Normkritiskt gym?

Såg den här bilden, är det ett normkritiskt gym som gör reklam?

könsöverskridandegym

Är det en intersektionalitetsprästs våta dröm som går i uppfyllelse?

MVH

MiT

Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

8 kommentarer

 1. QED

   /  07/29/2015

  Väl funnet. ”Transform your body with us!”

  https://www.facebook.com/Mr.Fitta/info?tab=overview

  Svara
 2. Pelle2

   /  07/29/2015

  Ja, att vara så inkluderande att man tänker på transpersoner när man skapar ett gym:-).
  Det enda som stör den radikalfeministiska drömmen är väl att de använder ordet fitta som används av patriarkatet i nedsättande sammanhang mot radikalfeministerna.
  Mr slida eller mr vagina hade ju varit mycket bättre !

  Svara
 3. Return of kings

   /  07/29/2015

  Ja, många män verkar vilja gå på gym och bli fitta…

  OT, då det är lite lugnare på arbetet under sommaren så blir det tyvärr att jag läser morgontidningen, har annars slutat med det för den mentala hälsans skull.
  Ett axplock från TT; igår berättades det om att kvinnors sjukdomar pga hög arbetsbelastning fördubblats på 2 år, 465 till 895. Motsvarande för män var 208 till 289. Arbetsmiljöverket har sammanställt dessa siffror. Hittade inte denna rapport men en rapport om arbetsskador 2014 vilket innefattar denna kategori, som är en underkategori som är ytterst marginell, men det gäller ju att hitta statistiken där kvinnor ser ut att drabbas hårdare och utesluta den andra. För helåret 2014 var det 57 män som dog i arbetsplatsolyckor och 1 kvinna. Män är i majoritet där det är allvarliga fysiska skador medan kvinnor dominer de psykosociala kategorierna. Totalt sett så är det runt 115 000 skador, varav män runt 47 %.

  En annan artikel tar upp att fler jobb till utrikes födda, de jämför januari med juni i år och ser en ökning, 11 200 till 16 800, normalt så stiger sysselsättning under juni, då många sommarjobbar medan de som har semester fortfarande räknas som sysselsatta, bör säsongsrensa för ok statistik. De säger sedan att inrikesfödda har minskat sedan 2008. De nya jobben kommer därför i huvudsak gå till de utrikesfödda säger Johan Bissman enhetschef på AF. AF:s GD har ju slagit fast att Sverige behöver 90 000 invandrare per år för att klara välfärden. Min kommentar ; GD:s önskningar slår in då invandringen kommer bli runt 200-250 tusen per år med inkluderad anhöriginvandring. Vilken lycka för Sverige vi kommer bli rika och invandrarna kommer jobba för oss infödda svenskar som blir allt färre, perfekt.

  Svara
  • jaha

    /  07/29/2015

   ”Ett axplock från TT; igår berättades det om att kvinnors sjukdomar pga hög arbetsbelastning fördubblats på 2 år, 465 till 895. Motsvarande för män var 208 till 289. Arbetsmiljöverket har sammanställt dessa siffror. Hittade inte denna rapport men en rapport om arbetsskador 2014 vilket innefattar denna kategori, som är en underkategori som är ytterst marginell, men det gäller ju att hitta statistiken där kvinnor ser ut att drabbas hårdare och utesluta den andra. För helåret 2014 var det 57 män som dog i arbetsplatsolyckor och 1 kvinna. Män är i majoritet där det är allvarliga fysiska skador medan kvinnor dominer de psykosociala kategorierna. Totalt sett så är det runt 115 000 skador, varav män runt 47 %.”

   Det är uppenbart att dessa rapporter är ideologiskt motiverade, med syftet att belysa att kvinnor drabbas värst på ett eller annat sätt.

   Kvinnor tycks dominera när det kommer till belastnings- och förslitningsskador inom exempelvis vården, eller som du säger de psykosociala kategorierna.

   Sen att män behagar dö som flugor i jämförelse, att det dör 57 män för varje kvinna, att män är överrepresenterade i självmordsstatistiken, eller att män har avsevärt kortare medellivslängd. Det är förstås problematiskt. Det är problematiskt eftersom det saboterar statistiken som ska påvisa att kvinnor drabbas värst.

   Fast det är klart. Hen kan välja ut de russin där kvinnor är överrepresenterade. Hen kan till exempel fokusera på att kvinnors medellivslängd, trots att den är avsevärt längre än mäns, minskar snabbare än mäns. Tada! Kvinnor drabbas värst igen.

   Förresten om män går och dör så är det väl deras eget fel. Det måste bero på den destruktiva mansrollen eller mansnormen. Hur man drar den slutsatsen? Det har väl mindre betydelse. Varför ens försöka belägga ett orsakssamband för ideologiska påståenden, när man i kör kan skrika och skriva KRÄNKT! och RASIST! på Twitter.

   Det är med andra ord inte bara kroppsbehåringen under armarna som gör det svårt att urskilja en samling feminister från en flock fårskalliga apor.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  07/30/2015

    Det går utför med TT. Jag har varit på dem om faktafel och direkt missvisande information vid ett flertal tillfällen det här året, och svaret har oftast varit ”Journalisten jobbar inte här längre”.

    Svara
 4. QED

   /  07/29/2015

  ”Genusdans”

  ”Ett slags värdegrundsarbete med fötterna, om man så vill.”

  http://www.lararnasnyheter.se/pedagogiska-magasinet/2014/05/08/fotarbetet-lagger-vardegrunden

  Svara
  • Pelle2

    /  07/29/2015

   Kanske går de sedan över till fittpyssel och syr fittbyxor som en fortsättning ?
   I artikeln skrev de att de ville överbrygga ett glapp i genusarbetet som finns i förskolan och högstadiet. Förstår att de vill fortsätta sin hjärntvätt genom hela grundskolan så att de är säkra på att genusevangeliet och radikalfeminismen präntas in riktigt ordentligt..

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: