Athena luftar lite värdegrund

Athena Farrokhzad är igång och luftar lite värdegrund

athena farrokhzad

Så tycker hon.

athena farrokhzad1

athena farrokhzad2

athena farrokhzad3

Den ovan tog jag med bara för att han lyckas trycka in ”en” 5 gånger istället för det helt i det sammanhanget neutrala ”man”   😛

athena farrokhzad4

Var någon/några poliser som svarat i inlägget och det var riktat till dem.

athena farrokhzad5

Såklart att hon tycker så.

Eftersom andra som uttrycker liknande ståndpunkter som Athena gör blir belönade med egna program på SVT och i radio så kommer nog SVT eller SR att snarast ta kontakt med henne. Snart ser vi Athena leda egna program på SVT. Kanske hon till och med kan spela en svinig, elak och lat vit man i nästa års julkalender? Kampen måste ju fortsätta!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

34 kommentarer

 1. uffenordholm

   /  12/13/2015

  Om hon nu verkligen hatar poliser, av ren ”princip”, vad skulle hon göra om hon råkar ut för något brott? Tex att någon rånar henne, eller gör inbrott i hennes bostad? Om hon anmäler brottet till polisen tycker jag att det luktar dubbelmoral över det.

  Nu lär väl dubbelmoral inte vara ett problem för vänsterkanten* i svensk politik, snarare är det så att de tär dubbelt så bra med dubbelmoral för om man blir va med den ena så har man den andra kvar….

  * Jag utgår från att AF hör hemma någonstans på vänsterkanten politiskt. Jag kan dock ha fel.

  Svara
  • Ivar L

    /  12/13/2015

   Hon är vänsterintellektuell iransk överklass. Människor som bär politiska åsikter likt juveler att pråla sig med för varandra på bjudningarna.

   Svara
   • T

     /  12/13/2015

    De var nyttiga idioter åt Khomeini 1979 och många blev av med huvudet rätt snart efteråt. Vem ska de vara det åt härnäst? Kommunismen är en stendöd ideologi med undantag för ett litet land i Asien där ledaren gillar importerad ost och Dennis Rodman.

    Svara
 2. norrmannen65

   /  12/13/2015

  Det är som att jag har en jävligt hemsk mardröm och vill vakna….
  Vars fan är det Sverige som jag flyttade till på väg???

  Svara
 3. MiT

   /  12/13/2015

  Samir Badran är alltså ambassadör för @musikhjalpen 2015

  A photo posted by Kakan Hermansson (@rnbhermansson) on

  Svara
  • Samir har hoppat av. Ibland biter man sig själv i svansen när munnen går och hjärnan – om man hade något – är inte inkopplad.

   Svara
  • michael

    /  12/13/2015

   Och samtidigt är könsrasistiskt manshat ett säkert sätt att boosta karriären i feminist Sverige,oh the irony.

   Svara
  • Bo

    /  12/13/2015

   I nio fall av tio så är det grabbar m invandrarbakgrund som kör med sådant ”tugg”. Med min egen son och hans polare (i 18-20 årsåldern) har jag försökt kolla av hur snacket går när det är bara grabbar. De är övervägande ”svenskättade” och de ställer sig helt oförstående till varför man ska nedvärdera och tracka tjejer på detta sätt. Det är en ”kulturskillnad” utan dess like och den kvinnosynen kommer vi som samhälle dyrt att få betala för framöver, med tanke på den demografiska strukturförändringen som sker med det enorma överskottet av unga män som invandrar till detta land.

   Svara
 4. Peter Kostin

   /  12/13/2015

  Jag är en lugn man som inte gärna tar till humöret och blir näthatare osv. Men när jag läser Adoris inlägg så är det nått inom mig som ruskas om. Jag hoppas att hon en dag råkar ut för ett riktigt förnedrande brott och att polisen inte har resurser för att hjälpa henne. Då kanske hon inte hade önskat livet ur våra poliser.

  Svara
 5. TonyMalmqvist

   /  12/13/2015

  Reblogga detta på Jag en kristen.

  Svara
 6. Mike E

   /  12/13/2015

  Det finns idag hundratusentals femtekolonnare i Sverige som arbetar för att Sverige som samfund och kultur skall falla. Det ser ut som de kommer att lyckas.

  Svara
 7. MiT

   /  12/13/2015

  Svara
  • T

    /  12/13/2015

   Klassiskt fall av ”put your mouth where the money is” ty utan asylindustrin är det nog magert med jobb för många i skrået. Risken är en ny karriär inom ”du får en plusmeny för 10 kronor extra” jobbet och då undrar man var nånstans de yngre ska få sitt första jobb.

   Svara
   • Kristian

     /  12/14/2015

    I USA finns ingen advokatbyrå som vill bli först med att ge in ingångslön under $160 000.

    Svara
 8. MiT

   /  12/13/2015

  Svara
 9. TonyMalmqvist

   /  12/13/2015

  Jag brusar själv inte upp i första taget ,men det här har fått mig att bli på ett milt sagt sämre humör. Men och precis som nån skrev här, vid en eventuell nödsituation att hon antingen måste anropa 112 , eller ta direkt kontakt med polis,så har säker ingen glömt hennes hatiska uttalande. Mer än 600 like på Facebook, säger egentligen inte så mycket, inte mer än vad som ofta är brukligt på det sociala mediet, en sandlådenivå som får 3-4-åringar att framstå som vuxna i jämförelse mot de som är menade att vara i vuxen ålder.

  Svara
  • Is@mail

    /  12/15/2015

   ”att hon antingen måste anropa 112 , eller ta direkt kontakt med polis,så har säker ingen glömt hennes hatiska uttalande.”

   Det spelar ingen roll om ALLA inblandade kommer ihåg hennes uttalande eller inte.
   Det är (höll på att skriva samhällets)polisens plikt att göra sin plikt oavsett personen hatar dom på Facebook. Det är alltså helt fritt för alla och envar att hata polisen och ändå (ut)nyttja dom.Ett riskfritt ställningstagande på ungefär samma sätt som att hata vita hetero män.Ingen varken kan eller vill göra ett skit åt saken och ryggdunk är självskrivna.

   Sen tror jag inte att någon hatar poliser på riktigt utan att kommentarer som ovan enbart är ett ”ställningstagande” ett politiskt sådant. För om de på allvar skulle hata polisen så skulle de inte ens vilja be om hjälp därifrån när de behöver den.Och de gör dom gärna.
   När man hatar någon på riktigt så gör man allt man kan för att undvika den eller dom man hatar.

   Svara
 10. Ivar L

   /  12/13/2015

  Fast när polisen gör såhär blir jag också sur. Fast på ett helt annat sätt naturligtvis:
  http://nyheteridag.se/tonaringar-tvingades-kla-av-sig-sina-klader-vid-grovt-ran-utanfor-tunnelbanestation/

  Varför är det ständigt så att polisen undviker att gå ut med signalement? Det är riktigt dåligt och ständigt återkommande.

  Svara
 11. QED

   /  12/13/2015

  Då passar den här bra igen …

  Svara
 12. MiT

   /  12/14/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  12/14/2015

   Så kvinnor skall få en lika hög pension trots att dom jobbar mindre än män i snitt ?
   Kvinnorna verkar också,om man får tro wold, vara oförmögna att se till att mannen tar ut lika mycket föräldraledighet om det nu är det de vill.
   Skulle tro att sanningen är att de flesta kvinnorna vill ta ut den största delen av föräldraledigheten.
   Lotta Lundgren gör en feministisk klassiker när Per Erik framhåller att kvinnorna nu kan ta ut lika mycket föräldraledighet tack vare barnomsorgen. Hon börjar prata om den generation som inte hade barnomsorg vilket inte var vad tråden handlade om från början.
   Sedan avslutar hon konversationen med att påstå att Per Erik inte pratar om pensioner.

   Svara
   • Leif

     /  12/14/2015

    Till det kan man läggs att en kvinna genomsnittligen lever flera år längre än en man. Med lika stort intjänat pensionskapital får därmed mannen en högre pension än kvinnan. Orättvist? Med en feministisk utgångspunkt: troligen.

    Svara
   • Ivar L

     /  12/14/2015

    Föräldrapenning är pensionsgrundande vilket är helt rätt tycker jag. Att ta hand om Sveriges framtida befolkning är naturligtvis ytterst viktigt. Ändå hamnar kvinnor på efterkälken lönemässigt. Förklaras hela eftersläpningen av att det ger mindre pensionsgrund att vara föräldraledig än att arbeta så tycker jag att man kanske bör se över detta. Men jag misstänker att det mer handlar om åren efter småbarnsåren som spelar roll här. När barnen är äldre.

    Rent teoretiskt kan ju båda föräldrarna arbeta och ha många barn från två-tre år eller äldre men de som provat vet att det finns en hel del praktiska bekymmer med detta. Jag har ingen lösning men tycker nog att den som i familjen tar hand om Sveriges framtida befolkning borde belönas lite mer än idag.

    Svara
 13. Jan

   /  12/14/2015

  Athena får snart ett eget program på SVT. Var så säkra. Är du ung tjej med ursprung från Mellanöstern och har rätt kulturmarxistiska åsikter så kastar SR och SVT program efter dig. Se på Parisa Amiri som ska leda nya filmkrönikan i SVT. Hämtad direkt från extremvänstersajten Edit (SVT) där hon är chefredaktör. Eller Musikhjälpen där bara andra generationens invandrare och kritvita kvinnliga medelklassfeminister släpps in. Älskar du inte anti-rasism, feminism och hbtq så får du helt enkelt inte anställning på SR/SVT.

  Svara
 14. MiT

   /  12/14/2015

  Svara
 15. Pelle2

   /  12/14/2015

  Erik Helmerson på Dn rättar in sig i det radikalfeministiska ledet när pratar om hoten och hatet som drabbar Veronica Palm.
  Han skriver att hon har kontroversiella åsikter och det kan man väl minst sagt säga.
  Hon har vid upprepade tillfällen skrivit/sagt nedsättande saker om män och det skall vi som män bara acceptera tydligen.
  Självklart tycker jag inte att hon skall utsättas för hot och hat men hon borde nog fundera över orsak och verkan.
  Och självklart tar Helmerson på sig ett kollektivt ansvar för vad andra gör när han skriver
  ”Jag känner mig helt enkelt medskyldig till hatet som drabbar Veronica Palm”
  Jag utgår ifrån att Helmerson inte är en hatare så varför skall han ta ett ansvar för vad andra gör ?
  http://unvis.it/www.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-delningshets-ger-natkrankningar/

  Svara
  • Trolletplit

    /  12/14/2015

   Nu ska vi män inte vara så negativa, för att vi måste ta på oss vad andra män gör. Om vi ska bara deras skuld, ska vi bara deras bra sidor också.

   Nobelpriset. Gött. Jag är också en man alltså tar jag till mig äran också.
   Zlatan. En man.
   Steve Jobs. Tack, tack.
   Stefan Löfven… Hmmm, han är en man….hnm… Vänta, hur ska jag komma ut detta…ah. Han ser feminist. Hans skuld tillhör feminismen.
   Vilken boost jag får.
   En feminist bär nu alltså skulden till vad var regeringen gör nu.
   Det är gött att vara utan skuld.

   Svara
  • Jan

    /  12/14/2015

   En politiker på riksnivå borde väl kunna tåla kritik och motsatta åsikter samt inse det faktum att tio procent av kommentarsflödet går överstyr. Jag får en känsla att när någon inte håller med så kallas det genast för näthat. Veronica Palm hoppade, för övrigt, av riksdagen precis när hon hade uppnått villkoren för en generös förtidspension. Att maximera bidrag är de duktiga på politikerna. Jag tycker inte synd om Veronica Palm.

   Svara
  • Ivar L

    /  12/14/2015

   Utgå istället från att han har något på sitt samvete. Kolla på Johan Ehrenberg som ju erkände att han hade varit mobbare och tagit tjejer på brösten i skolan. Det var sitt eget dåliga samvete han spydde ut över de som var skötsamma killar när han anklagade alla män för att vara våldtäktsmän.

   Jag börjar blir mer och mer övertygad om att en hel del av de där mediefeministerna har gjort dumma saker som de skäms över men istället för att vara rakryggade gömmer de sig bakom ”strukturer” och försöker sprida skulden över oskyldiga.

   Svara
 16. Rikard

   /  12/14/2015

  Hej.

  ”Hate the police? Next time, call a crackhead!”

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
 1. Lite blandat från 2015 del 5 | WTF?
 2. Från december 2015 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: