Radikalfeministiska kläder och diplomatiskt krig

En länk till PolitismX dök upp och nej, jag tänker inte länka till tramset, ni får leta upp själva, det handlade om kläder med radikalfeministiska motiv och tryck

feministiskakläder1

Så där ser en halsduk ut, det står ”Radical Feminist” på den

feministiskakläder

Så där funderar skribenten på hur hon skulle reagera om hon såg en kille komma med en sådan halsduk. Eftersom jag är lite fredligare av mig så funderar jag på hur jag skulle kunna låta bli att öppet gapskratta, peka och slita fram kameran. Så olika man kan vara.

**********

Färg på plåster. Eller 1 april varje dag del 4” var ju aktuell häromdagen. Nu har det visat sig att andra länder redan har börjat gapskratta åt Sverige och funderar antagligen över om det finns ett vaccin mot idiotin som flödar över här.

danmarkskrattaråtsverige

Det är i Svenska Dagbladet man kan läsa det ovan. Det är alltså Danmarks utrikesminister som förmodligen kämpat hårt för att uttrycka sig EXTREMT diplomatiskt och inte bara brista ut i ett rått gapflabb. Då ställer sig en genusvetenskapsforskningsprofessor omedelbart i givakt, genusvetenskapsforskningsprofessorer tycker nämligen att allt sånt trams som färg på plåster är JÄTTEVIKTIGA saker. Det är för dem stenhårda bevis för deras galna maktteorier om förtryck som ”genomsyrar” hela samhället. Och jo, Dahlerup är genusvetenskapsforskningsprofessor i 1.a, 2:a och 3:e hand, sen kanske statsvetenskapen kommer. En bra dag, annars kommer den nog ännu längre ner på listan.

danmarkskrattaråtsverige1

Jag skulle också vara glad om jag bodde i ett sånt land, ett land där inte färg på plåster är en fråga alls… Och nej, han spottar inte på ”hela svenska folket” alls utan skrattar bara åt det växande antal galningar som finns och frodas i Sverige. Ganska förmätet att av henne att insinuera att hela Sverige skulle tycka att färg på plåster är viktiga saker. Det är ju bara ett fåtal (men antalet växer tyvärr…) som har sånt snömos i huvudet. Och Dahlerup tillhör ju dem så förstår ändå att hon känner sig lite trampad på. Hon anser ju garanterat att det där är en jätteviktig fråga som bevisar hela världskonspirationen av förtryck. Den är så viktig att hon vill dra igång ett litet diplomatiskt krig mellan Sverige och Danmark.

danmarkskrattaråtsverige2

Men inte ens Sveriges flaggskepp, den feministiska politiken som gjort sig till ovän med land efter land, ja till och med Finland!!!, på mindre än ett år nappar på tramset.

Ledsen Drude, det blir inget diplomatiskt krig med Danmark om plåster den här gången.

MVH

MiT

Lämna en kommentar

85 kommentarer

 1. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  08/14/2015

   Förmodligen därför att även TT genomsyras av radikalfeministiska maktteorier precis som de flesta nyhetsförmedlare i dagens Sverige.Då är naturligtvis ett genustroll en expertkommentator…
   Fast lite rätt har TT. Det är väl bara en identitetspolitisk,postmodern och radikalfeministisk kvinna som kan ta deras idiotier på allvar och kan tänkas ha ”rätt” åsikt i frågan !

   Ur vårt perspektiv är dock Changs fråga mer än berättigad.

   Svara
 2. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
 3. Pelle2

   /  08/14/2015

  Om man träffar på någon som bär de fåniga kläderna där man säger sig vara radikalfeminist kanske man skall gå fram och säga beklagar sorgen 😉

  Svara
 4. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  08/14/2015

   Vem är förvånad ? Kaka söker maka…

   Svara
   • Du syftar på Hermansson? 😛

    Svara
    • Pelle2

      /  08/14/2015

     Skulle kunna vara så om Drude Dalerup var den som åsyftades i ovanstående
     kommentar. Kakan Hermansson är knappast intresserad av att ha en sexuell relation med Gahrton 🙂
     Nu var det MP-tomten Gahrton som har fått ihop det med genustomten Dahlerup.

     Svara
     • Svenne

       /  08/14/2015

      Usch så inskränkt parnormativ du är!
      De kanske kan tänka sig en grupprelation…

  • Sune

    /  08/14/2015

   Undrar om Drude är lika bra på att supa som Per. Krossa patriarkatet – helst dyngrak.

   Svara
 5. Hoppas nu att Henrik Schyffert går och köper halsduken. Orgien i förtryckarmatriser, vänster-error och internt klösande lär spränga All Time High back to medeltiden. Popcornfest!

  Svara
  • Pelle2

    /  08/14/2015

   JA,det är nästan som på bokstavsvänsterns tidevarv när alla vänsterfalanger tävlade om v hade mest rätt åsikter 🙂 Nu tävlar man om vem som är mest förtryckt och vem som man själv därmed kan förtrycka i radikalfeminismens och identitetspolitikens namn.

   Svara
 6. Claes, Centerextremisten

   /  08/14/2015

  Jag vet inte vad som är töntigare: att ett märke tillverkar politiska kläder riktade till en målgrupp som med stor sannolikt inte kommer köpa dem eller att målgruppen blir våldsamt upprörda över att ett high-street märke säljer en halsduk

  Svara
 7. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
 8. E.S

   /  08/14/2015

  Ibland krävs det att någon ”utifrån” ser och uttalar sig om galenskaperna här. Collin N gjorde det i Änglagård, Black Jack osv och hela sverige skrattade generat. Igenkänningsfaktorn var rasande hög och C.N blev geniförklarad av den stora allmänheten.

  När Danmarks utrikesminister påtalar tokigheter blir det ramaskri. Vi släpper ALDRIG Skåne! Det är vårt! Typ så…

  Och Halland också! Tylösand är vårt jävla medelhav! Gyllene Tider likaså! Ge fan i dom! Sommartider, hejhej, liksom…

  När vi Svenskar påtalar galenskaper är det genast kvinnohat, rasism eller någon annan -ism eller annan typ av anti. Ingen verkar skratta generat igenkännande! Tycker det känns otroligt tråkigt och humorlöst.

  När slutade folk tänka och lyssna på varandra? Varför är vi så hemmablinda att tokigheterna får pågå dag ut och dag in. När skall medierna stå generat med mössan i handen och säga: ”Jo… Början av 2000 -talet var ju lite knas. Galet var liksom the grej of the day. Lite så vi jobbade på firman då, om ni förstår vad jag menar…”

  Svara
 9. MiT

   /  08/14/2015

  Från april, Schyfferts porsche blev visst stulen. Stackare, då blir han tvungen att ta ut någon miljon eller två i utdelning istället för lön igen. Så han inte behöver betala lika mycket i skatt alltså…

  ”Henrik Schyfferts Porsche stals från uppfarten”
  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article20697598.ab

  Svara
  • Nilsson

    /  08/14/2015

   Hen lät väl den stå olåst med nycklarna i, det kan ju inte vara hens ansvar att män är kriminella enligt radikalfeminismen.

   Svara
 10. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • Nilsson

    /  08/14/2015

   Genusrättsvetenskap måste ju sträva efter att båda könen straffas lika vid samma brott, eller?

   Svara
  • Rikard

    /  08/15/2015

   Hej.
   Texten är inte så dum som den ser ut om man vet att den bygger på Judith Butlers hypoteser; den verkar handla om hur lagstiftning ofta behandlar människor olika beroende på deras kön. Applicera den t ex på vårdnadstvister i Sverige eller arvsrätt i mellanöstern…

   Radikalfeministernas analysverktyg kan användas av alla, utan att man (sic!) bekänner sig till den som en ideologi. Det är faktiskt rätt kul att se deras reaktioner när man får fram ‘fel’ slutsatser med deras egna metoder och principer. Obs! I debatt med dylika, Fi:or, genusvetare m fl, så kom alltid ihåg att kräva konkreta exempel med referens, samt att be dem förklara sina termer, återigen med så hög konkretion som möjligt.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 11. jaha

   /  08/14/2015

  Drude Dahlerup vilken tokig genushäxa.

  Damen med halsduken (på bilden) har alldeles för lågt BMI för att vara en radikalfeminist och dessutom är ringen helt felplacerad eftersom den sitter i örat och inte i näsan som på en fet gammal ko.

  Svara
 12. Svenne

   /  08/14/2015

  OT: Det är bara att skicka efter…

  Svara
 13. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • Grodan Boll

    /  08/15/2015

   Vilken politisk färg har GP:s ledare numera?

   Den har gått från schackrutigt rosa/lila till blå.
   För frågan var väl inte retorisk och menad att förtäckt utmåla GPs ledare som dödsknarknazister?

   Svara
 14. Erik

   /  08/14/2015

  Sjukt snygg halsduk. Hade det varit ett vettigare budskap skulle jag utan tvekan köpt en.
  Fast som den är nu skulle jag inte ens bära den ironiskt.

  Svara
  • T

    /  08/14/2015

   Det fanns sedeltryckt toapapper att köpa för länge sedan. Kanske dags för något annat tryckt för ”tryckeriet”?

   Svara
 15. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • Olof

    /  08/14/2015

   Hur skulle det påverka pressetiken? Relevansen finns där uppenbarligen annars skulle det inte finnas någon diskussion överhuvudtaget. Det är ingen som undrar om Eritreanens sexuella läggning. Det är ingen som undrar om de 40 deltagarna i slagsmålet på Heden i Göteborg var transsexuella. Dessa faktorer saknar relevans. Men nationalitet/etnicitet?

   Finns det någon som inte mentalt per automatik fyller i detta enligt sina fördomar om det inte explicit står utskrivet? Att inte skriva ut det bekräftar bara och förstärker fördomar, och vad värre är, det har reducerat trovärdigheten hos media och journalistkår till en sådan nivå att de i praktiken håller på att helt förlora sin förmåga att påverka. De har försatt sig i en sådan situation att siter som avpixlat och flashback i princip numera är dit många vänder sig för att få nyheter de litar på (oavsett om det är rimligt eller inte). Saknas information som människor tycker är relevant så fyller de på tomrummet. Med vad som finns tillgängligt.

   Svara
  • Sune

    /  08/14/2015

   Ska man skriva kön så ska man skriva etnicitet. Antingen båda eller inget.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  08/15/2015

   1. Var konsekventa.
   2. ( tom )
   3. Diskutera var den etiska ribban ska ligga.

   Svara
  • Etniciteten i sig var väl inte så viktigt som det faktum att han två gånger sökt asyl i Sverige och båda gånger fått avslag, och enligt beslut skulle avvisas ”omedelbart”.

   Av detta kan man förstås sluta sig till att han inte var svensk, och då kan man väl lika gärna berätta varifrån han kom.

   Svara
 16. MiT

   /  08/14/2015

  ”Nya rasisminstitutet alltför styrt av politiska agendan”
  http://www.dn.se/debatt/nya-rasisminstitutet-alltfor-styrt-av-politiska-agendan/

  Svara
  • Sune

    /  08/14/2015

   I klartext: vi vill ha ett göteborgskt Södertörn för skattebetalarnas pengar. Konstigt att de inte fick 100 underskrifter (en Who’s Who av genus”forskare” och ”kritiska” vithets”forskare”) som till debattartikeln i GP.

   Svara
  • Dreadlock

    /  08/14/2015

   Jäkla tur att det nya Segerstedsinstitutet inte blir ännu en kuvös för gamla övervintrade kommunistsociologer och partibesläktade Genusvetare. Äntligen har någon tänkt till och dragit lärdom av de senaste floppar (Tänker främst på Integrationsutredaren Massoud Kamali´s arbete till Mona Sahlin)
   Här menade Kamali att integrationspolitiken inte var politikernas fel,utan att Sverige är ett land genomsyrad av rasism. Oturligt nog en perfekt passning tillbaka till våra politiker som bara hade att rulla skattepengar i ett otal riksorganisationer och utbildningskampanjer – Allt påhejad av den genusvetenskapliga och sociologiska falangen, som fick sin beskärda del av statens forskningsanslag. Så fick vi modeorden : Strukturell Rasism, vit maktordning, Patriarkal,våldtäktskultur mm.mm.

   Antar att denna formulering får varje rättänkande teoretiker på humanistiska fakulteter gå i taket:

   ” I det formella uppdraget från regeringen framgår:
   ”Göteborgs universitet ska utveckla och sprida kunskap och metoder för att minska rekryteringen av människor till våldsbejakande ideologier och rörelser och till rasistiska organisationer.”

   Klart och tydligt. Kunskaper och metoder. Nu har ju både integrationsutredare och genusvetare haft chansen otaliga gånger att bidra med sina resultat. Vilka alla resulterat i en föga dolt marxistisk maktanalys .

   Visst har det lyckats ganska bra. Någonting ligger i den starkt dogmatiska skuldbeläggande marxistiska filosofin som liknar en religiös uppenbarelse för en sekt som inte tål ens en millimeter avtramp från den rätta vägen. Dagens diskussion om rasism ,integration och jämlikhet präglas av rädsla och helt malplacerade känslor. Det är hit and run. Det är gycklarnas marknad,och kommer så att förbli ett antal år framöver.

   Svara
  • michael

    /  08/15/2015

   Att sossarna aldrig lär sig återigen bekostar och startar man ett rasindelnings institut.

   Svara
 17. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • JW

    /  08/14/2015

   Actor/actress? Var inte så genomtänkt tweet, kanske därför det är borta också! :p

   Svara
 18. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • En bekräftelse på vad många redan känner till. Vad gör polisen där? Håller de samma låga standard som den penningslukande röd-gröna röran, som styr i kommunen?

   Svara
   • Grodan Boll

     /  08/15/2015

    De vågar inte gå på alltför hårt. De har blivit brända förut. Jag gissar t.ex. att Circa-gruppen jobbar för fullt, men kanske inte gärna öppnar sina register för vilken insyn som helst.

    Svara
 19. MiT

   /  08/14/2015

  Lindström, börjar han inte bli obehagligt manisk? Har han gått med i en sekt? Som en skrev under ett tidigare inlägg, Söder och sådana som han får ju eventuella sugna SD-röstare att dra åt sig öronen, han är ju guld värd för SD:s motståndare? Men Lindström gasar på och blir mer och mer manisk…
  ”Det är då som det stora rashatet rullar in”
  http://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/det-ar-da-som-det-stora-rashatet-rullar-in/

  Svara
 20. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • Svenne

    /  08/14/2015

   Rasism!!!

   Svara
 21. MiT

   /  08/14/2015

  Ni missar väl inte Riks inlägg? Sista stycket säger en hel del…
  ”IKEA-morden, genusfolket och det svenska asylsystemet”
  http://genusdebatten.se/ikea-morden-genusfolket-och-det-svenska-asylsystemet/

  Svara
 22. Svenne

   /  08/14/2015

  OT: Det börjar bli ”spännande” nu… En rysare irl.

  Svara
 23. Sune

   /  08/14/2015

  Return of Kings: En fälthandbok för att omvända feminister
  http://www.returnofkings.com/69129/a-field-guide-to-converting-feminists

  Svara
 24. MiT

   /  08/14/2015

  ”Max Martin har fel kön!”
  http://www.svd.se/max-martin-har-fel-kon

  Svara
  • Ivar L

    /  08/14/2015

   Är man förvånad?
   Luktar riktigt illa sån’t där.

   Nepotism (d.v.s. släktbaserad/vänskapsbaserad KORRUPTION) är värre, mycket värre än ojämn könsfördelning. Det är nog de flesta seriösa samhällsvetare överens.

   Svara
   • Lövet

     /  08/15/2015

    …och är nog inte helt utan betydelse vid styrelsetillsättningar i börsbolag heller. Wallenbergsfären, Björnligsn…,

    Svara
   • MJ

     /  08/16/2015

    Det är också det stora problemet i svensk förvaltning. Vi har mycket lite penningkorruption men väldigt mycket vänskapskorruption (och auktoritetskorruption).

    Svara
 25. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
 26. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • Intenso

    /  08/15/2015

   Perlenberg marinerades väldigt kvick när han kom till DN. Kanske dags för grillen då på GT.

   Svara
 27. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
 28. Anonymiserad

   /  08/14/2015

  ”Jag har noterat detta,men inte läst det.Det föranleder inte någon kommentar från vår sida ”

  Hur noterar man nåt man inte läst?
  Och om man inte läst det,hur vet man då att man inte behöver kommentera?

  Svara
  • Grodan Boll

    /  08/16/2015

   Muntligt referat från en trovärdig källa?

   Svara
  • Statistik

    /  08/14/2015

   Ja det är märkligt att det tas upp nu efter år med artiklar som skrämt upp kvinnor med spökhistorier om den farlige vita svenske mannen.

   Det vore även klädsamt om statistikexperten på DN berättade att ökningen av sexualbrottsstatistiken i BRÅs trygghetsundersökning huvudsakligen beror på en kraftig ökning av extremfall där enskilda uppgett att de ibland utsatts för hundratals olika övergrepp viket genererat motsvarande höga siffror i statistiken.

   Svara
  • jaha

    /  08/15/2015

   DN är som toalettpapper.

   ”Trygghetsskeptikerna börjar snart bli som klimatförnekarna. Den ledande expertisen på området säger att klimatförändringen beror på mänsklig aktivitet, eller i detta fall att det dödliga våldet i Sverige minskar, men statistikförnekarna vägrar lyssna på det örat”

   BRÅ:s trygghetsundersökning säger att ”Tryggheten ökar, men var tionde kvinna undviker att gå ut ensam på kvällen” och ”var fjärde kvinna känner sig otrygg när hon är ute ensam på kvällen”.

   Var fjärde kvinna är alltså ”Trygghetsskeptiker”.

   Jämförelsen med ”klimatförnekare” måste vara det mest korkade försök till guilt by association någonsin. Det är som att Lisa 17 år med fjällrävenryggsäck skulle ha anlitats för att skriva denna DN-ledare på sitt sommarlov för att dryga ut kassan som hon tjänat ihop som tiggare på stan åt Naturskyddsföreningen. Den håller så låg kvalité att den inte kan vara skriven av en seriös journalist.

   Klimatförändringar har förstås inget med saken att göra. De skräck- och katastrofscenarion som målas upp baserat på överdrifter om den globala uppvärmningen tål givetvis att ifrågasättas. Det svart-vitt tänkande som DN uppvisar gränsar mot borderline-beteende.

   Bara för att få en bild av hur sekteristiska DN är så kan man bland annat läsa deras radikalfeministiska artikel om tyska Bild-Zeitung.

   Där heter det att ”Fruktad tidning slog rekord” och ”Fruktad och hatad, men utan tvekan läst”. Varför anser DN att Bild-Zeitung är fruktad och hatad? Jo för att tidningen emellanåt publicerar bilder på lättklädda damer som frivilligt gör utvik i tidningen. Det är sådant som får DN-journalister att gå bananas.

   Brå skriver att ”Dödligt våld är ovanligt och antalet fall per år kan variera ganska mycket utan att det innebär ett trendbrott”. Den statistiken säger med andra ord inte särskilt mycket om huruvida samhället har blivit råare eller inte. För det har det.

   Statistiken för våldtäkt och sexualbrott är däremot intressant. Inte för att sexualbrottslagstiftningen har förvanskat definitionen av våldtäkt till den grad att Sverige har den högsta frekvensen av rapporterade våldtäkter i Europa och en av de högsta i världen.

   Nej det är intressant eftersom statistiken för relation till gärningspersonen visar att i majoriteten av fallen så är gärningspersonen helt okänd för offret. Det passar inte riktigt in i en radikalfeministisk godnattsaga.

   Fråga vilken feminist som helst…

   …hen kommer bara klia sig i huvudet, under sina håriga armar och nedanför bilringarna där flatlössen bor.

   Svara
   • Ordet ‘statistikförnekare’, den har har jag varken sett eller hört tidigare. Intressant just att klimatmätdatan tas upp som exempel. Ett avslöjande att vederbörande själv inte förstår sig på statistik eller har en ytterst stor politisk bindel framför ögonen som inte går att ta bort. Vilken avses, den justerade eller den ojusterade mätdatan? Den ojusterade visar inte mycket trender (speciellt med tanke på det extremt korta tidsperspektiv det är frågan om, ett människoliv ses allmänt som en lång period, men ur ett geologiskt och klimatmässigt perspektiv, så är det inte ens en ‘grisblink’ i sammanhanget, något berörda ‘vetenskapsmän’ är fullt medvetna om …) och den justerade är ‘korrigerad’ efter ovetenskapliga metoder, eftersom berörda ‘vetenskapsmän’ bryter mot tabut att de inte lämnar något (legitimt) skäl till varför de justerar. De oseriösaste inom gebitet menar t.o.m. att faktiska värmeperioder inte ens existerat (bl.a. den romerska och den medeltida) och inte nöjt sig ens med det, utan menar också att Lilla Istiden aldrig ägt rum, just för att få fram sitt politiska budskap. De varma åren under 1930-talet har de också ‘polerat’ bort utan motivering … I fallet med Lilla Istiden betyder det att all den väl dokumenterade information om att t.ex. Themsen och Lilla & Stora Bält frös aldrig hänt … (Den felaktiga justeringen har stor historiskt betydelse främst för Sveriges vidkommande. Om vattnet mellan Danmark och Sverige aldrig frös till is, så hade mycket troligt södra Sverige fortfarande varit danskt territorium än idag … Historiekunskaper som alla som gått i skola i Norden skall kunna …)

    Både den justerade och ojusterade mätdatan är dessutom bara representativ för en ytterst liten bråkdel av helheten. Enligt statistikens A&O, så måste man alltid se till helheten. Man kan ‘bevisa’ vad som helst annars, vilket nyttjas allt mer inom politiken för att styrka sina ‘argument’ … Då de oseriösa ‘forskarna’ utelämnar som oftast de många tidigare cykliska temperaturuppgångar som inträffat under jordens långa historia och vägrar att förklara varför, om annat än i luddiga och ovetenskapliga argument, så ‘glömmer’ de dom tillfällen som har haft både större och mindre amplitud, dvs både varmare och kallare.

    Sättet att hantera statistik i sammanhanget, hade givit klart underkänt när jag gick på tekniskt gymnasium i början av 1980-talet. Men vad förvänta sig när en politisk organisation (IPCC) kontrollerar vad som är acceptabelt eller inte och att ofattbart stora summor pengar är med i spelet … Fusket med koldioxidmätdatan är allt mer omfattande än så …

    Svara
 29. MiT

   /  08/14/2015

  Svara
  • Blåval Rödval

    /  08/15/2015

   Vad Margot menar är att han måste sluta med övertramp och göra riktiga klavertramp istället. Precs som hon.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  08/15/2015

   Arvfienden har:
   1. Inte invaderat
   2. Givit ett välmenande tjuvnyp i sidfläsket
   Inget att klaga över.

   Svara
 30. MiT

   /  08/15/2015

  Svara
  • Grodan Boll

    /  08/15/2015

   Nej =/

   Svara
  • MJ

    /  08/16/2015

   Nejdå. Jag träffade nyligen en kille strax under 18 år som är pursvensk och som vuxit upp med Svenskar omkring sig och går i en nästan 100% svensk grundskola.
   Sedan mindre än ett år tillbaka har han börjat hänga med ett kriminellt gäng (sånt där töntgäng där man betalar för en tröja). Nu bryter han på Albanska och kan knappt sätta ihop några korrekta meningar.

   Svara
 31. Svenne

   /  08/15/2015

  OT: Våldtäktskultur.

  Svara
 32. Svenne

   /  08/15/2015

  OT: ”Regeringen händelsernas fånge”

  ”Det måste finnas en förklaring. Om inte så är det enda som kan vara en rimlig förklaring att vi har Europas konstigaste regering. ”

  Svara
 33. QED

   /  08/15/2015

  OT: Nya Efterlyst: Programledaren och feministen Wennstam tar hjälp av en bad boy i programmet, en fd yrkeskriminell

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article21253257.ab

  Svara
  • Björn

    /  08/15/2015

   Från aftonslasket:
   ”Jag har ju ändrat mig, jag är inte samma människa som förut. Jag är vegetarian, jag är ute och kör yoga flera gånger i veckan. ”

   Hörde vi ett unisont *sploosh* från alla radikalfeminister?

   Svara
 34. Svenne

   /  08/15/2015

  OT: Rasism!!!

  Ping @arnstad…

  Svara
 35. Det svenska rasistplåstret är en världsnyhet, senast på Al Jazeera.
  Kan vi inte få bli omskrivna på något vettigt sätt någon gång? Skärp er twittermaffian!

  Svara
 1. Påminnelse inför valet: Del 8 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: