1 april varje dag del 17: Fridolin tar ansvar

Plötsligt så händer det! Fridolin och Miljöpartiet tar ansvar för situationen som nu råder!

Men hejda er lite innan ni tappar hakorna, vad normala människor menar med ansvar i hans läge är ju att avgå och sen gömma sig under en sten någonstans resten av livet. Kaoset nu är ju skapat av just Miljöpartiet, de har ju kämpat stenhårt för att det ska vara som det är just nu. Miljöpartiet bär ansvaret för det! Ansvar då är att erkänna att man dragit ner landet i kaos och problem som förmodligen aldrig kommer att kunna repareras och sen avgå med skämshatten på huvudet.

Vad Fridolin menar med ansvar?

fridolin tar ansvar

Jo han är stolt över att stå bakom beslutet att införa gränskontroller och ta ansvar i flyktingfrågan!

fridolin tar ansvar1

Han har inte ryggrad att skämmas ens lite för vad hans parti har orsakat Sverige…

MVH

MiT

 

Lämna en kommentar

57 kommentarer

 1. Herregud.

  Svara
 2. MiT

   /  11/12/2015

  https://twitter.com/blisk/status/664863262673141761

  Svara
  • Motkraft

    /  11/12/2015

   ”tack för din input, Stefan. Men vi har koll på detta”?! Snacka om ryggdunkarklubb som inte önskar mer än att hata. Vad han säger är att mer nyans betackar vi oss för, kom inte här och stör! 😉

   Är så absurt se människor som gör allt för att tysta, som inte klarar en debatt, som är hatare, att de beskriver Arpi på samma sätt som de själva beter sig. Speciellt som Arpi just är för en öppen debatt, klarar att debattera även med meningsmotståndare och är motsatsen till en hatare.

   Mindre hat och mindre åsiktskorridorer från alla parter och vi hade inte satt i denna soppan. Och absurt nog kunnat hjälpa så många fler till ett drägligt liv än vi kan nu.

   Svara
  • Svenne

    /  11/12/2015

   Svara
  • Ivar L

    /  11/12/2015

   Rätt intressant diskussion. Den innehåller ingen fakta utan består i princip av ett obekräftat påstående och sedan en svans som håller med. Eftersom det inte är en ”trollsvans” och noll fakta så kan man kalla den för en ”nollsvans”.

   Svara
  • Pelle2

    /  11/12/2015

   Som sagt var,snacka om ironi när sådana åsiktsväktare som Sima anklagar Arpi för att uppvigla och vilja tysta sina åsiktsmotståndare.
   Ordspråket som man känner sig själv känner man andra passar klockrent in på Sima och de andra vänsterhycklarna i tweeten ovan.

   Svara
  • Man blir mörkrädd. Ingen självinsikt överhuvudtaget… Är dom inte smarta nog att reflektera över sig själva?

   Svara
 3. Fridolin är en vinflöjel som pratar utan att mena det, utan att förstå själv vad han säger och han har också uselt ordförståelse. Han grubblar:
  Ansvar? Vad är det? Svar på nåt? Jajaja!

  Svara
  • T

    /  11/12/2015

   Bibbidi-Bobbidi-Boo (en sång från Askungen) Gustav kanske tror den är sann?

   Salagadoola mechicka boola bibbidi-bobbidi-boo
   It’ll do magic believe it or not
   bibbidi-bobbidi-boo

   Svara
 4. Leffe Karlquist

   /  11/12/2015

  Undrar vad MP fick i utbyte? Vad har vi för roliga ”satsningar” att se fram emot?

  Svara
 5. Tired-of-Absurdistan

   /  11/12/2015

  Naiva svenskar öppnar upp sitt hem för västasiatiska HBTQ-aktivister. Förstår nu exakt vad Saddam Hussein menade då han 2002 varnade världen: Opening the gates of hell.
  http://www.arabnews.com/node/223999
  Nu är portarna vidöppna och sminkade araber tränger sig in i varje hörn och del i jakt på gratis välfärd och bostad.

  Svara
 6. Rikard

   /  11/12/2015

  Hej.

  Undrar vem som valt bakgrund till inslaget? Känns som Frigolit vill omge sig med symboler för traditionell kunskap och auktoritet. Han är i min erfarenhet rätt så illa sedd av Sveriges lärare, och det oavsett vilken syn vi har på vad skolan är. Lite granna som hans kollega utrikesministern.

  Jag ser fram emot den dag då hans identitetspolitiska anhang antingen försöker ta sig an islamister och andra socialkonservativa krafter utanför den trygga lilla sfär de attackerar den vita västerländske mannen ifrån.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
 7. ”The follow up to #Equality, Modern Educayshun delves into the potential dangers of our increasingly reactionary culture bred by social media and political correctness.”

  Svara
 8. MiT

   /  11/12/2015

  Är nyfiken, finns det några jurister som INTE är extremt åt vänster som uttrycker sig som hon gör? Äldre exempel med henne finns i länkarna nedan
  https://toklandet.wordpress.com/2014/08/25/varning-for-advokaten/
  https://toklandet.wordpress.com/2014/08/30/vad-ar-en-skitvag-fran-hogertroll-for-nagot/

  Svara
  • T

    /  11/12/2015

   De verkar ha fått sin examen från Lysenkoinstitutet.

   Svara
  • Pelle2

    /  11/12/2015

   Så Arpi skall stå till svars för att folk håller med honom när han visar upp stollerierna från vänstermänniskorna ?Han skall helt enkelt vara tyst när han inte håller med vänstermänniskorna så att han inte kränker dom…
   Televinkenimitatören frågar om det finns någon vänsterledarskribent som har en motsvarande svans.Det är ju värre än så. Ledarskribenter som Fredrik Virtanen,Anders Lindeborg och Daniel Suhonen behöver ingen svans för de står för hatet själva.
   Minns t.ex Virtanens harkampanj mot Markus Birro.

   Svara
  • Ivar L

    /  11/12/2015

   Är det en synlig hatsvans det handlar om eller en så’n där hatsvans som aldrig andra får se men som finns ändå. Som illvättar och oknytt typ.

   Svara
   • Jag tror vänsterns kallas afa, rf, researchgruppen, aftonblader, dn, expressen. Osv osv.

    Svara
  • Bo

    /  11/13/2015

   Alltså, den ”konversationen” är ngt av det mest absurda jag sett! Är man med i offentlig media måste man räkna med citeringar och kritik (varför ska man gå på journalisten om ett uttalande är korrekt?), hård som mjuk. Sedan, hur kommenterar man något om man inte kan citera? I övrigt är jag mållös och faktiskt blir jag lite skakad över intelligensnivån, eller snarare nivån av ensidighet, hat och indoktrinering hos vissa människor.

   Svara
 9. MiT

   /  11/12/2015

  Svara
  • Bara en tanke: när vi inte ens kan ge människor en madrass och tak över huvudet, vad händer då med dessa människor som kommer in i 1000-tal? Ska de bli hemlösa och sova på gatan? Frysa ihjäl över vintern?

   Ska Sveriges gator bli ”nya Medelhavet”?

   Svara
  • Pelle2

    /  11/12/2015

   Asylrätten finns kvar men det kräver att folk kan legitimera sig.Det duger inte att slänga sitt pass för att dölja sitt ursprung.
   Verkar som om Fi också vill upplåta sina pengar och sina lokaler för flera flyktingar. Skicka dom dit så får dom ta hand om dom.

   Svara
 10. Ivar L

   /  11/12/2015

  ”Gränskontroller”
  http://www.svd.se/avvisades-fran-farja–trots-godkanda-id-handlingar/om/svenskt-flyktingmottagande

  ”Vi hade godkänt 90 flyktingar som vi tyckte hade godkända id-handlingar, […] Det ska vara foto och någon text på engelska. Det kan till exempel röra sig om giftemålsbevis som vi godkänner.”

  Vilket skämt. Undrar hur svårt det är att knåpa ihop ett papper med ”ett foto och någon text på engelska” själv? Att detta är möjligt, att EU saknar en strategi för att handskas med stora skaror okända människor i kristider är så fullkomligt vansinnigt och oförsvarligt. Hur kunde ”öppenhet” bli till en religion på detta sätt? Hur kunde välordnade och välorganiserade länder inom loppet av ett decennium förfalla till en obeslutsam koloss oförmögen att hantera kriser?

  Svara
  • Rikard

    /  11/12/2015

   Hej.

   Förr i världen kunde man utomlands lura i lokal ordningsmakt att SL-kortet (det gamla i papp med foto) var en id-handling: ”Swedish Legitimation” genom att hetta upp en enkrona (vapenskölden) och använda denna som stämpel på kortet innan man förseglade plastfickan. Funkade både i Grekland och Jugoslavien. Om svenska luffare kunde göra det så kan väl det inte vara svårt för alla högutbildade som söker sig hit att klura ut nåt som funkar. T ex att vara fler än polis och andra tjänstemän hinner med.

   Själv väntar jag på att terroristsympatisörerna i ‘Ship to Gaza’ skall börja köra folk med båt… och givetvis helt öppet, för maximal media-reaktion.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 11. MiT

   /  11/12/2015

  VARFÖR ser man ständigt såna här korkade grejer? Förstår verkligen inte folk att det inte handlar om folkmängd?

  EDIT:
  Det är magi, länken bara försvann. Eller så glömde jag bort att klistra in 😛

  Svara
 12. Pelle2

   /  11/12/2015

  Snacka om att Fridolin inte har något samvete eller total brist på självkännedom.
  Han företräder det parti som hårdast driver linjen att alla som vill skall få komma hit och bli försörjda av svenska skattebetalare och sedan har han mage att prata om ansvar.
  Jubelidiot säger jag !!

  Svara
 13. MiT

   /  11/12/2015

  Svara
 14. Ivar L

   /  11/12/2015

  OT
  Trots att det är mycket feminism och genustrams i offentligheten att klaga på så finns definitivt idioter på andra kanten också:
  http://www.sydsvenskan.se/kultur–nojen/grabbar-som-flabbar/

  Läs citatet från Kringlan. Det är så under all värdighet att han verkligen (till skillnad från Birro) förtjänar att hamna i kylan. SYnd på så viss att lite komisk ”grabbighet” kunde vara kul som provocerande omväxling men på den här nivån, nä fy fan.

  Svara
  • Svenne

    /  11/12/2015

   Enligt bloggen ”Den Lilla Oron”, Jan Marcus Berggren, så var K Svensson drogad:
   http://blogg.djungeltrumman.se/denlillaoron/jag-tar-fullt-ansvar-for-k-svenssons-psykbryt/
   ”Jag vill nu ta på mig fullt ansvar för händelseförloppet. K. Svenssons är en kär komikerkollega och han skulle äta middag hos mig i tisdags. Jag bor ihop med ett gäng dårar och hittade en påse i köket med några frön som jag trodde var kryddor. Dom luktade typ nejlika. Så jag lade i fröna i pastasåsen. Det skulle jag aldrig ha gjort. Det var inte nejlika.”

   Svara
   • Hmm

     /  11/13/2015

    Hur menar du att någon är full eller drogad skulle vara en ursäkt för detta?

    Tycker mer att det låter som att ”fyllan” bara släppte på spärren till vad han vet att han får tycka högt. Visst en ”fylla” förstärker saker mer än vad man egentligen kan tycka i nykter tillstånd, men här så var gränsen så långt passerad att det inte finns någon förmildrande omständighet även om man skruvar ned tonen lite på det han sade.

    Svara
    • Svenne

      /  11/13/2015

     Inte en ursäkt, men en möjlig förklaring till K. Svenssons ytterst märkliga beteende.

     Svara
   • Ivar L

     /  11/13/2015

    Det kan naturligtvis vara intressant att jämföra hur media hanterar Kakan vs. Kringlan eller Kringlan vs. Schyffert (bajsrunkaren eller vad det nu var), men jag måste personligen säga att Kringlans var bland det grövsta jag sett. Om han nu knarkat på också så gör det ju inte saken bättre direkt, fattar inte var sånt där kommer från. Även om han är påtänd så måste det ju ändå grunda sig i något som han har inom sig. Läbbigt.

    Svara
    • Pelle2

      /  11/13/2015

     Jag tänker inte försvara vad kringlan sa eftersom det var sjukt men jag tänkte också på hur olika Sveriges radio behandlar folk utifrån ideologi.
     Kakan uppmanar folk att planka på tunnelbanan,kallar män för utvecklingsstörda barn,Säger all cops are bastards och försvarar manshat. Tankesmedjans programledare kallade Alice Teodorescu för husneger och medarbetaren Camila Astorga Díaz, från gruppen rummet kallade Qaisar Mahmood för Onkel Tom.
     Alla dessa personer fick jobba kvar efter lite halvhjärtade ursäkter från ledningen.
     Det visar ju att dom bedömer folks handlingar utifrån deras ideologi. Är du vänster och radikalfeminist kan du bete dig hur som helst utan att åka ut..

     Svara
  • Är inte det där ord för ord saker som nationalekonomen Henrik sagt?

   Svara
 15. Pelle2

   /  11/12/2015

  OT:
  Undrar hur Andres Lokko kan få behålla eller ens fick jobbet som journalist på SVD ?
  Han skulle platsa bättre på Aftonbladet eller Norrskensflamman med tanke på hans vurm för feminism och vänsterideologier.
  Idag skriver han, precis som en del radikalfeminister har gjort, att män borde tas ifrån rösträtten eftersom majoriteten av män inte röstar på vänstern.
  Jag föreslår att vi i så fall börjar med att frånta honom rösträtten eftersom han uppenbart inte förstår vad han röstar på…
  http://unvis.it/www.svd.se/forvagra-man-rostratt-i-ett-feministiskt-helvete/om/kultur

  Svara
  • Han skriver väl i kulturdelen av SvD?

   SAMTLIGA kultursidor i Sverige är vänster om vänster. Det beror nog till stor del att Sveriges kultur är såpass statsfinansierad, så man måste nog ha röda preferenser att överleva i den världen (och få sin menskonst finansierad).

   Svara
  • Dreadlock

    /  11/12/2015

   Någon som har försökt läsa Lokkos tegelsten ”Lokko 1989-2009” ?

   Har försökt resa med i boken i en veckas tid. Varje gång jag la ifrån mig boken på nattduksbordet för att nana, så var det inte så mycket texten man retade sig på, utan faktumet att det finns författare som är så in i bomben självupptagna att de begår narcissistisk harakiri i varje avsnitt (som är upplagt som en dagbok)

   Poängen är att Lokko ju är en vänstersnubbe. En Discjockey som sköter soundtracket för den kommande revolutionen-och väntat på den i över 30 år. Mycket märklig snubbe som är ett vandrande pekoral hela han. Jag slet boken i bitar till slut. Den hade inget att säga.

   Svara
  • Ivar L

    /  11/13/2015

   Lokko gav jag upp nästan omedelbart när jag började med SvD. Skitnödig förredetta trendorakel som i rädsla för att hamna i gubbskåpet försöker klamra sig fast med inställsam och pojkpunksbaserad vänsterfeminism av värsta självgoda snitt. Ingen finess på skrivandet heller. Förutsägbar.

   Svara
 16. Dreadlock

   /  11/12/2015

  Det var någon som postade ” Vad fick Mp i utbyte” av (s) för att gå med på den 180 gradiga omsvängningen i flyktingpolitiken.

  Svaret kommer snart.

  Svara
  • ”Flygskatt” har ju redan lagts fram på bordet så frågan är om det är mer utöver det.

   Svara
  • Rikard

    /  11/13/2015

   Hej.

   Mina slantar är satsade på Mp:s kulturprogram (kulturpogrom snarare). ”Det fjärde välfärdsområdet”. Ladda hem och läs, om du inte redan gjort det. Ett smakprov är att man vill införa vad som i praktiken är kulturkommissarier som skall tillse att all kulturproduktion följer politiskt beslutad värdegrund.
   ”Die Partei, die Partei, die Partei hat immer recht…”

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 17. Pojken har inte vett att förstå. Tror det kallas förståndshandikappad.

  Svara
 18. Svenne

   /  11/12/2015

  Nationalekonomen @Schyffert löser krisen…

  Svara
  • Ivar L

    /  11/13/2015

   Bästa satirhumorn kommer inte från Killingänget längre om man säger. Fan vad mycket roliga rutor det finns på nätet numera. Mitt i prick på ett sätt som Galago glömde för 25 år sedan. Om inte Sverige raseras fullständigt tror jag denna samtidssatir från underjorden är den som man kommer att tala om i efterhand. Den berättar verkligen vad som pågår och har udden riktad mot etablissemanget.

   Svara
 19. Svenne

   /  11/12/2015

  Den svenska oredan:

  Svara
 20. Tired-of-Absurdistan

   /  11/13/2015

  Nu tokmyser man på DN, ETC, Dagens Arena m.fl. Kampen mot ”den vite mannens kolonialism och ondska” fortsätter framgångsrikt (i deras parallella universum då).
  http://avpixlat.info/2015/11/12/man-ranade-83-arig-kvinna-pa-hennes-bil/#more-160149

  Svara
 21. Trade Mark

   /  11/13/2015

  Så fort Fridolin säger en mening med ”i det här läget” så Ljuger han sig blå,Ungefär på samma sätt som när Stefan säger ”jag har varit tydlig med” Samtidigt får man inte glömma att om en politiker säger nåt alls så är det en lögn..

  Svara
 1. Stefan Löfven och Jessica Almenäs | WTF?
 2. Lite blandat från 2015 del 5 | WTF?
 3. November 2015 | WTF?
 4. Påminnelse inför valet: Del 11 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: