1 april varje dag del 13: Whats happens in Södermalm stays in Södermalm

Whats happens in Södermalm stays in Södermalm får man verkligen hoppas

nakenkatt i barnvagn

För jag vill verkligen inte se cat ladies gå omkring med nakenkatter i barnvagnar!

katter i barnvagn

Hon drar runt på Isis i en barnvagn. Jag saknar ord  😛

Vad som än händer, detta måste stanna på Södermalm! Det här är något av det sjukaste jag sett och läst på länge. Och det saknas inte konkurrenter…

Och vi vet ju alla om vilket område som är journalisttätast också. Pusselbitar faller på plats…

Alltid det där jäkla SD-kortet!

MVH

MiT

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

65 kommentarer

 1. MiT

   /  10/25/2015

  ”Regeringsstrategi mot medelålders män”
  http://www.friatider.se/regeringsstrategi-mot-medel-lders-m-n

  Svara
  • Pelle2

    /  10/25/2015

   Skulle väl tro att det bara är en sjuk början att de nu officiellt ger sig på medelålders män som grupp och inte de som har gjort sig skyldiga till brott.Sedan kommer de stifta lagar mot att kritisera regeringen och andra makthavare i den politiska sfären.
   Det börjar väl bli jobbigt när vanliga människor öppet kan kritisera dom och få bra spridning av kritiken på internet.Journalisterna har dom kontroll på eftersom de flesta delar regeringens ideologi.

   Svara
 2. MiT

   /  10/25/2015

  Svara
 3. MiT

   /  10/25/2015

  Svara
  • Det finns även plats hemma hos mig och Freddy Reinis!

   Svara
   • MiT

     /  10/25/2015

    Härligt att du tar ansvar Juggen! 😛

    Svara
    • Alltid! I rasismens Sverige måste ju det finnas några eldsjälar som bär den tunga bördan att stå upp för mänskliga rättigheter och allas lika värde! Fredrik och jag gör ett hästjobb när det kommer till detta.

     Svara
  • Karl

    /  10/26/2015

   Ha ha!!
   Ja vad skulle kunna hända!

   Svara
 4. Tyvärr, hundar i barnvagn finns även på min lilla förort. Blev lite paff och trodde att den välklädda damen ca 45- 50 år med 2 hundar nedbäddade i en fin sittvagn var lite sjuk, men så var det inte får jag veta nu. Obs. det är inte damen i bilden. Hon hade 2 pudlar.

  Svara
 5. MiT

   /  10/25/2015

  Svara
 6. Frogfish

   /  10/25/2015

  Töntig rapportering. Excentriska människor finns det överallt (eller borde finnas iaf). Är det nåt jag är emot är att alla ska vara stöpta i samma form och tycka och göra likadant, sån här kritik tycker jag mer stämmer överens med nykommunisternas sätt att se på samhället.

  Så länge de inte skadar nån annan är det väl varken din (eller nån annans) sak att lägga sig i deras liv.

  Svara
  • MiT

    /  10/25/2015

   Jag har min fulla frihet att att tycka att det där var något av det sjukaste jag sett på länge. Och att de gärna får hålla sig på Södermalm så inte sjukan sprider sig.

   Svara
   • Frogfish

     /  10/25/2015

    Läggasigiandrasliv-fascister finns det för många av redan. Du borde veta bättre.
    Men som du säger, du bestämmer ju själv vad du tycker är viktigt och prioriterat i ditt liv.

    Att genom förlöjligande försöka begränsa andras liv är dock inget jag vurmar för. Men vi är ju alla olika (om det är ok……).

    Svara
    • Det skadar ju djuren. De är ämnade att röra på benen, inte skjutsas runt.

     Svara
    • Katter är katter och hundar är hundar, inte människor! Är det så svårt att respektera djuren för vad dom är och inte hantera dom som om de vore små barn?

     Svara
     • Hmm

       /  10/25/2015

      Då ska vi inte ha dem som husdjur alls. Framförallt hundarna hålls oftast kvar i valpmentalitet och ”vi” låter dem aldrig växa upp till den individ de är.

     • Problemet är att allt för många kan för lite om sina husdjur. Vi har t.o.m. beslutsfattare som ser skillnad på katt och hund …

     • ”Vi har t.o.m. beslutsfattare som inte ser skillnad på katt och hund …” skall det naturligtvis vara …

    • havre@flarnstad

      /  10/25/2015

     Självklart ska dom få springa runt med katterna i vilka vagnar dom vill sålänge katterna tycker det är roligt så! Jag har själv en som skulle tycka det vore skitkul och en som antagligen skulle få hjärtattack 😀

     Men samtidigt måste väl andra få skratta åt dom? Eller menar du att alla ska gå runt tysta och inte få tycka till eller håna lite lättsamt vilken tråkig värld det blir om inget får göras narr av längre.

     Svara
     • Frogfish

       /  10/26/2015

      Om din livskvalitet ökar om du får håna och göra narr av de du tycker uppträder annorlunda, så får du väl göra det. Det finns många som tycker att det är deras rätt att håna och narra andra. Dock finns det även många som inte mår bra av att andra hånar och gör narr av dem, ffa de som är lite annorlunda än ”mallen”.
      Själv väljer jag att inte håna och göra narr av människor, jag tycker inte det är rätt. Jag tycker fler skulle välja den vägen, men som sagt så får alla göra som de vill.

     • Det har du förstås helt rätt i, vissa djur hade tyckt att det var jättekul, och även de som inte tycker det blir förstås inte plågade bara för att de är med om någonting de ogillar. Jag uttryckte mig lite förhastat, det medger jag; jag syftar enbart på de fall där människor bara låter djuren åka i vagn, och aldrig själva gå, när jag säger att djuren lider. Det är ju samma sak som att gå omkring med sin knähund i handväskan – ibland gör ingenting, det kan rentav vara skönt för hunden att vila benen, men hela tiden är misshandel.

   • Att som privatperson tycka något, med en liten kamratskara som åhörare, är helt ok, men jag uppfattar det som att bloggen är tillräckligt stor för att det skall finnas ett publicistiskt ansvar, och då blir det problematiskt att tycka negativt om privatpersoner, i synnerhet när namn och bild är med.

    Svara
 7. MiT

   /  10/25/2015

  Svara
 8. Kristian

   /  10/25/2015

  Ledarsidorna, Westergren: ”Ett gammalt regeringsordspråk”
  http://ledarsidorna.se/2015/10/ett-gammalt-regeringsordsprak/

  ”The Jerusalem Post kunde den 5 oktober rapportera om hur Syriska flyktingar nu återvänder till Syrien från lägren i Jordanien.
  […]
  Den stora oron i Jordanien nu är att eftersom fler och fler inser att det inte finns någon framtid i flyktinglägren åker dessa tillbaka till Syrien och ansluter sig till ISIS. De lockas med pengar, en uppgift i livet och en möjlighet att bli någon igen i stället för att sitta i ett tältläger och vänta på utdelning av matkuponger.”

  Svara
 9. QED

   /  10/25/2015

  OT: Kolla även in Södermalmspolisens tufft målade mountainbikes:

  http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/soderpolisen-satsar-pa-cykel/aRKojw!Q2CVF8dZxtOGIfH83qHJdg/

  Svara
 10. Hypocrita

   /  10/25/2015

  Hej MiT!

  Låt mig bara kort reflektera lite på din rubriksättning. Inte för att det är något fel på den, tvärsom. Men tyvärr har du fel i sak. What happens in Södermalm, sprider sig bevisligen utanför dess gränser. Genom din blogg och andra sociala medier.

  Om det är bra eller dåligt, låter jag vara osagt. Dåligt, eftersom jag ser en form av djurplågeri i detta handhavande av djuren. Bra, eftersom resten av landet får se hur enfaldigt beteende man kan ha i det ””fina” området……. 🙂

  Svara
 11. Haha. Kollar på lite bilder från manifestationen mot våld eller vad den heter. Fullt med folk som har fingrar upp i luften. Sen när blev det en manifestation för radikal islam? Roligt o se hur gummor o gubbar räcker upp sina vita fingrar med ett förundrande ansikten, ”är det så här vi ska göra för att bli accepterade?”

  Svara
 12. Zipper

   /  10/25/2015

  Visst må det vara vrickat. Men trotts allt ganska harmlöst. Jag saknar när bloggen handlade om galna feminister och genusgalenskaper i politik och media.

  Svara
  • Frogfish

    /  10/26/2015

   Då är vi två.

   Svara
  • The Perfect Man

    /  10/26/2015

   Tre…

   Svara
   • Hur tänkte ni där ?

     /  10/28/2015

    Det är lite det där med personligt ansvar som folk i det här landet så gärna lägger på någon annan…om man saknar något på ett öppet forum på internet(jo jag hävdar att detta är ett öppet forum)
    Så kan man helt enkelt fylla på med det själv. För om MIT som står för bloggen i förlängningen, inte tycker om materialet som publiceras i kommentarsfälten så kommer det förmodligen plockas bort och eventuellt bannas ip.
    Jag skulle dock TRO att en blogg som startades med intentionen att belysa radikalfeministiska-hjärnpruttar förmodligen är ganska positiv till att det läggs till den typen av information i kommentarsfälten.

    Sorry men ärligt talat.
    Gör något aktivt för att bidra istället för att (och nu hittar jag ingen motsvarande Svensk mening så jag tar en oöversatt.)acting like lil whiny bitches

    HTND

    Svara
 13. Leif

   /  10/25/2015

  Schyffert loggar ut:
  http://www.svd.se/schyffert-nu-loggar-jag-ut/om/kultur
  Säkerligen en av årets stora kulturella händelser (publiceras på SvD kultur).

  Svara
  • Karl

    /  10/25/2015

   Ja det kan vara så att Schyffert insett att det var något ansträngande för honom att bära PK – fanan under dygnets alla timmar.
   Det är nog där skon klämmer.
   Hans popularitet har ju inte direkt ökat det senaste året heller.
   I längden blir det nog svårt med konceptet ” sossekapitalist med livsföring som urflippad nyrik stockholms brat”.
   Ger inte mycket för hans förklaring kring väderappen.
   SvD kultur gav honom artikeln som en slags medalj för lojalitet gentemot PK-rörelsen.
   Nu när tom MP fått ge vika i flyktingfrågan kanske Schyffert räknat ut att hans dagar som svensk PK ambassadör går mot sitt slut.

   Det var för övrigt länge sedan hans side-kick Malena Ernman hördes av.
   Kanske har de båda insett att de förlorat några miljoner fans på sistone?

   Svara
 14. MiT

   /  10/25/2015

  Svara
  • AV

    /  10/25/2015

   Och eftersom en hel del invandrare är arbetskraftsinvandring innebär det att det tar än längre tid för flyktingar och anhörigsinvandrare.

   Svara
  • Motkraft

    /  10/25/2015

   Och det finns inte statistiskt underlag för att dra slutsatsen att de som kommer idag ens når upp till det som beskrivs ovan. För den invandring vi nu sett sedan ett antal år är inte att jämföra med någon tidigare period i Sverige. Det mest troliga är att det kommer bli ännu fler som kommer att vara utan arbete.

   Svara
 15. MiT

   /  10/25/2015

  Svara
 16. Svenne

   /  10/25/2015

  Vart blåser det?

  Svara
 17. Svenne

   /  10/25/2015

  I ankdammen…

  Svara
 18. Svenne

   /  10/25/2015

  OT: Uvell slår tillbaka:

  Svara
 19. Karl

   /  10/25/2015

  Löfvén till Europa;

  ” Hallå Europa, är det någon som vill ha en halv eller en miljon invandrare?
  Det blev lite mycket här.
  Hallå, någon? Något land som vill?
  Nehej inte det.
  Oj då.
  Men om vi skickar dem till er då?
  Nehej, inte det heller.
  Oj då.
  Då sitter vi rejält i skiten alltså.
  Hmm.”

  Svara
 20. Karl

   /  10/25/2015

  Programledaren i Agenda försöker med alla till buds medel få Mattias Karlsson ur balans.
  Fullkomligt verkanslöst dock.

  Agenda redaktionens enda argument de lyckats skramla ihop emot SD rör SD’s retorik helt plötsligt.
  Ytterst bisarrt!
  Helt plötsligt har SVT inga invändningar mot politiska sakfrågor utan nu är man inne och petar i språkliga vinklingar hos SD politiker.
  Någon slags bisarr akademisk debatt kring enskilda ord, uttryck och retorik.
  Helt sanslöst.
  SVT har inte rapporterat en enda sekund om malmös palestinska kulturförenings demonstration härom dagen då demonstranterna uppmanade till attacker emot judar. Den retoriken ansågs inte intressant tydligen.
  När SD däremot uttrycker att sveriges undergång är nära, ja då vaknar Agendaredaktionen.
  Då går SVT’s larmklockor och Agenda staben bemannas omedelbart.

  Tack och lov satt säkert miljontals svenskar och lyssnade på Mattias Karlsson och tänkte:
  ” jäklar vad bra han är, kanske nästa utrikesminister”.

  Svara
 21. Svenne

   /  10/25/2015

  Tino Sanandaji: ”Winter is coming”

  Svara
 22. Svenne

   /  10/25/2015

  Löfven i fablernas land… #Agenda

  Svara
 23. Svenne

   /  10/25/2015

  Drabbad av insikt?

  Svara
  • Karl

    /  10/26/2015

   Ja hyckleriet har blivit en folksport och partiledardebatterna är som ett slags OS för sporten i fråga, där eliten möts.

   Svara
 24. Svenne

   /  10/25/2015

  Bra tajming där… och Reinfeldt blir granne med Schyffert och Lindström…
  http://unvis.it/www.expressen.se/nyheter/reinfeldt-och-alenius-flyttar-till-kandishuset/

  Svara
  • Karl

    /  10/26/2015

   Ja PUT’s högste beskyddare väljer att permanent uppehålla sig så långt borta som möjligt från middagsgästerna.

   Svara
 25. Karl

   /  10/26/2015

  Under söndagens Agenda på SVT visade programledaren härliga kunskaper i klassisk förhörsteknik.
  Särskilt imponerande var dennes indelning i ”good cop-bad cop” – tekniken.

  Förutom att han axlade båda rollerna själv kunde han smidigt växla från ”good-cop” – efter det mysiga SYO-konsulent samtalet med Löfvén – till att fullständigt ikläda sig rollen som extrem ”bad-cop” under inkvisitionsförhöret med Mattias Karlsson.

  Programledarens översteprästförhör med Mattias Karlsson vittnade tydligt om särskilda kunskaper inom excorcism och ande utdrivning.

  Svara
 26. Karl

   /  10/26/2015

  Nu när DÖ har fallit går det väl bra att skicka fakturan på kalaset till Sjuklövern AB; omfattande ett års
  förstörelse av landet Sverige.

  Nästa faktura utgår år 2018 fast då är hela Sverige redan bankrutt.

  Det stora invandringskalaset blev visst ganska dyrt som sagt och då talar vi inte endast om pengar.

  Svara
 27. Hmm

   /  10/26/2015

  Här är första offentliga uttalandet om hur vi ska avskaffa vår demokrati och i fortsättningen ha skenval… (förutom standardorden ”vi har varit naiva”)

  ”Moderatledaren vill nu att partierna går lagvägen för att säkra tanken bakom DÖ, och undvika både parlamentariskt kaos och samlingsregeringar.

  Det är tillbaka till ursprungsidén från alliansledarna: under rege­ringskrisen i december förra året öppnade de för att skärpa regelverket i riksdagsordningen, som innehåller regler om riksdagens arbetsformer. Det blev i stället en avtalslösning mellan partierna, även om en översyn av regelverket faktiskt fanns med i själva December­överenskommelsen.

  – Vi skulle behöva ett regelverk som förtydligar att störst underlag också kan regera och genomföra sitt budgetbeslut. Det är bättre än en överenskommelse. Nu har vi sett de senaste veckorna att en överenskommelse lättare faller, säger Anna Kinberg Batra.”

  http://unvis.it/www.dn.se/nyheter/politik/kinberg-batra-vi-var-inte-tillrackligt-forberedda-pa-krisen/

  Svara
  • Regelverket kommar naturligtvis inte att gälla om SD får 34%, Alliansen 33% och vänstern 33%! Eftersom blocket med ”störst underlag” då är odemokratiskt, är det enligt henne moraliskt riktigt att hitta på något annat sätt att kringgå reglerna. Och så förstår de inte varför politikerföraktet ökar…

   Svara
 28. Karl

   /  10/26/2015

  Nu är det invandrare som inte vill kliva av bussen vid det färdigställda boendet utanför Malung.

  Har djävligt svårt att tro att andra världskrigets riktiga flyktingar skulle sitta kvar i någon buss i protest mot den vunna tryggheten!

  En tanke bara – kan det vara så att Sverige är utsatt för historiens mest omfattande invandringsbedrägeri?

  De kan väl i alla fall låtsas.

  Svara
 29. Karl

   /  10/26/2015

  Ja då skall LO från och med imorgon dra igång sin anti -SD kampanj på sociala medier.
  Tydligen skall bla flera propagandafilmer ha producerats i ärendet.

  En utav flera bisarra detaljer i sammanhanget är att LO’s propagandaministerium har uttalat att SD inte har tagit ansvar för sin politik.
  Hm…
  Det LO tydligen inte tänkt på är att SD’s politik aldrig ens har förts i detta landet.
  Man kan väl tycka att till och med LO borde ha fattat det vid det här laget?
  Tydligen inte.

  Decemberöverenskommelsen, klingar det bekant månne?
  Någon klocka som ringer?

  För övrigt tror jag att den siste fanbäraren på stålverket för länge sedan tagit ner bilderna på Branting, Palme och Löfvén och ersatt dessa med Åkesson, Karlsson och Jomshof.

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  10/26/2015

   Jobbar själv i ett sånt där hemskt mansdominerat slitigt LO yrke där konstigt nog inte många alls någonsin har speciellt mycket åsikter om LO förutom kanske skyddsombudet som dom flesta tycker är en översittare vars största uppgift i livet verkar vara att ange dom som fuskat med hjälm/skyddsvästar.

   Enda gången jag vill minnas på senare tid som LO/facket pratats om är när dom kör sina kampanjer för att bli mindre omtyckta som nu senast när dom pekade ut alla byggarbetare som sexistiska tölpar och kvinnorna som porslindockor den kampanjen drog garanterat ner deras siffror ett par snäpp till.

   Vetifan om någon verkligen sätter upp bilder på Åkesson 😀 men att dom är störst inom LO (och räknar vi bara svenskar är dom ännu större) är ju ett faktum.

   Kul att ha fack som aktivt motarbetar vad majoriteten av arbetarna tycker politiskt och ständigt kör kampanjer om vilka idioter dom tycker vi är som personer.

   Svara
   • Karl

     /  10/26/2015

    Bra synpunkter där.
    Ja visst är det märkligt att LO menar att en vanlig människas lönearbete tydligen skall vara politiskt baserat!

    Man har ju hört talas om kolschoser och sovschoser förvisso men det var ju i ett annat land och i en annan tid.

    Kanske en ny slogan för Lo:

    ”LO – Vi Bestämmer Åt Dig”

    Svara
 30. Stackars förvirrade dog ladies. Ett misslyckande för skolan som ej lyckats lära människor att det är skillnad på människor och djur. Hästägare som försummar hästars mentala behov genom att de de får vara ensamma för mycket döms för djurplågeri. Detta är rent djurlåger och mental terror mot hundar, döm de galna stackars sinnesfövirrade kvinnorna för djurplågeri innan vidare psykitatrisk behandling.

  Svara
 31. Svenne

   /  10/26/2015

  Ledarsidorna sågar – Löven påstår att vi har reglerad invandring:

  Svara
 32. http://www.fotosidan.se/cldoc/de-nominerade-till-tt-s-stora.htm

  Kolla nomineringarna… Bara politiskt som det verkar. Feminism.. TT har gjort sig själva totaly irrelevanta

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: