”Sluta böla över bensinskatten”

Sluta böla över bensinskatten” skriver Eva Franchell.

sluta böla över bensinpriset

Hör ni det alla landsbygdsbor, sluta böla bara! Är ju bara att göra som Franchell, ta tunnelbanan när ni ska någonstans. För ni förstår väl att det bara är att ta tunnelbanan? Eller varför inte ta flyget som Wetterstrand gjorde på skattebetalarnas bekostnad…

Detta att skinna svenskar i miljöns namn är så otroligt obehagligt falskt. Om Sverige raderades totalt från världskartan imorgon så skulle förändringen i miljön inte ens vara mätbar. Exakt så lite påverkar vi här uppe i glesbyggda och kalla norden det globala…

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

14 kommentarer

 1. Miljöpolitik används inte för att kontrollera klimatet utan för att kontrollera människor!

  Svara
 2. Pelle2

   /  10/15/2015

  Som sagt var, om man lever sitt liv innanför tullarna och gör en enstaka utflykt så är bensinpriset ointressant men om du pendlar några mil om dagen på landet och bil är det enda alternativet så är det en annan sak.Snacka om att leva i en bubbla !

  Svara
 3. MiT

   /  10/15/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  10/15/2015

   Ja, Palm är ju väldigt bra på att håna och förminska AKB fast något säger mig att det är bara mäns kritik mot AKB som klassas som hat i hennes ögon…
   Hyckleriet är monumentalt bland radikalfeminister som Palm.

   Det är ju också konstigt att hon inte ser krypskyttet och den massiva kritiken som riktas mot den medelålders,vita,svenska mannen Löfven.Detsamma gällde ju för Juholt.
   Men hennes intersektionella analys säger väl att en vit,svensk man inte skall ta åt sig av kritik eftersom han sitter på en maktposition till skillnad från Palm,Sahlin,Lööf,AKB och många andra vita,svenska kvinnor.

   Dårar som Palm gör mig spyfärdig !

   Svara
 4. MiT

   /  10/15/2015

  Svara
 5. Perry

   /  10/15/2015

  Ibland säger citationstecken mer än tusen ord som man brukar säga…

  http://www.ladda-upp.se/bilder/enpxprsmttsn/

  Svara
  • Kristian

    /  10/15/2015

   Heh.
   Eftersom Svensk kultur inte finns borde man väl säga ”Sverige”. ‘”Det allvarliga läget” för ”Sverige”‘, alltså.

   Svara
 6. Rikard

   /  10/15/2015

  Hej.
  Miljöpartiet har väl aldrig haft med miljön att göra sedan de väl kom in i riksdagen? Annars hade de ju haft väl pålästa och kunniga personer med god pedagogisk förmåga att problematisera de så kallade gröna alternativen, samt kunnat betrakta vilka lösningar som är resurs- och energieffektiva. Inte hade ett seriöst menande miljöparti företrätts av konspirationsteoretiker, religiösa fanatiker, och en goddagspilt med en kolbit. Till och med deras kommunistiska kamrater i Vänsterpartiet (partiet vars ideologi mördat tiotals miljoner människor) har mer kompetens.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
 7. Micro

   /  10/15/2015

  Jag vill minnas det var Cornucopia? som hade ett inlägg om Sveriges CO2-utsläpp jämfört med övriga världen. Om Sverige stängdes av bums skulle utsläppen minska, det skulle bli ett knappt synligt hack i den globala CO2-kurvans ökning. Efter fyra månader är dock resten av världen ikapp och kurvan fortsätter öka. Den kurvan var en ögonöppnare för mig. Det vi gör spelar inte så sabla stor roll faktiskt, allt vi gör här och nu är en storm i ett mycket litet vattenglas, tänk provrör.

  Svara
 8. Blir bensinen dyrare blir alla varor som vi måste konsumera också dyrare. Allt ska fraktas på våra vägar ut till butikerna. Höjd bensin- och dieselskatt leder till inflation, minskad export och arbetslöshet.

  Svara
 9. Jan

   /  10/16/2015

  Franchell har två käpphästar: Feminism och miljöflum. 90 procent av hennes krönikor avhandlar dessa ämnen. Alltid samma slutsatser: Kvinnor är starka och duktiga men samtidigt offer som det alltid är synd om. Män är slem. Världsmiljön ska räddas genom skattevänliga svenskar.

  Svara
 10. Sven

   /  10/20/2015

  Sverige bär pga vår struktur, stor yta lite folk, en stor belastning vad gäller miljön. Vi har störst avsättning av natur per person, vi har flest vargar per person, vi har väldigt höga kostnader per person för vår miljövård. Sen kommer utlänningarna hit och exploaterar vår miljö genom allemansrätten, typ med bärplockare, charterresor till naturen, leta obskyra växter som man sen anmäler till artdatabanken och markägaren får förbud hugga sin skog.
  Sverige är inte rustat för en internationaliserad värld men det förstår inte våra politiker.

  Svara
 1. Bisarra oktober del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: