Lite att läsa och lyssna på

Först ut är Sturmark som i en krönika, ”Smutsiga attacker från kristna socialdemokrater”, tar upp det absurda att Hanna Gadban rasistanklagas med mera.

kristnarasister

Jag hoppas att han får rätt, att historiens dom blir stenhård.

**********

Och lite att lyssna på för den som vill, jag har själv inte lyssnat men att döma av sammanfattningen så…

manligatonsättare

Någon som är sugen på att lyssna eller börjar öronen att blöda då?

**********

Från Almedalen i somras finns ju ett klipp där Alice Teodorescu, Seher Yilmaz och Hanna Stjärne pratar om räknande på redaktioner. Räknande av kön, etnicitet och så vidare. Rätt kul att se deras miner när Tedorescu frågar varför det finns två som är för och bara hon som är emot i debatten.

2mot1

Stjärne spelade jätteupprörd och menade att hon inte alls uttryckt något sådant. Möjligt att hon inte har men hon är högsta ansvarig på SVT

snoppensdagar17

där Aktuellt och Rapport ska räkna allt möjligt som tusan med start 2016. Så nog är Stjärne FÖR räknande. Och nog tydde Stjärnes babblande i början av klippet på att hon verkligen är för… Och Teodorescu hade inte bara Yilmaz och Stjärne mot sig utan även Anne Lundberg, kolla en bit in när hon börjar prata om ”maktstrukturer”, hon har köpt hela paketet. Och något svar på frågan varför det var två för och bara en mot kan inte Lundberg ge heller givetvis. Den frågan hade hon inte väntat sig…

**********

rasräknarförmedlingen

Fan vet om det inte är sant också…

MVH

MiT

Lämna en kommentar

23 kommentarer

 1. QED

   /  07/23/2015

  Är det månne rätteviseförmedlingens egen kör sjunger?

  [audio src="http://spermaharen.size.se/uri/song.mp3" /]

  Svara
 2. Return of kings

   /  07/23/2015

  Svenska feministers kamp mot muslimska kvinnors försök till en mer lik feminism som Sverige har med mindre kontroll av kvinnors sexualitet med mera kan förstås genom kvinnors sexuella strategi att vilja minska på konkurrens av kvinnor.

  Samtidigt så anser jag att den finns en möjlighet att muslimska män kommer vara i majoritet eller dominerande i många västerländska länder framöver, massinvandring pluss att invandrade muslimer har mycket högre födelsetal än inhemska invånare. Då kvinnors hypergami, uppåtpreferens i val av partner, ser att muslimska män kommer bli dominerande så gör det inte så mycket att tvingas in i en mer kontrollerad sexualitet igen, de svenska männen lät sig besegras av feminismen och är svaga och inget att ha i längden.

  Svara
  • MJ

    /  07/23/2015

   Jetterimligt….

   Svara
   • Ivar L

     /  07/23/2015

    Extrapolerar man nuvarande trend så är antagandet från Return of kings det sannolika utfallet. Oavsett om man nu har invändningar mot vissa formuleringar eller mindre viktiga detaljer.

    Mängden som de hitflyttande kommer från kommer inte att vara en begränsande faktor. Tvärtom är det rimligt att anta att trycket utifrån ökar.

    Politiska förändringar eller att Sverige av någon anledning blir mindre lockande ekonomiskt är det enda som kan bryta trenden.

    Så det ovanstående oförändrat och med nuvarande inflyttningstrend och demografiska förändring så är det egentligen bara tiden innan break even som behöver utredas. Det kanske tar ett tag. Femtio år? Jag har dock aldrig sett en seriös uträkning av detta.

    Svara
 3. Jock Rockman

   /  07/23/2015

  Jag håller inte med nån, inte Sturmark ”humanist”, eller Gadban, ”feminist”, även om de säkert har delvis rätt just här. Det handlar väl om en övergripande totalsyn, ger de någon sådan?
  När det gäller musik, oj oj, ”representativt för hur världen ser ut”. En femtedel av jordens befolkning är kineser, en femtedel är indier. Skall en femtedel av offentlig musik i Sverige vara kinesisk osv?
  Det stora problemet är väl ändå att det råder närmast ”100% feminist”, och nästan lika mycket ”tyckande kvinnodominans” i etern? Och ofta helt vinklat eller tämligen ointressant när dessa yttrar sig.
  Så jag har börjat stänga av radion eller TV:n när någon kvinna dyker upp, då det som kommer är närmast 100% förutsägbart, eller ”förut-ohörbart”.
  Tyvärr. Vart tog människan vägen?

  Svara
  • MJ

    /  07/23/2015

   Det vanliga: alla omkring mig tycker likadant alltså måste nästan alla människor tycka så.

   Svara
 4. Angående Aftonbladet krönikören Ametizts efterfrågande av mera mångkultur och mindre rasism i media,vilket är mera rasistiskt än det muslimska tankesättet att muslimska kvinnor inte får gifta sig med andra än muslimska män,och att dessutom inte ta otrogna till vänner!Det vill Ametizt ha mera av i svensk media som skall spegla det svenska samhället?

  Svara
 5. MiT

   /  07/23/2015

  Svara
  • Folk får sluta missbruka DÖ. DÖ betyder DuschÖl och inget annat!

   Svara
   • JW

     /  07/23/2015

    DÖ, den näst bästa ölen! En BÖ (bastuöl) är bäst. 🙂

    Svara
  • Ivar L

    /  07/23/2015

   Fokus är tidningen som inte vågade publicera Ola Sandstigs artikel om Researchgruppen. Fokus är fegisar, läs med samma sunda misstroende som för DN, Aftonbladet o co!

   Svara
 6. MiT

   /  07/23/2015

  ”Chockmätningen som skakar Sverige: SD för första gången större än Moderaterna”
  http://nyheteridag.se/chockmatningen-som-skakar-sverige-sd-for-forsta-gangen-storre-an-moderaterna/

  Svara
 7. Svenne

   /  07/23/2015

  OT: Jenny Sonesson levererar.

  Svara
 8. Stjärne kommer från UNT. På UNT arbetade man med en s k genusgrupp. Oj, vad man räknade och lade tillrätta! Pär Ström har skrivit en del om detta på Genusnytt. Det bör kännas naturligt för Stjärne att ta med sig representationsräknandet till SR.

  Svara
 9. Förlåt, inte SR – SvT!

  Svara
 10. Vilken absurd tanke att lyssna på musik utifrån vem som komponerat den istället för hur den LÅTER!

  Vad gäller debatten i Almedalen äter verkligen Alice Teodorescu upp de andra, fy fan vad skönt! 😀 Där ångrade säkert SVT att de bjöd in henne.

  Svara
  • MJ

    /  07/23/2015

   Tja. Bojkott kan ju få sådana effekter. Zoegas gör det godaste kaffet, men jag köper mindre bra kaffe för att Zoegas är sexisten.

   Svara
  • Ivar L

    /  07/23/2015

   I och för sig väljer jag mycket musik utifrån VEM som komponerat men det beror ju på att jag vet hur de låter (eller läst något som lockar) inte på vilken hudveckning de har mellan benen.

   När det gäller klassiker (oavsett om det nu är Bach, Charlie Parker eller Led Zeppelin) så är naturligtvis den manliga dominansen bedövande men att kompensera det med att kvotera nya kompositörer kommer nog knappast att skapa klassiker med samma långa hållbarhet. Men jag är lite av en romantiker när det gäller konstskapande. Det kanske bara är bra att männen får jobba i motvind. Det gjorde ju många av klassikerna också. Kanske därför deras musik blev så bra? Snacka om björntjänst från Kvasts sida när det gäller att skapa framtidens kvinnliga klassiker…

   Svara
 1. Har påven en lustig hatt? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: