Ordning och reda!

Ordning och reda har Löfven sagt så många gånger det senaste året att det behövs en dator för att kunna räkna det. Han sa det idag igen i intervjun som sändes i Aktuellt, två gånger till och med. Ygeman sa det TRE gånger under i intervjun efter presskonferensen där de meddelade att de ska införa gränskontroller.

Regeringen har tjatat om ordning och reda i ett år nu, så fort det har varit något som dryftats har Löfven stått där och nickat och sagt”ordning och reda”. Är dagens situation ett resultat av ”ordning och reda”? Då vågar jag inte ens tänka på vad oordning och oreda hade ställt till med. Fast jag tror att Löfven har blandat ihop de båda grejerna för det enda man skapat är ännu mer oordning och ännu mer oreda. Det är inte ordning och reda att själv skapa en ohållbar situation och sen reagera när det är varit ett faktum sen lång tid tillbaka. Det är inte att ta ansvar heller!

Dagens situation skapades av Moderaterna (och Alliansen) tillsammans med Miljöpartiet och har ärvts av dagens regering. Mycket beroende på att Miljöpartiet av någon outgrundlig och totalt obegriplig anledning omfamnas av Socialdemokraterna.

Nu måste väl ändå Miljöpartiet lämna regeringen? Frågan som de investerat HELA sitt förtroendekapital på, migrationsfrågan, har ju fullständigt havererat. Tack vare dem själva och ingen annan, som det ser ut nu har de kämpat mycket hårt för att uppnå. De ville ha det precis som det är i Sverige idag fast ännu värre. Det är deras hjärtefråga. Precis allt som Miljöpartiet kämpar för kommer att tas ifrån dem nu. Om de har någon ryggrad så meddelar de i morgon att de lämnar regeringen med omedelbar verkan.

Är det någon som sett Romson, Fridolin eller Kaplan rida omkring på sina höga hästar den senaste tiden? Inte det nä… Hade jag varit Löfven hade jag beordrat Romson, Fridolin och Kaplan att hålla presskonferensen i stället för Ygeman, hade varit roligt att se dem stå och vrida sig som en mask när de berättar att de bestämt att det ska införas gränskontroller, att få se dem stå där och behöva ta åtminstone ett uns av ansvar för det kaos och den skada på Sverige som Miljöpartiet har skapat. Ett kaos som förmodligen aldrig kommer att kunna repareras Men så blev det inte utan det var Ygeman som fick ta det. Aldrig får man vara glad…

NU först säger partierna att vi måste ha koll på vilka som kommer in i landet. Det var tydligen inte viktigt för ett år sedan av någon anledning. För folk har kommit in i landet utan att vi vet vilka det är sedan man bestämde att alla från Syrien får PUT. 90% av alla som släpps in saknar ID-handlingar. Varför blir det viktigt nu helt plötsligt? Varför var det inte viktigt för ett år sedan?

Nä, i morgon vill jag se ordning och reda på riktigt, nämligen att Miljöpartiet sparkas ut från regeringen. Det skulle vara att skapa ordning och reda för första gången! Och att ta ansvar!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

36 kommentarer

 1. Hypocrita

   /  11/11/2015

  Hear Hear!

  Svara
 2. MiT

   /  11/11/2015

  Svara
  • Jan

    /  11/12/2015

   6 av 8 av de på bilden ovan är dessutom mångmiljonärer som lever ett rent överklassliv. Egentligen är det bara Arnstad som är en katt bland hermelinerna där. Trots att han var officer i värnplikten och magisterexamen i historia (enligt egen utsaga).

   Svara
 3. MiT

   /  11/11/2015

  ”Säpo bekräftar: Asylsökande IS-terrorister får stanna i Sverige – Dussintals varje år”
  http://nyheteridag.se/sapo-bekraftar-asylsokande-is-terrorister-far-stanna-i-sverige-dussintals-varje-ar/

  Svara
 4. Senior

   /  11/11/2015

  Det är bara käbbel!

  Svara
 5. MiT

   /  11/11/2015

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  11/12/2015

   men men … Va säger karln kostnader , resurser vadå kostnader jädra nazist alla ja alla vet att varje asylant är en ren vinstlott ekonomiskt det har vi ju hört nonstopp i år nu.

   Banke ställer grupper mot varandra resurser är obegränsade det har ju upprepats ständigt.

   I värsta fall kan vi skjuta av lite åldringar dom kan endå inte bidraga med något längre ”where there is a will There is a way” liksom.

   Rasist Banke ta dina bruna twittrar och gå iväg.

   Svara
  • Pelle2

    /  11/12/2015

   Banke skall tydligen vara Jurist men han tycker inte att det är viktigt att upprätthålla ordningen. Vi har också hört talas om poliser som säger att man kan tänja på lagarna
   och uppmanar folk att skapa medborgargarden.
   Inte nog med att vi har en postmodern och feministisk regering utan vi har tydligen även ett postmodernt rättsväsende..
   Självklart kommer det kosta att upprätta en gränsbevakning men det är ju inte direkt gratis att låta asylsökande och andra immigranter välla in och kräva boende,mat och sjukvård
   med mera heller.
   Fast godhetsapostlarna som Banke tror tydligen att immigranterna kommer att vara produktiva inom en väldigt snar framtid fast det inte finns någon statistik som stödjer det.
   Vilka dårar dom är !

   Svara
 6. Trolletplit

   /  11/11/2015

  Ja, tänk om det är så.
  http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/kvinnor-grater-man-sager-nej/

  Av egen erfarenhet så stämmer det. De behövs tuffa, hårda nypor för att vara chef i vissa situationer. Att prata och prata och inte förstå varför det inget händer är typiskt feministiskt.
  Världens första feministiska regering… Jag hoppas dess era blir kort

  Svara
  • Jonas

    /  11/12/2015

   Först lät vi dem som inte tycker att Sverige är värt att försvar rösta.
   Sen lät vi idioterna rösta.
   Nu betalar vi priset.
   (wink smiley)

   Svara
 7. Svenne

   /  11/11/2015

  ”Vem är det som kör egentligen?”

  Svara
 8. Svenne

   /  11/11/2015

  Antonsson & co fångar den svenska oredan:

  Svara
 9. Svenne

   /  11/12/2015

  FI kan man lita på…

  Svara
  • Pelle2

    /  11/12/2015

   Soraya Post måste skulle platsa i regeringen Maken till dåre får man leta efter.
   Vi skall tydligen ta emot all världens flyktingar och dessutom ta ett speciellt ansvar för Rumänska romer som kommer hit och tigger genom att ge dom bostad trots att dom inte ens söker uppehållstillstånd.
   Hon ger verkligen ansvarslösheten,radikalfeminismen och postmodernismen ett ansikte.
   Om Sverige är feodala, vad är då övriga Eu som har en ännu hårdare flyktingpolitik ?
   Hon verkar dessutom inte ha något emot att smörja kråset i Eu-förvaltningen för egen del.
   Om hon hade någon skam i kroppen så skulle hon avsäga sig eu-uppdraget och åka hem.
   Fast i och för sig följer hon en lång vänstertradition genom att jobba i Eu trots att hon egentligen vill lämna Eu. Vi har ju Sjöstedt och Gahrton också om gjorde detsamma..

   Svara
  • Jan

    /  11/12/2015

   Soraya Post är en femtekolonnare. Hon skiter blankt i Sverige. Hon bryr sig enbart om zigenare. Hon har dock inte tänkt på en sak: Om man sänker Sverige – vem ska då fylla tiggarnas koppar och vem ska då betala ut ut zigenarnas förtidspensioner. Och vilka ska då låta sig bli bestulna?

   Svara
 10. Svenne

   /  11/12/2015

  Från i måndags…

  Svara
  • Pelle2

    /  11/12/2015

   Det där är bara käbbel Stefan och det har jag varit väldigt tydlig med hela tiden kommenterar Anders L. Om den store ledaren Stefan L säger att vi skall ha gränskontroller
   så är det bra oavsett vad jag tyckte föregående dag.

   Svara
  • Jan

    /  11/12/2015

   Lyssna på Anders Lindberg och gör tvärtom. Det är ett gott råd.

   Svara
 11. MiT

   /  11/12/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  11/12/2015

   Om det regeringen gör är signifikativt för hur en feministisk regering arbetar så skall världen vara väldigt glad att det inte finns flera feministiska regeringar.

   Svara
  • Return of kings

    /  11/12/2015

   Den offentliga förvaltningen är genomrutten med feminism, både dold och öppen kvotering till poster hög som låg. När feminism blir så dominerande blir det alltid förr eller senare än kollaps pga öppnade portar för en massinvandring samt tänket allt åt alla, förnuft och logik ger vika för känslor. Det enda som förbryllar mig är varför vi svenska män lät det ske, för mycket östrogen via maten eller olika plaster?

   Svara
   • TradeMark

     /  11/12/2015

    Bättre att låta någon försöka och misslyckas än att förbjuda försöket.
    Alla och jag menar Alla. har snart fått se precis vad det innebär att ha en ”feministisk regering” och det kommer inte att vara speciellt många som tar efter.Jag tror inte ens Sverige kommer att ta efter,inte igen.Tråkigt att just Sverige skulle behöva vara testområde men samtidigt så kanske det kommer nåt gott ur det.

    Svara
  • Jan

    /  11/12/2015

   Att hålla på att tjafsa om feminism, som vore det en tävling, är bara symbolpolitik. Det är säkert jättefint men vi har inte råd med sådant nu. Regeringen har viktigare saker att hantera än kvoteringsplaner för kvinnliga karriärister

   Svara
 12. MiT

   /  11/12/2015

  Svara
 13. MiT

   /  11/12/2015

  Svara
 14. MiT

   /  11/12/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  11/12/2015

   Ja,för alla vet ju att det är en norm för alla män att begå våld mot andra..
   För att hjälpa Regnér på traven klipper jag in den rätta betydelse av en social norm:
   ”Social norm – ett sociologiskt begrepp för intersubjektiva, allmänt delade, men många gånger underförstådda, regler och förväntningar på beteende som gäller inom en mindre social gemenskap eller i samhället i stort”
   Det är alltså en regel och en förväntning i Sverige att begå våld mot andra i nära relationer enligt Regnér och många andra radikalfeminister.
   I så fall måste ju våld i nära relationer vara något bra eftersom samhället förväntar sig av oss män att vi begår våld. Då förstår jag inte varför det behöver problematiseras ?
   Något säger mig dock att radikalfeministerna har hittat på en alternativ betydelse av ordet norm som stödjer deras ideologi.

   Svara
 15. havre@flarnstad

   /  11/12/2015

  Sneak peak på morgondagens metro löp som ser ungefär såhär:

  Stor krigsrubrik på helsvart framsida : Svensken spenderar 75 miljarder bara i decembers julhandel . Flyktingmottagandet för hela 2016 kostar bara 60 miljarder (båda nummeruppgifterna i klart gult tryck)

  Alltså vad är det för journalistik dom kör med agenda på steroider? Påminner om se & hör i layout och budskapet i metro är alltid så skevt vinklat.

  Tror absolut metro är en stor anledning till varför det är så stor skillnad på sthlms väljarsympatier jmf med övriga. Varenda resenär marineras dagligen i postkoloniala teorier med en touch av nyrasism samt en syn på asylkaoset
  som verkar vara ett rent beställningsjobb från Miljöpartiet.

  Att många idag har så bråttom att metro är deras främsta källa av nyheter gör inte saken bättre allting är kortfattat utan djup som medias motsvarighet till snabbmat ungefär.

  Svara
  • Jonas

    /  11/12/2015

   Detaljhandeln ökar sin försäljning under december med ca 25%. Med andra ord ligger försäljningen en normal månad på 60 miljarder och den delen som går till julklappar och julmat är 15 miljarder.
   Om vi vill finansiera invandringen med att ställa in julen så måste vi minska invandringen med 75%.

   Svara
 16. Varför kommer jag att tänka på Berlin i maj 1945?

  Svara
 17. En Erik till

   /  11/12/2015

  Tur att det är Ygeman som är inrikesminister, han kan trots allt sitt jobb. Det är ju bara han och Hultqvist som skulle platsa i en regering på 90-talet.

  Kanske finns baktanken att inget ska hända på vissa politikområden, tex. bostäder.

  Svara
  • Jan

    /  11/12/2015

   Håller med. Ygeman och Hultqvist är de enda som visat reell handlingskraft i regeringen. Tänk om de kunde kasta ut några av de kvoterade kvinnorna och invandrarna och ersätta dem med några av de här kommunalråden som sagt ifrån om invandringspolitiken. Då skulle det börja likna något i alla fall.

   Svara
 1. Gränskontrollerna är trots allt ett nytt vägval | Otillständig
 2. Stefan Löfven och Jessica Almenäs | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: