Södermalm i chock efter det tunga beskedet!

The Horror! drabbade Södermalm igår! Värsta tänkbara katastrofen, värre än ebola, värre än smittkoppor, värre än Sverigedemokraterna, ja till och med värre än vita heterosexuella män drabbade alltså Södermalm igår rapporterade Sveriges Radio

farligt surdegsbröd1

Situationen riskerar att mycket snabbt bli så allvarlig att till och med fittcaféet kan tvingas stänga!

virtanens skägg

Nu står hoppet för hela Södermalms överlevnad till att man kan hitta Fredrik Virtanen tillräckligt fort. Bara han kan nu rädda hela stadsdelen från fullkomligt kaos, anarki, svält och återgång till grottstadiet.

Man misstänker att Virtanen har smugglat undan minst två kg ofarlig surdeg i skägget för han går omkring och visslar nöjt för sig själv och låtsas som om katastrofen inte har inträffat. Enligt källor har han tänkt att odla degen själv och sen sälja på svarta marknaden när bristen slår till med full kraft! Han hoppas att kunna dega in ganska ordentligt när abstinensen hos befolkningen slår till på allvar.

Får man tag på Virtanen och degen i hans skägg snabbt så kan dock den oundvikliga katastrofen undvikas och regeringen slipper utlysa undantagstillstånd på Södermalm så det är av YTTERSTA vikt att ni rapporterar om ni ser honom någonstans. Det går bra att rapportera till Aftonbladet för krisen där är redan så akut att de lovat att ersätta Virtanen med gästkrönikor av Jimmie Åkesson och att ersätta namnet ”Virtanen” med ”SD 2018” i samtliga databaser, texter, artiklar, krönikor och så vidare om Virtanen inte ger sig tillkänna väldigt snabbt!

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

23 kommentarer

 1. Rick

   /  09/26/2015

  Det här är en allvarlig sak. Jag är från Finland och det sägs ju att Sverige är nästan likadant. Det stämmer så när som på brödet. Det svenska brödet är nämligen en katastrof. I Finland kallar man sådant för bullar och äts till kaffet på eftermiddagen. Jag deltar helhjärtat i södermalmsprofilernas uppror och kräver att Sverige öppnar sina gränser på vid gavel för finländskt bröd.

  Svara
 2. QED

   /  09/26/2015

  OT: SvampAnnie Fyrklöver håller i Bolibompa

  http://mensanen.blogspot.se/2015/09/bolibompa-med-centerpartiet.html

  Svara
  • Lövet

    /  09/26/2015

   Hanna Fridèn – Nämen en sån överraskning…

   Svara
  • Olof

    /  09/26/2015

   Naturligtvis missar Hanna i sin självcentrerade värld helt poängen med att jämföra mensen med andra kroppsfunktioner. Det är säkerligen inte bättre för någon som råkar läcka något annat än mens i dushen, men genom att fokusera på inställningen till mensen som problemet så missar hon de faktiska problemen i sin historia. Det är inte mensen som orsakade problem för henne, utan social problematik bland barn som närmar sig mobbning. Hade det inte varit mensen så hade det varit något annat de hittat.

   Det är fascinerande att hon kan säga ”Kunna se det i vitögat, slappna av och skratta.” om mens men ändå inte inse att det är samma psykologi som ligger bakom kiss och bajs humor? Hon är ingen unik snöflinga med jättespeciella kroppsfunktioner. Hon är en av alla andra människor som läcker lite här och var och fått skit för det som barn. Vill hon göra konst av det så var så god, men lägg av med att försöka göra just mens till något unikt. Är hon ok med att konsistensen på människors avföring och andra utsöndringar diskuteras såväl offentligt som vid matbordet så fine, då är hon åtminstone konsekvent.

   Svara
  • Don

    /  09/26/2015

   Som jag skrev i en annan tråd: allt är välkommet som håller feministerna borta från arbete för att ändra lagstiftning eller infiltrera myndigheter. Mera mens!

   Svara
 3. robert

   /  09/26/2015

  Om slåss mot hipsters vore ett arkadspel så skulle Virtanen vara en av mini-bossarna.

  Svara
 4. MiT

   /  09/26/2015

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  09/26/2015

   Ok då vet vi vad som gäller när våra egna som har problem får nöja sig med parkbänken eller om dom, har riktig tur och köat i god tid en plats på härbärget får den nyanlända stackars migranten plats på lyxhotell i centrum.

   Kokar ta mig fan av ilska inombords kommer ihåg för några sommrar sedan när en bekant had problem med sambon och stod helt utan bostad och snällt gick med mössan i handen till socialen i sthlm och sade att alternativet för honom var att sova utomhos eftersom lägenheten stod på hans föredetta sambo hade inga anspråk på den och var dessutom arbetslös utan akassa. Dom nekade han rakt av det var inte ens en diskution om något slags nödboende dessutom n

   Svara
   • havre@flarnstad

     /  09/26/2015

    oj vart lite fel där i all frustration 🙂 fortsätter : Dessutom började dom svammla om att det var tur för han att det var sommar och varmt ute och om han kanske kunde skaffa sig ett tält.

    Kommer göra precis allt för att hindra att mina pengar går till staten sålänge den här regeringen fortsätter med sin vansinnesfärd måtter är fan så rågat, särbehandling och diskrimenering mot dom som faktiskt betalat hela skiten är precis vad händer numera hela jävla tiden.

    Svara
 5. MiT

   /  09/26/2015

  Svara
 6. Nilsson

   /  09/26/2015

  Är det Virtanen eller ugglan Helge?

  Svara
 7. Svenne

   /  09/26/2015

  OT: Rasism!

  Svara
 8. Fredrik Virtanen kan konsten att utmärka sig: Vi jobbar skiten ur oss eller får inte jobba alls.

  Svara
 9. Svenne

   /  09/26/2015

  🙂

  Svara
 10. Leif

   /  09/27/2015

  Off topic, men vad tusan har Virtanen på hakan?

  Är det något j-a hipsterskägg, eller försöker han dölja dubbelhakorna som uppkommit efter arbetssamma år bakom skrivbordet?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: