Tjära och fjädrar

Det har varit många presskonferenser det senaste liksom många utspel och intervjuer i media om asylhaveriet som Sverige sitter djupt fast i. Sen har det tillkommit lite terror också som lök på laxen vilket givetvis hör ihop med haveriet.

Men det är lite lustigt ändå för de enda som uttalar sig om vad som ska göras är Sverigedemokrater? Inte visste jag att de satt så med makten trots att Löfven har sagt att de aldrig ska ha med dem att göra! För allt som man föreslår ska göras är ju SD:s politik som de har drivit i flera år?

Det man hör på alla presskonferenser och intervjuer är egentligen Jimmie Åkesson med olika dialekt bara. Lite udda måste jag säga.

naiva sverige2

Löfven säger att ”vi” har varit naiva. Nä, ”vi” har inte alls varit naiva, det går inte att gömma sig bakom sådana saker. Klart att även terrorister kommer in i landet när det är fritt blås för vem som helst och inga ID krävs? Politiker har inte groteskt bra betalt för att vara naiva. Är det så att man erkänner det kan man också betala tillbaka minst 2/3-delar av lönen man haft sen 5 år tillbaka! Och det gäller alla sakkunniga också! Man borde retroaktivt kräva tillbaka stor del av deras löner! De har medvetet lurat hela Sverige och samtidigt kört landet ner i den totala botten! För precis alla signaler har funnits hela tiden men de har VALT att ignorera dem! Man har gjort detta med flit.

Och om man säger att man varit naiv innan så krävs det en ordentlig ändring av politiken, annars vill man ju fortsätta vara så naiv man bara kan! Då gäller det att göra så mycket man bara kan direkt för att bli så lite naiv det bara går. En utredning är inte att mota naivitet.

Nu får de som kommer till Malmö sova på gatan, Migrationsverket har slut på tak över huvudet. Jag tycker att SAMTLIGA som hänvisas till gatan i Malmö ska köras hem till alla riksdagens politiker från Miljöpartiet och Alliansen som satt i riksdagen från och med överenskommelsen mellan dem och fram till idag. För det är deras fel att det blivit så här och då är det också deras ansvar att ta hand om det personligen! Gäller även nuvarande samtliga riksdagsledamöter som inte motsatt sig politiken.

Åsas skuta kan säkert husera rätt många, i Fridolins villa kan man säkert klämma in ett 30-tal. Givetvis ska de även stå för ALLA kostnader som det medför. Hos Reinfeldt kan man trycka in 50 eller nåt, det kan han ha den jäveln.

ensamkommande arvika värmland

Magda Rasmusson, som vikarierar för Ferm, kan ta emot ett 10-tal ensamkommande barn. På bilden ovan ser vi två små barn som leker med en boll, de längtar efter trygghet och skulle säkert trivas utmärkt hemma hos Rasmusson!

Politikerna måste få känna själva vad deras egen politik medför. Så länge de inte får känna av det kommer inget att förändras. Om man hade varit det MINSTA ansvarsfull hade folk inte behövs sova på gatan nu. De som är religiösa kan ju be lite till gud att det inte händer något i Sverige för precis all reservkapacitet för nödfall som finns är utnyttjad över max redan.

Jag är en rätt snäll typ, gillar inte repressalier från folket och sådana grejer men för de politiker som varit med och dragit ner vårt fina land så djupt i skiten är jag faktiskt beredd att göra ett undantag. För dem borde vi införa tjära och fjädrar. För Romsons skull miljövänlig tjära såklart!

MVH

MiT

Annonser
Följande inlägg
Lämna en kommentar

29 kommentarer

 1. T

   /  11/21/2015

  Min farfar var tjärbrännare…

  Svara
 2. michael

   /  11/21/2015

  Ja det är ju bekvämast så att smeta ut sin egen naivitet och dumhet på alla andra,så slipper man stå för sin egen naivitet och dumhet.

  Svara
 3. Men det är ju faktiskt sant. Hur skulle Löfven kunnat bli statsminister om Sverige inte varit DJÄVLIGT naivt? Hur skulle majoriteten av våra politiker kunna vara såna tomtar?

  Svara
  • Man har dessutom skjutit demokratin i sank både vad gäller DÖ och det där partiet som är rätt stort men som inte får nämnas vid namn för då är man rasistnazistknarkare. Folkopinionen har visats vid allmänna val, vars resultat sedan helt förkastats.

   Svara
  • Grodan Boll

    /  11/21/2015

   Och vissa stollar önskar direktdemokrati…

   Enda anledningen till att Sverige inte gått i diket tidigare är för att hon är så fruktansvärt segstyrd. Ingen lyckades rubba henne ur status quo.

   Tills nu.

   Femton år av att alla leker miljöpartiet har onekligen satt sina spår.

   Svara
 4. MiT

   /  11/21/2015

  Svara
  • Som den snarlikt namngivna åkomman, typiskt svenskt.

   För övrigt, tack för att du kör din blogg Tokis, oftast rent nöje, förutom den irritation som ständigt infinner sig vill säga. Beundrar din uthållighet. Lyssnar gärna på din ”röst”

   Svara
  • Grodan Boll

    /  11/22/2015

   Även retweetat

   Svara
  • Nu är det guldtäljartider i tandläkarskrået. Nu tjänas det pengar som aldrig förr. Det är sånt här som höjer BNP, de som klagar har inget förstånd. I nästa led köper tandläkarna Porsche, Mercedes och BMW och pengarna används igen. Sen var det visst stopp för de gick till utlandet. Men vem orkar räkna så långt. Kör så det ryker.

   Nu borrar vi hål mellan käkar och lår, mvh tandläkarna

   Svara
 5. havre@flarnstad

   /  11/21/2015

  Största skulden lägger jag på media utan tvekan. Vi har haft en demokratur och då speciellt innan internet då kvällstidningar och SvT hade en särställning utan like vilket kanske är en av anledningarna till att pressen fortfarande är nästintill uniform.

  Om det inte konstant drivits opionsjournalistik med krigsrubriker om invandringens förträfflighet och något så sjukt som lilla saltsjöbadsavtalet inte funnits och vi hade haft en ärlig och öppen debatt om saker och ting istället för en närmast religös attityd till vissa frågor så hade självklart inte skillnaden mellan oss och resten av skandinavien/europa varit så avgrundsdjup som idag det finns ingen anledning till det vår kultur skiljer sig inte så enormt på andra områden.

  Många behöver i princip avprogrameras efter årtionden av propaganda och på senare tid rena lögner som sandviksrapporten, den fiktiva brandmannen från gävle osv.

  Vi behöver en utrensning på publicservice och kanske blir tidningsdöden det som räddar oss på längre sikt om inte staten går in och tvångsbeskattar oss för att fortsätta cirkusen.

  Svara
 6. Svenne

   /  11/21/2015

  Alice Teodorescu är ett ljus i journalistmörkret:

  Svara
  • Pelle2

    /  11/21/2015

   Klockrent av Teodorescu att skriva det de flesta av oss tycker, dv.s att Löfven försöker smeta sin egen och hans så kallade regerings feghet och inkompetens på oss alla.

   Svara
  • Hans Nilsson

    /  11/21/2015

   Alice är mer än en ”pärla” hon är vass i sina uttaland också.

   Svara
 7. Svenne

   /  11/21/2015

  Solidaritet med Frankrike? Kan bli svårt att förankra…

  Svara
 8. Svenne

   /  11/21/2015

  Känns igen…

  Svara
 9. Svenne

   /  11/21/2015

  ”Miljöpartiet blockerar varje åtstramning”

  Svara
  • Ivar L

    /  11/22/2015

   Det värsta med Rob Rocks fråga är att jag tror inte ens MP själva vet svaret. De är helt förblindade av en slags religiös övertygelse utan förankring i verkligheten och ovanpå det har de blivit berusade av makten i regeringsställning. Jag tror de lever i total förnekelse. De tror att det är någon annans ansvar. De fattar inte att de bestämmer på riktigt.

   Svara
   • Grodan Boll

     /  11/22/2015

    Och vad fan är det för fel på resten av partierna som låter dem göra det?

    Svara
 10. Pelle2

   /  11/21/2015

  Skulle inte förvåna mig ett dugg om nymarxisterna i MP är dom som blockerar verkningsfulla åtgärder mot den havererade flyktingpolitiken.

  Svara
 11. Hans Nilsson

   /  11/21/2015

  Det kommer att gå åt en del tjära och fjädrar för de är många inom 7Klövern och etablissemanget som skall kläs i denna dräkt. Efter påklädnad skall lands och folkförrädarna löpa gatlopp till de stupar.

  Svara
 12. Rikard

   /  11/21/2015

  Hej.

  När är det rätta fel, och det felaktiga rätt? När det är du som gör det ena, och jag som gör det andra. Och på den vägen sjunker man i relativismens postmoderna träsk av självinducerad dissociativ personlighetsstörning (med ursäkt till de som har denna oförskyllt, men medias, kulturarbetares, och politikers agerande är väldigt likt ett schizofrent/psykotiskt skov).

  Eller så väljer man att skapa sanning där ingen finns, att skapa enighet kring denna via ledarskap, och att fylla denna sanning med positiva värden, värden som utgår från faktisk observerbar verklighet. Precis som man tränar för att övervinna psykisk sjukdom. Kan själv av egen kraft för egen hand. Oavsett vad som är rättvist.

  Klara du av det Löfven? Eller är det alltid någon annans fel?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
 13. Svenne

   /  11/22/2015

  Det går fort nu:

  Svara
 1. November 2015 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: