Aktion mot ID-kontroller

Den 9 januari ska det vara aktion mot ID-kontroller på tågen mellan Danmark och Sverige

aktion mot id-kontroller

Är inte polisens jobb tillräckligt svårt utan att idioter vill göra det ännu svårare?

aktion mot id-kontroller1

Men jo visst, samla ihop så mycket konstiga bortskämda medelklassyngel ni bara kan. De flesta av dem kommer ändå att köpa biljetten med pappas pengar.

aktion mot id-kontroller3

Och sen låter man dem lämna Sverige med glatt humör! Låt dem sjunga lite på tåget över till Danmark också!

Sen vägrar man bara dem återresa utan ID. Man kan låta dem lipa några dagar innan man låter dem resa tillbaka också. Klappat och klart. WIN!

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

17 kommentarer

 1. Rikard

   /  12/22/2015

  Hej.

  Kan vi inte erbjuda aktivisterna att byta sina medborgarskap mot nyanländas? Typ en aktivist är värd fem nyanlända, och aktivisten får snällt åka till Afghanistan eller Syrien, där denne kan sprida feministisk utrikespolitik.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
  • GENIALT!

   Svara
  • Jan

    /  12/23/2015

   Bra idé. Aktivisten byter med asylanten, får sitt medborgarskap och pass indraget och skickas till asylantens hemland. Asylanten får stanna. Då skulle aktivistens förmenta godhet och altruism sättas på prov. En och annan vänsterdåre skulle säkert gå med på det…

   Svara
 2. MiT

   /  12/22/2015

  Svara
  • Vem fan är äcklet som käftar emot?

   Svara
  • Grodan Boll

    /  12/23/2015

   Jag undrar när de första miliserna/vigilaterna dyker upp och ger igen för gammal ost.

   Svara
   • Opie

     /  12/24/2015

    Vi är nära nu, väldigt nära. Det kokar något så i i h-vete nu efter att de 4 ensamkommande fick några månader på kurort efter den obeskrivligt brutala gängvåldtäkten på Södermalm.

    Svara
 3. Two Different Shoes On

   /  12/22/2015

  När kulturmarxister är ute på krigsstigen, då heter det civil olydnad.
  När nationalister öppnar mun så heter det fascism. Skulle de senare hitta på något så som de första, då blir det automatiskt terrorism ala Henrik Arnstad. (expert på SD frågor)
  I dag tar Sverige emot dussintals muslimer som kommer att våldta, råna, mörda, mm, bland de tusental som bara förväntar sig mat, bostad, pengar.. I morgon blir det samma sak. I övermorgon det samma…. Till våren ökar nog antalet igen och då blir det ännu värre.

  Undrar om en ”rödstrumpa” som blivit våldtagen av en ”berikare” skulle vilja ha en ”andra omgång” bara för att de älskar sex med just ”berikare”?
  Ja, nu behöver de ju inte ens åka till Gambia. Det finns ett stort urval i Sverige

  Svara
 4. Sven

   /  12/23/2015

  Det här påminner om de hemska personer som engagerade sig i REVA-debatten och förstörde Polisens nödvändiga kontrollarbete angående vilka som befinner sig i Sverige. Kortsynta idioter som förstör möjligheten att spåra upp terrorister.
  I Frankrike är ju både terrorattentaten mot Hebdo och nu det senare klarlagt att Polisen inte kunde kontrollera de inblandade personerna för att det har byggts upp attityder att personer med ”utländska” utseenden aldrig får kontrolleras för att kontrollen av dem är en påstått rasistisk handling.
  Häng ut idioterna som håller på med den kampanj detta handlar om med namn så att det blir känt vilka idioterna är…..

  Svara
 5. MiT

   /  12/23/2015

  Svara
  • Jan

    /  12/23/2015

   ”Men toppgubbarna i Röda korset och Rädda barnen tjänar mer än han.” Cheferna på Röda Korset och Rädda barnen är kvinnor (med åtföljande miljonlöner). Även ”han” är en kvinna. Hur många lögner kan Lisa Magnusson komma undan med? Och hur står det till källkritiken på Metro?

   Svara
 6. MiT

   /  12/23/2015

  Svara
  • Olof

    /  12/23/2015

   Ja, det är så dumt så klockorna går baklänges, så där har ju Rahman sin tidsmaskin. Och jag tar gärna en diskussion om historia med Rahman, jag skulle till exempel gärna vilja veta hur han tänker ersätta mig för att hans förfäder tog mina förfäders mark i Afrika så de fick migrera norr ut vilket fått till resultat att jag bor i ett land med mörker halva året, inget vettigt dygn, dessutom blött och kallt.

   Att Karlsten ens försöker applicera det redan felaktiga argumentet i Sverige med en helt annan historik gör det dessutom ännu mer korkat. Likaså att han försöker applicera en felaktig strukturell teori på en begränsad kontext mellan två människor.

   Den typen av argument är inte ens värda att bemöta. Men om man ändå gör det föreslår jag att man helt enkelt löper linan ut och bara fortsätter diskussionen genom att helt arbiträrt omdefiniera ord i varannan mening så det blir lagom surrealistiskt.

   Svara
  • Alltid denna karlsten, alltid så klantig när han tänker

   Svara
  • Senior

    /  12/23/2015

   Hela begreppet ”omvänd rasism” är löjeväckande nyspråk.
   Det finns inget ”omvänt” med rasism; antingen är du rasist, eller inte.
   Detta oavsett vilken grupp rasisten hatar, framförallt har rasism inget att göra med om man själv är i majoritet eller minoritet, eller om dina förfäder var rasister.

   De möjliga alternativ som skulle kunna tänkas vara en vettig definition av ”omvända rasister” vore väl antingen dessa självhatande ”antirasister”, eller en f.d. rasist som blivit omvänd och inte längre är rasist.

   Svara
 7. En Erik till

   /  12/23/2015

  Jag tror inte att den 9 januari blir som aktivisterna tänkt sig. Eftersom det är en lördag kommer inte vanliga människor åka till jobbet och det kommer nog bli många inställda tåg den dagen.

  Rätt mycket knas för den som bara ska passera sundet och saknar bil, men efter ett tag kommer aktivisterna bli hungriga och trötta och lomma hem. Det är trots allt skoldag på måndagen.

  Låt de ha sin protest och visa hur dåligt det fungerar när deras regler råder. Antagligen kommer vi få se hur många de är: flera hundra, kanske tusen av en sammanlagd befolkning av över 15 miljoner.

  Svara
 1. Sakokunnig | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: