets talar för sig själva). Engelskspråkiga tweets/länkar blir allt mer relevanta, och bör nog inte ignoreras. Jag kommenterar inte för att förstöra, utan för att tipsa om sånt jag tror är relevant för bloggen. Tack för din ‘feedback’!

    Svara
    • Jan

      /  07/18/2015

     Tack för ditt svar, Svenne. Ursäkta att jag brusade upp en aning. Jag tyckte att det blev lite för många engelskspråkiga copy-and-paste-inlägg på rad där för min smak. MiT har dock klarlagt sin policy här och jag får förhålla mig till det.

     Svara
 15. Svenne

   /  07/18/2015

  Svara
 16. Jan

   /  07/18/2015

  Här är ett tips om hur man får tyst på gangstarapparen Adam Tensta: Kolla om han har betalat tv-licensen…

  Svara
 17. Pet

   /  07/18/2015

  Jag är av åsikten att Adam Tensta borde gått till väga på ett annat sätt och att det hela har blossat upp till proportioner ovärdiga situationen. Adam, enligt mig, borde som dem musiker han är, veta bättre än andra att det fria ordet är viktigt och istället öppna upp för en diskussion om han nu blev sårad på riktigt. Klart att Louise sa något dumt och har följaktligen även bett om ursäkt om det om jag förstår det hela rätt, men med tanke på vad jag ser på twitter, facebook och media överlag så är det löjligt att svenskarna inte har hårdnat till sig ännu. Det hela blir mer och mer som en liten inavlad familj där solidaritet ska visas de som föräldrarna anser vara de svagaste parterna i en dispyt och där ett syskon snabbt blir det svarta fåret, om ni ursäktar ordvalet. Att ha ”kändisar” som ska stötta i tid och otid sådana händelser visar bara hur irrelevant det hela är. Det är ett säkert kort, med andra ord, och säkra kort är inte intressant.

  Svara
 18. MiT

   /  07/18/2015

  Svara
 19. MiT

   /  07/18/2015

  Svara
  • AV

    /  07/18/2015

   Hur vet man att de är pojkar. Rösterna är ljusa och de har inga könsmarkörer förutom snickarbyxor. Som jag då sett många kvinnor ha.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  07/19/2015

   Vill hon verkligen att minions ska vara kvinnliga förebilder ?

   Svara
  • The Perfect Man

    /  07/20/2015

   Vad är det som säger att någon av dom inte är en ”tomboy”?

   Svara
 20. MiT

   /  07/18/2015

  Svara
  • AV

    /  07/18/2015

   Någon borde förklara för islamisterna att de befinner sig i en livbåten med andra människor. Om man inte gillar de andra i båten är det bara att hoppa över bord och simma. Annars håller man god min och gillar läget.

   Svara
 21. Svenne

   /  07/18/2015

  OT: PG är vit.

  Svara
  • Trolletplit

    /  07/18/2015

   Oj oj Zara är på väg att vara antifeminismen bästa vän.
   Hon är hybrisen i svea rike
   Hon är exemplet på indoktring.
   Hon är dunninger Kruger.
   Hon är naiv och en hycklerska.
   Hon ar en odd…molly..

   Ärligt talat. Någon vuxen borde stoppa henne innan det blir helgalet.

   Hon tror hon är så smart och kan säga allt. Detta fall kan bli tragiskt

   Svara
 22. MiT

   /  07/18/2015

  Svara
 23. ” En sak är säker, TV4, Adam Tensta och mediefolket som gett sig på Louise och mobbat ut henne har sjunkit jävligt lågt nu. Tensta själv har kanske inte deltagit så mycket men det hela initierades av honom ”.

  Riktiga svenskar stöttar Louise och ger media fingret.

  Svara
 24. Zara har inte åsikter – hon har diagnoser.

  Svara
 25. Karl

   /  07/22/2015

  Studentsångens andra vers.
  Det är vad jag har att säga.

  Svara
 26. Karl

   /  07/22/2015

  Efter att ha sett inslaget i TV4 där han Tensta människan försöker utnyttja situationen till egen vinning i syfte att uppnå direkt personlig profit på hela spektaklet kan man konstatera att ett mer utstuderat exempel på klassiskt hyckleri har väl aldrig tidigare fångats på film på det sättet.
  Vi lever i ett land där hyckleriet har blivit en grundlag som bärs upp av just sådana personer som han Tensta likväl som hela det standarsiserade mediaetablissemanget inklusive TV4 och SVT.
  Oskar II skulle ha vänt sig i sin grav.

  Svara
 1. På tal om strukturell rasism… | WTF?
 2. Hatet skapas av media och ingen annan | WTF?
 3. Ekon Av En Svunnen Tid | Löjesguiden
 4. Gott nytt år på er! Lite blandat från 2015 del 3 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: