Menskonstproblem

Film från IDIOTHEM igen, om menskonst den här gången och de svåra problem en manlig radikalfeministisk konstnärsstudent har att brottas med.

Ni ser, inte lätt alls!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

32 kommentarer

  • Kristian

    /  11/05/2015

   Härligt att någon på detta sätt
   * redovisar fakta
   * påpekar något verkligt
   * använder argument från ”båda sidor”, inklusive de ”motståndarna” alltid tar upp.

   Mycket viktig fråga. Kanske Kina har några förslag? Där finns redan två och en halv gånger Sveriges befolkning i folk av ”överflödiga” män.

   Svara
   • Ivar L

     /  11/05/2015

    Bra att det tas upp men det behövs ingen större fantasi till att räkna ut vad ”lösningen” blir. Generösare flyktingpolitik gentemot kvinnor, lättare att ta in kvinnliga anhöriga o.s.v.

    Fast med tanke på det förestående haveriet så kanske det för en gångs skulle inte blir feministiskt gynnande av kvinnor på mäns bekostnad i detta fall. Det kanske inte blir möjligt helt enkelt att genomföra rent praktiskt.

    Svara
   • Olof

     /  11/05/2015

    Ingen fara, överflödiga män var anledningen till att man uppfann krig. Vi bör se möjligheterna med det här; om vi strukturerar om hela invandringspolitiken till en form av värnpliktsutbildning med t.ex främlingslegionen som förebild så kan vi lösa en hel hög av problem i ett svep.

    Det låter oss till låg kostnad bygga upp en stark och motiverad arme, det löser bostadsproblematik och integrationsfrågor. I förlängningen ger det oss möjlighet att, av politiska skäl eller rent praktiska såsom rastlöshet inom försvaret, både medverka som stridande part i mellanöstern och/eller ta över uppstudsiga grannländer.

    Svara
    • Trade Mark

      /  11/06/2015

     Du glömde faktumet att Sverige inte har CIA:s möjligheter till att hjärntvätta dessa personer att ”tänka rätt” med andra ord.Det finns ingenting som säger att de skulle strida för rätt sida.

     Svara
     • The Perfect Man

       /  11/06/2015

      Tja, det problemet har ju CIA också…

  • michael

    /  11/05/2015

   Man ska även komma ihåg enligt PISA studierna så har Sverige dom största skillnaderna mellan pojkar och flickors resultat där pojkarna är förlorare,man kan säga att Sverige har västvärldens mest ojämställda skola.
   Så med hög invandring av killar och med en skola som tillhör dom sämsta att utbilda pojkar ser inte framtiden särskilt ljus ut för moder Svea.

   Svara
   • Lövet

     /  11/05/2015

    Givet att detta pågått ett tag (om än inte i dagens vansinniga omfattning) så kan nog rätt stor del av orsaken till skillnaderna mellan pojkar och flickor sökas genom en analys av etnicitet i de könen.

    Svara
 1. Varför finansieras denna typ av vansinne …? [/ret]

  Svara
 2. MiT

   /  11/05/2015

  Rubriken är värdig Public Service som inte alls är extremt vänstervridet…

  Sen ändrade de rubriken på inslaget till det här 😛

  Svara
  • Kristian

    /  11/05/2015

   ”Polisen rensade …”
   Etniskt! Som HITLER!

   Svara
 3. Svenne

   /  11/05/2015

  #förhoppningsvis

  Svara
 4. Ivar L

   /  11/05/2015

  Kolla vilken Kalle Ankapolis vi har i Sverige:
  http://www.friatider.se/kastade-handgranter-mot-lagenhet-frias

  Två odetonerade handgranater destrueras av polisen på ett så idiotiskt sätt att det inte går att avgöra om det var riktiga eller atrapper. Hur är det möjligt? Hur kan man spränga bevismaterial så att utredningen i princip blir meningslös?

  Svara
  • Kristian

    /  11/05/2015

   Intressant att man samtidigt lyckades säkra DNA!

   Men jag gissar att deras rutiner går efter försiktighetsprincipen. Om fem-tio år när vi är vana vid handgranater kommer de nog bara att plockas upp och läggas i en ICA-kasse. Vet personligen ingenting mer om sprängmedel än ”plocka inte upp nedfallna fyrverkeripjäser förrän nästa dag.”

   Svara
  • Trade Mark

    /  11/06/2015

   Är en handgranat apterad och klar för användning är det i stort sätt dött lopp att försöka av-aptera den, vad man bruka göra i det läget är att smälla den med annan sprängverkan.Det går såklart att anpassa den mängden man spränger med men om det i sig smäller granaten så var förmodligen granaten skarp,annars hade den inte gått av enbart med påverkan utifrån.

   Om vi utgår från den Svenska Shgr 56 (som fortfarande borde(?) vara den vanligaste formen)Så måste man skruva in tändaren HELA VÄGEN i mekanismen innan mekanismen skruvas in i kroppen annars blir det ingen smäll.

   OBS! Alla som gjort lumpen och kastat granat vet detta.
   DET ÄR ALLTSÅ INGEN UPPMANING!
   Sen Utgår jag ifrån att ingen som läser här får för sig att kasta handgranat av någon form eller av någon anledning.Samtidigt utgår jag ifrån att idioter som kastar handgranat oavsett mål/anledning ändå inte läser på denna typ av forum.

   DNA kan man dock ta via topsning av utsidan innan smäll,Eller eventuellt om man hittar sprinten eller handtaget(handtaget går så fort man släpper det och hamnar i regel inte på samma ställe som granaten i sig, kan jämföras med att en patronhylsa i regel inte hamnar på samma ställe som kulan.

   Svara
 5. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
 6. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • Kristian

    /  11/05/2015

   Helt rätt.
   Skall fortsätta köpa lurpak.

   Svara
 7. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
 8. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • Med andra ord – kanske inför valrörelsen 2018 så kanske vi har något beslut som kan hamras genom? Och samtidigt gömma impopulära förslag med att alla är upptagna med valrörelsen, vilket gör att gräsrötterna inte gör revolt.

   OK.

   Svara
  • Ivar L

    /  11/05/2015

   Huvudsyftet är nog, som brukligt, att ha en ”pågående utredning” som man kan hänvisa till så fort man får frågor om flyktingmottagandet som man inte har lust att svara på eller helt enkelt inte har något svar på. Ni vet:
   ”I den här frågan måste jag hänvisa till vår pågående utredning i frågan. Jag vill inte gå händelserna i förväg utan avvaktar vad utredningen kommer fram till.”
   Känns ju pålitligt att det är en V:are som skall göra utredningen också. Det garanterar väl i det närmaste att den kan gå till papperskvarnen med omedelbar verkan samma dag som den är klar?

   Svara
 9. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • Kristian

    /  11/05/2015

   Börjar kännas onödigt att fortsätta oavsett hur mycket man ogillar personen.
   Ja, jag vet att det är offentliga uppgifter. Tveksam till nyttan.

   Svara
   • Jan

     /  11/05/2015

    Håller med. Det där är under bältet. Man måste skilja på sak och person.

    Svara
    • norskgoy

      /  11/06/2015

     Hvorfor det? Jonas mener man skal være solidariske. Greit nok å mene det. Men, å mene det på vegne av andre. Da kan man granske om personen er hyklersk eller ei.

     Jonas er på det man på godt norsk kaller; en gedigen hykler!

     Svara
 10. MiT

   /  11/05/2015

  Svara
  • Pet

    /  11/05/2015

   .. och till de auktoritära feministernas missnöje så kan kvinnor på intet sätt undvikas att dyrkas av män.

   Svara
  • Intenso

    /  11/05/2015

   Most Women…?? Hur sjutton funkar det ”All Women..” borde det väl vara om det inte är trans eller nån annan bokstavskombination då kanske. VAd vet jag. De flesta män är i alla fall straigth och det kan mänskligheten vara glad för.

   Svara
   • AV

     /  11/05/2015

    Nja det räcker med ca 5% straighta män för att populationen ska gå runt. Vi får bara en annan familjekonstellation. Om en majoritet kvinnor verkligen var helt gay skulle vi få problem om inte resten skulle skaffa väldigt många barn. Nu kan ju även homosexuella skaffa barn, men de gör det inte lika ofta.

    Svara
 11. MiT

   /  11/05/2015

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: