Vad hade radikalfeministerna sagt?

Man undrar ju lite vad radikalfeministerna i Sverige hade sagt om asylinvandringen om cirka 70 000 av det totala antalet på cirka 163 000 hade varit ensamma kvinnor från Thailand? Hade radikalfeministerna varit lika sugna på den förda asylpolitiken då?

question-mark-358177_960_720

Och om de cirka 35 000 som är ensamkommande unga män från Afghanistan med flera länder istället hade varit ensamkommande unga kvinnor från Thailand? Hade vi då sett projekt där man parade ihop de unga kvinnorna med svenska killar på gymnasiet?

Det finns många fler frågor som rör området…

Och en del rätt otäcka grejer händer också i vår omvärld

DEN SELEKTIVA TYSTNADEN

Inte bara i Tyskland utan även i Kalmar.

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

18 kommentarer

 1. MiT

   /  01/05/2016

  ”Vakter håller ordning på boenden för ensamkommande”
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6339049
  ”Det verkar bli allt vanligare att kommuner måste hyra in vakter för att hålla ordning på boenden för ensamkommande flyktingbarn.”

  Svara
 2. Jonas

   /  01/05/2016

  Appropå det som hände i Köln: Kvinnosynen från dessa länder har ju aldrig varit någon hemlighet. Varför låtsas man vara upprörd när man tar emot 10000:tals unga män från mellanöstern/afrika till Europa. Ändrar dessa sina värderingar bara de får komma hit? Hur jävla naiv får vara? Västvärldens kvinnor kommer att få betala priset. Outgrundligt nog med feministernas totala tystnad…..

  Svara
 3. MiT

   /  01/05/2016

  Svara
 4. MedborgareIT

   /  01/05/2016

  Vad hade radikalfeministerna sagt, om det hade kommit den sortens invandrare, som du menar att de ogillar?

  Eftersom alla radikalfeminister dels är extremt långt åt vänster, dels älskar dagens invandring och har inflytande över alla integrationsprojekt, precis som alla antifeminister dels är extremt långt åt höger, hatar invandringen och saknar inflytande över integrationsprojekten?

  Varför inte fråga radikalfeministerna själva (den homogena gruppen), istället för att spekulera kring ytterst hypotetiska scenarion? Av vilken anledning skulle det komma 70 000 asylinvandrande, ensamma thailändskor eller 35 000 unga thailändskor, när de lever i ett land utan krig och därför antagligen skulle nekas asyl?

  Ganska försåtlig och tokig jämförelse mellan radikalfeminism och invandring.
  Only in Sweden.

  Svara
  • jaha

    /  01/06/2016

   Svaret är enkelt:

   Genomsnittsfeministen med nosring, fettvalkar och underarmshår skulle sätta chipspåsen i halsen.

   Skämt åsido det är såklart en hypotetisk fråga.

   Scenariot – att det väller in horder av välfärdsturistande kvinnor i tjugo-trettioårsåldern i samlad trupp från exempelvis Thailand, som utger sig för att vara ensamkommande flyktingar och barn – det är inte bara orealistiskt. Det skulle få de flesta att höja på ögonbrynen också.

   Tolkar inte inlägget som den jämförelse som skribenten MedborgareIT ger uttryck för, utan snarare som ett försök att påvisa det anmärkningsvärda med att så få människor ifrågasätter när horder av vuxna män, som varken är ensamkommande, flyktingar eller barn gör precis det.

   I den bästa av världar skulle det också kunna vara ett orealistiskt fantasi-exempel att vi i dag har nordafrikanska gatubarn som springer runt och våldtar kvinnor mitt i stan. Men det är möjligt att jag som medborgare begär lite för mycket av våra kompetenta politiker.

   Det fiktiva scenariot antyder också att de så kallade bitterfittorna (alltså feministerna) skulle reagera på grund av en ökad konkurrens på partnermarknaden och det ligger säkert mycket i det och att det skulle bli annat ljud i skällan.

   Jag håller med om att jämförelsen haltar. Däremot haltar den snarare eftersom den inte tar hänsyn till mäns beskyddarfunktion. En invasion av kvinnor från Thailand eller någon annanstans skulle varken medföra en mer nedsättande syn på den manliga halvan av befolkningen, snarare tvärtom, men framförallt och det är viktigt att komma ihåg, så skulle det inte medföra den ökning av våldsbrott mot kvinnor som vi ser i dag.

   Vad icke-homogena radikalfeminister som petar sig i näsan skriver på Twitter är kanske inte särskilt intressant. Det är dock intressant hur desto mer homogena och ideologiskt sett radikalfeministiskt rapporterande medier som TT, SR och SVT hanterar frågan om vad Sverige som land tar in och inte.

   Det är ett ofrånkomligt faktum att Sverige i dag importerar en kulturellt betingad kvinnosyn där kvinnor ses som horor. Däremot tar vi som land inte in särskilt många kvinnor jämförelsevis, som även de säkert drabbas och är i behov av hjälp. Det finns till och med de som brukar hävda att kvinnor drabbas värst.

   Sverige framstår desto mer angeläget att ta emot regelrätta bedragare vars bakgrund inte kontrolleras vilket indirekt stödjer människosmuggling där människor utnyttjas. Vad säger det om radikalfeminismens kvinnosyn? Only in Sweden.

   Svara
   • MedborgareIT

     /  01/07/2016

    Förstår du inte själv att du är en sektmedlem?
    Redan när du skrev detta:
    ”Genomsnittsfeministen med nosring, fettvalkar och underarmshår skulle sätta chipspåsen i halsen.”
    Aningen fördomsfullt?

    Om nu scenariot är orealistiskt och har 0 koppling till verkligheten, så varför är det ens intressant?
    Face it!

    ”I den bästa av världar skulle”
    vi ha värlsfred MEN
    nu fungerar världen tydligen inte så.

    Hur vill du bäst lösa det, OM du vill?

    Svara
    • jaha

      /  01/07/2016

     Nej, vad grundar du det påståendet på?

     För om du inte grundar ditt personangrepp på något verkligt, då måste jag tyvärr utgå från att du projicerar.

     Här kan du förresten gå in och läsa om sekter på riktigt om det intresserar dig.

     http://www.fri-sverige.se/

     Är det fördomsfullt att skämta och raljera över en stereotyp?
     Skulle inte tro det.

     Kan någon bli kränkt?
     Antagligen.

     Jag försvarar såklart inte scenariot som sådant.

     Scenariot är provokativt och, enligt mitt tycke, endast intressant i ett avseende nämligen: Vad krävs det för att dessa ideologer ska inse idiotin som de själva är en del av?

     Tillåt mig påpeka att det är en väsentlig skillnad mellan de två utopierna ”Världsfred” och att ”Kvinnor ska kunna gå ut mitt i stan, utan att bli gruppvåldtagna av nordafrikanska gatubarn som lever utanför samhället”.

     Jag anser såklart att Sverige som land måste återta kontroll över situationen om inte samhället ska bli en soptipp och en otrygg plats för kvinnor att leva.

     Svara
 5. Pelle2

   /  01/05/2016

  Jag är antifeminist men är inte extremt långt åt höger och jag hatar inte invandring rent generellt. Däremot tycker jag att dagens eller åtminstone årets volymer på invandringen har varit ohållbart hög. Regeringen, som består av S och Mp vilket knappast kan kallas för höger, delar uppenbarligen min åsikt om invandringsvolymerna eftersom de försöker strypa dem.Hatar dom då invandring precis som vi antifeminister?

  Svara
  • MedborgareIT

    /  01/07/2016

   Och du har liksom aldrig ställt dig frågan om varför antifeminister plötsligt buntades ihop med ”rasister” och ”breivikare”?

   Svara
  • MedborgareIT

    /  01/07/2016

   Förvirring, förvirring och svartvitt tänkande.
   Sektmentalitet:
   ”Hatar dom då invandring precis som vi antifeminister?”.
   Antagligen.

   Svara
 6. Fjantfeministerna har inget vettigt sagt om verkliga problem.

  Svara
 7. Svenne

   /  01/06/2016

  ”Stökigt i Köln”

  Svara
 8. Svenne

   /  01/06/2016

  #SR

  Svara
 9. Svenne

   /  01/06/2016

  Vad säger feministerna?

  Svara
 10. Sven

   /  01/06/2016

  Vad alla borde fråga media och politiker om måste vara följande: ”Hur kunde Sverige komma sämst ut i Europeiskt flyktingmottagande?” Varför har inte problemet uppmärksammats i media?
  Att Europa tar en rimlig del av flyktingar är OK men dels måste det ske en rättvis fördelning av bördan inom Europa, sen måste vi på något sätt få stopp på okynnesflyktingarna, alltså folk som i ren råspekulation om att någon annan ska bekosta ett ”bättre liv” Hela systemet lastas ju till stor del ner av ekonomiska migranter.
  Men: Varför har Sverige hamnat sämst ut varje år och i så stor utsträckning? Det kan väl inte var Fredrik Reinfeldts skitargument om att Sverige har mycket ledig skogsmark som styr?

  Svara
  • Inge Post

    /  01/07/2016

   ”Att Europa tar en rimlig del av flyktingar är OK men dels måste det ske en rättvis fördelning av bördan inom Europa”

   BÖRDA?!Är du en sån där breivikareSDnazist? vet du inte att det är Ren och skär kompetens som kommer hit!?Det har Stasiministern sagt. Halleluja!

   Det Kan förekomma spår av sarkasm ovan.

   Svara
 1. När kommer svensk media fram till att det var svenskar som var i farten i Köln? | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: