Facklig antisemitism?

Det är givetvis den ytterst osympatiska Jenny Bengtsson som är igång igen. Den här gången handlar det om att hon försvarar Dani M som slirat rätt mycket ett antal gånger när det handlat om judar och Israel.

isis israel

Bilden kommer från pophögers blogg om detta. Och Jenny Bengtsson gillade givetvis bilden Tangsiri postade som svar på hennes egna tveksamma.

Just Dani M verkar ligga Bengtsson varmt om hjärtat, hon har radat upp 3 inlägg på facebook på mindre än 3 timmar om just honom igår.

Men detta Israelhat som strömmar från vänstern i Sverige? Israel är ju för fan Mellanösterns enda någorlunda fungerande demokrati? Det enda landet där homosexuella har rättigheter och inte systematiskt förföljs och mördas med de mest fantasifulla metoderna?

Det finns nog mycket att kritisera Israel för om man vill, det saknas inte ämnen, men detta oförblommerade hat?

När man ser allt hat mot judar och Israel som florerar i Sverige från hög som låg, allt offentligt, så förstår man också att de styrande i Malmö tycker att de är väldigt lyckade i kampen mot extremism när judarna flyr staden…

**********

Ledarsidorna: ”Handlingsalternativ i folkvandringens tidevarv

GP: ”Debatt: Åhléns och H&M:s kampanj gynnar islamismen

Jämställdhetsfeministern: ”Aftonbladet avslöjar: det är männens fel att kvinnor kan bli sjuka!

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

18 kommentarer

 1. Blåval Rödval

   /  09/26/2015

  Lukten av ett karriärsterminerande drag är påtaglig. Reflekterar hon aldrig över att hon har ett förtroendeuppdrag och att hennes agerande kan uppfattas som stötande av de judiska medlemmar hon representerar?

  Svara
  • Erik den förste

    /  09/26/2015

   Nej, hon besitter högst sannolikt inte tillräckligt hög intelligens för att göra dylika reflektioner.

   Och uppriktigt sagt skulle det förvåna mig mycket om det skulle vara antisemitism som skulle fälla henne. Till skillnad från vad hon och hennes idiotiska meningsfränder tycks tro är det inte judarna eller Israel som styr världen. Inom hennes sfär är det väl närapå något positivt att vara antisemit, även om de nu inte råkar kalla sig för det. I deras värld handlar det givetvis alltid enbart om Israelkritik och de är ABSOLUT INTE antisemiter. De väljer bara att sprida antisemitiska fördomar, men de har givetvis ingen som helst aning om att det är fördomar som genom alla tider spridits om judar…

   Svara
  • T

    /  09/27/2015

   Hon har första tjing på att efterträda Wallström.

   Svara
 2. MiT

   /  09/26/2015

  Svara
 3. Blåval Rödval

   /  09/26/2015

  Om hon prompt måste demonstrera sin uppenbart stora hat gentemot Israel och dess folk så kan hon ge fan i att köpa Jaffaapelsiner.

  Svara
  • V

    /  09/27/2015

   För att inte tala om hennes dator, mobiltelefon osv. som med största sannolikhet innehåller israeliska komponenter. Kanske en Intel-processor t.ex…

   Svara
 4. Svenne

   /  09/26/2015

  OT: Systemkris:
  http://unvis.it/www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/flykten-fran-valfarden-ar-en-samhallsfara/
  ”Sanningen är att det ansträngda personalläget inom offentlig sektor börjar ta formen av en systemkris. Det är framför allt högskoleutbildad personal i krävande kontaktyrken som det råder brist på.”

  Svara
  • Return of kings

    /  09/27/2015

   Jo, samtidigt så nämns inte elefanten i rummet som gör att många inte orkar jobba längre, gäller både i sjukvården och inom socialtjänsten.

   Svara
 5. Svenne

   /  09/26/2015

  OT: WTF?

  Svara
 6. Pelle2

   /  09/26/2015

  Jenny Bengtsson verkar vara en genuint obehaglig människa. Att hon dessutom är antisemit kanske inte förvånar så mycket med tanke på att hon är kommunist. Ryssland och Sovjet har,vad jag förstår, alltid varit antisemitiskt och eftersom hon är en kommunist så ligger den ovan beskrivna antisemitismen väl i linje med den ideologi hon står för.
  Det konstiga är att Hotell och restaurang som hon företräder vill låta henne ha en relativt hög position hos dom.Det får mig att undra om de också är kommunister och antisemiter ?

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  09/27/2015

   Undrar hur många mail Hotell/rest facket fått angående henne jag vet att ett par stycken nämnt att dom klagat på hennes beteende men mörkertalet tordes vara stort. Varför dom inte gör något är för mig helt oförstårbart.

   Det verkar vara som så att med vänsteråsikter får du ta ut svängarna in absurdum saker som skulle få andra att åka ut med huvudet före får passera utan ens en offentlig tillrättavisning. Har du en politisk läggning mer mot mitten eller höger ska det omedelbart pudlas och överordnade ska ta en i örat. Är du ens i närheten av att uppfattas som rasistisk (som i Bengtsons fall) ställs krav på avgång utan att passera gå.

   Kanske är det någonslags nepotism inblandad något konstigt är det i vilket fall med hela Jenny Bengtsson hon verkar ju veta att hon endå kommer undan med all skit hon häver ur sig på sociala medier aldrig kommer leda till konsekvenser inom den egna org.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  09/27/2015

    För att simplifiera det:
    Vänstern dömer efter grupptillhörighet, inte individuella handlingar.
    Liberala dömer efter individuella handlingar, inte grupptillhörighet.

    Nästa steg i raketen är att vänstern inte förstår det här, utan tror att liberala fungerar precis som de gör.

    När sedan vänstern ser ett exempel på att en individ ur en minoritet inte lyckas lika bra som övriga in, låt säga privata sektorn, så utgår de från att ingen ur den minoriteten kommer att lyckas för att liberala dömt ner gruppen.

    Och jag säger liberala och inte politisk höger då Alliansen kört upp huvudet i den kollektivistiska röven och tydligen fastnat.

    Svara
 7. Jan

   /  09/27/2015

  Den här tokan är det nog klokast att negligera.

  Svara
  • Grodan Boll

    /  09/27/2015

   Tvärt om!
   Hon är god underhållning och ett strålande exempel på vad som kan gå fel om skygglapparna går på och man pillar sig ideologiskt i naveln för länge.

   Svara
 8. Karl

   /  09/27/2015

  Israel och dess folk har sedan 60-talet varit den svenska vänsterns stora hatobjekt.

  Staten Israel bildades 1948 som ett resultat av andra världskriget.
  Staten uppstod under ledning av Storbrittanien och USA.

  Skälet till att den internationella vänstern och i synnerhet den svenska vänstern hatar judar och Israel är helt enkelt att Israel skapades utav dåtidens mäktigaste länder.

  Eftersom vänstern sedan 60 -talet har hatat allt som är imperialistiskt och amerikanskt så faller Israel och judarna under detta hat.

  Med samma logik blev därför all världens muslimer vänsterns stora skötebarn och gull-ungar.

  Det är av dessa historiska skäl som vänstern och miljöpartiet jublar av glädje för varje tusental utav muslimer som kommer till vårat land. Dessa utgör blivande väljare bland annat.

  Eftersom den så kallade latte-liberalismen existerar inom sjuklöverns samtliga partier blir effekten att hela sjuklövern fullkomligt älskar invandrare och i synnerhet muslimer.

  Detta är de enkla ideologiska skälen till att Sverige går under just nu.

  Jo, siste man tar flaggan!

  Svara
  • Return of kings

    /  09/27/2015

   Den akademiska frågan är hu kunde svenskarna utplåna sig själva, varför samverkade så många krafter, höger o vänster, feminism och värdegrunder.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  09/27/2015

    Svenskarna är långt ifrån utplånade. De är ”bara” utblottade och de blir mer ilskna för var dag som går. Jag är tills vidare mest orolig för backlashen.

    Svara
 1. Samma trötta twitterhatsgäng | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: