Polisen

Såg några uppgivna tweetar från en polis sent igår kväll om deras arbetsmiljö och vad de kan drabbas av.

polisen

Nej, man har ju inte läst det. Och det är faktiskt skrämmande att sånt inte ens blir en liten nyhet numera. Inte ens en notis.

polisen1

WTF? Ett brunnslock? Ett sådant är tungt, vet inte vad ett sånt väger men minst 25 kg väger det väl i alla fall? Får du ett sådant i huvudet är det godnatt för evigt. Garanterat! Man grep två stycken för ”förberedelse till grov misshandel” för detta. Borde det inte vara förberedelse till mord? Eller finns ingen sådan rubricering? För man dör om man får ett sådant i huvudet.

polisen2

polisen3

polisen4

polisen5

polisen6

Vad hopplöst det måste kännas. Inte ens när gäng attackerar så händer det någonting alls. Gissar att killen blev hjälte i gänget efter den kvällen…

Nu var väl det ovan kanske inte en riktigt tung kriminell men han kommer garanterat att bli och är på god väg. Och varför ska han inte? Han kan ju göra vad som helst utan att det egentligen händer något? En liten mild smäll på fingrarna för sådant trots gediget brottsregister innan förstärker väl bara hans känsla av att vara oövervinnerlig och kung i gänget? Han står över lagen för inte ens lagen kan ju göra något…

polisen7

Och vilken härlig lön de har för att riskera att få gatstenar och brunnslock i huvudet också… För att inte tala om upplopp när de ska gripa någon.

polisen8

Och ambulanspersonal behöver visst också skyddsutrustning i Mogadi… Förlåt, förorterna i Sverige. Och alla som inte förstår vilka förorter och områden man menar utan börjar tramsa om Lidingö och liknande har nog bara en hjärncell kvar.

Polisen ska handskas med bilbränder, handgranater, brandbomber, gatstenar, mord, mordförsök, automatvapen, skottlossningar, skolbränder, upplopp, kravaller, spottloskor, spyor, farliga sprutor, knivar, andra tillhyggen, misshandel av olika grad, rån, mord, döda människor, skadade människor, trafikolyckor, dopade muskelberg som flippar, självmord, självmordsförsök, droger, överdoser, drogade galningar som flippar och som kanske har vapen, fylleri, och så vidare.

Allt under hagelskurar av glåpord och skit från folk runtomkring.

Sen ska de meddela familjer att deras barn har tagit livet av sig, skära ner den som hängt sig, sopa upp resterna efter den som ställde sig framför tåget, som dött i olycka, dött i gänguppgörelse, dött i knivslagsmål, dött av skottlossning, dött av en överdos, ligger på sjukhus allvarligt skadade, ta hand om offer för brutala våldtäkter, köra hem de dyngfulla, ta hand om totalt upprivna pensionärer som blivit rånade under brutala former och så vidare.

Allt detta också kanske under skurar av glåpord från folk runtomkring.

Detta leds av politiskt tillsatta chefer som är livrädda. Inte livrädda för att det bara blir värre och råare i samhället utan livrädda för att göra något som kan vara politiskt misshagligt även om det är rätt. En del av dem är helt utan poliserfarenhet alls, en del är helt utan sunt förnuft. De bra cheferna blir kanske överkörda. Poliser griper för nog så allvarliga brott bara för att omgående se personerna hånflinande promenera ut igen. Det verkar som om hela systemet är genomruttet.

De har chefer som nästan skiter på sig av skräck när en journalist ringer och andas ordet ”rasism” i luren, värsta tänkbara brottet för dem, värre än mord, är om en polis beställt en negerboll någon gång 1998 eller nåt sånt.

Nu kommer frågan, var det så här 1995, och då menar jag omfattningen? Brann bilar varje helg? Brann skolor? Var det regn av gatstenar? Stod folk och var beredda att kasta brunnslock i huvudet på poliser då? Kastade folk brandbomber och sten mot polis och räddningstjänst? Kastades det handgranater? Sköts det med automatvapen? För bara 20 år sedan alltså? Vad har hänt på bara 20 år annars?

Poliser syns knappt ute längre, förr kunde man möta dem promenerande på gatorna, folk kunde prata med dem, hälsa på dem, fråga dem om saker och så vidare. De var alltid artiga, vänliga och hjälpsamma. Nu ser man bara en polisbil swisha förbi. Ibland. Eller så hör man bara sirenerna på avstånd.

Jag fattar inte hur någon polis står ut överhuvudtaget…

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

75 kommentarer

  • Betner på valfri skyddad innekrog runt stureplan trumfar polis i verkligheten.

   Betner är för övrigt omöjlig att gå ut med, han stannar upp o sparkar in öppna dörrar hela tiden.

   Svara
 1. Man kan alltid ställa frågan, förutom vad du anger ovan, vad finns nu som inte fanns 1995? Vad finns inte nu som fanns 1995? Det är en vanlig analysprocedur vid felsökning. Lista detta och värdera varje punkts sannolika inverkan på de förändringar som skett!
  I stället för denna enkla frågeställning så väljer man att införa nyheter och öka dessa ju sämre resultatet blir. Mer feminism, mer misandri, mer skatt, fler ensamma mammor, krossa kärnfamiljen, mindre bröst i offentligheten, mer bröst i offentligheten. Och så vidare!

  Svara
 2. Och den dagen då politiker får sten kastade emot sig, vad händer då …?

  Svara
  • Hamon

    /  09/21/2015

   Nej! Nu herre j-vlar får det vara nog! sätt in polisen emot dem… vad säger ni, finns det inga poliser kvar?

   Svara
   • Nej, de som finns kvar lär ha inre tjänst eller är ute och jagar bilister …

    Svara
    • Bilister behöver också jagas. Särskilt mycket ska dom jaga folk som kör fulla eller påtända. Bra sätt att få en uppfattning om hur många såna som slirar runt på svenska vägar i påverkat tillstånd är att räkna taxibilar. Ungefär lika många taxibilar som påverkade på vägarna. Därmed inte sagt att alla taxiförare är påverkade.

     Svara
     • Polisens prioritering är hastighet i trafiken. Inte beteende, då fortkörare är mer ekonomiskt intressant för staten och relativt lätta att bötlägga. Hade de börjat agera på annat, som farligt beteende som t.ex. felaktigt/icke bruk av körriktningsvisare, så hade staten kunnat få in mer pengar (bötesbelopp: 500kr), pga att få uppenbart vet varför och hur man använder dom. De flesta av de få som blinkar här, gör det först när det redan är uppenbart att de skall svänga … Ett annat exempel är vid ett stenkast från där som jag bor, så finns det en stoppskylt vid en relativt väl trafikerad riksväg, som många dagligen inte bryr sig om, särskillt vid rusningstrafik. Antingen kör man rätt ut utan att stanna eller så gör de en tailgate på framförvarande fordon som stannat korrekt. Här är även många inom taxinäringen, som tror att trafikreglerna är frivilliga … (kanske pga att det kallas ‘regler’, trots att det är en del av lagen …)

      Min tanke med min kommentar var annars att man lägger prioritet på trafiken, isf att annan allvarligare brottslighet åtgärdas. Med i bilden är att polisen t.o.m. lägger ner brottsutredningar, där dom har tillräckligt med bevis för (snabb) fällande dom. De har då något uppenbart fel i verksamheten. Sen är det något fel, när de just inte får något stöd ifrån politisk håll, beträffande ‘no go’-områderna.

     • Du har helt rätt i att trafikpolisen många gånger är ute och säljer böter istället för att fokusera på det som är riktigt farligt. Orsaken är nog att det är enkelt att bötfälla fortkörare.

  • Politikerna tycks medvetna om risken.

   http://www.svt.se/nyheter/inrikes/tumultartat-under-budgetpromenaden

   Journalisterna trycktes och puttades undan av poliserna, en ovanlig syn under tidigare budgetpromenader. SVT:s reporter, Andreas Öbrink, blev bortföst av poliserna.

   – Det kändes som att polisen var ovanligt taggad. Jag har varit med om många lägen där det har varit stort medietryck och statsministrar och andra som behöver personskydd, men jag har aldrig varit med om detta i Sverige förut. Att man går fram så här hårt, säger Andreas Öbrink.

   SVT:s inrikespolitiska kommentator Mats Knutson har aldrig varit med om något liknande vid en budgetpromenad.

   – Hela idén är att finansministern under promenaden har pratat om budgeten och svarat på journalisternas frågor. Så har det pågått så länge jag minns. Det har varit förstärkt bevakning tidigare. Man att polisen aktivt förhindrat journalister och brutalt puttat undan dem har inte skett förut, säger Mats Knutson.

   Svara
   • Dreadlock

     /  09/21/2015

    Vilken risk,menar du ?

    Svara
    • Risken att bli utsatta för hemska medborgare (i detta fall journalister, tycks det).

     Journalisternas upprördhet rör att budgetpromenaden har varit en av symbolerna för det öppna samhället. Den är uppenbart inte nödvändig för att transportera budgetpropositionen från finansdepartementet till riksdagen.

     Svara
     • Dreadlock

       /  09/21/2015

      Ändrade rutiner förmodligen.

   • Hur skall man tolka detta? Är politikerna för känsliga, har media skickat sin elit – paparazzis eller förväntar sig ‘journalisterna’ något åt dom själva …?

    Svara
   • robert

     /  09/21/2015

    Polisen handlade rätt. Dom har, precis som jag har gjort, identifierat det stora hotet mot vårt land. Den samhällscancer som är våra svenska journalister.
    Personligen hoppas jag på batongslag nästa år.

    Svara
 3. Kristian

   /  09/21/2015

  ”skapade upploppet genom sin närvaro”
  Vad i … ?

  Jag vet att advokater skall göra ”allt” för sina klienter, men de måste väl ha något ansvar gentemot samhället i stort också? Eller kan man komma med vilka argument som helst?
  Duger Silbersky’s gamla ”han har inte haft någon personlig vinning” att fria från alla brott?

  Svara
  • Denne försvarsadvokat hade sannolikt samma etnicitet som förövarna, därav detta makabra uttalande. Märk väl att konduktören på mitt lokaltåg, om denne är av utomeuropeisk etnicitet, alltid går förbi personer av samma etnicitet som konduktören, så att dessa passagerare slipper visa och registrera sitt färdbevis. De åker alltså gratis grundat på sin etnicitet. Det är ett flagrant exempel på hur de håller ihop och gaddar ihop sig mot svenskarna, egentligen ett förväntat beteende som ett resultat av splittringspolitiken och som kommer att ruinera det här landet.

   Svara
  • Nej, en försvarsadvokat kan/ska använda alla tänkbara argument för att fria sin klient.

   Svara
 4. Dreadlock

   /  09/21/2015

  Det är ju Ygeman som är ansvarig minister här. Hur hänger det här ihop tro ? Har Inrikesministeriet förhandlat med media att inte rapportera oroligheterna med det kriminella klientelet som med ledning av Nikolinas berättelser är lätta att identifiera ?

  Är det därför Ygeman framför kameran alltid ser ut att ha 2 nummer för små skor 🙂

  Svara
 5. maria

   /  09/21/2015

  Tur att jag har tillräckligt med självinsikt för att inse att jag inte ska jobba som polis. Jag skulle flippa och skjuta fanskapen i huvudet.

  Svara
 6. Dreadlock

   /  09/21/2015

  Nikolina skriver att hon är liberalkonservativ. Intressant .Antingen är hon (m) eller (Kd) . Hursomhelst har det inget med något att göra. Men nog ganska viktigt att det finns individer som företräder statens våldsmonopol, som rapporterar ”från golvet” s.a.s.

  Det finns en annan blogg,med ett yttre befäl i Stockholm som regelbundet rapporterar (Som jag inte kommer ihåg namnet på) – som också berättar om verkligheten i de mest belastade distrikt. Någon av bloggens läsare kanske kommer ihåg,bättre än jag….

  Svara
  • Svenne

    /  09/21/2015

   Tex denna:

   Svara
  • Svenne

    /  09/21/2015

   Eller denna:

   Svara
 7. Kristian

   /  09/21/2015

  Kommunen: ”Gör miljön en björntjänst”
  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/jonkoping/kommunen-gor-miljon-en-bjorntjanst

  Tips till ord-delen i nästa högskoleprov?

  Svara
  • Jan

    /  09/21/2015

   Och den ansvarige bakom detta lär vi aldrig få veta vem det är. Som vanligt. Någon i kedjan från beslut till verkställighet borde väl ha varit läskunnig? Nuförtiden måste man ju ha en högskoleutbildning för att söka den enklaste tjänst på kommunen. Vilken högskoleutbildning hade denne skyltmakare? Felstavarakademin i Jönköping?

   Svara
 8. MiT

   /  09/21/2015

  Svara
 9. MiT

   /  09/21/2015

  När tar barnsligheterna slut?

  Svara
  • Nykteroklok

    /  09/21/2015

   Jag fick lära mig något nytt när jag läste twitterdiskussionen. Tydligen är mens naturligt och inte alls skamligt, tvärtemot vad jag alltid trott. Nu har jag många att be om ursäkt.

   Svara
  • Dreadlock

    /  09/21/2015

   Margret Atladottir icelandic princess hmm…

   Hmmm

   Jag vet ! När hon har tröttnat på att posera som en boobprincessa så gifter hon sig med en pappa-figur som Henrik Arnstadt efter att hon kommit på att Persfeldt -figurer egentligen inte finns på riktigt, utan bara finns på film…

   Svara
  • michael

    /  09/21/2015

   Alla på bilden är väl normbrytande feminister gissar jag,och inte någon vågar bryta mot den normen gissar jag också på.

   Svara
   • Icke-svensk

     /  09/21/2015

    Ett antal kanske, största delen: полезные дураки

    Svara
  • Johan A

    /  09/21/2015

   Lite kul att de så gärna säger att mens är naturligt. Javisst, det är naturligt men det är ju snor också så jag funderar på att låta mitt gröna slem rinna ohämmat ur näsan nästa gång jag stöter på en feminist bara för att se om hon tycker att det är lika ok. Fast jag misstänker att hon då kommer gnälla om att jag utövar patriarkala härskartekniker för att förminska det vackra feminina blodröda flödet.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  09/22/2015

    Erektion och sperma är naturligt också, men jag gissar att toleransen för det naturliga tar stopp ungefär samtidigt som de finner något äckligt eller ovälkommet.

    Oh well. Inget problem inte rosa måttstockar kan råda bot på.

    Svara
  • Pelle2

    /  09/21/2015

   Som sagt var, snacka om att bete sig som femåringar.
   Varför är det helt plötsligt så viktigt att prata om mens ? Alla något sånär vuxna vet att kvinnor har mens och att det är helt naturligt.
   Skall vi män göra teater om nattlig, ofrivillig sädesuttömning för att detta inte skall vara tabubelagt ?

   Svara
   • Törnrosa

     /  09/22/2015

    Kan det vara så att tjejerna startat den här menskampanjen för att pojkar och även män är så snabba att använda ordet i nedsättande betydelse. Säger tjejer något som inte gillas kan de få frågan ”har du mens?”

    Har faktiskt varit med om att vuxna män för att såra andra vuxna män fällt omdömet ”han har mens”.

    Det är bra om tjejerna i teaterrn hjälper andra tjejer att strunta i förolämpningar och att inte skämmas om de t ex blöder igenom. mvh

    Svara
  • Grodan Boll

    /  09/22/2015

   Och var är pojkarna?

   Svara
  • Mm viktigt att detta sprids som hon säger. Viktiga saker det här. Jag vill inte att mina barn går i svenska skolan längre. Dom har det bättre i sitt land

   Svara
  • Anonymiserad

    /  09/23/2015

   Samtidigt i en annan del av Sverige… så är det belagt med böter att pissa i en buske…

   Svara
 10. MiT

   /  09/21/2015

  Här kan man se vem det är
  http://www.isak.liu.se/temaq/lindstrom-sofia/lindstrom-sofia?l=sv

  Svara
  • Grodan Boll

    /  09/22/2015

   Viklet, trotts vetenskap i namnet, antagligen är 100% filosofi.

   Svara
 11. MiT

   /  09/21/2015

  Hahaha! 😛

  Nog kallar jag något som är en liten blogg och som har en förlust på 850 000 kr i månaden för en flopp 😛
  https://toklandet.wordpress.com/2015/08/19/forlusten-for-politism-850-000-per-manad/

  Svara
  • Dreadlock

    /  09/21/2015

   Margret Atladottir icelandic princess hmm…

   Hmmm

   Jag vet ! När hon har tröttnat på att posera som en boobprincessa så gifter hon sig med en pappa-figur som Henrik Arnstadt efter att hon kommit på att Persfeldt -figurer egentligen inte finns på riktigt, utan bara finns på film…

   (Nu blev det i rätt ording.)

   Svara
  • Ge femtio mille till MIT så kommer det att hända grejor 😀

   Svara
  • Björn

    /  09/21/2015

   ”en person kallar politism för flopp (det är raka motsatsen, en jävla succé tbh) på ”det goda samhället”??????”

   Suck. Måste man verkligen förklara ALLTING för dessa inskränkta plantor till idioter?
   Om politism läcker pengar i den utsträckning det påstås och det inte syns någon ljusning så är det per definition en flopp. Att sen Atladottir med anhang älskar sin bias-blogg betyder inte att den är framgångsrik!
   Jag blir så matt…

   Svara
   • Blond jävel

     /  09/21/2015

    Det där är symptomatiskt för ”någon annan betalar”-folket. De har aldrig fått lära sig att man måste prestera för att förtjäna någonting. De arbetar i en skyddad verkstad där resultaten inte spelar någon roll. Man blir dunkad på ryggen av likasinnade, vilket skulle innebära ”en jävla succé”, medan sanningen är att de utan mäktiga uppbackare hade förpassats till a-kassan för länge sedan. De FÖRSTÅR verkligen inte enkla ekonomiska sammanhang, vilket är ganska skrämmande med tanke på att de fostras in i någon form av härskande klass och obehagligt nog kommer att styra delar av det offentliga samtalet på ett eller annat sätt under lång tid.

    Svara
  • Grodan Boll

    /  09/22/2015

   Hahah! Konversationen i tråden =)
   ”Så vad består succén av?”
   ”…”

   Svara
   • William Haines

     /  09/22/2015

    Kul att hon till slut indirekt medger att sajten går i förlust, men har minsann inte floppat när det gäller att nå publik!

    Svara
 12. MiT

   /  09/21/2015

  Svara
 13. Rikard

   /  09/21/2015

  Hej.
  Poliserna orsakade konfrontationen genom sin blotta närvaro? Är inte det samma som att säga till ett rånoffer att du borde inte haft pengar? eller till ett våldtäktsoffer: du borde inte varit där?

  Till den som tycker att alla förtjänar en chans till: hur många gånger får jag råna/misshandla/våldföra mig på dig innan du tycker att jag fått tillräckligt många chanser? Fattar ingen ansvarig att polis och rättsväsende finns till för att ta hand om den som bränt sin chans? Lägg ner fängelser, gör om dem till invandrarförläggningar, så löser vi säkerheten under identifiering, prövning och medicinsk kontroll. Kriminella kan med fördel avtjäna sina straff med brunnsborrning, dikesgrävning och minröjning i afrikanska och asiatiska länder. Lindrigare brott, dvs icke våldsamma, kan avtjänas här hemma med att rensa sly från järnvägar, röja i kabelgator och städa längs motorvägen. Klart synliga overaller, RFID-chip under skinnet samt gps-halsband och boende i tält så att man kan förflytta sig under arbetets gång.

  Om ovanstående verkar inhumant, tycker någon verkligen att det är mer humant att stoppa en människa i en betonglåda ihop med andra lika dysfunktionella eller hänsynslösa och tro att nåt blir bättre? Vi har testat progg-metoderna i femtio år nu: de funkar inte.

  Och till våra poliser: kräv att kamera integreras i utrustningen, kräv kraftigare tjänstefordon, och börja begära militär hjälp vid stenkastning och dylika situationer.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard

  Svara
 14. Jag kommer ihåg den tiden då polisen patrullerade på gatorna. Den tiden då jag som socialsekreterare hade en egen kontaktpolis och vi gjorde ibland hembesök tillsammans. Jag minns när det tog en halvtimme för polisen att säkra mitt boende och ställa en polisbil (civil) dygnet runt utanför när jag hotades gravt till livet. Ibland fikade vi ihop för att informera oss om läget i stan. Man kunde alltid ringa och få råd. Behövde jag rycka in på grund av hotande fall fick jag alltid tre poliser med mig. Hittades någon död var de genast på plats. Polisen hade sekreterare som skötte skrivgörat. De stod för polisarbetet inte sekreterarjobbet.
  Ja, detta är inte en saga fast det låter så, det är bara 80 talet.

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  09/21/2015

   Jag kommer till ihåg nittiotalet när socialen inte hade till uppgift att på alla sätt och vis försöka hitta orsaker att neka hjälpinsatser pga kostnad eller ge sig fan på att försöka neka bidrag till sökande idag verkar jobbet mer gå ut på att vara den mest effektiva på att avslå ansökningar.

   Ja förutom en grupp i samhället (behöver inte ens nämna den rosa elefanten) som blir satt i första klass medans dom som betalat skatt själva eller genom föräldrarna glatt förväntas betala kalaset.

   Skyller helt och hållet på politikerna har det är dom och inga andra som sett till att den egna befolkningen med hjälp behov negligeras medan den nya får plundra löfvens tomma lada.

   Har hört så många skräckhistorier från fattiga svenskar att det skulle räcka till en bok.

   Svara
   • havre@flarnstad

     /  09/22/2015

    Varför går det inte att redigera sina inlägg? Jag tror ju att både jag och mina mobila enheter lider av dyslexi när såna här inlägg inte kan rättas till 😀

    Svara
 15. Karl

   /  09/21/2015

  Enligt DNs makabra artikel kring tryggheten och brottsligheten i Sverige, som presenterades för någon månad sedan, påstods det att Sverige aldrig varit så tryggt och säkert som idag. Särskilt betoning låg på glädjen vi alla skulle känna för den extra trygga tillvaron vi alla nu mer kan åtnjuta.

  Efter att ha läst DNs artikel som omedelbart kvalificeras på top tio listan över lögnaktiga publikationer i världshistorien skrev jag ett brev till tidningens redaktion med sakliga synpunkter på artikeln.
  Självfallet fick jag inget svar.
  Dns artikel publicerades straxt efter de omtalade IKEA morden för övrigt.

  Tidningarna, eller nu mer Hatmedia – för att tillämpa det nya uttrycket initierat utav Avpixlat – har gjort gemensam sak i att medvetet avhålla Sverige information kring vilka element som ligger bakom den omstörtande brottsligheten i våra svenska förorter. Hatmedia vägrar att granska och problematisera den nya våldsvåg som drabbar våra städer.
  Skälen till detta är direkt politiska – tidningarna (hatmedia) är alla företrädare för sjuklöverns agenda och kan därför aldrig ställa de frågor som egentligen måste ställas. Aldrig kan de peka på eller lyfta fram de perspektiv som en majoritet av sveriges befolkning törstar efter att få läsa om. Folk vill läsa sanningen. Inget annat!
  Sanningen kommer dock vara en sällsynt gäst
  inom all journalistik som står under sjuklöverns direkta påverkan. Det är denna hatmedia som unisont gjort avkall på de journalistiska grundprinciperna i samma stund som de bestämt sig för att underlåta att leta efter orsak och verkan kring det mycket allvarliga tillstånd som drabbat vårt land.
  Sverige går mot sin ödesstund och det är endast oppositionen som kan råda bot.
  Vindarna kommer inte att vända inom vare sig sjuklöverns stålpakt eller hos deras tidningar eller television.
  Oppositionens uppgift har aldrig varit så viktig någonsin i svensk historia.
  Håll fast!
  Rid i natt.

  Svara
 16. Jan

   /  09/22/2015

  Hanne Kjöller om det stora patriarkat som kvinnor fortfarande gillar – försäkringskassan: ”Men några sidor senare trillar regeringen, med hejarop från DO, tillbaka till tankesättet att jämställdhet förverkligas genom att bli försörjd snarare än att försörja sig. Så länge det är det offentliga och inte en make som står för fiolerna.” Läs vidare: http://www.dn.se/ledare/signerat/hanne-kjoller-analysen-ar-bra-men-siffror-och-slutsatser-skeva/

  Svara
 17. nej

   /  09/22/2015

  Polisen är samtliga folkförädare och förtjänar all skit de får. Hoppas någon snutdjävel får sitt huvud intryckt av någon äcklig rinkebysvensk snart. Inte för att det skulle få dem att fatta läget, utan för att de förtjänar all tänkbar skit de kan få.

  Så länge de följer tramsiga order om att skydda flyktingboenden jagar folk som ”trakasserar tiggare” och andra direkt folkförädiska handlingar förtjänar ingen polis att leva i fred och frihet!

  Död åt svenska staten! Död åt statens lakejer! Leve den etniskt svenska folkgruppen!

  EDIT: Ganska tydligt att det är en som är ute efter att misskreditera. Sånt jävla trams! /MiT

  Svara
 18. robert

   /  09/22/2015

  Apropå kategorin: ”det var inte så här förr”

  ”Man med Downs syndrom lurad att tömma sitt konto ”

  http://www.gp.se/nyheter/vastsverige/1.2840316-man-med-downs-syndrom-lurad-att-tomma-sitt-konto

  Jag tror inte att jag någonsin hört talas om någon som gett sig på downs-folk, hur jävla lågt kan man sjunka? och varför i hela jävla världen pixlar man ansiktet på han dom misstänker?

  En gång till; Varför pixlar man ansiktet på EN MÄNNISKA SOM HAR GETT SIG PÅ NÅGON MED DOWNS SYNDROM?!?!?!

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  09/22/2015

   Ja pixlingen i detta land är minst sagt märklig tänker direkt på när Aftonslasken photoshopade en mörk gärningsman vit och sedan pixlade bilden men glömde händerna.Där kan vi prata om att ge rasister(riktiga såna inte ehmm ‘rasister”) och foliehattar ammunition.

   Här däremot är det befogat om personen precis som du skrev endast är ”misstänkt” skadan en ut hängning orsakar blir ju ofta värre än konsekvenserna av våra slappa lagar.

   Svara
 19. robert

   /  09/22/2015

  Svara
 20. MiT

   /  09/22/2015

  Svara
 21. Karl

   /  09/22/2015

  Jaha då har vi bedragarna på Expressen som denna morgon kör toppnyhet om en granat vid någon muslimsk verksamhet i Landskrona.
  Ett påstående som är direkt lögnaktigt.
  Helsingborgs dagblad rapporterar att föremålet låg intill en vårdcentral eller liknande. Det finns alltså ingen koppling till någor annat. I området i stort finns någon muslimsk verksamhet men detta föremål kan inte på något sätt kopplas till denna.
  Tydligen har man på Expressen en tradition att börja dagen med en lögn.
  Men det visste vi ju redan.

  Svara
 22. Karl

   /  09/22/2015

  Jaha då har vi bedragarna på Expressen som denna morgon kör toppnyhet om en granat vid någon muslimsk verksamhet i Landskrona.
  Ett påstående som är direkt lögnaktigt.
  Helsingborgs dagblad rapporterar att föremålet låg intill en vårdcentral eller liknande. Det finns alltså ingen koppling till något annat. I området i stort finns någon muslimsk verksamhet men detta föremål kan inte på något sätt kopplas till denna.
  Tydligen har man på Expressen en tradition att börja dagen med en lögn.
  Men det visste vi ju redan.

  Svara
 23. Karl

   /  09/22/2015

  Som om inte detta var nog har Expressen någon krönika på kultursidan med rubriken Invandring minskar stadens kriminalitet, med någon bisarr långsökt koppling till någon roman som handlar om New York. Orkade inte läsa hela dravlet eftersom syftet med propaganda – vilseledningsartikeln var så otroligt uppenbar redan från början.
  Expressen fick dock in påståendet att kriminaliteten sjunker i Sverige.
  Sanslöst. Helt otroligt. Nu är Sverige fullt jämnbördigt med Nord Korea vad gäller manipulation av befolkningen.

  Svara
  • Anonymiserad

    /  09/23/2015

   Fast det KAN ju ligga något i det ?

   Exempel
   Ett land med 10 personer, där 1 är kriminell tar in 100 personer till, där 14 är kriminella alltså får man helt plötsligt ett land med 110 personer varav 15 är kriminella.så procentuellt är det färre kriminella sett till hela befolkningen i det scenariot eller ?

   Svara
 24. Perry

   /  09/22/2015

  http://www.ladda-upp.se/bilder/uxmoduzusejn/

  Jag måste verkligen tänka på att sluta förtrycka, hota, kontrollera, kränka, misshandla, våldta och mörda flickor och kvinnor.

  EFTERSOM ALLA MÄN GÖR DET!

  -Mikael Thörn, anställd vid regeringskansliet……

  Svara
 25. Jack

   /  09/22/2015

  Om mitt i denna röra har vi en rikspolischef som är gråsosse och vill åka till Bankock och knulla. Det kan väl inte gå annat än åt h..te.

  Svara
 26. AV

   /  09/22/2015

  För 15 år sedan var det vita ”medvetna” medelklassungdomar som kastade sten på polisen. Göteborgskravallerna. Ja det brann även skolor på 90-talet. Och flyktingförläggningar.

  Men mängden har nog ökat och det har blivit normaliserat. Det ska till en handgranat om nyhetsmedierna ska bry sig. Utanförskapet i dessa områden djupnar. Dock går det att ta sig ur förortsslummen. Skolan är biljetten. det har många tjejer fattat. De jobbar hårt i skolan. Killar som får leka kungar hemma tror att de kan leka kungar i skolan och samhället. De faller igenom systemet och ska vara glada om de uppnår vuxen ålder innan de skjuts i gängbråk.

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  09/22/2015

   Njae det där stämmer inte alls det problemet du syftar på med stenkastning under gbg kravallerna utfördes av vänsterextrema både från Sverige och hitresta från Danmark samt Tyskland och det segmentet finns fortfarande kvar det är ingen skillnad där.

   Det nya med invandrargäng som planerar och utför regelrätta attacker på polisen och i förlängningen samhället i sig fanns inte öht innan man ökade på ”volymerna” att stenkastning är populärt tex Palestina och liknande ställen kanske inverkar för om farsan gjorde likadant ser han kanske inte så allvarligt på saken , självklart bara en teori det om föräldrarna men i övrigt är det bara att följa tidslinjen och vart vi har problem med detta.

   Jag har bott i några av dom absolut värsta skitområdena vi har här och har några få vänner som av olika anledningar bor kvar och har därmed följt utveckling live så att säga och det förakt som finns för samhället och dom som anses vara svennar. Exempelvis braj rökande kriminella svenskar anses inte vara svennar men vanliga människor med normalt utseende är det töntigaste som finns. Många som stoltserar med sina gillar olika märken på fejjan fattar inte att dom ses som veklingar , rånoffer , löjliga osv själva ordet svenne är förövrigt ett skällsord tex om någon gör något larvigt får han höra vilken jävla svenne han är dvs svensk = negativt.

   Detta existerade inte förr förutom i väldigt liten skala och innan just mellanöstern invandringen kunde chilenare , juggar ,iranier och svenskar umgås i förorten och visst flög det en ölburk på snuten nån gång och samma snack som alltid funnits men aldrig att någon skulle komma på tanken att bränns upp halva stället eller planerade angrepp.

   Det känns lite tråkigt att behöva peka ut just araberna som problemet här men tyvärr började skiten när dom blev den absoluta majoriteten därute det kanske hade hänt något liknande om en annan folkgrupp hade kommit vem vet men det går inte att blunda för sanningen även om den är trist för otroligt många schyssta araber får ta skiten men sånt är läget numera oavsett om vissa skriker rasist rasist åt den dom påpekar det uppenbara. Mångkultur i all ära men det är i mina ögon långt ifrån det när alla pratar arabiska och kommer från mellanöstern/nordafrika övriga världsdelar är marginellt representerade i förortens monokultur.

   Som avslutning kan ja berätta en liten anekdot från när ja hälsade på polaren i Botkyrka , det kommer fram några lirare och ville ha svar på vad jag gjorde där för ”det bor inga svenskar här” . Kan tänka mig att en person med ett lite mer vänligt utseende än mig antagligen hade fått följdfrågan ”låna mig mobilen” slang för nu blir du rånad 😉

   Svara
 27. Dreadlock

   /  09/22/2015

  Det fanns båda läger i Göteborgskravallerna. En smått professionell avdelning trubbelmakare som är beredd att resa runt och ”hjälpa till” Snudd på militär precision ( Utförande och logistik) och som startade det famösa upploppet på Avenyn.Då det lämnades knappt en hel glasruta på hela det kilometerlånga gatan. Det fanns även en stor grupp lokala förmågor med hjärtat i anarkistisk världsåskådning (organiserade politisk) som var mer än behjälpliga. Ett exempel är den skjutne Hannes Westberg . Jag är personligen bekant med dennes syster . De kommer från en välbärgat läkarfamilj.
  Under mina år som medlem i kommunistisk ungdom så var det MER regel än undantag att ungdomarna i kretsen visade sig komma från stabila och välförsedda omständigheter. Föräldrarna hade fina titlar och åtnjöt stor respekt och syntes i lokalpressen.

  Mina egna slutsatser från tiden när jag var ungkommunist är ganska enkla,men gäller kanske än idag – Man kan ha hur duktiga föräldrar som helst. Men om de inte har tid över för sina barn,så kommer de att revoltera mot allt föräldrarna står för. Grundligt och utan pardon. När Hannes Westholm vettlöst kastar gatusten efter gatusten på polisen ,var och en utav dem kapabel att spräcka skallen , som att knacka med en tesked på ett kokt ägg, då finns det bara en utgång. Personligen är jag glad att polisen siktade in i ryggen. En nervös Polis med en ryckig picadolla hade lika gärna kunnat placera skottet mitt emellan ögonen istället.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: