Köp DN-mössan!

Ett unikt tillfälle att köpa din alldeles egna DN-mössa har uppenbarat sig! Det unika med DN-mössan är inte bara att det är en sorts foliehatt som stoppar signaler från att komma åt dina tankar, den stoppar samtidigt mycket effektivt rationella argument från att tränga in i huvudet på dig! Perfekt för DIG när du vill förneka verkligheten och fortsätta leva i den lilla bubblan! Passa på NU innan den tar slut, gör som Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Sydsvenskan, SVT, SR, TV4 och många många fler, köp DN-mössan som tidigare bara varit förunnat medier att kunna köpa och dela ut till sina anställda som ett oumbärligt redskap och hjälpmedel i deras vardag som sanningsförmedlare!

Med DN-mössan på huvudet kan du med gott samvete fortsätta hitta på ”nyheter” och reportage som det om brandmannen i Boden utan att någon kollega ifrågasätter eftersom de också har mössan på huvudet. Du behöver inte vara oroligt för att någon jobbig verklighet som du inte vill veta av tränger sig på. Vill du fortsätta hävda att Kalle Anka rapporter är fakta av stål? Då måste du ha DN-mössan på huvudet. Vill du kunna svänga 180 grader på bara några månader och låtsas om att du alltid tyckt som du gör och att det inte alls är något konstigt? Vill du hävda att Sandviken tjänar en halv miljard på flyktingar? Använd DN-mössan!

dn-mössan11

Precis som bilden ovan illustrerar så stoppar DN-mössan effektivt allt som kan rubba dina cirklar! Det bara studsar bort bort igen så du slipper släppa in något som rör till det för dig.

dn-mössan2

Bilden ovan föreställer en journalist/reporter/krönikör/kolumnist på twitter och facebook i färd med att blocka bort lite jobbig verklighet! Med mössan på huvudet naturligtvis!

Några recensioner av mössan av några av våra mest framstående mediala personligheter. Jag har hittat på namnen så ingen ska kunna veta vilka det är eftersom de ville vara anonyma. Alla likheter med riktiga personer är bara tillfälligheter!

Pjotr Dolowarski: DN-mössan har varit ett oumbärligt verktyg och hjälpmedel för mig i mitt arbete där det är väldigt viktigt att blocka bort allt som kan vara lite jobbigt och går emot vår agenda. Jag har för säkerhets skull alltid två DN-mössor på mig så det blir dubbelt så bra!

Fredrik Vinotinto: Jag kan intyga att DN-mössan är alldeles fantastisk! Med den på huvudet kan jag köpa vilket rödvin jag vill! Två kartonger kostar precis lika mycket som förra fredagen, och fredagen innan dess och fredagen innan dess och …

Henrik Skyffel: Med DN-mössan på huvudet vet man att inget haveri i Sverige kostar mer än en pizza med dricka. Visst är det fantastiskt?

Marlene Ernhen: LA VOIX!

Hen-Erik Arnstadsson: DN-mössan hjälper mig att se fascister bakom varje lite grästuva och ingen kan säga att jag har fel! Jag valde DN-mössan istället för alla de doktorshattar jag annars skulle haft efter mina 39 års universitetsutbildningar med åtta olika examina på avancerad nivå inom historia. Så effektiv är DN-mössan! Tack vare den så kan jag alltid hänvisa till 30-talet.

Så tveka inte, köp den högeffektiva DN-mössan nu innan julen är över så du är förberedd på att förneka all form av verklighet som inte är din egen på proletariatets och klasskampens Södermalm under 2016!

MVH

MiT

Nästa inlägg
Lämna en kommentar

36 kommentarer

 1. Jan

   /  12/26/2015

  Dagens Nyheter är verkligen en samtidsmarkör. Under 80-talet nyliberalismens och marknadsfundamentalismens fanbärare. För att sedan under 10-talet bli ett kulturmarxistiskt partiorgan. Alltid med näsan i vädret dock. Alltid lite finare än de andra.

  Svara
 2. Svenne

   /  12/26/2015

  Åsa Romsås och Lill-Gustav Fidolin har enligt uppgift lämnat tillbaka sina DN-mössor, då verkligheten tyvärr tränger igenom mössan vid högt tryck…
  Ingen fara, det var säkert bara måndagsexemplar:)

  Svara
 3. MiT

   /  12/26/2015

  En ordentlig samling!
  ”Public Service”
  http://oberoendemedia.se/

  Svara
 4. Ugglekerstin

   /  12/26/2015

  Jag skulle bli glad åt ett stickmönster. Till min EGEN DN mössa. Det vore bra om man kunde använda lite restgarner från tidigare övertygelse.

  Svara
 5. Lövet

   /  12/26/2015

  Och idag överträffade Anders Lindberg sig själv i sin kräkproduktion. (vägrar länka)!

  Svara
  • Jag läste den (tyvärr) och han (och Virtanen) verkar fortfarande leva i c:a september 2015 när Hela Sverige skramlar, Sverige tillsammans, lite mindre pizza och i värsta fall lite sämre rödtjut är de värsta konsekvenserna av migrantvågen. Han verkar allvarligt talat tro att ett par liberala ledarskribenter är anledningen till att regeringen agerade och inte det faktum att skriken från kommunerna och myndigheter blev så högljudda att de helt enkelt inte längre bara kunde ge dom en klapp på axeln och säga ”det här fixar vi!”.

   Summasummarum: jag vill ha de piller Aftonbladets ledarsidor går på för hatten kan inte längre räcka.

   Svara
 6. Finns DN mössan på Mellandagsrea? Fullt pris vill jag inte betala.

  Svara
 7. Svenne

   /  12/26/2015

  Lång intervju med A K Batra:
  http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/article21998177.ab

  Svara
 8. Svenne

   /  12/26/2015

  Även DN sysslar med sanneringsarbete…

  Svara
 9. Svenne

   /  12/26/2015

  Ledarsidorna.se om nya bottennoteringar för Stefan Löfven:

  Svara
 10. QED

   /  12/26/2015

  ”Anders Lindberg: Apokalypsens fyra ryttare är liberaler”

  Dessa är tydligen Anna Dahlberg, Ivar Arpi, PM Nilsson och Alice Teodorescu,
  men vem är vem? Dvs Svält, Krig, Pest och Död?

  http://unvis.it/www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/anderslindberg/article21997492.ab

  Svara
  • Olof

    /  12/26/2015

   Om Lindberg ville ha mer eftertänksamhet och mindre drakoniska åtgärder så var tiden att agera och bryta åsiktskorridåren förra året. När den till slut breddades och politikerna började agera hade insikten till slut kommit; det här kommer inte kunna döljas, det här kommer drabba väldigt många väljare på ett personligt plan och de vi ger asyl kommer vara fruktansvärt missnöjda med det de får, förmodligen till den graden att vi pratar upplopp. Servicen kommer att sjunka, mycket, och skatterna höjas, och det går helt enkelt inte att förtiga.

   De stora tidningarna kan inte ignorera en verklighet som alla kommer att se utan att helt förlora förtroende och läsare, och gör de det kommer till slut SD att få egen majoritet.

   Själv tror jag det är långt för sent. Skall man få bukt med det här och lyckas undvika en situation som kommer att göda faktisk rasism så måste 75-90% av de vi släppt in i landet nu nekas asyl, plus att kvarvarande andra papperslösa måste avvisas. Först då kommer det finnas ens i närheten av en möjlighet att skapa ett överblickbart problem som inte okontrollerat kommer föda konfliktmaskineriet.

   Svara
  • Svenne

    /  12/26/2015

   AB:s illustration till artikeln:

   Svara
 11. MiT

   /  12/26/2015

  Kolla alla svaren. Jag gissar också att hennes ”ta åt sig” är att man inte håller med om allt och har mage att säga det också.

  Svara
  • Rikard

    /  12/26/2015

   Hej.

   Eftersom jag inte använder twitter så skriver jag det här: man kan inte vara ‘anti-rasist’ utan att först anamma den rasistiska uppdelningen av människor. Den som inte är rasist tillämpar universella principer som exempelvis likhet inför lagen. En ‘anti-rasist’ är endast en annan sorts rasist.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Olof

     /  12/26/2015

    Helt riktigt. Men eftersom de tycker det är så jobbigt att erkänna att de är rasister kommer snabbt argumentationen ”I vår fantasivärld kan bara andra människor än oss kan vara rasister för där betyder ordet ‘rasister’ ‘inte vi'”.

    Det handlar som du säger inte så mycket om anti-rasister, utan om andra-rasister.

    Svara
  • MiT

    /  12/26/2015

   Jag gissar att det här är en pik till Mirjamsdotter…

   Svara
 12. MiT

   /  12/26/2015

  Svara
  • Olof

    /  12/26/2015

   Vad skall man säga? Jag skulle hellre ha ett barns analys än en psykotisk schizofren mentalpatients. Oförmåga att använda ord med deras vedertagna och objektiva betydelse tyder på att man håller på att tappa kontakten med verkligheten, vilket är ett typiskt tecken på schizofren psykos.

   Svara
 13. Svenne

   /  12/26/2015

  När medborgarna blir behandlade som barn:

  Svara
 14. Svenne

   /  12/26/2015

  OT: Sverige slår rekord i Pisamätningarna. Men även i vandaliseringar och skolbränder:
  expressen.se/ledare/skolbranderna-maste-upphora/

  Svara
 15. MiT

   /  12/26/2015

  Och detta går vidare. Jag fattar inte, ser inte Karlsten själv hur urbota korkat det framstår?

  Svara
 16. MiT

   /  12/26/2015

  Svara
 17. MiT

   /  12/26/2015

  Svara
 18. Svenne

   /  12/27/2015

  Dålig tajming:)

  Svara
 19. MiT

   /  12/27/2015

  De tar upp något i artikeln som bara funnits i radikalfeministers huvuden
  ”Att plugga hårt leder inte till ätstörningar”
  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/skane/att-plugga-hart-leder-inte-till-atstorningar

  Svara
 20. Svenne

   /  12/27/2015

  OT: The Telegraph rapporterar från Riksgränsen:

  Svara
 1. Fröken Frimans historierevisionistiska krig mot fakta i SVT | Jämställdhetsfeministerns blogg
 2. Lite blandat från 2015 del 5 | WTF?
 3. Från december 2015 | WTF?
 4. Påminnelse inför valet: Del 12 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: