Vänstern i EU vill i princip göra sportfiske olagligt…

Om man vill se hur galna MP och V i EU är kan man se vad de kämpar för. På Christofer Fjellners blogg kan man till exempel läsa att gruppen GUE/NGL i princip vill förbjuda sportfiske genom att kräva att man måste bedöva fisk innan man avlivar den.

Fiskeförbud

Så galna är alltså Vänstern i EU… Just det, jakten vill de också fimpa…

Men det finns en hel del mer MINST lika galet och givetvis är MP inblandat på något sätt för tillsammans med MP:s gröna grupp vill vänstern i princip förbjuda det moderna jordbruket… In och läs resten på Fjellners blogg!

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

49 kommentarer

 1. Rp

   /  11/27/2015

  Är det inte det man gör när man klubbar fisken?

  Svara
  • MiT

    /  11/27/2015

   Haha, jo så kan man tycka men gissar att klubba den inte ingår i deras version av bedövning 😛

   Svara
  • norskgoy

    /  11/27/2015

   Er det en vetrinær som gjør det? Nei? —–>da er du en morder, på lik linje med Stalin.

   Svara
   • High Karate

     /  11/27/2015

    Man kanske ska klubba den lite först så att den blir bedövad..sen hårt för att den ska dö ?

    Svara
 2. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
  • Ivar L

    /  11/27/2015

   Det handlar naturligtvis om stereotypa könsroller. Precis som på alla andra ställen i Sverige måste det till normkritik och genuscertifiering; av torg, av tunnelbanestationer och av kroppshållningen hos dem som vistas på publika arenor.

   Som anekdotiskt evidens kan jag nämna att jag var i Husby av en slump för cirka tio år sedan och som vanlig svensk kändes det redan då som att det var något som var väldigt annorlunda. Många sysslolösa män som stod och hängde. Dock ingen som sade något eller gjorde något men förmodligen första gången jag verkligen insåg att det höll på att skapas alternativa samhällen i Sverige. Gissar att Sverige då hade cirka tio sådana platser.

   Svara
 3. Pelle2

   /  11/27/2015

  OT:
  P3 levererar sin vanliga dos av radikalfeminism.
  Dom bjuder in män för jämställdhet som menar att pojkar får lära sig att det är ok att bråka med tjejer och reta dom. kärlek börjar med bråk…
  Detta leder sedan tydligen till att ”män” sextrakasserar kvinnor och kallar dom hora med mera.
  Jag har också fått höra att kärlek börjar med bråk när jag var liten men då oftast för att antyda att jag var kär i en tjej för att jag tjafsade med henne. Detta har inte inneburit att jag har kallat någon tjej/kvinna för hora och sagt att jag skall knulla sönder någon.
  Överhuvudtaget kan jag inte minnas att vi kallade tjejer för hora någonsin under min uppväxt, eller senare heller för den delen, som präglades av en oerhört traditionell uppfostran. Detta språkbruk har uppstått i dagens kravlösa/genusindoktrinerade samhälle anser jag.
  Vad jag förstår kallar även tjejer varandra för hora och fitta men ingen feminist verkar ha någon ide’ på vad det beror på och hur man skall motverka det.

  Svara
  • Maria

    /  11/27/2015

   Det är snarare ett språkbruk med ursprung i Mellanöstern.

   Svara
 4. MiT

   /  11/27/2015

  DN Stockholm går ju bananas…

  Svara
  • Grodan Boll

    /  11/27/2015

   ”Irena Pozar…”
   Mer än så behövs egentligen inte. Fyll i med fördomar, allt kommer vara riktigt.

   Svara
  • Pelle2

    /  11/27/2015

   Det är väl de där vanliga idiotin om att det bara är tjejer/kvinnor som flyttar på sig när folk går på en trång plats i stan som dom pratar om. Jag väjer precis lika ofta som någon annan gör oavsett kön och så funkar det väl för de flesta andra också.
   Det händer ju inte allt för sällan att jag som man får gå av trottoaren när det kommer två eller tre kvinnor i bredd på trottoaren.
   Skall bli kul om dom försöker gå rätt in i mig och lyckas träffa mig.Jag är betydligt större en någon av dom så det kommer bli dom som drattar på ändan.Något säger mig dock att dom då kommer börja skrika och gråta om det händer även om det var dom som ville gå in i mig…
   Det är sådana här kontraproduktiva idiotier som kommer bli radikalfeminismens fall..

   Svara
  • Ivar L

    /  11/27/2015

   Oerhört intressant reportage eftersom det visar på så många problem.

   1. Ingen i artikeln lyckas egentligen ringa in det feministiska i arkitekturen trots alla projekt och pengar som satsas. De förändringar i själva byggandet som föreslås låter precis som det man hört tidigare, bygga bort mörka stråk, bättre belysning, ansiktslyftning e.t.c. Den feministiska vinkeln verkar rätt bortkastad.

   2. När det gäller verksamheter verkar de kommit fram till att det är för lite brudar. De tror att de kan lösa problemet genom att plocka bort mötesplatser som männen gillar. Caféer, idrottsarenor m.m. Tror de att männen kommer att försvinna? Dessutom är unga män i stor majoritet i områdena. De flyttar bara på problemet.

   3. De talas om en del kulturella satsningar, scen med mera. Tyvärr brukar sådana gå rätt dåligt i de där områdena. Ibland till och med brännas ner som i Tensta.

   Men naturligtvis är det bra om tråkiga, otrygga områden görs om i förortena. Nu när det kommer ett Husby i veckan (i och för sig kanske inte alla får asyl men ändå) måste det nog till rätt rejäla satsningar dock.

   Skall besöka Husby när ombyggnaden satt sig efter några år och se hur det gick.

   Svara
 5. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
 6. Sportfiskare brukar väl bedöva fisken med ett slag i skallen innan pulsådern skärs av med kniv. Dock inte alla alltid. Yrkesfiskare däremot, låter i princip alltid fisken kvävas till döds. Nåt annat vore praktiskt omöjligt. Tänk en hel trål med sill som måste klubbas och nackas

  Svara
  • MiT

    /  11/27/2015

   Då har man lite att göra en stund 😛

   Men är inte hela grejen att V och MP vill att vi ska beta på ängarna istället…?

   Svara
  • Hans Odeberg

    /  11/27/2015

   Tänk – att det var MP som kom på lösningen på arbetsmarknadens låga behov av outbildad arbetskraft.

   Svara
 7. Peter

   /  11/27/2015

  Då tycker jag att vi inför ett förbud mot att låta stora fiskar få döda mindre fiskar. Ja, varför inte gå fullt ut och införa förbud mot att låta vargar, björnar etc få döda lamm, med mera. Tänk så glada bönderna ska bli!

  Svara
  • tompas11

    /  11/27/2015

   Rovdjur måste förbjudas att döda andra djur utan att först bedöva dem för att undvika onödigt lidande. Och de människor som hänger sig åt att meta med mask som bete måste ovillkorligen bedöva masken innan den träs på kroken. Jägarna måste först skjuta en bedövningspil på villebrådet innan det får tagas av daga. Ja, så här kan man ju hålla på i all oändlighet…

   Svara
  • Det är redan förbjudet (av bönderna) det konstiga är att djuren inte lyssnar. Utan dom gör tvärtemot vad bonden vill. Bönder har förmågan (tror dom) att ändra på naturen.

   Svara
 8. Svenne

   /  11/27/2015

  OT: Handledsröntgen:

  Svara
 9. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  11/27/2015

   Dumheterna tar aldrig slut inom genusindustrin verkar det som…

   Svara
  • Rikard

    /  11/27/2015

   Hej.

   Är det på riktigt? Min första tanke är att det är frågan om en ‘Sokal affair’ version två. Kanske man kan hoppas på en feministisk uppsats om hur man slår i spik: har fortfarande inte fått svar på hur det skiljer sig från de två gamla sätten (rätt & fel).

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Säg att detta är hoax! Detta kan bara inte vara sant?

   Svara
  • Ivar L

    /  11/27/2015

   Say what!?
   Helt osannolikt.

   Svara
  • Alla tjejer som peppats in på genushögskolan måste ju få nått hittepå att göra. Hittepå jobben måste fortsätta. Kvinnor får inte börja tro att det är dagis bara

   Svara
 10. Svenne

   /  11/27/2015

  Nu & då:

  Svara
 11. Vi ska ju lägga ner en del av vattenkraften enligt MP så forsarna får flyta fritt som på 1700 talet och fritidsfisket skall blomstra. Det behövs massor med utbildning om hur fiskarna skall bedövas.
  Eftersom kärnkraften också ska stängas enligt MP behövs det flera ljustillverkare. Kanske får vi Liljeholmen tillbaka till Stockholm? Det behövs ju enkla lågbetalda jobb.

  Svara
 12. michael

   /  11/27/2015

  Alla fritidsfiskare måste utrustas med elpistol men man måste kanske reglera ner ström styrkan så att man inte har ihjäl fisken med stöten utan att det bara bedövar,för att sedan ha ihjäl fisken för humanismens skull.

  Svara
  • Det behövs absolut en fiskminister.

   Svara
   • Rikard

     /  11/27/2015

    Hej.

    Kommer man få smälla mygg i framtiden? Tvätta händerna? Plocka svamp utan bedövning? Ta bort vårtor?

    Nej, det är dags att vi gör kompost av Mp! Utan bedövning.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
  • Aha, måste drivas med vattenkraft antar jag?

   Svara
 13. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
 14. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
 15. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
  • Ivar L

    /  11/27/2015

   Ja, vaaaaaad kan det bero på?
   Jag började läsa lite på en recension av en svensk film häromdagen, slutade efter typ fem ord eftersom jag såg vart det barkade. Har redan glömt vad den hette lyckligtvis.
   Gäsp!

   Svara
 16. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
 17. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
 18. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
 19. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
 20. MiT

   /  11/27/2015

  Svara
  • Det intressanta med de senaste dagarnas migrationsdebatt verkligen visar vilken självbild vissa har – alla länder förutom Sverige = fasciststater som ingen vill bo i. Sverige är uppenbarligen det enda medmänskliga landet i världen och att då förneka någon rätten att vara i Sverige är inget annat än renodlad fascism, trots att systemet håller helt på att braka ihop.

   Svara
   • Ivar L

     /  11/28/2015

    Jag tror att det är besläktat med feministernas fantasier om att alla män är våldtäktsmän och könsmaktsordningen. Det är en slags mytologi, en fantasi som de förströr sig själva med. Ungefär som att andra tittar på skräckfilm och fantiserar om Dracula, Arnstadismen. Det finns en slags skräckblandad förtjusning över det hela. På ett sätt tror jag nästan att de vill det skall bli en riktig fasciststat för de har en idé om hur de i så fall skulle bli riktiga hjältar, sådana där som det görs film om och skrivs böcker om.

    Det är nog mer ett kulturellt än politiskt uttryck egentligen. Därav den totala frånvändheten från verkligheten.

    Svara
    • Sant, jag har länge sagt att de som absolut skulle bli gladast om ett parti som SvP skulle öka några procentenheter är de inom godhetsvänstern – då skulle de ju få riktiga fiender som absolut inte försöker göra några ursäkter hurvida de är onda eller inte. Till och med Sverigedemokraterna städar ständigt upp inom partiet till deras stora förtret.

     Precis som du säger så är de fast i fantasin av att vara godast av alla, men utan en riktig elak fiende så saknar de sitt yang till deras yin. Därför så oroar de sig inte för konsekvenser av deras egna förda politik – att grupper i slutändan ställs mot varandra är sekundärt. Att folk inte vill kasta bort varenda skattekrona på att upprätthålla en gigantisk migrationskostnad är irrelevant. Att vissa invandrargrupper drar med sig jättestora konflikter sinsimellan existerar inte.

     Svara
  • Pelle2

    /  11/28/2015

   Priftis tycker uppenbarligen att vår flyktingpolitik fungerar bra och att vi kan ta emot hur många flyktingar som helst. Han tycker dessutom uppenbarligen att det bara är Sverige som kan rädda alla.Han kritiserar i vilket fall inte de andra ländernas ännu mera restriktiva flyktingpolitik.
   Att myndigheterna säger att vi inte kan ta emot fler och att flyktingar får sova på gatan är
   uppenbarligen inget problem för Priftis.
   Det är ju också osmakligt när han antyder att vi som säger stopp till flera flyktingar just nu njuter av att göra detta.Han är verkligen en förespråkare av allt åt alla politiken och tycker uppenbarligen inte att det finns en gräns för vad vi kan göra.
   Och som vanligt har han ingen ide´ på hur vi skall kunna ta hand om flyktingarna utan det får lösa sig på något sätt.Snacka om att resonera som en femåring…

   Svara
 21. http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/karinpettersson/article21838619.ab

  Självklart tycker Karin Petterson inte att man ska peka finger på någon – risken finns ju att det kanske går upp att dagens krissituation har delvis uppstått genom att brunstämpla alla som pekat åt att det kommer gå åt helvete och situationen riskerar att bli ohållbar. Nåja, kanske var det bra att det kraschade trots allt – tog trots allt hela fyra år efter överrenskommelsen mellan M/MP med bara en fraktion av den politik Miljöpartiet vill föra i migrationsfrågan…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: