För mycket fritid och för lite riktiga problem

Det där jävla tramset med sedlarna går runt och runt och runt. Det började redan för flera år sedan när någon Bonnie Bernström från Folkpartiet (ni vet, de som byter namn till RadfemLiberalerna. Eller var det MarxistLiberalerna?) tjoade och visade att de grå bråkade med varandra istället för att vara i takt. Sen har naturligtvis Malena Ernman också haft synpunkter på sedlarna, de var visst väldigt nazistiska och om man började bruka dem skulle det snabbt leda till tyngre missbruk, som strikta marscher, folkmord och läger.

Den senaste vändan i tramset såg jag på dumheter24 för några dagar sedan

sedlarna

vilket fick mig att skriva tweeten ovan. Men det är nog bara en del av sanningen, den andra delen är att hon i år startat ett företag som ska arbeta med ”jämställdhet” och ville ha lite reklam. Och om ett företag arbetar med ”jämställdhet” så betyder det radikalfeminist som vill jacka in snabeln på den allt lättare kistan av skattepengar och börja suga. För finns det ett enda sådant företag som kan överleva utan statliga eller kommunala uppdrag? Kan någon nämna ett enda? Är ju bara där som man överhuvudtaget är så korkad att man betalar andra för att sänka de egna organisationerna. För det är ofrånkomligt till slut när radikalfeminism är inblandat.

Men hur vet man att hon är en radikalfeminist då? Tja bara det här med sedlarna är ju ganska tydligt. Men om inte det räcker så

rabiatfeminist

Hon är, eller har varit Fisare, och jag tror inte att Fi var mindre galna 2008 än vad de är nu. Och om inte det räcker så har/hade hon en blogg med namnet ”rabiatfeminism”. Så sedlarna nu, åtminstone har varit Fisare och rabiatfeminism. Räcker kanske så?

Men med tanke på hur det ser ut för landet nu när vi närmar oss en riktig kollaps så får man väl hoppas att pengarna till sånt trams är de som ryker först. Man börjar väl skära bort det mest onödiga när man vill frigöra resurser?

Det viktigaste för rabiatfeminister är att Pappa Plånbok, det vill säga skattebetalarna, betalar för deras små navelpillande hobbyer. Utan Pappa Plånbok skulle de gå under. Och bara det faktum att det kryllar av sådana hobbyer som ska betalas av andra visar tydligt att det inte finns så många riktiga problem att ta tag i utan man måste krysta fram trams.

**********

En annan helt bisarr sak, ALEXANDRA PASCALIDOU tycker sig vara utsatt för en åsiktskorridor

pascalidou åsiktskorridor

Hon måste väl ändå förstå att det är hon själv som är en av upprätthållarna av åsiktskorridoren? Eller begriper hon inte det? Förstår hon inte att hon är en del av det som kallas åsiktskorridoren i Sverige?

MVH

MiT

Annons
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

49 kommentarer

 1. Karl

   /  10/11/2015

  OT. Bara måste.

  Nu har Jonas Gardell tydligen insett att muslimerna i vårat land har en vana av att vara starka homofober.

  Om detta skriver han i dagens Expressen.

  Jag tror att PK-rollen blev lite komplicerad när allt kom omkring.

  Svara
  • Kristian

    /  10/11/2015

   Fast det är ju mycket relativiserande om hur onda vi/de kristna själva är.
   http://unvis.it/www.expressen.se/kultur/gardell-mosken–den-arabiska-garderoben/

   Hans förslag om ”Svenska moskén” är intressant. Kanske kan de sätta upp lite krucifix, önska god jul och hålla högmässa? Svenska kyrkan skall väl sluta med sådant.

   Svara
  • Jan

    /  10/11/2015

   Det här är utmärkande för ängsliga pk-elitister. Ibland går de ut med kritik även mot pk-grupper för att nästa dag markera att de minsann är pk i alla fall. Elisabeth Höglund eller Peter Kadhammar är sådana exempel. De kan kritisera invandringen eller feminister ena dagen för att nästa intyga hur övertygade anti-rasister eller feminister de är. De här är personer som strävar efter att vara omtyckta av alla och dagtingar gärna med sina åsikter.

   Svara
  • Rikard

    /  10/11/2015

   Hej.
   Kan bli jobbigt på släktträffar, för visst är det hans bror som brukar försvara fredens religion i TV? Fast Mattias Gardell har ju Leninpriset att trösta sig med. Jaja, de kommer bli varse vilken orm de närt, för mångkulturen stannar inte i ghettot längre.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 2. Björn

   /  10/11/2015

  Det måste kännas rätt lyxigt att vara kränkt feminist. Jag menar, man KAN helt enkelt inte förlora. Till exempel angående det här med valör på sedlar och vem som avbildas. Om det varit tvärtom, att det varit kvinns på de högre valörerna (som alltså är i mindre omlopp och som därmed inte passerar lika många ögon) så hade man kunnat bitcha om att ”framgångsrika kvinnor inte får synas…” eller något lika förutsägbart. Nu kan man bitcha om att dels kvinnosedlarna utgör en lägre summa, men även, som nån hysterika uttalade sig häromdagen, att det faktum att de lägre valörerna är i stort omlopp representerar hur kvinnor ses som en handelsvara och/eller en tjänare eller vad fan det var för förvirrat svammel.
  Hade det varit ENBART kvinnor på sedlarna hade vi fått höra att ”varför är inte hon och hon med på sedlarna!” och liknelser som ”sedlarna symboliserar hur kvinnor bär upp hela samhället”. Ja, ni kan visorna vid det här laget.

  Kan ingen vuxen bara säga åt dessa omogna borderline/schizofrena ”människor” en gång för alla?

  Svara
  • Ja men hur? Det är ju som att tala till en döv eller vinka till en blind, det funkar liksom inte så bra…

   Svara
   • Björn

     /  10/11/2015

    Kanske någon form av skyddad verkstad kunde funka. De får gärna hasa runt i sitt storhetsvansinne och tro att de gör något vettigt, bara grindarna är låsta så de inte slipper ut och förpestar vår tillvaro med sina idiotier och fula frisyrer.

    Svara
 3. Karl

   /  10/11/2015

  Pascalidou och hennes gelikar utgör själva väggarna och golvet i åsiktskorridoren.
  SVT utgör taket.

  Börjar bli allt mer och mer övertygad att PK-människorna inte fattar någonting överhuvud taget.

  Svara
 4. Karl

   /  10/11/2015

  Läs den otroliga historien i brittiska Daily Mail om terroristen som satt på Guantanamo och som sedan fick en miljon pund i ersättning av brittiska staten för att vara ” felaktigt” utpekad.

  Han flydde sedan från England och har nu bekräftat anslutit sig till IS i Syrien!

  Jo jo. Naiva västerlandet

  Det är nog ganska många som skrattar gott åt de naiva godtrogna västerlänningarna där landet Sverige för övrigt har ohotad ledning.

  Svara
 5. Jan

   /  10/11/2015

  Fi = Flatornas intresseförening. Det mest könsseparerade partiet av alla. 95 procent kvinnor, 50 procent lebbor och 5 procent ”mansforskare”. Högst upp en alkad kärring som bara bryr sig om sig själv. Minsta gemensamma nämnare i partiet = självcentrering, självgodhet och att skylla sina motgångar på det andra könet.

  Svara
  • Kristian

    /  10/11/2015

   ”… att skylla sina motgångar på det andra könet.”
   … som inte sägs existera.

   Svara
 6. Peter Jacobsson

   /  10/11/2015

  Marlena Ernman rasar mot den nya 500-lappen eftersom den skildrar en scen ur en av Richard Wagners operor – en tysk kompositör som Ernman anklagade för att vara ”protonazist”. Men det finns klipp på Youtube där Marlena själv sjunger just Wagner. Snacka om att sila mygg och svälja kameler:
  http://www.friatider.se/dubbelmoral-nar-malena-ernman-sjunger-kand-nazist-lat

  Svara
  • Men Ernman tillhör den goda sidan. Allt Gba är upphävt. Gba fungerar bara när en ond sverigedemokrat använder 500 sedeln för att använda som partipolitik. Vilket säkert kommer att hända- jätteofta. På puben.på arbetsplatser, hemma mittframför ögonen på stackars barn t.o.m. Kolla här ! ( en sd-snubbe drar fram en 500 lapp ur plånboken) säger : ‘ titta hit en gång. Birgit Nilsson sjunger opera av en jättekänt protonazist som heter Wagner, fattar ni vilken present riksbanken har dukat upp åt oss! Sakta kommer vi att bli rumsrena,bli jättestora och kan fortsätta våra planer att införa en perfekt repressiv demokrati där vita styr över alla andra i samhället! ‘

   Ernman är ju kulturelit. Hon kan ju de här grejorna…Hon får bli kulturattache i vår regering.

   Wagner var ju också kulturelit en gång i tiden. Vad han inte visste att han 50 år efter sin död skulle bli favoritkompositör hos någr tongivande tyska nationalsocialister. Protonazist : När fel öron lyssnar på en kompositör. Långt efter kompositörens död.

   Vem är protoidioten i det här pusslet?

   Svara
 7. Karl

   /  10/11/2015

  Undrar vad Henrik Schyffert säger när han inser att de nya svenskarna avskyr hans stand-up.

  Kanske samma sak som Malena Ernman – när hon inser att hennes egna gig avskyrs av de nya svenskarna.

  I framtiden – mycket snart – lär det bli svårare att vara PK.

  Vänta bara tills någon nyanländ grupp kommer på att de ogillar Pascalidou.

  Svara
 8. Leif

   /  10/11/2015

  Alexandra Pascalidou kunde ha stannat i Grekland när hon ändå for dit, men då hon inte fick någon större uppmärksamhet för sina åsikter, så valde hon att återvända för att fortsätta sitt PK-gnällande. När hon är i Sverige så är invandringen något bra, när hon var i Grekland så var det något katastrofalt med såååå mycket invandring!?

  Svara
  • T

    /  10/11/2015

   Har hon tänkt flytta till Finland behövs ett annat efternamn.

   Svara
 9. havre@flarnstad

   /  10/11/2015

  Det där med Plaskalido måste endå vara någon dåligt försök till humor/ironi.

  Hoppas verkligen någon känd krönikör typ Arpi drar ihop en text som verkligen upplyser greken om hennes del i vad som allmänt anses vara åsiktskorridoren innebär dvs hur media medverkat i att tysta samtalet om icke vänster godkända åsikter genom att få folk att bli rädda för att jobbet kan ryka på vissa arbetsplatser där den sk ”värdegrunden” är lag.

  Eller kanske hur hennes korridor splittrar familjer där släktingar säger upp kontakten med nära och tidigare kära för att den postat länkar till icke godkända sidor.

  Hon har alltså hejat på researchgruppen och dom värsta moralpoliserna inom kvällspressen och aktivt deltagit i att bygga fram den här sjuka situationen och nu har hon mage att påstå att det är hon som är offret för hennes egen skapelse.

  Hycklare!

  Svara
 10. Polypen

   /  10/11/2015

  Ang. din fråga om Alexandra Pascalidou inte begriper att hon är en av upprätthållarna av åsiktskorridoren. Svaret är mycket enkelt; Nej det begriper hon inte!

  Svara
 11. Karl

   /  10/11/2015

  Trion Romson, Fridolin och Sjöstedt har avstått från att närvara under dagens kungliga dop.
  Kanske sitter de alla tillsammans med hon sedeltanten och planerar inför framtidens Feminist-Kalifat Sverige.

  Svara
  • Det var ju en kille, blivande man som döptes. Då kan man inte vara med.
   Vilken osis!

   Svara
   • Svenne

     /  10/12/2015

    Jag förstår att grabben skrek hela tiden. Instämmer.
    (Biskop Brunne = tokfeminist)

    Svara
 12. MiT

   /  10/11/2015

  Hoppas bara att de tänker på genus och mångfald som ju är ett av de särskilt viktiga områdena för MSB
  https://toklandet.wordpress.com/2014/09/26/det-skaver-ratt-mycket-det-dar-om-msb/

  Svara
 13. Kristian

   /  10/11/2015

  Anna Dahlberg 2010:
  ”Rösta nej till hatet”
  http://unvis.it/www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/rosta-nej-till-hatet/
  ”Att det finns problem med det svenska flyktingmottagandet får inte skymma den stora bilden av invandringen som en välsignelse för Sverige.”

  Anna Dahlberg 2015:
  ”Önsketänkande är det sista vi behöver”
  http://unvis.it/www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/onsketankande-ar-det-sista-vi-behover/
  ”På lång sikt, försäkrar alla, kommer detta att gynna Sverige.
  Men vad finns det egentligen för belägg för det påståendet? ”

  Tipstack:

  Svara
 14. Karl

   /  10/11/2015

  Nu djävlar får det vara slut på invandringen.

  Någon måste sätta ner foten i denna politiska jättekuvösen Sverige.

  Det krävs ett nyval för att röra om i stagnationsgrytan.

  Nyval!

  Svara
 15. MiT

   /  10/11/2015

  Näsviseförmedlingen och kulturministern
  ”Lista till Kulturdepartementet”
  https://archive.is/sT68H

  Svara
 16. Karl

   /  10/11/2015

  I dagens Expressen finns ett slags framtidsfotografi över Malmö. / utgående från området kring Turning Torso
  Det är tänkt att bilden skall visa Malmö stad efter den stora apokalypsen.

  Jag skulle snarare säga att bilden visar Malmö inom tjugo år med nuvarande utveckling.

  Svara
 17. Tjejen

   /  10/11/2015

  Jag brukar inte kommentera här men läser flitigt. Jag är tjej och jag håller på att få panik av dessa jävla feminister som bara håller på och gnäller och förpestar tillvaron för vanligt folk, män som kvinnor! Jag orkar inte höra ett ord till om patriarkatet, om hur förtryckta de är och annat trams! Det är ju bara skitsnack och en ren förolämpning mot de som är förtryckta på riktigt, vilket alltså inte inkluderar vita, medelklassfeminister i villa och bra inkomst. Vill bara kräkas rakt ut! Vad gör man åt det? Har försökt att ignorera skiten men de ger sig inte förens feminismen har genomsyrat allt och alla i samhället!

  Svara
  • Svenne

    /  10/11/2015

   ”Vad gör man åt det?”
   Var tid har sina dumheter, och tokfeminismen håller förhoppningsvis på att gå över… Att gilla och supporta vettiga debattörer vinner i längden, tänker jag. Tokfeminismen har nog aldrig varit så avskydd som nu…

   Svara
   • Tjejen

     /  10/11/2015

    Jag hoppas verkligen att du har rätt! Får härda ut så länge och hålla tummarna för att landet kommer på rätt kurs igen innan det är för sent.

    Svara
    • Tjejen

      /  10/11/2015

     Oops, råkade även trycka på tummen ner när det istället skulle vara tummen upp där.

     Svara
     • Svenne

       /  10/11/2015

      +1
      Råkar man trycka på fel gilla-knapp så kan man alltid ändra – genom att trycka flera gånger på motsatt knapp. Och ibland så uppdaterar sidan inte ordentligt efter varje kommentar;)

    • Tjejen

      /  10/11/2015

     Oops, råkade trycka på tummen ner när det istället skulle vara tummen upp där.

     Svara
     • Trollrtplit

       /  10/11/2015

      Du har det jobbigt med tummen idag märker vi.
      😉

     • Tjejen

       /  10/11/2015

      Trollrtplit, haha ja verkar så. 😀

  • CLZ

    /  10/11/2015

   Med tanke på hur dagens identitetspolitik ser ut är det i praktiken omöjligt att protestera mot galenskaperna om man har fel kön. Därför ligger tyvärr bollen hos er tjejer som inser hur samhället egentligen ser ut eftersom ni inte är ”vita kränkta män”. Ju mer du vågar stå upp för det, desto bättre!

   Och varför ska det vara så svårt att hitta tjejer som du? Jag har liksom gett upp på kvinnor överlag just för att de flesta jag träffar tenderar att vara feministiska idioter med ett onödigt stort behov av att skylla alla sina problem på män.

   Svara
 18. MiT

   /  10/11/2015

  Svara
  • Karl

    /  10/11/2015

   Jo där har vi framtidens Sverige i ett nötskal.

   I sann Pascalidou-Style.

   Kan någon ordna upp det här eller skall man behöva börja åkalla Gustav II Adolf varje natt som en sista chansning.

   Svara
  • Svenne

    /  10/11/2015

   Undrar hur många sekunder/minuter den ”brandmannen” behöver för att bryta upp en genomsnittlig säkerhetsdörr/ståldörr? MiT hade ett inlägg om detta vill jag minnas.

   Svara
  • Lövet

    /  10/11/2015

   Skall han säkra att inte bokbålet sprider sig från Tinitinhyllan till ”Kalle o klänning-hyllan”?

   Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/11/2015

   Om hon hade lagt på sig 30kilo och biffat till muskulaturen hade jag inte haft något emot henne som brandhen eller vad dom nu heter numera men efter att ha läst om snabbspåret för att få in oduglingar i brandförsvaret enbart på grund av deras utomeuropeiska ursprung lär jag brunnit inne innan hon fått upp dörren eller lyckats bära ut min ca 100kg avsvimmade kropp.

   Liv spelar ingem roll när genus och mångfald kommer in i bilden och att faktiskt rädda någon är bara plus i kanten när det viktiga blir att flexa slöjan för pressen med branden som fin bakgrund.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  10/12/2015

    De plockade ju in två rasifierade nagelskulptriser över en tjomme som fixade fysen, gått förutbildningen och sommarjobbat där en längre tid, så ja, det är mycket troligt att det var snabbspåret för fröken hidjab.

    Svara
 19. Johan

   /  10/11/2015

  Det vore ju annars lite spännande hur genierna hade tänkt sig att man annars skulle göra med sedlarna. Det är ju som bekant så att summan av de nya sedlarna landar en bit under 2000 kronor totalt, och det finns totalt 6 sedlar att fördela. Det enda sättet att få en någorlunda jämn siffra på totalsumman av valörerna är alltså att det ena könet (låt oss säga kvinnorna) får 1000-lappen, och den hösta totalsumman, och det andra könet får resten av sedlarna. Hur många tror att samma feminister inte skulle skrika sig hesa i det läget över hur hemskt det vore att det finns fler män än kvinnor på sedlarna?

  Svara
  • Grodan Boll

    /  10/12/2015

   Härskartekniken kalls: Dubbelbestraffning.

   Svara
 20. maria

   /  10/11/2015

  men inte ett jävla ljud om oskuldskontrollerna från ”Feministerna”. Förbannade pajasland vi lever i.

  Svara
 21. Varför går det 20 kung Carl Gustav på en Astrid?

  Svara
 1. Bisarra oktober | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: