Nya Luciasången: ”Staffan var en våldtäktsman”

På Nya Malmö Latin sjunger man ”Staffan var en våldtäktsman” på Lucia istället för den traditionella sången. De verkar även ha sjungit ”Snippa snippa” istället för Tiptap tiptap” efter vad jag har hört…

staffan var en våldtäktsman1

staffan var en våldtäktsman

Och som ni ser så har de skvätt lite röd färg på lämpligt ställe också och det passar ju bra då det hela utspelade sig i matsalen…

Only in Sweden…

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

40 kommentarer

 1. Peter Kostin

   /  12/18/2015

  Men den röda skvätten är ju felplacerad, om inte snippan har lyfts upp på magen

  Svara
  • Hypocrita

    /  12/19/2015

   Kanske ska symbolisera det blödande magsåret som man kan få av för mycket genus?

   Svara
 2. MiT

   /  12/18/2015

  Jag fattar inte, han har alltså lämnat frun i konstant hot från IS och dragit hit med svansen mellan benen?

  Svara
  • Mikro

    /  12/18/2015

   En svensk hjälte i vardande….

   Svara
  • Hypocrita

    /  12/18/2015

   Han och många fler. Måååånga fler…..

   Svara
  • Ivar L

    /  12/19/2015

   Tragiskt verkligen. Vare sig det är sant eller ej.

   Svara
  • Hans Odeberg

    /  12/19/2015

   Jomenvisst, det är så vår ”generösa” flyktingpolitik ser ut.

   Den som sätter foten på svensk mark får söka asyl, utan att någon ifrågasätter ens berättelse, men man får inte resa hit hur som helst. Först måste man springa gatlopp.

   Resultat: både de som har akuta flyktingskäl och de som bara vill åtnjuta de svenska bidragen, skolorna och freden får utsätta sig för samma gatlopp. Några gräddfiler gives inte. Man har då valet:

   1) Utsätta mannen i familjen för den farliga resan, och sen hämta hem frun med reguljärflyg. Lite patriarkalt, men för mig helt logiskt.
   2) Utsätta hela familjen för den farliga resan. Uppenbarligen har man gjort bedömningen att det är säkrare hemma än att åka över Medelhavet. Eller så hade man bara råd med en smugglarbiljett.
   3) Skicka frun. Gissar att få väljer det valet.

   Svara
  • Vargen2015

    /  12/20/2015

   Vad är du för man? som lämnar din fru på det viset då?.. Du skulle skickat Henne hit..och stannat själv och kämpat för ditt land… Din fega skit.. Du är ingen riktig man.. Bara ett fegt fjolls…Din Fru är en hjälte.. Hon borde skilja sig från dig.. Du är inte värdig…

   Svara
 3. Men vaf… Vad håller de på med där nere i Malmö?

  Svara
 4. Hypocrita

   /  12/18/2015

  Är du säker på att det är färg?:-)

  Svara
 5. En äldre version heter ”Staffan var ett gubbaslem”, 8 minuter in i denna video.

  Svara
 6. MiT

   /  12/19/2015

  Svara
  • Ivar L

    /  12/19/2015

   Nyheter24 har väl bajsat glitter sedan de startade?

   Svara
  • Anders

    /  12/19/2015

   Strunt är strunt och skit är skit, om än i glittrande färger…

   Svara
   • T

     /  12/19/2015

    Ät bladguld och allt skit som kommer ut glimmar som guld.

    Svara
 7. Ivar L

   /  12/19/2015

  Att skriva om gamla klassiska låtar med skämttext är inget nytt och det är ju ingen brist på sånger där t.ex. flickor får göra båda det ena och det andra, men det är ju just det att sådana sånger numera inte anses acceptabla som gör detta till dubbelmoral. Annars hade jag nog skitit i det.

  Var detta alltså ett ”traditionellt” lussefirande eller del av någon slags spex? Om det är det förstnämnda så säger det väl en del om vad ”latinlinjen” numera sysslar med. Det handlar knappast om bildning och traditioner i varje fall. Mer lekskola för arbetslöshet.
  Mensfixeringen är i varje fall bedårande. Som någon slags halloween, typ. Eller som en sådan där bajskorv i plast från Buttericks som man kan lägga i hallen. Chock i 5 sek och sedan, gäsp!

  Svara
 8. Nu stämmer vi alla upp i kör och sjunger tillsammans: ”Saanktaa Hoora”. För jämställdhetens skull 😦

  Svara
  • T

    /  12/19/2015

   Nu ska vi pippa långsamt, tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa, nu ska vi pippa långsamt för det gör ju faktiskt jag. Kommer inte ihåg resten… (En gammal klassiker på den tiden jag gick i skolan)

   Svara
 9. MiT

   /  12/19/2015

  Intressant läsning! Bortse från den dåliga, väldigt illa passande och rent av fula användningen av ”hen” på flera ställen.
  ”UD:s kamp mot pressfriheten”
  http://www.dagensmedia.se/experter/debatt/ud-s-kamp-mot-pressfriheten-6240656

  Svara
 10. MiT

   /  12/19/2015

  Svara
  • Frei

    /  12/19/2015

   De måste mena att bakgrunden i bilden är svensk….

   Svara
 11. MiT

   /  12/19/2015

  Svara
 12. MiT

   /  12/19/2015

  Svara
  • Pelle2

    /  12/19/2015

   Wow,dom har hittat en ingenjör så då måste alla syrier vara välutbildade…
   Sedan är det ju bra att de som faktiskt är högutbildade kommer i arbete så länge
   det sker på deras meriter och inte på positiv särbehandling.

   Svara
 13. Titta på gårdagens Uutisat och begrunda hur samma reportage om finskor på äldreboende som lagar traditionell finsk julmat skulle se ut om det var på de vanliga svenska nyheterna.

  Svara
 14. Pelle2

   /  12/19/2015

  Ja,det är konstigt att radikalfeministerna kommer undan med sitt konstanta hån av män och manlighet medan minsta gliring mot en kvinna likställs med hat mot och förakt för alla kvinnor.

  Svara
 15. Rikard

   /  12/19/2015

  Hej.

  Över 70 000 lärare saknas enligt skolverket. Sjuttiotusen. Antagningskraven är i princip på nivån att du skall kunna skriva ditt namn, knyta skorna, och följa värdegrunden. För lägre lön än en snickare (‘Varför blev jag inte snickare, elektriker eller något riktigt jobb?’ är en inte ovanlig tanke) samt ett fett studielån, som de facto sänker din lön med cirka 1000 till 1500 SKR/månad under många många år.

  Ovanpå det skall man hantera knivslagsmål, sexuella övergrepp, narkotikahandel, elevers ‘kosiner’ som har en eller annan vendetta, föräldrar som kräver genus/vegan/islam/kristendom/vad fan det nu är för vidskepelse de går igång på, rektorer (inte sällan kallade ‘rektum’) som är politruker med en ‘ledarskapsutbildning’ och ingen lärarbakgrund, hysteriska media om en elev råkar bära sin bänk mellan två byggnader, skolmat för en spottstyver, förfallna överbefolkade byggnader, ljudnivå uppemot 85 till 100 dB är inte ovanligt, per nauseam ad infinitum.

  Låter det lockande?

  Och nej, jag tycker inte lärarlönerna skall höjas, inte med tanke på kårens ryggradslösa kryperi för vart den politiska vinden blåser. Idealet var, och borde vara, kunskap. Mät det mätbara, och gör det omätbara mätbart. All social (och med ursäkt till kvinnan) kärringverksamhet måste rensas ut, från pysseldagar till gruppövningar. (Kärringverksamhet därför att skolan är en totalt kvinnodominerad institution, och det finns i min erfarenhet alltid en klick tanter som driver på för alla möjliga aktiviteter utom undervisning.)

  Kanske dags att söka nytt jobb, och kanske inte i Sverige?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
  • Hmm

    /  12/19/2015

   Jag förstår vad du säger och håller med till stor del, men din retorik blir densamma som vissa kör med när det kallar något för ”gubbvälde” och på samma grunder som du hänför till, så att…..

   Svara
  • Jag minns den tiden då alla lärare var disputerade och ungefär hälften var män, hälften kvinnor. Och vi alla kunde läsa men fick 0 pyssel och 0 genusutbildning. Min skoltid alltså, ingen tror längre att det kunde vara så. Vad var det som gick så in i h…..e fel?

   Svara
 16. Pet

   /  12/19/2015

  Är det på riktigt människor som lyssnar på ett Luciatåg som sjunger ”Staffan var en våldtäktsman”? Har detta hänt på riktigt eller är det ett skämt?
  Jag hade rest mig upp och gått om jag varit där. Fy fan vad tråkigt. Hade jag velat ha deprimerande hade jag läst nyheterna, inte gått på ungens Luciatåg liksom.

  Svara
 17. Jag hatar det här landet, svenska kvinnor kommer dö ut, ingen kommer vilja ha dom

  Svara
  • Opie

    /  12/20/2015

   Svenska kvinnor är fantastiska och världens vackraste utan konkurrens. Flytta härifrån ist för att sitta och vara bitter och gnälla på nätet.

   Svara
 18. Centerextremisten

   /  12/20/2015

  Den nya politiska trenden att göra progressiva Luciatåg är extremt töntigt och kanske förstör för de andra eleverna, men samtidigt anser jag att man bör undvika att ge sig på gymnasieelever utan (större) medialt inflytande. Att måla röda fläckar och sjunga parodier känns verkligen som en motsvarighet till att dra förintelseskämt, med pubertal humor är det skitkul eftersom det provocerar och är lite ”förbjudet”.

  I min mening kan och bör man gärna kritisera de större TV-sända Luciatågen där de som sjunger inte har så mycket inflytande själva i vad som produceras, utan istället ligger i t.ex. SVTs progressiva labbar. Som rapparen för något år sedan till exempel.

  Svara
 19. Jerry

   /  12/20/2015

  Å alla fåglar så har di en näbb, men göken har en strupe.
  Å alla flickor så glädja di sig, när picken hänger ute.

  Ur Fula Visboken av Bengt Sändh. Innan jämställdheten drabbades av slagsida fick man lov att skriva sådant. Den är ju vacker trots allt. En slags hyllning till våren.

  Svara
 1. Söders hjältar, del 8 – Vapensyskon | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: