Stalkers

Bloggaren Cathrine Fahlgren, Cattas bubbla, har haft sin blogg ett antal år och skriver om lite allt möjligt. Ibland är det vardagssaker, ibland om aktuella kriminalfall eller händelser. Precis som de flesta gör. Vad som skiljer henne från de flesta är att hon hade en bror som blev mördad med en yxa för många år sedan. Jag vet inget mer än vad hon själv skrivit om detta och jag vill inte ”ta reda” på mer heller eftersom jag inte gillar att ”gotta” mig i andras olycka.

Tomas_thumb

Nu är inte alla som jag när det gäller andras olycka, en del verkar gilla att just gotta sig i den, att använda dem för att försöka såra så mycket det går, för att försöka trycka ner, försöka få andra ledsna. Finns säkert många fler anledningar än så också. De verkar se det som det perfekta vapnet.

Cathrine Fahlgren har några stalkers efter sig som verkligen agerar extremt obehagligt. Och jo, de är nog stalkers för vad sägs om att hela tiden vara uppdaterad på var hon bor?

flytt1_thumb

Bilderna ovan från Cattas egna inlägg om detta, ”Cathrine Fahlgren – Bitter och avundsjuk”. När hon flyttade en gång så tog det visst bara några dagar innan den nya adressen var ute på nätet, detta utan att Cathrine själv skrivit ett ord om det. Med bild! på huset…

Vem kan vara så besatt att man till och med skickar vykort hem till Catta?

11741740_10206147169870777_1475020388_n_thumb1

Jo, det är visst en före detta DN-journalist…

Men det finns fler som stalkar Cathrine Fahlgren och givetvis använder hennes mördade bror som ”vapen” mot henne

bajsmannen

Vad sägs om det ovan? Skärmklippet kommer från inlägget ”Vad som triggar en stalker…”. Det är visst en person som under mycket lång tid har stalkat henne på nätet och på hennes blogg med tusentals oönskade kommentarer…

Sen har vi en som periodvis är aktiv i kommentarsfälten på fler bloggar, inklusive den här, men även på sin egen blogg. Det finns massor av ruttna kommentarer från henne samlade i det här inlägget, ”Varsågod Charlotta Lena Andersson”, jag tar med två, bara som exempel

CharlottaLenaAndersson3_thumb

Japp, Cattas bror dras givetvis in. Fast jag kan liksom inte begripa vad han har med saken att göra alls? Han har ju varit död och begraven sen länge? Hur funkar synapserna om man inte ens kan respektera en död människa, som dessutom blev mördad med en yxa?

CharlottaLenaAndersson16_thumb

Den ovan är inte postad på Cattas blogg utan på min men från samma person. Bara för att visa vilka obehagliga typer det finns på nätet. Och de anklagar andra för att vara näthatare och stalkare… Hur är man funtad i huvudet om man önskar att andra människor och deras barn fick järnrör uppkörda i arslet? Och den vars dotter de ska våldta är en annan bloggare…

Kolla gärna de länkade inläggen (och kommentarsfält) för mer idioti från Cathrines Fahlgrens stalkers. De har verkligen en hang-up på henne.

Jag har skrivit Cattas hela namn flera gånger därför att hennes små stalkers gör det hela tiden, det betyder att när man googlar så kommer man till deras inlägg och inget annat. Om jag uttrycker mig snällt så har deras inlägg endast syftet att försöka misskreditera Cathrine Fahlgren så mycket det bara går, att förknippa hennes namn med så dåliga saker man bara kan. Inget annat syfte alls vad jag kan förstå. Det är en oerhört ful men effektiv metod att sabba för människor!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

26 kommentarer

 1. Den där journalisten måste ju vara bra dum i huvudet. Om man ska VÄDJA till någon spyr man inte ur sig förolämpningar!

  Svara
 2. E.S

   /  07/28/2015

  Folk är fan inte kloka! Man behöver väl inte leka Nalle Puh jämt och ständigt, men om man ska skriva något på nätet, men skulle inte våga säga/ göra det öga mot öga eller under riktigt namn är det en tydlig indikation på att man bör hålla käften! Men stalkers har en annan agenda och lever i en dingdingvärld. I den världen spelar uppenbarligen moral och hyfs inte någon roll. Den sista idioten är ännu ej född.

  Svara
 3. MiT

   /  07/28/2015

  Hahaha!

  Svara
 4. Daniel Sjöblom

   /  07/28/2015

  Det är ingen nyhet att hatet frodas i alla läger. Dock är det vanligare i grupperinger som har otur när de tänker. Och dessa blir såklart väldigt frustrerade när fakta och verklighet gör det väldigt svårt att argumentera normalt. Typ feminazis och extremvänster.

  Svara
 5. Dennis

   /  07/28/2015

  Jag skrev på Catrins blogg under några års tid. Idag är jag mer eller mindre avstängd men det har ingenting med henne att göra. Jag drog det på mig själv. Jag har försökt att rensa luften men det funkar inte men åter igen. Jag drog det på mig själv.

  Under de år jag var på hennes blogg, på hennes vänners, på hennes ovänners såg jag inte ett enda tillfälle då Catrine förföljde någon annan eller skrev för hatets skull. Däremot har många bedrivit hat mot henne men hon har alltid stått upp med rak rygg och bevarat självkänsla.

  Tro mig jag är grymt imponerad av den tjejen. Att hon sedan har de anonymas regent hängandes efter sig är inte hennes fel. Ni som läser om skitsnacket om Catrine tro inte ett ögonblick på det. Men misstro det inte heller. Skapa er en egen uppfattning inte styrd av vare sig extrema kvinnor eller extrema män. Gör ni det kommer det istället att tona fram en helreko tjej som står för sina åsikter. Inte alltid mina men vad fan gör det. De är hennes och hon står för dem. Hon tar inte parti för kvinnor eller för män hon tar parti för den enskilda individen oavsett kön.

  Tack för detta du nu skrev här om allt detta

  Svara
 6. Peter Jacobsson

   /  07/28/2015

  Jag hänger inte med här, vem är den gode och vem är den onde? Ann Helena Rudberg påstår att Cathrine Fahlgren är den som förtalar/förföljer/stalkar osv osv. Vart finns sanningen i det hela

  Svara
 7. fab

   /  07/28/2015

  Catta är den goda.

  Svara
 8. Jan

   /  07/28/2015

  Ändå får man i medierna jämt erfara att det alltid är männen som står för hatet på nätet?

  Svara
 9. Goran

   /  07/28/2015

  Va kul! Det ser ut som de små sjuka individerna som hotar med järnrör och annat är här o delar ut små händer med tummen neråt. Så så. Stoppa den i munnen och sov en stund i stället. Det kommer göra er gott!

  Svara
 10. QED

   /  07/28/2015

  OT: Tveksam reklamkampanj: ett svenskt tobaksbolag marknadsför sin snussort Göteborgs Rapé vid Pride-festivalen med

  Göteborgs Rapé With Pride.

  Låter lite väl gränslöst på engelska. Detta enligt:

  http://www.mynewsdesk.com/se/tankesmedjan-tobaksfakta/news/pridesnus-anmaelt-till-ko-124157

  Svara
 11. ‘Stalkers’ – ”personer” (det tar emot att kalla dom ens för det …) som inte bara blivit tappade bakom en vagn en gång, utan flera …

  Är det inte läge för berörda att skaffa ett eget liv, isf att terrorisera andra personer som inte gjort dom något ont …? En sk. ‘hang up’? Gå till en hjärnskrynklare och be om hjälp …

  Svara
 12. MiT

   /  07/28/2015

  Ett uppmärksammat inlägg idag
  ”Därför lämnar jag SD”
  http://www.metro.se/metro-debatt/darfor-lamnar-jag-sd/EVHogB!y5eIfmythrs/

  Fast nog skaver trovärdigheten i storyn rätt duktigt när man får reda på att han skrivit den tillsammans med en Fisare från Västerås? Förstår inte, om man har en bra grej, som dessutom är sann och egenupplevd, varför skriva ner det tillsammans med just en Fisare? Det höjer ju inte trovärdigheten direkt? Klart att om en ideologisk motståndare får chansen att vara med och skriva ett inlägg som är dåligt för ett parti så maximeras det som är dåligt och då är risken också större att man vill maximera med sånt som inte finns? Tänk om en Fisare skrivit ett liknande om Fi och så kommer det fram att en SD:are varit med och skrivit? Hur stor hade trovärdigheten varit då?

  Det är den här från Fi som ”hjälpt” honom

  Svara
  • Grodan Boll

    /  07/29/2015

   Flickvän?
   Få saker kan få en man att ändra sig så snabbt om precis vad som helst som en ny regering.

   Svara
  • AV

    /  07/29/2015

   Nja, de är egentligen inte så olika. Båda söker enkla förklaringar där en samhällsgrupp är skyldig till alla problem. Ser det inte som omöjligt att man kan röra sig mellan SD, F! och kommunism. Det enda som skiljer är vem man skyller på. Tankegångarna är samma.

   Svara
   • Inte konstigt, då den politiska skalan är cirkulär, inte en rät linje. De extremaste vänster står sida vid sida med extremaste höger m.a.o … inte mycket skiljer.

    Svara
   • Grodan Boll

     /  07/30/2015

    Rykten säger att han var kommunist innan. Full jackpot på kantpartierna i så fall.

    Svara
 13. Svenne

   /  07/28/2015

  OT: I princip, ja.

  Svara
  • MJ

    /  07/29/2015

   Och många har inte ens låsts in för första gången än.
   Man kan också fråga sig varför det är så mycket tjat om just honom när han bara följt normen i våldtäktskulturen.

   Svara
 14. Svenne

   /  07/29/2015

  OT:

  Svara
 15. Det är väldigt vanligt att aggressiva människor som saknar verklighetskontakt angriper andra människor som de sedan påstår angriper dem. Bloggaren Trollan är ju förföljd av en spritt språngande galen kvinna, som påstås vara (egenanställd?) ekonom. Som de flesta konstiga kvinnor på webben, så kallar hon det att hon blir uthängd när någon citerar vad hon skrivit – och så är ju skärmdumparna lögn.

  I makroperspektivet har vi islamisterna som mördar folk i självförsvar eftersom de påstår att ”muslimer mördas – det pågår ett krig mot islam”. Detta trots att 99 procent av alla muslimer som mördas, blir mördade av andra muslimer. Den sista procenten får kristna, judar, buddhister och sekulära slåss om.

  I en snyftare i Expressen 20 aug 2006 skriver PM Nilsson: Ann går inte till jobbet
  Kontentan är, att det inte är hennes fel, utan – ? *Trumvirvel* – SAMHÄLLET! Ständigt detta samhälle som förbittrar livet för människorna! Läser man texten så inser man, att A. gjorde ett korkat fel när hon antog ett avgångsvederlag för att säga upp sig vid en personalnedskärning. Kvinnor över 40 utan några lysande meriter i ett yrke där allt färre kan behålla jobbet har ju inte så bra utsikter att snabbt och enkelt få ett nytt i samma bransch.

  Hade hon stannat kvar, hade hon suttit säkert pga lagen om anställningstrygghet.
  Tydligen sjukskrev hon sig när hon inte kunde fixa nytt jobb – och så blev hon till slut förtidspensionerad, så som regeln har varit i alla tider. Sjukskrivning är inte menat som en ständig försörjning. Om hon började på Journalisthögskolan 1972 var hon ca 27 när hon började och 30 vid examen. Hon hade inte studerat efter gymnasiet, utan jobbat som sekreterare. Hon förlorade alltså minst 10 av de viktigaste åren ifall man vill göra karriär.

  Men det är otäckt när folk i svag position söker upp sådana de tror är ännu svagare för att angripa dem. Den hycklande rapparen offrade nyligen en ung kvinna på väg att börja yrkeskarriär för att själv få stort spaltutrymme av de semesterslöa journalisterna, och sedan kom flockarna av gamar och hyenor skränande och hånskrattande för att göra slut på bytet.

  Av någon underlig slump tycks nästan alla i den fejkade antirasismen och den bimbo-rage där alla män utpekas som sexualförbrytare vara artister i de lägre klasserna, frilansare eller egenföretagare i branscher som nagelskulptur.

  Nagelskulptriser med rötter utomlands – är det inte den kategorin som har förtur till att bli brandmän i räddningstjänsten? Ibland önskar man, skam till sägandes, att det sedan ska börja brinna hos de politiker och politiskt tillsatta tjänstemän som offrar allmänhetens trygghet för att håva in guldstjärnor för Politisk Korrekthet.

  Svara
 16. Jock Rockman

   /  07/29/2015

  ? Kvinnor skall hålla käften, Frida Boissen X-pressen. Har visst hört det förr. Är det så…? Eller borde vara, för en och annan?
  http://www.expressen.se/gt/kronikorer/frida-boisen/kvinnor-ska-halla-kaften/

  Svara
 17. Jan

   /  07/29/2015

  Nä, kvinnor ska inte hålla käften. Men det vore skönt om Frida Boisen kunde göra det….

  Svara
 18. Malmö – hade Fritiof Nilsson Piraten någon sorts siargåva när han kallade sin romanhjälte för ”BOMBI Bitt”? Bara lite fel, de skulle ha varit ”Bomb I Ett”.
  Nu har händelserna kommit att bli vardagligt och business as usual. Det var ett helt annat ståhej när motorcykelgängen sköt pansarskott mot varandras byggnader.
  En komiker parodierade en reklamslogan med ”Pansarskott – ett nytt sätt att umgås”.
  Under tiden kan vi bara hoppas att de kriminella barnen är för dumma för att begripa sig på handgranaternas kastsäkring…

  Enligt Homerus intogs Troja genom att ett antal grekiska krigare gömde sig inne i en trähäst, den trojanska hästen. I Sveriges fall heter väl den trojanska hästen missriktad humanitet?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: