Näsviseförmedlingen

Rättviseförmedlingen, Näsviseförmedlingen, Rasseförmedlingen, Rasviseförmedlingen. Lite olika namn på den extremistiska organisationen som står långt till vänster om V. Det enda som INTE passar in är att ordet ”rättvisa” i någon form finns med, resten passar mycket bättre. Dem har kulturminister Alice Bah Khunke anlitat för att som det heter ”bredda kompetensen”.

Vad som hände var givetvis det vanliga, ordet ”bredda” förvandlades till ”våra kompisar” direkt av Näsvise, det var RENT POLITISKA kriterier som i praktiken gällde på listan och inget annat. Och det är ju inte så konstigt, kretsen de vänder sig till på facebook och liknande är ju just extremister långt till vänster, då blir det ju bara sådana namn på listan. Klart att Näsviseförmedlingen är fullt medvetna om detta, det är ju hela deras idé att få in folk långt till vänster på inflytelserika positioner!

Det är YTTERST beklämmande att en minister anlitar dem!

Men å andra sidan, vad säger Löfven om Näsviseförmedlingen?

lc3b6fvenrc3a4ttvisefc3b6rmedlingen

Jo han skriver en dikt till dem och avslutar med

Länge leve Rättviseförmedlingen – ned med patriarkatet

Fantastiskt…

Men vänta det kommer mer! Även Anna Kinberg Batra verkar gilla organisationer som står LÅNGT till vänster om V vars syfte är att få in personer som också står långt till vänster om V på inflytelserika poster i samhället

batrarc3a4ttvisefc3b6rmedlingen-e1425376819716

Härligt!

Men vänta, det här var inte allt. Även Centern verkar gilla Näsviseförmedlingen så mycket att de till och med anlitar dem! Japp, ni såg rätt, Centern har anlitat dem för att hitta personal! Måste vara ett slags rekord i självskadelusta för organisationer. Eller självhat. Anlita rena ideologiska fiender för att hitta personal att anställa. De sökte alltså aktivt efter ideologiska fiender att stoppa in i organisationen på strategiska punkter…

centernrc3a4ttvise

Det är makalöst…

MVH

MiT

Annons
Lämna en kommentar

27 kommentarer

 1. Two Different Shoes On

   /  10/17/2015

  Det ær bara att låta skiten rasa.
  Vi ær utan någon som helst tvekan på væg mot total kaos och alla som vill hejda detta stæmplas genast med hat och hot som rasister.
  Låt kommunisterna från vænster till høger ta hand om skiten de sjælva ordnat, jag har slutat att bry mig.

  Svara
  • Kristian

    /  10/17/2015

   Frestande. Men …
   ”Ta hand om” är inget svenska politiker gör. Det finns argument som säger att alla politiker och partier (till skillnad från väljarna) tjänar på dagens situation:
   * Vänstern – får fler bidragsröstande i evighet.
   * Högern – får bort folkhemmet och kan sedan propagera för lägre skatter utan motargument.
   * SD – får fler och fler röster men behöver inte ta ansvar.

   Som politiker oavsett läger kan man stänga av hjärnan, tala partiprogram, inte bry sig om verkligheten, rösta upp sin lön när man känner för det.

   Svara
 2. Senior

   /  10/17/2015

  Klassisk infiltration från vänster, så har de arbetat sedan urminnes tider.
  Om du så startar ett politiskt parti, en biodlarförening, eller en köp och sälj sida på internet så kommer snart en kommunist (zampolit) och kräver inflytande, allt för att omvandla det till en kommunistisk kamratförening.

  Svara
 3. Pelle2

   /  10/17/2015

  Postmodernismen och radikalfeminismen har ju infiltrerat alla partier utom KD och SD och då är det ju tyvärr inte konstigt att även flera borgerliga partier hyllar rasisterna i (O)rättviseförmedlingen.
  Jag känner mig lite förflyttad bakåt till 70-talet när kommunismen härjade.Skillnaden är väl att de borgerliga på den tiden stretade emot istället för att köpa kommunisternas världsbild.

  Får verkligen hoppas att någon av de borgerliga partierna vaknar upp och börjar bekämpa dårskapen som sprider ut sig i samhället eller att någon bildar ett parti som gör det.

  Jag har lite förhoppningar om att Borgerlig framtid kan ta täten i detta arbete. Gäller bara att dom blir tillräckligt etablerade så att dom kan utmana de andra partierna.

  Svara
 4. Karl

   /  10/17/2015

  I framtidens Sveige kommer finnas i huvudsak rena invandrarkommuner samt kanske ett fåtal kommuner som köpt sin egen frihet genom att lösa ut sin kvot på tusentals invandrare – ett slags ‘ safe house kommuner’.

  Svara
  • Kristian

    /  10/17/2015

   Mindre integration och mer segregering. Det ser vi i USA – i princip flyttar man bara dit folk redan röstar ”rätt”. Ingen smältdegel där.

   (För den som talar om bidragssystem: 16% av USAs befolkning är beroende av SNAP, uppföljaren till ”food stamps” – på svenska skulle vi säga socialbidrag. Walmart och Kraft Foods får minst 15% av sin inkomst via dessa program. I vissa stater får en femtedel av befolkningen av detta program. Tänk Grekland, om vi hade haft Europas Förenta Stater.
   Låter som ett dyrt sätt att administrera vad som motsvaras av ”basinkomst.”)

   Svara
 5. MiT

   /  10/17/2015

  Därför att det finns sådana som Marmorstein som inte kunde dölja sin glädje över Fi:s framgångar. Det finns massor av Marmorsteins på redaktionerna där ute…
  https://jamstalldhetsfeministern.wordpress.com/2014/06/01/det-har-ar-public-service-en-feministisk-hyllning-till-svt/

  Svara
 6. MiT

   /  10/17/2015

  PK-kaos i podden P3-spel när Fares säger att det finns två kön. Och reaktionerna illustrerar varför radikalfeminism aldrig kan höja något utan bara sänka allt de kommer i kontakt med. Från 58 min in i klippet utan musik
  http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/613076?programid=4090

  Svara
  • Grodan Boll

    /  10/17/2015

   Pja, Judith Butler var väl uppe i 9… 11..?
   Team med bara tjejer? Go! Let capitalism sort them out.
   ——————————————————–
   ”Kvinnlig Commander Shepard tänker ändå manspread:a”.
   Nej, de snålade med kvinnliga motion aktors, vilket var en av de saker jag störde mig på mest i både Mass Effect 2 och 3.

   ”Det är ju som om de är precis lika och gör samma saker och bemöts på samma sätt”
   Det hade varit helt djävla omöjligt att inte ha det på det sättet. Alla NPC:er agerar mot [insert shepard]. Tror de på fullaste allvar att det är ett politiskt statement?

   Svara
   • Anonymiserad

     /  10/17/2015

    Nu är jag inte helt med på vad du menar.
    Men OM man har ett problem som enbart beror på andelen kvinnor/män i ett jävla TV-spel.
    DÅ har man INGET problem.

    I övrigt
    Detta blir förmodligen sista kommentaren av mig här.Jag börjar bli riktigt förbannad över den totala efterblivenhet(jag menar inte efterblivenhet som ett skällsord,utan som verkligt låg IQ) som råder i samhället/landet och politiken när jag är här och läser och det går ut över mina kommentarer.Därför tror jag att det är för allas bästa att jag bara håller käft i fortsättningen.

    Tack för den här tiden MIT och tack för din blogg!Du behövs!

    Svara
 7. Karl

   /  10/17/2015

  Om Gösta Bohman levt idag hade han tagit Anna Kinberg Batra och låst in henne i städskrubben under moderaternas stämma.
  Han hade sedan gått till talarstolen och meddelat att han just övermannat en kommunist och bett om handräckning för att återlämna henne till VPK.

  Som bevis hade han hållit upp Batras förräderi-brev till Politbyrån Rättviseförmedlingen.

  Svara
  • Kristian

    /  10/17/2015

   Städskrubb? Vill man vara morbid så gick väl Bohman med kniv längre än de flesta …

   Svara
 8. MiT

   /  10/17/2015

  Svara
  • Björn

    /  10/17/2015

   Angående den gamla tråden; jag tror helt enkelt att personer som Bodil Sidén är så pass skyddade så att de uppfattar responser som inte är 100% hyllning, medhåll, bravorop, eller allmän peppning, som ”påhopp”.
   Sen känns det nog lite mysigt att kunna skruva till det med ”påhopp från vita män” och en smiley på det för att visa hur strong and independent och cool man är.
   En alternativ hypotes är såklart att hon och hennes gelikar är efterblivna, men det kanske är att ta i…

   Svara
   • Svenne

     /  10/17/2015

    Tja, offerkoftor värmer alltid… Även för s.k. högerpolitiker.

    Svara
 9. Undrar om de svenska politikerna helt enkelt kommit överens om att de ska reta gallfeber på precis alla i Sverige oavsett politisk färg? Det ser ju faktiskt så ut. Särskilt alliansväljarna lär ju inte skutta av glädje precis.

  Svara
  • Nej, vi skuttar definitivt inte och vid middag undviker vi allt som heter politik, skatter, invandring, skola, sjukvård, bostäder, arbetslöshet…vi bara äter och dricker så länge vi har råd. En del håller på att packa.

   Svara
   • Karl

     /  10/17/2015

    Exakt.
    Den nya sortens flykting:

    Politisk flykting från Sverige.

    Svara
  • Har faktiskt också funderat på alternativet. Sverige kommer så småningom lyckas skrämma bort alla kreativa och företagsamma personer från Sverige till något annat land (räknar inte per definition in mig själv bland dessa). Detta är något som uppenbarligen redan börjat. Men å andra sidan känner ju i alla fall jag att det här landet är det jag växt upp i, med fantastiska vänner och familj. Och någon slags plikt känner jag ju att ställa upp för medborgarna i mitt eget land, alltså, alla för en och en för alla och faktiskt övertyga våra folkvalda att stå för sin politik och ta det ansvar som VI gett dem. De är inget utan oss. Folket har makten, alltid och i all evighet. Det enda problemet är egentligen att vi tror att vi inte har den, men det har vi.

   Svara
 10. Naturligtvis ska Rasforskningsinstitutet ver 2 kallas för RÄTTSRÖTE-FÖRMEDLINGEN!

  Kanske borde Vilhelm Moberg återuppväckas – eller åtminstone ‘kanaliseras’?

  Har någon tipsat europadomstolen? De underkände ju ett universitets ”positiva särbehandling” för ett par år sedan? (Uppsala?) ”Positiv särbehandling” är en fin goebbelism – nazisterna diskriminerade inte judarna, de gav bara alla arier en positiv särbehandling! Alla tyskar skulle till läger, bara med det lilla undantaget att arierna särbehandlades positivt och slapp.

  Från början kämpade arbetarrörelsen för att den stora massan av arbetare skulle få drägliga levnadsvillkor. Efter det, för att de skulle få välfärd. Efter det, välstånd. Men antalet arbetare minskade undan för undan, och de som var kvar började rösta borgerligt. ~~~

  Då började både V och S att fria till icke-arbetarna, de som levde på olika bidrag och socialförsäkringar. Och de tjänstemän som förtjänade sitt levebröd på att arbeta inom den svällande ofantliga ”offentliga sektorn”. Men samtidigt som de fick en del av bidragstagarna att gå och rösta, så lämnade fler och fler arbetare partierna, eftersom de blev sura på att så många fick nästan lika bra levnadsstandard utan att, i många fall, ens ha försökt arbeta någonsin i sitt liv. ~~~

  Så S och V omvandlades från arbetarpartier till ‘klient-partier’ – de levde på lojala bidragstagare. Till det kom, att sedan slutet av 60-talet har ett ökande antal så kallade ”kulturarbetare” slutit sig till vänstern, och som belöning slussar sossarna stora belopp till diverse konstnärer och skådespelare som inte kan få en publik att bli tillräckligt intresserad för att betala vad det kostar att ta del av deras konstutövande. ~~~

  Så vi har nu kulturarbetare som ingen har hört talas om men som vi ändå försörjer, och vi har mer lyckade kulturarbetare som håvar in miljoner – till sitt eget aktiebolag de har bildat för att minimera skatten. Det är dessa legala skattesmitare som breder ut sig i media och tar till brösttoner för att fördöma att de som betalar hela ruljansen ska betala ännu mer. ~~~

  Ett exempel var när skådisen Kjell Bergqvist skällde ut Migrationsverkets chef för att inte den regering som Kjell Bergqvist röstar på inte har planerat för ökande invandring utan tvärt om tystat ned all debatt i ämnet, och för att därefter inte ha tilldelat Migrationsverket tillräckliga resurser. Kjell Bergqvist bidrar inte med så stor del av sin lön till att finansiera invandringen, eftersom han bildat ett eget aktiebolag som anställt honom själv till en mycket låg lön och därmed skatt, men som kompenserat honom med generösa aktieutdelningar som har betydligt lägre skatt än lön – bl.a så är den skatten inte progressiv. Hyckleri i sin prydno!

  Svara
 1. Miljöpartiet anammar rasbiologi och föreslår att alla svenskar tvångsindoktrineras med nymarxism och radikalfeminism | Jämställdhetsfeministerns blogg
 2. Bara för att illustrera hur djupt sjukdomen sitter i Sverige | WTF?
 3. Bisarra oktober del 2 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: