Hemlig inspelning från Löfvens blixtinkallade möte i går kväll!

Efter de senaste dagarna med jobbiga opinionsundersökningar, Debatt på SVT och Agenda igår så kallade Stefan Löfven till ett blixtinkallat möte sent igår kväll med de andra partiernas absolut främsta företrädare för att lägga upp strategin hur de ska motverka SD:s framgångar i opinionen.

De måste lösa knuten som innebär att hur de än gör så verkar de ha rumpan där bak. Tar de debatten så gynnar det SD, tar de INTE debatten så gynnar det också SD. Det är onekligen ett dilemma.

Så Löfven samlade riksdagens absolut klipskaste ledamöter från de 7 partierna för att dra upp tydliga riktlinjer.

Jag har lyckats kommit över en hemlig inspelning från mötet och ni ser den nedan!

Nu vet vi hur de skarpa hjärnorna resonerar i alla fall!

Här kan ni se gårdagens avsnitt av opolitiska och oberoende SVT:s Agenda  😛

MVH

MiT

 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

40 kommentarer

 1. Karl

   /  08/24/2015

  Det är milt uttryckt fullkomligt sanslöst att samtliga ministrar inom Sosse-Miljöregeringen totalvägrade att debattera emot SD i söndagens Agenda i SVT.
  Det slöt med att SVT fick ta in en vänsterpartist istället.
  Man kan åtminstone tycka att den regering som tar in 10 000 utlänningar i månaden till vårat land skulle kunna ha råg nog i ryggen att våga släpa sig till en studio för att svara på vad i helvete de håller på med – men icke.
  De skickade fram en VPK-are som Jomshof med lätthet kunde besegra så klart.
  Tänk er det. Tre år till med miljöpartiet som gör vad som helst bara landet fylls med invandrare.
  Så sossarna, som låtsas som ingenting har hänt för de vågar inte bråka med miljöpartiet.
  Tre år till alltså. Hur tror ni det ser ut då – när man kommer undan ansvar så lätt att man bara kan strunta i att delta i en sådan debatt som Agenda bjöd in till.
  Regeringen låser in sig på rummet och leker tysta leken och innan dess har de öppnat alla portar och satt upp skyltar: ” Kom Hit Allihopa! , ” Välkomna Alla!”
  Detta är totalt vansinne.
  Snart finns inte ens Toklandet Sverige utan endast ett nordiskt kalifat.

  Svara
  • Daniel

    /  08/24/2015

   Jag tror man har mycket svårt att argumentera då alla fakta talar emot nuvarande invandringspolitik. Oavsett vad man tycker om invandring så fungerar det absolut inte idag. Men då man målat in sig i ett hörn och sagt i 10+ år att vi har världens bästa modell så kan man heller inte backa och rätta till de mest uppenbara felen.

   Glatt nog för SD så kommer väljarna straffa övriga partier mycket hårt i det kommande valet. 63% vill minska invandringen och då får man inte glömma att 100% av väljarna varit utsatta för en extrem propagandastorm och många inte riktigt förstått hur det verkligen ser ut. När dessa väl vaknar så….

   Svara
 2. MiT

   /  08/24/2015

  Svara
  • Daniel

    /  08/24/2015

   En medveten lögn, samma som när man hela tiden pratar om nazister och rasister när dessa i verkligheten knappt existerar idag. Svenskar är enligt internationella undersökningar ibland de minst rasistiska i hela världen.

   Vilket gör det faktum att man ignorerar rasism från länder där det är mycket vanligt och utbrett, och samtidigt kallar svenskar för rasister utan belägg extremt fult.

   Svara
 3. Jan

   /  08/24/2015

  De rödgröna statsråden vågar alltså inte ta debatten med Richard Jomshof. De är rädda! Enligt uppgift backade Fridolin ut när han fick höra att det var Jomshof och inte Åkesson eller Karlsson han skulle möta. Socialdemokraterna vägrar ge en förklaring till migrationsministerns fega avhopp! Här skriver Expressen om det: http://www.expressen.se/nyheter/johansson-nobbade-debatt-mot-jomshof/

  Svara
  • Erik

    /  08/24/2015

   Fast för att vara lite rättvis mot de rödgröna är det mest rimliga en debatt mellan Jomshof och Wallnér eller Jämtin (dvs. partisekreterarna inom respektive parti) eller mot en annan riksdagsledamot. Jomshof mot Morgan Johansson är dock inte en helt orimlig konstellation. Däremot kan jag förstå varför Fridolin inte vill debattera mot någon som inte är partiledare.

   Svara
 4. MiT

   /  08/24/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  08/24/2015

   Historierevisionismen sprider sig i landet. Som någon skrev i en annan kommentar så är det ju sjukt att man vill försköna vår historia genom att rensa bort litteratur som inte stämmer med den så kallade värdegrunden.Vore det inte bättre att vi lär oss av vår historia istället för att censurera och skönmåla den ?
   Det är ju också sjukt att ledningen inte står för sin censur och historierevisionism utan försöker dölja den bakom andra formuleringar.

   Svara
   • Kristian

     /  08/24/2015

    Något jag tycker är djävligt stötande är vad som hände Judar och andra i Tyskland under andra världskriget. Det tycker jag vi skall ta bort ur böckerna, barn skall inte behöva läsa om sådant.

    Svara
    • MJ

      /  08/24/2015

     Tur att de flesta länder då hade invandringspolitik som hindrade judar från att flytta från nazikontrollerade områden.

     Svara
     • morpheus

       /  08/24/2015

      Det är ju judefientligt, varför tar du upp det? Den informationen måste ju tas bort ur historieböckerna.

     • Erik

       /  08/24/2015

      Jag önskar att ni hade en trigger warning när ni pratar om sådana här otäcka saker. Det känns inte helt ok.

 5. Reblogga detta på pappasven och kommenterade:
  Himla bra att även V ogillar dessa invandringsentreprenörer . . tipset till V och migrationsverket är rätt och slätt ett litet, lite ord: NEJ dels nej till de anbud som entreprenören lägger fram och om sedan entreprenören kommer med ett lägre anbud . . säg NEJ för då är det säkert något lurt med det hela. Och förklara då redan vid gränsen att Bert Karlsson ihop med SD gjort så grova fel så vi kan inte ha någon invandring alls. Problemet löst . . . och sedan V påhitt:
  Vi kan inte hjälpa på plats . .
  så då skall en massa människor dö där borta då?

  100 gånger hjälps på plats . . 10 miljoner
  sedan de ackumulerade kostnaden som vi har tagit på oss i Sverige . . använd dessa pengar till hjälp på plats . . . lår f.d. äldreboenden bli äldreboenden etc. ta bort försörjningsstöd för anhöriga . . alla . . och retroaktivt . . .

  Svara
 6. Svenne

   /  08/24/2015

  OT: Så antifascisterna är de nya rasisterna: (efter Churchill)

  Svara
  • Daniel

    /  08/24/2015

   Snart kanske Sverigedemokraterna börjar engagera sig och bojkottar företagare som inte följer FNs mänskliga rättigheter. Fiffigt klistermärke med den artikel som tar upp rätten till fri politisk åsikt måhända? Tror det här kommer slå bakut för motståndare till SD faktiskt. Intolerans och oförmåga att acceptera andra människor för att de är avvikande är liksom inte ok idag.

   Svara
 7. MiT

   /  08/24/2015

  Svara
 8. Ivar L

   /  08/24/2015

  ”Tar de debatten så gynnar det SD, tar de INTE debatten så gynnar det också SD.”

  Förklaringen är enkel. SD:s framgångar handlar inte om vad som debatteras utan om vilken politik som förs. Det går inte att vare sig debattera bort eller att tiga bort SD.

  Svara
  • MiT

    /  08/24/2015

   Min egen hemsnickrade variant på vad som gynnar SD. Den stämmer i alla fall till stor del gissar jag

   Svara
  • Kristian

    /  08/24/2015

   Problemet för överheten är att de fortfarande tror att folket kan talas tillrätta. Bara man kommer i TV precis innan Hyland så gör folket som de blivit tillsagda. Skall vi ha den där andra TV-kanalen, förresten, det verkar onödigt?

   Svara
 9. MiT

   /  08/24/2015

  ”Centerpartiets kommunalråd: “Sveriges migrationspolitik kan jämföras med cancer””
  http://nyheteridag.se/centerpartiets-kommunalrad-sveriges-migrationspolitik-kan-jamforas-med-cancer/

  Svara
  • Kristian

    /  08/24/2015

   Kommentarer överflödiga:
   ”Man sitter på sina höga hästar och är idealistisk på riksnivå och många saknar dessutom praktisk erfarenhet från en annan verklighet än den politiska.”

   Svara
 10. MiT

   /  08/24/2015

  Svara
  • Das hyckleri muss sein! Våld på män = bra och bör skattefinansieras. Lex ”klipp kuken”, SCUM-teater.
   Våld på kvinnor = dåligt.

   Svara
  • Pet

    /  08/24/2015

   Om pung-skämt är ”så avtrubbade att ingen bryr sig” så kan kanske även du göra en tjänst för samhället och inte bli hysterisk av ett fitt-skämt? Om du är av en känsligare karaktär så kan du även föregå med gott exempel och undvika ”män gonna män”. För övrigt är det ironiskt att hon tar upp maktförhållande i samma serie tweets som hon skriver att sparka nån på pungen är ett vedertaget uttryck medan att sparka nån på fittan inte är det.

   Svara
 11. Karl

   /  08/24/2015

  Måste bara passa på att berömma Richard Jomshof för sitt framträdande i Agenda söndagen den 23e augusti.
  En duktig person som talar konkret och som på ett bra sätt företräder flera miljoner svenskar.
  Hans motpart i form av en vänsterpartist hade inte ett enda svar på programledarens förvånansvärt skarpa frågor till vänstern.
  Av debatten framgår det ytterst tydligt att vänstern avser att mata på med invandringen så långt det bara är möjligt. Vänsterpartiet ville inte veta av att det förekom det minsta problem med invandringen i Sverige överhuvud taget.
  Som vi alla vet så delar vänsterpartiet och miljöpartiet samma åsikt vad gäller invandringen – desto fler desto bättre.
  Observera att sveriges vice statsminister är just miljöpartist /vänsterpartist i effekt – och kan som sådan aldrig bli utmanad av Löfven i invandringsfrågan. Löfven med hela sossearmén har ingen möjlighet alls att ifrågasätta invandringen eftersom sossarna är helt beroende av just vänstern och i synnerhet miljöpartiet.
  Sådant är läget. En röst på sosse/vänster/miljöparti är en röst för fortsatt massinvandring.
  Övriga partier i sjuklövern kommer aldrig någonsin att kavla upp ärmarna och spotta sig i handen och ta tag i invandringsfrågan. På sin höjd kommer någon luddig formulering om att ” tala om integrationen”, i ett naivt försök att närma sig SD utan att det skall märkas.
  De kommande åren blir vårat lands ödesår.
  Den sista chansen till att rädda Sverige är 2018 och då kan det redan vara för sent.
  Förvisso kan man vara helt säker på att regeringen och sjuklövern kommer att totalpaja landet Sverige under de kommande tre åren, så vid 2018 års val kommer det garanterat bli en förändring – frågan är bara hur Sverige ser ut då.

  Svara
 12. Karl

   /  08/24/2015

  Det är sant. Så heter det.
  Till och med de stora dags- och kvällstidningarna skriver även de ofta fel.
  Tackar i övrigt för din kommentar som var i bästa sjuklöver-stil.
  Dvs, kommentera något annat än själva kärnfrågan.

  Svara
 13. E.S

   /  08/24/2015

  Hum… Tur att det finns dom som tar skärmdumpar… 😉

  http://journalisten.se/nyheter/twitter-stoppar-politwoops

  Svara
  • Kristian

    /  08/24/2015

   Hade inte Library of Congress ett arkiv med all från twitter? Var det bara ett tillfälligt projekt?

   Svara
 14. Karl

   /  08/24/2015

  Två tydliga orsaker till SDs gigantiska framgångar de senaste åren kan faktiskt anges i namnform. Vi talar här om två kvinnor som båda utgör gallionsfigurer åt hela ”släpp in hela världen – projektet” och som snabbt stigit i graderna inom hyckleri-Sverige.
  Vi talar självfallet om paradfeministerna Anna Ardin ( Special Forces Ops. /Hyckleri) samt Somar Al Naher ( Commander In Chief/Hyckleri och Otacksamhet).
  Dessa två attackfeminster tillika islamälskare har på ett effektivt sätt motiverat hundratusentals svenskar att ansluta sig till SD.

  Svara
  • MJ

    /  08/24/2015

   Hur har de gjort det?
   Det är väl inte mer än omkring 100 000 som vet vilka de är.

   Svara
   • Karl

     /  08/24/2015

    Somar Al Naher skrev som Aftonbladets ledare i anslutning till sveriges nationaldag en artikel där hon avkrävde en ursäkt av Sverige för assylprocessen hon genomgått.
    Den artikeln nådde på olika sätt ut till flera miljoner svenskar varav säkerligen någon miljon direkt misstyckte med hennes slutsatser och agitatoriska resonemang. Hennes artikel var uppenbart ägnad åt att röra upp känslor hos befolkningen, snarare än att bidra med ett konstruktivt resonemang. Därtill på självaste nationaldagen.
    En utav hennes många gelikar är Anna Ardin som är en mycket känd feminist framför allt genom den världsomtalade Julian Assange affären.
    Jag tror det är skäligt att påstå att dessa båda personer har haft en klar inverkan på svenska folkets medvetenhet kring vissa frågor och säkerligen är det väldigt många människor som insett att de tillhör den diametrala politiska motsatsen till dessa två agitatorer.
    Självfallet är det upp till dig att räkna på siffrorna på ditt eget sätt då jag antar att du misstycker med min bedömning.

    Svara
 15. Björn

   /  08/24/2015

  Herregud… lyssnar på Ylva Johansson i Agenda.
  Går det att kombinera den höga invandringen av lågutbildade med målet att ha lägst arbetslöshet i europa?

  Ylva Johansson, tvärsäker: Ja det gör det!
  Sen svamlar hon om den ”demografiska utmaningen” (blev inte den motbevisad för flera år sedan?) och om att ALLA är inte lågutbildade.
  ”Hanterar vi det här rätt är det en väldigt stor fördel för sverige!”
  Programledaren: Så det kanske är lite mer på sikt då?
  YJ: Ja det är lite mer på sikt. Det är en utmaning JUST NU

  Alltså… är det 2009 eller vad? EXAKT samma argument i alla dessa år. Det har ju inte funkat och det funkar bara sämre för varje år i årtionden. Jag säger som Tino: blir det lång sikt snart? http://www.tino.us/2015/06/3205/

  Svara
  • Sossarna behöver en ny väljarbas eftersom de svenska arbetarna bara minskar i antal. Man har ju gått över till att vara ett bidragsparti och hur tryggar man då den makten…?

   Svara
 16. Men hallå, är det ingen som ger beröm och fem stjärnor för den underbara hemliga filmen TFF? Så är det: gamla medlemmar ska sitta, helst jävligt stilla och tysta och titta på de nya dumskallarna.
  Tack! det orsakade dagens glada stund.

  Svara
 17. MiT

   /  08/24/2015

  ”Bidragsmecka – Ungdomsstyrelsen”
  http://www.sloseriombudsmannen.se/2015/08/14/bidragsmecka-%C2%A0ungdomsstyrelsen%C2%A0-27958802

  ”Bidragsmecka Ungdomsstyrelsen -del 2”
  http://www.sloseriombudsmannen.se/2015/08/21/bidragsmecka-ungdomsstyrelsen-del-2-28049546

  ”Bidragsmecka Ungdomsstyrelsen – del 3”
  http://www.sloseriombudsmannen.se/2015/08/24/bidragsmecka-ungdomsstyrelsen-del-3-28074757

  Och till detta kan man också säga att Bah Kuhnke var generaldirektör på just Ungdomsstyrelsen tills nyligen…

  Svara
  • Kristian

    /  08/24/2015

   W00t! Go Sverok!
   Det kan dagens ”lajvare”, ”otaku” och annat trams tacka min generation för. ”Sveriges roll- och konfliktspelsförbund” hette det en gång, och det startades under svenska rollspelandets guldrush på 1980-talet.
   Tänk på det, ungdomar, hade internet eller kabel-tv kommit lite tidigare, så hade ni idag inte kunnat få bidrag för att spela Halo (eller vad den där Mario heter nuförtiden.)

   Svara
 18. Kristian

   /  08/24/2015

  Formgren påpekar något viktigt att ta itu med när de omedelbara problemen har ”lösts”
  http://iloapp.marikaformgren.se/blog/www?Home&post=78
  ”Vad SD:s ledning har för problem är uppenbart. De är värdegrundsdemokrater. De kritiserar förvisso den rådande värdegrundsdemokratin i Sverige, men de vill bara byta ut värdegrunden mot sin egen.”

  Svara
 19. Dreadlock

   /  08/24/2015

  Partiundersökningarna hade sett helt annorlunda ut ifall regeringen Lövfen inte hade så pass många brutna vallöften som de har nu.

  (s) största vallöfte 90 dagars garantin (För att komma åt ungdomsarbetslösheten och för att ersätta FAS 3) ändrades till att successivt införas alternativt inte förrän 2018. Just nu är FAS 3 kvar.

  Bensinskatten höjdes trots löfte om det motsatta.

  Den bortre gränsen för sjukförsäkringen blir inte avskaffad.

  ROT avdraget sänks till 30%. . Löfte om att det skulle ligga kvar på 50% Lövfén har lovat att dessa miljarder istället ska gå till lägenhetsbyggande efter valet.

  Lägger man ihop ovanstående med resten : slopad ungdomsrabatt på arbetsgivaravgiften,stängningen av Bromma flygplats , sedan meddelades att kärnkraften långsamt ska strypas via diverse avgiftshöjningar och regelmässiga pålagor.

  …Och naturligtvis så sparkar Lövfén burken framför sig , som alla (s) statsministrar och lägger ribban på europas lägsta arbetslöshet år 2020 istället. Det finns gott om visioner men noll realpolitik. Rot (och RUT) med många enmansföretag får plikta , ungdomar får sämre chans att komma in på arbetsmarknaden genom slopande av ungdomsrabatten och det finns inte ens någon fungerande (s) modell eftersom 90 dagars garantin (De berömda ”Traineejobb inom välfärden) inte ens finns på ritbordet.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: