Lite blandat från 2015

Jag har ju haft en tweetkavalkad runt nyår de två senaste åren med en del galna tweetar i några inlägg. Jag tänkte att jag kör samma i år också men med lite fler inslag om andra knäppa grejer som förekommit på bloggen. Och en och annan bra sak eller undran också! Så ungefär samma som förra året alltså fast ändå inte…

säpo på twitter

2015 äntrade SÄPO twitterscenen

omar mustafa grytan

Handlade om Grytan, Mustafa tycker att tak över huvudet, värme, mat på bordet, kläder på kroppen, inget krig och lite fickpengar utan minsta lilla motprestation är ”elände”…

kvinnolobby pk

En del tror verkligen att PK är något fint begrepp eller uttryck som ska ”återtas”.

smörja i inkorgen ilan sade

Tror ni han fick rätt? Såklart inte…

zachari dn ström birro

Har inte en aning om vad det handlar om eller vem den här Robin är men förmodligen pratar han i nattmössan.

arnstad är muslim

Henrik Arnstad blev en ateistisk muslim under 2015. Starkt jobbat!

Med fittkonst på väggarna handlar om Lina Thomsgård som intervjuas på mammas gata, det vill säga caféet Femtopia som då naturligtvis hade fittkonst på väggarna, om att hon vill tvingas flytta till Barkaby via lagstiftning eftersom hon annars inte flyttar.

atladottir gräsänder

Den ovan tar jag med bara för den är rolig. Noterar att Patriarkatet är slaget av några änder numera.

skyddsvallen

Stockholmsjournalisternas kartor läckte under 2015 ut till allmänheten också. Och i det inläggets kommentarsfält finns en del tweetar om terror attacken mot Charlie Hebdo också.

charlie hebdo

Lite mer om Hebdo och det finns en del tweetar om det i kommentarsfältet där också.

Och givetvis var de på Birro också i samband med Hebdo. Massor av tweetar i inlägget!

birroirm2

birroirm3

birroirm4

birroirm9

Sen var Inte rasist men ute och hetsade lite mot Birro på facebook, de ovan är bara några av de kommentarer som fick stå kvar LÄNGE och Inte rasist men var själv i kommentarsfältet och postade nytt för att hetsa ännu mer.

feministisk utrikespolitik

Och det har ju gått lysande hittills, nu ska vi bara bli ovänner med några länder till så blir det ännu bättre.

kalle karlsson i syrien

Efter Charlie Hebdo var ju morgonsofforna fyllda med experter, analyser och folk med förslag på hur man ska komma åt terrorresenärer från Sverige. Då säger en av programledarna det ovan. Som om det är troligt att någon Kalle Karlsson åker…

feminister hittar kontaktannons

Det ovan är lite om vad som händer när radikalfeminister hittar en kontaktannons på nätet. Läs resten också och häpna över deras godhet!

min blogg de pratar om

Det är min blogg de pratar om ovan och inlägget om radikalfeministerna som hittade kontaktannonsen. Många fler liknande tweetar i det här kommentarsfältet.  😛

Och här, ”Är budskapet surt? Ge er på budbäraren!”, tar jag upp lite av deras kommentarer om min blogg och händelsen med kontaktannonsen. Glöm inte kommentarsfältet.

vision jämställdhet

Tur att det är en sådan jämställd grupp som ska utbilda i jämställdhet   😛

vpalm och språkkrav

Ja så galet mörkbrunt att anse att det är ganska bra att kunna svenska om man ska bo i Sverige. Det är säkert det sämsta som finns för integration att kunna språket i landet man bor i…

Äckliga mobbare på twitter” handlar om när en guldspadevinnare drog igång tidernas hatdrev på twitter. Missa inte, massor av tweetar om det!

v separatistiska möten

De har separata möten… Och männens möten måste övervakas av en kvinna så de inte direkt börjar konspirera mot kvinnor, det är fastslaget på deras kongress

rg och flashback

RG var ju igång med Flashback och Aftonbladet var den som betalade den här gången. Finns en hel del intressanta tweetar om det i mina inlägg om just den saken, ”Researchgruppen och Flashback”, ”De mäktiga samhällstopparna”, ”Dagens Mäktiga Samhällstopp” och ”De uteblivna ryggdunkningarnas vecka”. Inte ens etablerade journalister vill länka till Aftonbladets lågvattenmärken utan använde unvis.it istället, det säger en hel del om deras arbete…

snecker och arbetstid

Sånt där trams dyker upp då och då. Sanningen är att de slutade jobba redan vid cirka 15:00 men fortsätter att få betalt ändå. Ett inlägg med fler liknande underbetalda stackare finns här.

arnstad och expressen

Vad jag förstod det som så var det några från Nordisk Ungdom som ville ha en intervju med någon expressenjourno. Är dock inte helt säker på om det var dem men tror det. Det är alltså i hans värld ett anfall på Expressen och platsar att nämnas samtidigt som terrorattacken i Köpenhamn… Massor med tweetar både i inlägget och i kommentarsfältet om attacken i Köpenhamn.

nordlingblanco

Det där tyckte Nordling Blanco var helt rätt att säga efter de islamistiska terrordåden i Paris och Köpenhamn. Hon tog senare bort tweeten och sa hon skrivit fel…

motorfamiljerna-e1424090036768

Genusforskare ville byta namn på Motormännen till Motorfamiljerna istället. För att vara mer ”inkluderande”…

bard mot loan sundman

Bard säger ifrån.

sajtkoll111

Kommer ni ihåg Sajtkoll?

lc3b6fvenrc3a4ttvisefc3b6rmedlingen

Och Stefan Löfven hyllade Näsviseförmedlingen med en gullig liten dikt minsann   😀

Men det var inte bara Löfven som hyllade Näsvise utan även Moderaterna tycker de är en alldeles fantastisk och ideell organisation.

fränden om GPs ledarbyte

När GP bytte bort de gamla trötta till Teodorescu.

fc3a4rgkarta

SVT drog också igång en rasbiologisk kartläggning a la Näsvise under vintern och våren 2015. Helt galna…

vadtyckermc3a4nfc3b6rjc3a4mstc3a4lldhet

Män är våldsamma, de hatar och är våldsamma mot både feminister och antirasister och de hatar djur och natur. Och att allt detta hat och våld beror på maskulinitetsnormer. Det vet Män för Jämställdhet minsann…

playingpigeonchess1

Ja, ni får gå in och läsa själva… Glöm inte kommentarsfältet, massor av tweetar där.

vetenskapensvc3a4rld2-e1426564853886

Vetenskapens värld hade ett program med skillnader mellan mäns och kvinnors hjärnor och efter programmet kunde man chatta med några ”experter”. Visst är det fin ironi att just genusfolk avfärdar annat för att vara ovetenskapligt…?

Sen var det en liten mikrogranskning av RG under 2015 och ni hittar massor av tweetar om det här.

polisutbildningen på södertörn

Polisutbildningen har ju flyttat till Södertörn, kommer säkert att bli jättebra…

vpalm ord för könsorgan

Ok, använda penis och vagina utan att köna dem…?

b_6vtjpuwaa2pur-large-e1427587399903

Ett helt inlägg med radikalfeministiska tankar och idéer…

grc3b6nungdomshumor4

Läs inlägget om det ovan, det är totalbisarrt!

zara larsson pk

Inte bara Kvinnolobbyn som inte vad vad PK betyder utan tror det är något positivt som ska återtas…

b-3nioyuiaav9zs-large-e1427756154983

Avslutar med ett helt inlägg som bara består av det feministiska kärleksbudskapet

Sådär, lite annorlunda än förra årets tweetsammanfattning är det, tog med lite annat också som jag tänkte att ni säkert vill glömma   😉

MVH

MiT

Lämna en kommentar

20 kommentarer

 1. Dreadlock

   /  12/28/2015

  Det som verkligen är minnesvärd för 2015 är hur PK-vänstern inte bara bygger upp hela sin politik på nättroll utan att även vänsterintellektuella ger ut böcker där man ger röst för en handfull idiottroll som skriver hatiska mail. Vänstern har verkligen varit opportun och förstorat upp Trollproblemet som en galopperande epidemi av nationella mått.

  Det märks inte minst i PK-vänsterns twitterkavalkad, som bara handlat om att stämpla ordet ”rasist” i pannan på varenda individ med avvikande åsikter, hur sakliga de än är. De anonyma Trollen har till slut besegrat rättvisevänsterns förnuft – Och de fattar inte ens att de gått i en trångsynt fälla av cirkelresonemang och blivit en fundamental del av en fascistoid gren av vänsterpolitik.

  Svara
 2. MiT

   /  12/28/2015

  Svara
  • Dreadlock

    /  12/28/2015

   Gary Kawasaki har fortfarande inte bytt säkringar som gick i proppskåpet när han la ner ”Vita kränkta män”

   Han är lika logisk som nazisten Heydrich, som är arkitekten bakom ”Den enda lösningen”

   Svara
  • Pet

    /  12/29/2015

   Är inte det just hur argumentet fungerar? Om du kan få t.ex. Scans kötthanteringsprogram att matcha sjuksysters undersökningar av småbarn i lågstadiet så är det väl en anledning att diskutera vidare vår syn på småbarn?

   Svara
 3. Rikard

   /  12/28/2015

  Hej.

  Efter att ha läst urvalet klipp ovan är det svårt att hålla fast vid yttrandefrihet.

  Å andra sidan: Hjernevask är att rekommendera – vi i Sverige skulle behöva tvätta oss mellan öronen för att inse hur hårt indoktrinerade vi är.

  Från Danmark ryktas det nu att man förbereder sig för flyktingström från Sverige.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
 4. Dreadlock

   /  12/29/2015

  Det finns ju ingen risk att ”Hjernevask” kommer att sändas i SvT 😀 .

  Det tillhör allmänbildningen att ha sett Hjernevask. YT är din vän, hjernevask finns där. Allt det som inte passerar genom den statliga televisionens feministiska agenda, finns där.

  Televisionen har bara en enda uppgift : Att antingen förmedla ens plats i samhällets skithög, eller drömma om en plats på solsidan av samhället. Resten handlar om att spara energi,den vita rasens skuld till forna koloniländer, mäns våld mot kvinnor, barns rätt till bra förälder , trolla fram 60 000 lärare till 300 000 invandrare. Det finns liksom inga problem. Inget är tillräckligt motsägelsefullt för att inte fixas med kreativ matematik.

  Svara
 5. Har jag missat, eller ligger Snorkfröken lågt just nu? Dvs Zara Znork Larzzon. Hennes föräldrar var förtjusta i Zara Leander? Så vänster och höger möts ännu en gång på ännu ett sätt?

  Svara
  • Hon håller på att lanseras internationellt just nu, bland annat i Storbritannien, Australien och USA, så en gissning är att hennes skivbolag/management har satt lite av en munkavel på flickebarnet.

   Svara
 6. Jan

   /  12/29/2015

  Naturligtvis kommer ”Hjernevask” aldrig att visas på SVT eller TV4 eftersom det går emot agendan. Jag tror dock att identitetspolitiken, precis som nyliberalismen, som helhet är på väg att tappa folkligt stöd. Då krävs det ganska lite för att det ska tippa över. Skulle Hjernevask visas, med åtföljande medial debatt, skulle det nog bli mer backlash mot feminister än vad de ens kunde föreställa sig.

  Svara
  • Daniel

    /  12/29/2015

   Identitetspolitiken och nyliberalismen har aldrig haft särskilt stort stöd i Sverige. Vi är starkt fostrade till att varken kön eller ras har nån som helst betydelse. Identitetspolitiken vänstern propagerar för är starkt rasistisk och bedömer dig som person utifrån vad du har för ras, vilket kön du har eller till och med utifrån var du är född. invandringspolitiken har media ljugit om rätt hårt med omskrivningar av ord, mörkläggning, rena lögner och hård propaganda. Att vanligt folk som bara tar in nyheter från svensk media gått på lögnerna är inte konstigt. Stödet gick till den falska mediebilden, inte efter verkligheten som nu klarnar för de flesta.

   Feministerna lever på att folk missuppfattat deras idioti som jämställdhetsarbete. Här i Sverige är stödet mycket stort för lika villkor i hem och arbetsliv, men stödet för villkorat kommunistiskt lika utfall är däremot försumbart.

   Männen har förstått feminismen då den attackerat dem så hårt. Kvinnor däremot har inte i lika stor grad genomskådat den. Dock så verkar det ske en snabb förändring och den håller på att nå kritisk massa. Det vill säga, tillräckligt många står upp mot feminismen för att fler ska våga öppet uttrycka sina åsikter utan rädsla för repressalier från vänner och bekanta.

   För att Hjernevask skulle bli möjligt måste SVTs ledning först bytas ut, men då skulle samtidigt övriga program också tappa sin propaganda och det skulle förmodligen ge större effekt än själva programmet.

   Svara
 7. Kampen fortsätter!

  Svara
  • Leif

    /  12/29/2015

   Nästa steg måste väl vara att de regionala kanalerna lägger upp listor på de män som inte tar ut sina för dem vikta dagar så att Helena Zachariasson och hennes gelikar kan fortsätta sin mobbing på ett mera personligt plan. Hembesök?
   Förslag till rubrik på SVT: regionala hemsidor:
   ”Här är papporna i ditt närområde som inte tar ut sina föräldradagar.”
   Vad tusan är det med SVT (och SR också för den delen)?
   Vad tusan är det med Helena Zachariasson? Varför tas detta idiotinlägg in överhuvud taget?
   ”Min bekantskapskrets består av högutbildade välavlönade människor”
   Är de lika korkade och inskränkta som hon?

   Svara
 8. Svenne

   /  12/29/2015

  OT: ”Gift-Åsa” kör vidare som vanligt:

  Svara
 9. Svenne

   /  12/29/2015

  OT: Saxat från Fb:

  Svara
 1. Lite blandat från 2015 del 2 | WTF?
 2. Gott nytt år på er! Lite blandat från 2015 del 3 | WTF?
 3. Lite blandat från 2015 del 4 | WTF?
 4. Lite blandat från 2015 del 5 | WTF?
 5. Galenzkap | WTF?
 6. Typiskt svenska män att vara terrorister! | Jämställdhetsfeministerns blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: