Gatumaktsordningen. Och cafémaktsordningen

Så var det dags för gatumaktsordningen igen då. Förra gången var det Malmös kommunalråd Karolina Skog som gjorde kopplingen mellan bilar och ”mäns våld mot kvinnor” eftersom det vanligaste sättet som män skadar och dödar kvinnor på är att köra på dem med bilen eller krocka med bilen när de är passagerare. Ett kommunalråd i Malmö resonerar så alltså.

Ni kan verkligen skatta er lyckliga i Malmö som har så kloka och smarta politiker…

Men nu är det alltså dags igen, i Husby den här gången. Husby centrum ska få en ”feministisk stadsplanering”. Japp, så är det

gatumaktsordningen i husby

De har upptäckt att det finns män som kontrollerar kvinnor väldigt hårt och i sann feministisk anda så har de upptäckt vad som orsakar deras kontrollerande: Ett café!

Ser ni vad bestämd hon ser ut? Nu är det bäst att alla patriarker och förtryckare i Husby passar sig för nu tar man bort själva fundamentet för deras möjlighet att utöva social och religiös kontroll av kvinnorna!

– Vi ser en tydlig gatu-maktordning i Husby där det mest är unga män som syns och bestämmer. Kvinnor har sagt till mig att de känner sig otrygga när de kommer upp vid tunnelbanan, säger Larsson till Metro.

Precis vid tunnelbanan vid Husby centrum ligger det ett kafé där många av traktens män håller till. Enligt Larsson medför detta en stor social kontroll av alla kvinnor som kommer upp från tunnelbanan, de känner sig övervakade.

Makalösa framsteg den feministiska spjutspetsforskningen i Sverige står för! Att ingen har tänkt på det förut, att det är cafémaktsordningen som orsakar den hårda kontrollen och skapar sedlighetspoliser i vissa områden! Dessa banbrytande forskningsrön bara MÅSTE vi exportera till andra länder, de står säkert hugande i kö var att ta del av framstegen! De kommer att jubla över att få lösningarna serverade!

Svenska Bostäder kommer att träffa forskare och arkitekter under den närmsta tiden för att diskutera hur ett jämställt centrum skulle kunna se ut. Den nya stadsplaneringen beräknas vara klar 2020.

Att man inte sett det självklara förut? Att lösningen på stenhård social och religiös kontroll löses av arkitekter och forskare som flyttar ett café! Genialt! Flytta ett café så har man löst de stora problem som man har brottats med i många år på massor av ställen runt om i världen.

Så 2020 när de har planerat klart för Husby så har de också planerat bort problemet med hård social och religiös kontroll av människor i Husby och det bara genom att göra om centrum. Fantastiskt!

Att ingen annan tidigare har fattat att sådana problem sitter i byggnaderna och inte i människorna bland dessa byggnader är ju helt obegripligt egentligen. Det är ju självklart att det är gatumaktsordningen och cafémaktsordningen som ligger bakom! Fuck religion! Fuck traditioner! Fuck kulturer! De betyder inget alls enligt svensk spjutspetsforskning i feminism och arkitektur!

Nu blir kvinnorna i Husby glada eftersom förtrycket de utsätts för i samhället försvinner när caféet flyttar!

Hedersproblematiken löst genom att flytta ett café, helt genialiskt!

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

87 kommentarer

 1. Pelle2

   /  10/16/2015

  Radikalfeminism och postmodernism är alltid svaret på alla frågor !
  Om du inte håller med om det är du en kvinnohatare och Breivikare 🙂

  Svara
  • Daniel

    /  10/16/2015

   Jag är helt ärligt nyfiken på vilken fråga öht som på nåt vettigt sätt skulle kunna besvaras med postmodernism och modern feminism. Ja förutom -”Vad är motsatsen till vetenskap och logik?”

   Svara
   • Pelle2

     /  10/16/2015

    Håller med !

    Svara
   • Rikard

     /  10/16/2015

    Hej.
    Postmodernism och poststrukturalism är användbara för att analysera hur formen för kommunikation- och informationsanalys filtreras genom av kulturen förutbestämda meningar hos individen, likaväl som ett verktyg för att dissekera och förstå kulturella begrepp som det svenska ‘vara som folk’, utan att nödvändigtvis behöva växa upp inom en viss sfär. de är också verktyg för att förstå sin egen informationstolkning och hur vi värderar normativ information och kommunikation genom att ta fram och diskutera hur samhälleliga normer är arbiträra snarare än av naturen givna. Tyvärr har ‘arbiträr’ på svenska blivit liktydig med ‘godtycklig’ i betydelsen ‘slumpartad’ istället för ‘av auktoritet bestämd’ som vore en bättre och mer korrekt översättning av hur engelskans ‘arbitrary’ används.

    Po-mo är sprungen ur en motreaktion på modernismen och den vetenskapliga revolutionen. En av de goda tankar som förfuskats av sammanblandning med radikalfeminism och marxistisk/postsocialistisk teori är tanken om att kunna förstå hur och varför våra sociala normer uppstått och utvecklats, och hur vi skall kunna vidareutveckla dessa för att vissa typer av beteenden (folkmord, slaveri, etnisk rensning, segregation och apartheid, eugenetik och tvångssterilisering mm) för alltid skall vara omoraliska, oetiska och oacceptabla. Med nationalsocialismens och den institutionaliserade pseudovetenskapliga rasismen som bakgrund blir den vinkeln begripligare. Tyvärr ser det ut som de håller på att bli sin egen fiende nu när Rättviseförmedlingen och liknande grupper börjat räkna folk efter egenskaper som inte är kopplade till identitet och autonomi hos individen. Det stora misstaget var att korsa po-mo med socialism, för det är det som medfört att metoden blivit ideologi, helt i enlighet med Lenins föreskrifter.

    Ursäkta textväggen, men det är omöjligt att förklara eller försvara sig mot postmodernism (och dess hybrider) och samtidigt vara kortfattad. Den enda metoden jag hittat som är i närheten av att fungera är frågor av typen: ”Hur påverkar det hur man slår i spik?”

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare
    Ps. Postmodernism inom konst och annan estetik är något helt annat (även om konstnären kan överlappa i sina åsikter) Ds

    Svara
 2. Feminitus retardus (upprättgångus hjärndödus). In the subtle words of Carl von Linné?

  Svara
 3. Karl

   /  10/16/2015

  Fantastiskt väl formulerat av MiT!
  Underbart!

  Undrar vad som krävs för att attackfeministvänstern skall ta orden -religiöst betingat förtryck – i sin mun?

  Förmodligen skulle det inte ens räcka med organiserade offentliga steningar av kvinnor på våra ‘svenska’ torg. Även om sådant infördes på lördagarna ( säkert endast en tidsfråga) så skulle parad-genus maffian komma dragandes med någon ny och fullkomligt ovidkommande förklaring.

  Undrar faktiskt exakt vad det är hos alla genusterrorister som gör att de utsett de arabiska männen till sina eviga gulleungar.

  I varje fall är de svenska feministflatorna beredda att när som helst sälja ut alla invandrarkvinnor. Det har ju tydligt framgått.

  Svara
  • Grodan Boll

    /  10/16/2015

   Undrar faktiskt exakt vad det är hos alla genusterrorister som gör att de utsett de arabiska männen till sina eviga gulleungar.

   Hierarkin i det instersektionella offernarrativet.
   Pinnhålen är statiska, vilket är anledningen varför t.ex. svarta inte kan vara rasister.

   Svara
  • Inte ens om feministerna gruppvåldtogs i flera veckor av dessa män skulle de upphöra att skylla allt ont på vita män. De är helt enkelt fullständigt hjärntvättade.

   Svara
 4. Det verkliga skälet kanske är att cafét blockerar ingången till spa-anläggningen för återvändande IS-krigare? Eller så har regeringen anslagit nya bidrag till Lobbygruppen för Sharialagar och de behöver växa på större ytor?

  Svara
  • Karl

    /  10/16/2015

   Jo visst.

   Lobbygruppen för sharialagar har för övrigt ett namn i Sverige: Miljöpartiet

   Svara
   • Lövet

     /  10/16/2015

    …med en konkurrent i form av svenska kyrkan…

    Svara
 5. Perry

   /  10/16/2015

  http://www.op.se/jamtland/are/are-contintenal-inn-blir-asylboende-igen

  Förhandlat fram en bättre deal möjligtvis?

  Svara
 6. Karl

   /  10/16/2015

  Det är för övrigt märkligt att den gamla svenska folksporten stenkastning och våldsamt upplopp har kommit till heders igen.

  Eller hur var det nu med det.

  Även åldringsrån och att lura förståndshandikappade på deras pengar är några gamla härliga svenska klassiker som ser dagens ljus igen och som fått ett rejält uppsving på sistone.

  Svara
 7. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
  • Pether

    /  10/16/2015

   ”Nu är det inte boken som väcker reaktioner, utan en bit av en sida i en ganska lång bok. Att just den väcker reaktioner är inte konstigt, med tanke på hur sociala medier fungerar – en person med en större plattform blir upprörd, skriver en Facebookstatus om det, före detta ministrar och tongivande kulturpersonligheter som är personens Facebookvänner reagerar å hans vägnar.”

   Så…. självinsikt noll?

   Svara
   • Grodan Boll

     /  10/16/2015

    Ja.
    Arpis kritik av att de kommer gömma sig bakom ”men det vara bara satir” när deras nidbilder blir hatbrott och seriösa argument tryter, lämnades också oemotsagt.

    Svara
    • Rikard

      /  10/16/2015

     Hej.
     Bekräftar bara att det är mobbare det rör sig om: ”Det var ju bara på skoj ju”. Vedervärdigt.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
  • Pelle2

    /  10/16/2015

   Dom jämförde med när någon driver med islam och profeten Mohammed och att många t.ex ville försvara charlie Hebdo med att det dom gör är acceptabelt i yttrandefrihetens namn.
   Mohammed är död,Islam är ingen person och inte många skulle klaga på om de drev med kristendomen, Jesus och Gud så det argumentet är mer än ihåligt. Arpi är en enskild,levande person som dom vill smeta nazism på. Vad är satiren i det ?

   Som vanligt hävdar dessa radikala vänsterpersoner att dom bara slår uppåt och att det då är acceptabelt att bete sig som en idiot. Åtminstone en av personerna som är med har en lika stor medial plattform som Arpi så på vilket sätt slår hon uppåt ?
   Sedan är det inget argument att man kan bete sig hur som helst mot vem som helst utifrån ett i många fall inbillat underdog perspektiv.

   Svara
   • Vänstern slår alltid uppåt. Ingen vänstermänniska erkänna någonsin att den har makt, även om den har makt att avrätta människor.

    Svara
  • Pelle2

    /  10/16/2015

   Ser ut som om SR trots allt har fått kalla fötter vad gäller deras medarbetare
   camila astorga diaz som mdvrkade till idiotierna om Arpi.
   http://www.svd.se/sr-reporter-kan-fa-sparken-efter-rummet/om/kultur
   Det verkar alltså som om man kan påverka SR genom att kritisera dom…
   Fast vi har ju i och för sig inte sett att dom löper linan fullt ut än.

   Svara
   • Pelle2

     /  10/17/2015

    Sakine Madon på Expressen sågar också idioterna i rummet:
    http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/rasismen-som-far-ryggdunkar/
    Hon avslutar sitt inlägg med följande:
    ”Satir måste få vara plump, idiotisk och ja, även sunkig. Rummet-skribenterna är fria att uttrycka sig, förlaget Galago har friheten att publicera dynga om att mörkhyade debattörer suger av svenskar. Men rasismen försvinner inte av att avsändarna kallar sig underordnade, vänster och antirasister. Och för att de, till skillnad från andra rasister, får applåder och ryggdunkar.”

    Svara
 8. maria

   /  10/16/2015

  säg vad man vill om lösningen men hon blundar iaf inte för hederskulturen i förorten som så många andra är upptagna med att göra.

  Svara
  • MiT

    /  10/16/2015

   Men det gör hon ju, hon verkar tro att det beror på ett café och sådana saker? På riktigt alltså. Finns ju ingen som tror att det ska försvinna om man flyttar ett café? Är inte det att blunda för det?

   Svara
   • maria

     /  10/16/2015

    babysteps. när problemen kvarstår kanske hon inser att det är personer man behöver flytta på, inte ett cafe. Jag har inte läst artikeln, vägrar röra metro så jag kanske har fel.

    Svara
  • Kristian

    /  10/16/2015

   Både och.
   Skall man vara lika cynisk som jag, så undrar man vad som är viktigast, att hjälpa kvinnor eller att jävlas med män.

   Svara
  • Dreadlock

    /  10/16/2015

   Ja, det är ett sätt att kasta strålkastarljus på hederskulturen. Men verkningslöst. ”Hederskulturen” har bara fått en annan anvisat plats att verka på i så fall. Vad man har åstadkommit är att caféet och dess gäster pekas ut som en homogen grupp av icke önskvärda män med intet gott i kikaren – Allihopa.

   I den muslimska kulturen är segregeringen mellan könen närmast total. Kvinnorna blandas inte med männen i moskéen ens. Om det ska finnas någon ansats till att bryta den muslimska kulturella könssegregeringen så måste egna initiativ inifrån fram. En svensk stadsplanerare med genustänk kan inte hela tiden komma med lösningar som flyttar problemet med sysslolösa unga män i bästa arbetsför ålder ut i periferin. Man har knappast uppnådd mer trygghet för muslimska kvinnor i.o.m caférockaden. Man har bara sått ännu fler frön till misstänksamhet till det svenska sättet att utöva rättvisa enligt Bamsebjörnens pedagogik för knappt läskunniga 10 åringar.

   Svara
 9. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
  • Karl

    /  10/16/2015

   Inte skall väl senaste månadens 45 000 invandrande hjärnkirurger behöva bli byggnadsarbetare?

   Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/16/2015

   Jo tack vi som arbetar inom byggnads lider redan av multikulturella bekymmer så det räcker kan ge några exempel från min vardag.

   Ibland kommer man till ett project där ingen pratar svenska alls bland 15-20 personer och någon enstaka kan lite väldigt sparsam engelska på yes/no nivå gissa hur mycket problem som uppstår och hur kul det är att leka charader hela tiden och påhittade teckenspråk.

   Säkerheten är en annan aspekt när många inte alls kan läsa instruktioner och föreskrifter samt att det ibland nog var lite sådär med sådant tänk öht där dom kommer ifrån.

   Att svenskarnas löner sjunker och jobb försvinner när en östeurope gör det för hälften och arbetsgivare idag har som affärside att bara anställa invandrade bidragsjobbare för att fakturera sina kunder höga timlöner och sedan betala anställda en skitlön som staten dessutom ersätter 80% av.

   Det är en bransch i förfall men visst fortsätt mata elden bara.

   Svara
 10. Kristian

   /  10/16/2015

  http://ledarsidorna.se/2015/10/sa-det-kan-ga/
  Sverige utesluter SD från ”förhandlingar,” EU struntar i Sverige i förhandlingar med Turkiet. Ingen vill prata med galningar.

  Svara
  • Olof

    /  10/17/2015

   Japp, en av de främsta anledningarna till att jag i slutändan röstade för EU medlemsskap var att svenska politiker t.ex i valet att införa löntagarfonder visat att de tyvärr inte kan anförtros ansvaret att styra ett land utan att ha förmyndare.

   Ett tag var jag tveksam att det varit rätt val… men med tanke på hur den svenska politiken utvecklats under det senaste halvdecenniet är jag tillbaka i den grundtanken. Tack och lov att det finns vuxna i rummet som kan begränsa skadan när de fullständigt ballar ur.

   Svara
 11. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  10/17/2015

   Fredrik Virtanen är en ryggradslös amöba och skolgårdsmobbare.

   Svara
 12. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
 13. Karl

   /  10/16/2015

  Regeringens huvudargument sedan i sommras, att massinvandringen är en enda jättestor Triss vinst för Sverige – hörs inte ofta längre.

  Kanske fick vänstertrojkan besked från Invandringslotteriet att det inte blev någon vinst.

  Tråkigt för regeringen när man nu köpt på sig en halv miljon lotter och dessutom låst sig på en evig prenumeration på ett par hundra tusen om året.

  Svara
 14. Karl

   /  10/16/2015

  För övrigt kommer MUF med det klassiska extremvänsterförslaget idag på moderaternas stämma, att motsätta sig moderpartiets uppfattning att PUT skall ersättas med tillfälliga uppehållstillstånd.

  Dessutom motsätter sig MUF förslaget att kommunerna skall ha rätten att förbjuda tiggeri.

  Helt bisarrt alltså med andra ord.

  Jag vet inte hur det kommer sig att alla MUF’s medlemmar lyckats med bedriften att ansluta sig till fel parti.
  De skulle ju inte tillhöra MUF så klart utan snarare MP eller FI hade varit passande.

  I brist på svar får jag helt enkelt anta att det är den svenska skolan av idag som ligger bakom dylika missförstånd i att uttolka individens egentliga tillhörighet i förhållande till politisk orientering.

  Märkligt fenomen i varje fall.

  Svara
  • Kristian

    /  10/16/2015

   Muf och Luf verkar ha passerat genom ett prisma och blivit spegelvända.
   SDU har nog gjort en tidsresa och kommit hit från 1990.
   Grön Ungdom, SSU och … vänstern (pionjärerna? vad heter de? Komsomol?) håller väl i princip med moderpartierna.

   Svara
  • Olof

    /  10/17/2015

   Det beror på, jag tror det kan finnas en poäng i att PUT är bättre för integrationen, och leder till mindre krångel, byråkrati och myndighetsstyrande av människors förutsättningar, i och med att det blir ett ja eller nej och sen kan man gå vidare med de förutsättningarna klara.

   Men problemet är ju att det inte går att förena PUT med automatiskt medlemskap i de svenska välfärdssystemen. Så man måste välja; man skulle kunna dela ut ett PUT som då ger en begränsad delaktighet i systemen, såsom det är i länder utan helt socialiserad vård och utbyggda socialförsäkringsystem. Sedan får man kvala sig in genom medborgarskap och stadigvarande försörjning tills man kommer med i resten.

   Eller så kan man fortsätta som nu, men då är resultatet att gemene man till slut ser sig tvungen att använda privatskolor och privatvård då de offentliga systemen kollapsar under inflödet av icke självbärande medlemmar. Vilket kommer erodera viljan att bidra med skatt väldigt fort, då få är villiga att finansiera en gigantisk offentlig sektor om de ändå blir tvungna att betala privat.

   Men ser man det ur MUF’s synvinkel så är ju inte nödvändigtvis en av systemkollaps framtvingad avsocialisering av det offentliga en dålig väg framåt… det har ju pratas om att det var hela iden med Reinfeldt’s inställning till invandringen.

   Svara
 15. MiT

   /  10/16/2015

  ”Dokument – Polisens bild av flyktingströmmen”
  http://www.svd.se/dokument–polisens-bild-av-flyktingstrommen

  Svara
  • Kristian

    /  10/16/2015

   OK, väljer bara en sak att haka upp mig på:
   ”de med flyktingstatus”

   Hur vet frivilligorganisationer vem som har flyktingstatus?

   Svara
 16. Sven

   /  10/16/2015

  Många sanningar och verkligheter beskrivs på WTF men trots allt så skiter politikerna i grundorsaken till många av de problem Sverige drabbats av och försöker bara fixa symptomen.
  Jag påstår att grundorsaken till Sveriges svåra läge i fråga om segregerade stadsdelar, barnfattigdom, dåliga skolresultat och hög arbetslöshet består i att Sverige fått en allt för stor invandring. Om nu Alliansen också river LAS för att röra om på arbetsmarknaden = sparka svenskar med jobb för att bereda invandrarna arbete, så är det ännu en del av den pågående katastrofen för ursprungssvenskarna.

  Svara
 17. jaha

   /  10/16/2015

  Ska de öppna ett fittcafé nu igen?

  Svara
 18. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
 19. jaha

   /  10/16/2015

  Ska de öppna ett fittcafé nu igen ?

  Svara
 20. Hahahaha, dagens glädjeämne 🙂

  Svara
 21. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
  • Jan

    /  10/16/2015

   Vad det här handlar om är att medarbetarna på SR vill ha ryggen fri. För att förekomma kritik att de låter ”rasister” komma till tals så måste de säga hatsajt eller främlingsfientlig ett antal gången för att pissa revir helt enkelt. Mats får inte komma till studion om han inte accepterar att kallas rasist och främlingsfientlig. Direkt eller indirekt via sajten Avpixlat.

   Eller ännu tydligare: Mats är en katt bland hermelinerna och hermelinerna måste markera sin högre status för katten som ”släppts in”.

   Svara
  • Mirko

    /  10/17/2015

   Nu väntar vi spänt på Mediernas motdrag och publicering av samma sparade mejl där de visar hur rätt de själva har.

   Svara
 22. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  10/17/2015

   Kollade lite på hennes profil och hon beskriver att hon ville begå självmord genom att hoppa från Londonviadukten och pratar om hennes psykiska sjukdom så vi kan knappast förvänta oss så mycket vettigt från henne.,

   Svara
   • Kan förstå henne, även om jag inte tycker om vad hon säger. Det är inte lätt att må dåligt.. man får för sig saker, säger saker och gör saker som inte är en själv.

    Svara
 23. Kristian

   /  10/16/2015

  Håller med Fnordspotting, fler borde följa @frisprakig:

  Svara
 24. Svenne

   /  10/16/2015

  Tältlägermaktsordningen…

  Svara
 25. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
  • Kristian

    /  10/16/2015

   Apropå pittoreska ritualer är det synd att det inte finns azteker eller maya kvar längre. Då kunde man verkligen få öppna sina hjärtan.

   Svara
  • Pelle2

    /  10/17/2015

   Det säger ju en del om vår pajasregering när dom tvingas skicka ner ministrar för att städa upp efter vår så kallade utrikesminister när hon har trampat i klaveret…

   Svara
 26. Om det nu är så enkelt som att flytta en café för att få jämlikhet och fred för muslimska kvinnor kan vi exportera den idén till alla EU länder. Det behövs med den tilltagande – får jag säga islamiseringen. (Rasist javisst!) Bara låta dem kopiera ritningarna. Äntligen en exportprodukt som inte är gjord av kineser.

  Svara
  • Eller så stänger vi samtliga caféer. Problemet löst… förlåt, utmaningen löst.

   Svara
 27. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
 28. MiT

   /  10/16/2015

  ”Svåra förhör om dråpförsöket i Sävsjö – många tolkar”
  http://www.hoglandsnytt.se/svara-forhor-om-drapforsoket-i-savsjo-manga-tolkar/

  Svara
 29. MiT

   /  10/16/2015

  ”Klipp och klistra med Aftonbladet: så PK-putsar du din nyhetsartikel”
  https://simonnystrom.com/klipp-och-klistra-med-aftonbladet-sa-pk-putsar-du-din-nyhetsartikel/

  Svara
  • Jan

    /  10/16/2015

   På pricken! Alla förslag att lösa massanstormningen av invandrare beaktas förutom att minska den. Särskilt tomma fraser om integration och snabbspår belönas!

   Svara
 30. MiT

   /  10/16/2015

  ”Sweden’s unsuccessful immigration strategy at breaking point”
  http://www.capx.co/swedens-unsuccessful-immigration-strategy-at-breaking-point/

  Svara
  • Kristian

    /  10/17/2015

   ”På förekommen anledning vill sanningministeriet bestämt dementera …”

   Svara
 31. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
 32. Undrar om de lyckas undvika kravaller i Husby
  (https://sv.wikipedia.org/wiki/Upploppen_i_Stockholm_2013)
  med feministisk stadsplanering?

  Ett getto/ghetto/slumområde är och förblir
  ett getto/ghetto/slumområde – med eller utan
  feministisk stadsplanering. Punkt.

  Svara
 33. MiT

   /  10/16/2015

  Svara
 34. MiT

   /  10/16/2015

  Först detta
  ”Åtal väckt mot Thomas Mattsson”
  http://www.friatider.se/tal-v-ckt-mot-thomas-mattsson

  Sen detta
  ”Här smygrättar Thomas Mattsson efter Fria Tiders artikel – försöker sudda på nätet”
  http://www.friatider.se/h-r-smygr-ttar-thomas-mattsson-efter-fria-tiders-artikel-f-rs-ker-sudda-p-n-tet

  Är det inte väldigt löjligt av Expressen/GT att försöka rätta TVÅ ÅR senare? Och det utan att nämna datum för rättningen som alltså är idag? Så otroligt fult av dem.

  Svara
 35. F.ö kan jag tänka mig att rullas i tjära å fjädrar eller choklad å coccos. Ett annat alternativ skulle kunna vara att vara rädd om mig som utdöende fenomen

  Svara
 1. Lite blandat från 2015 del 4 | WTF?
 2. Stockholmarna kräfva feministisk stadsplanering | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: