Lite blandat från 2015 del 2

Del 2 av min lilla sammanfattning av 2015 på bloggen där jag tar upp både galna och en och annan bra sak. Del 1 hittar ni här.

swedenkontot1

swedenkontot2

Svenska Institutet satte en radikalfeminist att spaka kontot och som vi ser så var hon inte så blygsam med vad vad radikalfeminism eftersträvar. Finns mer om SI i det här inlägget, tänk på att detta är bilden de ger av Sverige…

radfemtroll

Hahaha!

klasskamp

Trollet från Handels var igång under året också och hur hon bemöter enkla, vänliga och öppna frågor från en ickeanonym person kan ni se i inlägget. Och det är ungefär samma sak varje gång en radfem whinar över allt ”hat” de får, oftast har de skapat det själva.

SVT lanserade något som hette EDIT under våren 2015 och en del reagerade över extrem vänsterövervikt

agnes lo om edit

agnes lo om edit1

Agnes-Lo Åkerlind kallar de som kritiserar radikalfeminism, det vill säga extremt åt vänster, på SVT för babbelgubbar. EDIT är nog en ren kampavdelning på SVT.

lc3a4rasigblilesbisk4

På feministiskt forum 2014, där man också kunde lära sig hur man blir lesbisk, var hon med och skulle svara på hur man bäst lyckas med kampfrågor och sätta dem på agendan på ett mediestrategiskt sätt. Klart hon vet exakt vad Frisk menar och att han inte bara är en babbelgubbe. Då 2014 var hon inte anställd av SVT utan det står fel i deras program.

agnes lo

Men nog är hon involverad på SVT rätt duktigt ändå på ett eller annat sätt? Det ovan är från i år.

Och att EDIT inte skulle vara kraftigt åt vänster?

om edit

Andra som är kraftigt åt vänster tycker det är bra med fler radikala vänsterröster…   😛

Här står ännu mer om EDIT!

batikhäxor på multikultikurs

Det KRYLLAR av kränkta i Hanifs twittertråd. Det handlade om att försvaret inte var välkomna till nationaldagsfirande på grund av att en kommunal tjänsteman tyckte att invandrare skulle bli rädda om de såg militärer…

betalaellerflytta10

betalaellerflytta14

Miljöpartiet vill höja bensinskatten och jaga bort folk från landsbygden helt enkelt. Betala eller flytta är budskapet. Ovanligt klarspråk av en Miljöpartist men också rätt skönt att åtminstone en av alla vågar säga som det är om vad de vill. Fler politiker borde göra det. Men betala eller flytta gäller nog inte Malmöbor som tar emot bidrag från övriga Sverige på mellan 4 och 5 miljarder varje år bara för att inte gå i konkurs. Cirka 1/4 av Malmös budget är bidrag från andra kommuner…

Jag slutade kolla på SVT-sporten förra året och har faktiskt hållit det ganska bra. Någon gång har man bläddrat och fastnat lite och då har det direkt dykt upp könspolitik.

batikhäxa

Apropå batikhäxa…

vpalm man man man man

Palm visar varför hon hade 0,4 på högskoleprovet.

Systerskapet är intressant att läsa, handlar om när en radfem i princip får tillbaka en spegelbild av sitt eget beteende under många år.

nationalekonomen schyffert

Vår mest kända, och erkända, nationalekonom Henrik Schyffert provade på att vara rolig också under året. Gick väl sådär…

När Fisarna skriver artiklar med påståenden om saker och ting och någon frågar lite närmare så är vad de påstått ”humoristiskt” och sen blockar de. Massor av tweetar i det här inlägget!

När generaldirektörer klagar på lönerna…

fittans plats

”fittans plats i den feministiska kampen”…

fittans plats1

Ok…

fadde om romson

Romson kläckte ju en hel del grodor så Fadde till och med framstod som smart (Fadde är alltså ett fejkkonto…)

attackpc3a5utas4

Twitters vidriga små hyenor gjorde sitt allra bästa för att starta drev mot Josefin Utas under 2015. Samma typer av människor som alltid är inblandade. De gjorde sitt allra bästa, försökte till och med dra in tidningar i det. Problemet var bara att genierna inte ens visste var hon bodde utan trodde det var i Västerbotten så de pingade in Västerbottens kuriren i diskussionen… Missa inte, finns massor av intressanta tweetar i inlägget och kommentarsfältet!

snoppensdagar

SVT måste verkligen ta itu med att städa bort skräpet som finns där och börja med att sparka ut Näsviseförmedlingen.

snubbarna och jag

Så tycker kontot Snubbarna om mig. De får jobba lite på sakligheten och förståelsen eftersom alla som läst något från mig vet att det är bara bullshit och inget annat. Fast det är ju någon/några radikalfeminister som spakar det kontot så vad ska man förvänta sig?

Maciej Zaremba publicerade fem artiklar, ”Rättvisans demoner”, om socialtjänsten och hur illa det kan funka där. Den här länken är till mitt sista inlägg om den serien men man hittar länkar till alla andra i det. Glöm inte kommentarsfälten för där finns det massor! Socialsekreterare gick bananas totalt och gjorde allt för att smutskasta honom…

boisen och klein

Hahahaha!

hotadochuthc3a4ngd

I samband med Zarembas artiklar blev jag anklagad för att hänga ut och hota också, i det här inlägget,”Hot och hänga ut folk”, kan man se hur det är med den saken. Det är alltså bara rent påhitt och ingen annat och jag länkar till varje ställe där jag överhuvudtaget nämnt henne alls så var och en kan kontrollera själv…

tovatt om sl-priserna

Miljöpartister är knepiga, bor man på landsbygden så får man betala eller flytta, bor man i städerna så får andra betala så man själv slipper flytta. Höj priset på SL-kortet till 5000 kronor!

rättvise och biologer

Det ovan illustrerar väl galenskapen i Sverige ganska bra

cismc3a4ninsekter2-e1432127976568

För de ska väl inte ha sex med dem…?

rättvise och biologer1

Saker vi aldrig kommer att få se Näsviseförmedlingen skriva…

raplåt

En raplåt som en vänlig själ snickrade ihop apropå att rappare ska dra in andras mammor   😛

Det perfekta jobbet för återvändande jihadister: Grisrunkare!

gardellmumsmums-e1432426097133

Jomen…

vadgenusfolkgc3b6rfc3b6rskattepengar-e1432480020467

Undrar ni vad genusfolk gör för skattepengarna? De undersöker påhittade världar

byggnads

Byggnads bedrev under 2015 en ren förtalskampanj mot sina egna medlemmar också, mest med hjälp av hittepå och fulstatistik. De gillar inte heller när folk ifrågasätter deras införande av radikalfeminism… Jag gissar att de har anställt ett par genustomtar, som givetvis aldrig satt sin fot på en byggställning i hela sitt liv, som nu ska berätta för alla hur det är på byggena. Läs kommentarerna under inlägget, det är väldigt intressant!

En totalbisarr twitterdiskussion, jag tar inte med någon här för jag vet inte vilken jag ska välja helt enkelt, ni får gå dit och läsa den…

feministisk logik

Budget och sånt där tjafs. Nu vet vi, budget kan man inte sätta först…

Under 2015 fick man också stifta bekantskap med begreppet ”genusarkeologi”. Man ska normkritiskt börja granska hur stenåldern framställs på museer…

kinazad14-e1433332666409

Behrang ”jag kan det här, jag är jurist” Kianzad var igång tidigare under 2015 också. I det här inlägget kan du se massor av liknande tweetar från honom!

kebabtekniker

Ni har väl inte glömt kompetensregnet av kebatekniker?

otacksammajc3a4velnsomar

På nationaldagen passade Somar Al Naher på att både spotta och pissa på alla svenskar när hon ville ha en ursäkt. Makalöst jävla arrogant av henne! Glöm inte kommentarsfältet, massor av tweetar där som är intressanta!

vpalm en vuxen och tre barn

Hahaha!

tysthetsnormen

Krossa tysthetsnormen på biblioteken!   😀

fc3b6ljenkvinna11

fc3b6ljenkvinna1-e1434123980688

Det ovan handlade om att Boisen ville se till att kvinnor blir följda på twitter eftersom män tydligen dominerade enligt någon beräkning. En jävla massa trams mynnade ut från det i alla fall där det mesta gick ut på att ge några få som har 20 000+ följare på twitter några till som de kan ignorera. Boisen vände sig till Gardell och Schulman som är giganter på twitter för hjälp. Saken är bara den att jag ensam följer fler kvinnor än vad de två giganterna gör tillsammans. Så på den nivån var alltså Boisens trams.

medelc3a5ldersmc3a4nnen4

Det startade med tweeten ovan och ni kan aldrig gissa vad som hände sedan…

jonna sima genusvetare utan jobb

Ja hur är det möjligt…

aagårds övertramp

Martin Aagård var igång runt midsommar, finns annat intressant om honom i inlägget också.

pascalidouhyckleri

Hur mycket invandring tål Grekland? Det är vad PASCALIDOU menar men inte vågar säga. Och det är stor skillnad i retorik när hon pratar om Grekland och Sverige.

värdiga ministrar

Två ministrar besökte Allsång på Skansen…

25 juni anföll arnstad finland

Arnstad har nu bara Island kvar i Norden att attackera, resten har han startat krig mot redan.

det går bra för sverige nu

Inlägget ”Det går bra för Sverige nu…” är det mest lästa på bloggen, snart 90 000 sidvisningar!

Det var allt för idag!

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

23 kommentarer

 1. Tragikomiskt.

  Att inte Henrik Skyffel skäms!

  Hontramsbyxorna är bortom all räddning.

  Svara
 2. Daniel Hammarberg

   /  12/29/2015

  Den svenska Twitter-diskursen får mig att förstå varför man i den muslimska världen är så motsatt till tanken att låta kvinnor delta i politik och statsförvaltning. De vill helt enkelt inte att deras egna länder ska bli som dårhuset Sverige.

  Svara
 3. Jan

   /  12/29/2015

  Jag tror dock att det kommer att bli baksmälla för kulturmarxister under 2016. Jag tror att de värsta excesserna är över. Jag börjar redan ana kappvändningstendenser i media och bland politiker. Jag tror inte att 2016 kommer att bli något bra år för massinvandringsvurmare, genuspiloter och åsiktskorridorsvakter. Kanske börjar vändningen komma under 2016?

  Svara
  • Cain

    /  12/29/2015

   Jag hoppas det innerligt. Men jag vet inte. Det jag är mest oroad för rent politiskt är om extremismen vi sett i media de senaste åren satt sina spår i folket. Jag hör vänner och bekanta yttra åsikter som kanske inte är extrema, men som ändock går i samma linje som vansinnigheterna vi matas med dagligen. Vissa saker som hamrats in börjar bli ”sanningar”. Det skrämmer mig mest, att de vänstervridna ”berättelserna”, hur falska de än är, har börjat slå rot i folket. Det blir en lång väg tillbaka i så fall.

   Jag hoppas verkligen att du har rätt.

   Svara
  • Rikard

    /  12/30/2015

   Hej.

   Låt oss hoppas att vi lyckas åstadkomma en vändning! Innan det händer så kommer hela våren att präglas av ännu hårdare attacker mot bloggare och liknande, troligen med insinuanta texter i gammelmedia syftandes till förhandsgranskning och inskränkningar av möjligheten att länka med mera. Bli inte förvånade om Researchgruppens och andras nästa grepp blir att ‘avslöja’ både blogg-ägare och kommentatorer/gästförfattare.

   Troligen kommer krav på lagstiftning om att sociala medier, IT-leverantörer och sökmotorer skall filtrera inlägg och sökningar efter olämpliga fraser och uttryck. Nästa steg blir Kinas modell: [https://www.youtube.com/watch?v=lHcTKWiZ8sI] Klamrarna skall tas bort före sökning. Alternativt sök efter ‘Extra Credits Propaganda Games China’s Social Experiment’ på Youtube.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 4. QED

   /  12/29/2015

  Rubrik i Kvällsposten

  ”Mia-Jonas blir den första nämndehen”

  http://unvis.it/www.expressen.se/kvallsposten/mia-jonas-blir-den-forsta-namndehen/

  Svara
 5. Is@mail

   /  12/29/2015

  Är inte de afrikanska danskurserna på ABF högst olämpliga, då de inte kan beskrivas som något annat än Kulturell appropriering(apropriation?)?men folk med dreadlocks ska skämmas ?och hur var det egentligen med potatisen?riset?nåt jag glömt att nämna?

  Svara
  • Rikard

    /  12/29/2015

   Hej.

   Syfilis?

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 6. ”Oberoende” Public Service:

  Svara
 7. MiT

   /  12/29/2015

  Svara
  • Dreadlock

    /  12/30/2015

   Helena Zachariasson. YEZUS. Ta en öl och hoppa från den höga hästen. Ta din patetiska ångest och diskutera den med den tilltänkta pappan till ditt barn istället. Ät upp dina egna tillagade moralkakor och sluta upp med att vara en töntig folhemsuppfostrande dagisfröken.

   Svara
  • Jan

    /  12/30/2015

   SVT ska inte driva en politisk opinion.Helena begår tjänstefel utan att förstå det. För övrigt är den svenska föräldraförsäkringen alldeles för generös. Det är därför den blir en kvinnofälla. Ersättningen borde vara behovsprövad. Eller åtminstone delar av den.

   Svara
 8. MiT

   /  12/30/2015

  Hahaha, notera punkten framför hennes tweet 😀

  Svara
 9. ”Den goda trollfabriken”: http://hallandsposten.se/asikter/ledare/1.4580774-den-goda-trollfabriken

  ”De många kommentarerna på Kvinna till Kvinnas evenemang handlade om hudfärg, etnisk bakgrund och utseende. Vid en första anblick skulle man kunna tro att det rörde sig om rasistiska extremnationalister som avskydde allt det Kvinna till Kvinna arbetade för. Men så var inte fallet. Det var inte rasisttrollen som organiserade en hatstorm mot Kvinna till Kvinna. Det var så kallade ”antirasister” med sina urlöjliga teorier om vithetsnormer och rasifiering.

  Vad var problemet? Jo, de som skulle föreläsa hade svensktklingande namn. Det ansågs vara problematiskt att vita kvinnor skulle tala om läget i Mellanöstern. Kvinna till Kvinna upprätthöll de rasistiska strukturerna sades det. De var helt plötsligt osolidariska och vidriga.”

  Svara
 10. Jan

   /  12/30/2015

  En av alla dessa unga (och i mitt tycke ganska obegåvade) kvinnor spyr ut sitt dagliga manshat i Aftonbladet. Eller gubbhat, hatartikeln ackompanjeras av en bild på gubbröra! Artikeln tycks handla om hur hon känner ett instinktivt hat till män (gubbar) som har fräckheten att tilltala henne. Högsta mode bland unga kvinnor på Aftonbladet eller Politism. Och en källa till inkomster…

  Svara
 1. Gott nytt år på er! Lite blandat från 2015 del 3 | WTF?
 2. Lite blandat från 2015 del 4 | WTF?
 3. Lite blandat från 2015 del 5 | WTF?
 4. Galenzkap | WTF?
 5. Typiskt svenska män att vara terrorister! | Jämställdhetsfeministerns blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: