Svarte Petter, DN och polisen

Igår var en lite svettig dag för DN och polisen, det mullrade ordentligt igår efter Nyheter Idags avslöjande om att DN hade mörkat sextrakasserier mot unga tjejer på ”We are Stockholm”. Det mullrade så mycket att DN var tvungen att skicka fram en lydig lakej

dn mörkar övergrepp

dn mörkar övergrepp1

Det gick så många timmar att ”inom kort” fick en helt ny innebörd men plötsligt så hände det, DN kom med information! De matade ut flera stycken artiklar. Nu är det så märkligt att DN skyller på att polisen har mörkat så om vi sammanfattar hur det ser ut nu så är det så här

DN anklagar polisen för att mörka händelser som de fått tips om av… poliser. Visst låter det logiskt…?

Nåja, de spottade fram några artiklar

Frågor och svar om DN:s hantering av händelserna i Kungsträdgården

I frågor och svar är de så behändigt för DN att de ställer själva frågorna som de sedan också besvarar. Jag förstår varför, det är väl enklast att besvara egna frågor. Men de har lite problem med det ändå visar det sig redan på första frågan

dn mörkar övergrepp2

WTF? De ställer frågor till sig själva men lyckas ändå inte? Bevisligen så är det inte alls en självklarhet för DN att rapportera om sånt eftersom de inte gjorde det? Det är alltså lögnaktigt att säga att DN ägnat sig åt mörkläggning när de har ägnat sig åt mörkläggning, det var ju intressant. För jo, det har de…

dn mörkar övergrepp3

Farsen rullar vidare när de ställer frågan till sig själva om varför de inte skrev om det. De kollade med polisen som inte bekräftade. Ok, här sitter DN på en potentiell bomb om mängder av sextrakasserier under flera år på festivalen. De kontaktar polisen som säger ”Nääää, inget sånt här inte” och DN säger då ”Tack, då vet vi det” och sen nöjer sig? Var det så Orrenius gjorde när det handlade om det så kallade ”Rom-registret” (som jag inte är övertygad om är vad det framställs vara…)? Han ringde och frågade polisen ”- Hej, har ni några register med romer? – Nääää, det har vi såklart inte. – Ok. tack, då vet jag det!”. I helvete att man nöjer sig med att polisen säger att det inte finns något. Och definitivt inte om det handlar om massextrakasserier av olika grad på tjejer mellan10 och 16 år. Och fått tips från poliser om det. ALDRIG att man släppt det! Om det inte var ”fel” förövare förstås…

Övergreppen på festivalen i Stockholm rapporterades aldrig vidare

I artikeln ovan kan man läsa

dn mörkar övergrepp4

Jaha, det som tydligen var omöjligt i augusti fixade de hur lätt som helst på några timmar en söndagseftermiddag 10 januari? Inklusive att skriva artiklar och intervjuer och ta andra kontakter… Kan väl inte bara vara jag som tycker det är mer än märkligt? Luktar det inte lite väl mycket?

dn mörkar övergrepp5

Och där har vi svaret på varför DN valde att mörka i augusti. Det var ofta ”unga utländska män som kommit till Sverige utan sina föräldrar”, det vill säga sådana som normalt kallas ”ensamkommande barn” av DN men inte den här gången av någon anledning, som stod för övergreppen… För DN driver ju agendajournalistik i 1:a, 2:a och tredje hand. För man kan vara BOMBSÄKER på en sak och det är att de hade slagit på den stora trumman om det var svenska killar som stått för övergreppen! DN har ju till och med skickat fram Hanna Fel som säger att det är precis samma sak här som i Köln och som i vissa länder i Mellanöstern och Nordafrika. Och det har hon ju i och för sig rätt i med tanke på festivalen, men knappast som hon tänkte sig det gissar jag.

dn mörkar övergrepp6

Så under några timmar en söndagseftermiddag så fick de alltså tag på massor av material och kunde skriva. Och kolla vad det handlar om, 50 pers!

dn mörkar övergrepp7

Så de hade kört bort över 200 stycken! Och de funderade på att köra The Muslim Style på det hela också. Makalöst! VAD FAN HAR HÄNT MED VÅRT LAND?

dn mörkar övergrepp8

Det var väldigt vad DN är flitiga en söndagseftermiddag, de har hunnit prata med massor av folk också. Synd att de inte var lika flitiga i augusti. Och läs vad poliserna säger ovan några gånger och låt det sjunka in. Vi har alltså en poliskår som rapporterar eller inte rapporterar om händelser beroende på vilken politisk hänsyn som ska tas… Men polisen säger också att de är fulciterade av DN!

dn mörkar övergrepp9

Ja men vad bra, utbilda personalen i The Värdegrund hjälper säkert unga män från Afghanistan och en del andra länder att förstå att man inte ska göra sånt. Käre gode gud, låt detta vara en mardröm som man snart vaknar från! För en sak är säker, det är tack vare The Värdegrund som det inte rapporterades om detta i augusti från första början, det var tack vare den som DN valde att mörka… För sextrakasserare från andra länder är lika mycket värda, eller helst mer enligt The Värdegrund, som dem de sextrakasserar här eftersom de är ”utsatta”. Och de skiter väldigt tunt i The Värdegrund…

Anna, 15: Direkt när man kom ut i folkhavet började de att tafsa

I artikeln ovan kan man läsa

händer alla dn mörkar

Låt det sjunka in och fundera på varför DN mörkade detta i augusti… Hade de mörkat om det var svenska unga män som dragit runt i grupper och sexuellt ofredat unga tjejer…?

Det finns även en längre artikel, ”Polisen mörkade övergreppen på festivalen”, som vad jag förstår är en blandning av de ovan men lite annat kanske står i den?

Nu har Hanne Kjöller hamnat i skottgluggen för detta eftersom det var hon som fick tipset men samtidigt så kom det ju fram att det var en redaktör som stoppat det. Och en vanlig redaktör stoppar inget av den här digniteten själv utan det måste komma uppifrån och högst upp sitter Peter Wolodarski och tronar. Vågar sätta nästan vad som helst att mörkningen skedde på hans order!

Om Wolodarski säger till Kjöller ”Om du skriver om detta så ser jag till att du är rökt för all framtid i Sverige” så skriver hon inte. Om det kan man tycka mycket men vem hade skrivit då? Och det är lite intressant att man på flashback för ett tag sedan kunde läsa om just Kjöller och att hon förmodligen hamnat i Wolodarskis frysbox. Och att detta var märkbart sen augusti…

Jag tror att Kjöller hamnat i kläm helt oförtjänt den här gången. Men visst, hon har ändå ett ansvar som journalist.

Men sett till allt ovan, är det troligt att DN på några timmar en söndagseftermiddag får fram så otroligt mycket som var helt omöjligt i augusti? Massor av material alltså, det är PM, de har intervjuat poliser varav en del måste varit lediga, det är interna rapporter, de har pratat med massor av andra poliser, de har pratat med ansvariga för festivalen inom kommunen en söndagseftermiddag, de har pratat med en 15-årig tjej, de har skrivit tre artiklar varav två är från en och samma person. Och så vidare. Är det verkligen troligt att de lyckat med detta en söndagseftermiddag i januari när det var helt omöjligt i augusti…?

Såklart det inte är troligt alls, snarare tvärtom, det visar att de satt på material sen innan som de har mörkat helt enkelt!

Det värsta är att DN och polisen använder småtjejer i sitt cyniska politiska spel mycket medvetet. Man har offrat dem på altaret helt enkelt och tyckt det var värt det! Jag anser att varje övergrepp som skett efter DN.s högst medvetna mörkande i augusti som den gruppen gjort sig skyldig till är på DN:s och polisens ansvar. De är medskyldiga till övergreppen helt enkelt! De hade kunnat minimera skadan men valde att strunta i det. Polisen har medgivit att de struntar i att rapportera av politisk hänsyn, de tjejer som är drabbade tycker jag ska komma in med anmälningar och samtidigt stämma polisen vars politiska hänsyn har gjort att de drabbats av övergrepp!

Och tankarna flödar ju lite, hur vanligt är det att polisen och media mörkar? Kan de mörka en sån här stor sak, hur många mindre får vi aldrig veta något om tack vare politisk hänsyn? Vad mörkar DN mer? Andra tidningar? SVT? TV4?

alternativmedia har julafton

Sådär skrev jag under kvällen igår medan jag läste igenom artiklarna från DN. Visst var det julafton för många sajter igår? Precis allt som de länge har anklagat media och myndigheter för fick de bekräftat tack vare DN. DN kommer att kommas ihåg för just detta.

svarte petter

Men det som var uppenbart är ju att DN sitter med Svarte Petter och nu vill skicka den vidare till polisen istället. Men DN hade info från trovärdiga källor men man VALDE att helt kallt mörka istället, detta samtidigt som polisen VALDE att också mörka på grund av politiska skäl. Så det blir så att den här kortleken har två Svarte Petter, en finns hos DN och en hos polisen. Och där ska de vara också! Meningen är väl att polisen ska bli bondeoffret men de enda bondeoffren i den här soppan är de unga tjejer som utsatts för sextrakasserier på grund av att både DN och polisen mörkade, allt i namnet av The Värdegrund.

Och en tanke till smyger sig på, hade DN skrivit de här artiklarna om inte Nyheter Idag visat att de mörkat tidigare…?

Hela den här storyn STINKER och stanken kommer från både DN och polisen! Hela landet är ju för fan genomkorrupt!

OBS: Det ovan som handlar om polisen, jag menar inte den vanliga polisen som arbetar ute utan politiska poliser, alltså högre chefer!

POLISEN OCH POLITIKEN

Finns en hel del tweetar om detta i kommentarsfältet under gårdagens inlägg!

 MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

63 kommentarer

 1. Leif

   /  01/11/2016

  Skulle en stor dagstidning avstå från att skriva om en sådan fråga för att polisen inte har någon information att ge? Inga egna försök att få fram information då? Oj!

  Svara
 2. michael

   /  01/11/2016

  Det blir faktiskt skrattretande när gammelmedia nu spelar upprörda över att polisen inte vill rapportera om brotts beskaffenhet för att det kan gynna SD,när gammelmedia har exakt samma policy.

  Svara
 3. Svenne

   /  01/11/2016

  Trots att det är en TT-artikel så nämns förövarnas härkomst:

  ”Uppgifterna om sexuella övergrepp mot kvinnliga besökare på ungdomsfestivalen We are Sthlm bekräftas av en person som arbetar med säkerheten vid festivalen.

  -Övergreppen har pågått i flera år, minst tre, och det ökar för varje år, säger han till TT.

  Vid festivalen i somras uppskattar han att cirka 150 flickor berättade om övergrepp som de utsatts för – men att en överväldigande majoritet, nio av tio, inte ville göra någon formell polisanmälan”

  Svara
 4. MiT

   /  01/11/2016

  Svara
 5. Det är förstås lätt att skylla allt på DN nu, men i så fall borde de andra tidningarna indignerat utropa: ”Vi visste faktiskt också!!!”

  Alternativet vore ju att de inte är i närheten av DN:s grävare och tipsarnätverk. Det är helt enkelt svårt att köpa att någon nyhetsredaktion med självaktning skulle kunna missa en sådan här stor grej.

  Svara
  • Leif

    /  01/11/2016

   Je suis DN, menar du?

   Svara
  • SVT skrev om det, men utan att nämna brottslingarnas identitet

   Svara
   • Tommy Deogan, som varit involverad i festivalen i 12 år, skrev om den i augusti.
    http://www.deogan.com/2015/08/16/fientlighet-foder-fientlighet-svenskar-tjejer-utsatta-for-rasism-av-trakasserier/

    Jag har varit med sedan starten av vad som idag är Europas största ungdomsfestival, som idag heter “We are Sthlm” (tidigare “Ung08”). Från år 2000 till 2012, under tolv års tid fick jag erfara denna rasism som allra starkast igen när hela Stockholm dras in till city för att gå på festival. Problematiken och rasismen var så utbredd och problematisk att vi under några år hade svårt att locka in Svenska ungdomar till den – killar som tjejer. Killarna utsattes för misshandel, rån och hot – tjejerna för sexuella trakasserier, våldtäkt(sförsök) samt kränkningar.

    Så det där med att det pågått i 2 år lät iofs illa nog, men det verkar ha varit mycket värre än så. Det har bara blivit det allt överskuggande problemet på senare tid.

    Vad som skiljer sig från tidigare år är att denna problematik – rasism – uppgick till hela 70% av all problematik på festivalen, tidigare har denna problematik delats med annan men inte varit så dominerande som i år.

    Svara
 6. Funderar på vad som är värst, att få armen avslagen eller att få en främlings finger i musen?

  Om de här ligistgängen lämnat tjejerna ifred och fokuserat på att råna, misshandla och trackassera svenska killar, hade vi nog inte ens läst om det. Inte alls nu, och bara en liten notis i augusti.

  Svara
  • Hmm

    /  01/12/2016

   Eller en knytnäve upp i anus. Ja vad tycker du?

   Fy f-n för ditt lilla gulleordm i syfte att förminska vad som hänt, som ”musen” 👿

   Svara
   • Hmm

     /  01/12/2016

    *gulleord

    Svara
    • Inge Post

      /  01/12/2016

     Det där var väl ändå rätt overkill.
     Istället skulle bashflak använt ordet snippan eller ?
     Menar du på jävla allvar att det hade varit ett bättre ord?

     Dessutom så drar du fokus till Helt fel sak när du går på vilket ord som används istället för att se till helheten i det som skrivs som en typisk skrikfeminist.

     ”Funderar på vad som är värst, att få armen avslagen eller att få en främlings finger i musen? ” Inget är självklart att föredra! Men att man inte skulle få jämföra är ju bara ett efterblivet sätt att se det på.

     Svara
    • Ja det vet ju alla att en finger i fittan är mycket mycket värre än en misshandel som är så allvarlig att den leder till benbrott, om den som blir slagen har en kuk. Jag är så hjärtinnerligt skittrött på att folk förminskar våld mot män. Det är som att vi inte har rätt att vara brottsoffer alls, så länge det finns en enda kvinna som råkat ut för något. Är det helt orimligt att se även män som far illa, utan att kissa ner sig av rädsla för att en kvinna kanske får lite mindre hjälp och stöd? Är smulorna under bordet allt pojkarna har rätt till?
     Bashflaks iakttagelse syns mig helt rimlig.
     Om det är någon som förminskar våld så är det du. Vänligen skit dig i näven.

     Svara
     • Inge Post

       /  01/13/2016

      Om du nu menade att svara mig,så är du antingen en fara för både dig själv och alla andra om du går runt, utan hjälm permanent fastlimmad direkt på skalpen, eller så är din läsförståelse lika med 0.Du får nog helt enkelt lov att skita dig själv i handen och sen läsa om vad jag skrev.

      För övrigt så har det inte framgått, mig veterligen om det var en kvinna eller en man eller en hen som fick armen avslagen så det tänker jag inte ens uttala mig om.

     • Inge, jag svarade Hmm. Din kommentar fanns inte när jag började skriva och såg den först när jag skickat.
      Ber om ursäkt för missförståndet.

   • Sin egen avslagna arm i arslet vore nog värst

    Svara
 7. Cain

   /  01/11/2016

  T.o.m. nu när DN tvingas krypa till korset fortsätter de med lögnerna. Allt skylls på polisen och flera gånger i deras artikel kan man läsa att ”DN kan nu avslöja…” samtidigt som Chang Frick kallas lögnare och hans site för slaskmedia på Twitter. De hade aldrig publicerat om inte Frick tvingade dem.

  Vilket sunt och hederligt samhällsklimat vi har…

  Jag känner igen folkföraktet från de vänsterpolitiskt aktiva jag är bekant med. De tror innerst inne på att det bästa för Sverige är att de dumma svenskarna ska hålla käften och lyda. Annars ”funkar det inte”…

  Svara
 8. pelle2

   /  01/11/2016

  Margit Richert på SVD skriver om den goda manligheten och ifrågasätter både kulturrelativisterna och de som vill skylla allt på muslimerna.
  http://www.svd.se/den-goda-manligheten-finns-overallt/om/kultur.

  Svara
 9. Tjej (får man förmoda) är besviken på ragg och vill därför sälja den dyra koftan han glömde/lämnade kvar.

  (Verkar inte gå att lägga in länken här, så klicka på mitt namn ist.)

  Svara
 10. Rikard

   /  01/11/2016

  Hej.

  Under åttiotalet förekom ofta att polis i Stockholm tillfälligt kvarhöll, det vill säga grep, stora grupper av män, främst unga, och håll dessa inspärrade i bussar, närmaste tillgängliga lokal, eller helt enkelt tvingade dessa att sitta eller ligga på marken tills ordning var upprättad och de som skulle lagföras kunde sorteras ut. Inte sällan varade det hela i flera timmar, och inte sällan längre än vad lagen medgav (detta då nödläge förelåg).

  Man tillämpade också en mjuk form av disciplinering av den som varit ohörsam och fortsatt bråka efter omhändertagande, i det att den individen, ibland en hel grupp, bussades till valfri kring ort som Enköping, Strängnäs, eller ytterförortsområde med knackig kollektivtrafik. ‘Missförstånd’ kallades detta, men mig veterligen brydde sig inga journalister.

  Så om det kunde tillämpas på svenska fotbolls- och ishockeyfantaster när dessa spårade ur, och även på svartklubbsbesökare och rejvare, så borde samma metoder definitivt tillämpas idag. Milt, disciplinerande tvång och våld, för att inskärpa att där gick du över gränsen. Fast hade huliganer omringat en svensk kvinna säg 1985 så hade det nog blivit till att ramla i trappan på närmast häkte, troligen kombinerat med fullständig kroppsvisitering.

  Men nu är det skillnad på svensk och invandrare i lagens ögon. Vad har vi för val? Flykt, feghet eller försvar, som jag ser det.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
  • Inge Post

    /  01/12/2016

   Det gick dessutom alldeles finemang att under Göteborgs kravallerna ”avlägsna” folk med så enkla medel att köra ut dom, som betedde sig för jävligt till hamnen och lämna dom där.Så fick dom ta sig tillbaka för egen maskin.
   Hörde till och med ryktas att man skulle ha satt in de allra värsta i tomma frakt- containers och låsa in dom i väntan på förhör ,det fick jag aldrig bekräftat dock.

   Svara
  • Cain

    /  01/11/2016

   Nu greppar ju såklart media efter möjligheter att relativisera så mycket det bara går för att minimera PR-skadan mot massinvandringen. Den artikeln passar väl in i det mönstret. Jag tycker också att det är magstarkt, minst sagt, att jämföra svenska män i genomsnitt med det vi såg prov på i Köln. Relativiseringen i artikeln är absurd, absolut.

   MEN…

   …till skillnad från vissa andra artiklar har den faktiskt en poäng. Jag känner både adopterade östasiatiska kvinnor och såna som kommit hit nyligen. Östasiater alltså. Jag har personligen sett prov på vissa svenska mäns ytterst motbjudande beteende mot dessa kvinnor och hört flera historier från trovärdiga källor i min bekantskapskrets. Är nästan säker på att det handlar om vissa svenska mäns årliga Thailand(sex)resor som lärt upp skitstövlar att alla östasiatiska kvinnor går att köpa. Ni skulle se det undertryckta raseriet hos mina japanska vänner när de kallas ”thaihora”.

   Det är viktigt som fasen, om vi vill uppfattas som hederliga, trovärdiga och rättvisa på detta forum, att sånt inte bara avfärdas.

   Svara
   • Frogfish

     /  01/11/2016

    Är själv tillsammans med en kvinna från Asien, och både hennes och min erfarenhet är att de mest hatiska kommentarerna kommer från vita kvinnor. Varför kan de nog bara själva svara på.
    En av anledningarna till att vi inte kommer bosätta oss i Sverige är faktiskt detta hat både mot min flickvän och mig, och vi skulle säga att 80% kommer från vita kvinnor (inte särskilt blygsamt heller).

    Svara
   • trollan

     /  01/11/2016

    Har också noterat samma beteende mot adopterade väninnor från Thailand så jag tror det ligger mycket i din reflektion.

    Svara
   • Rikard

     /  01/11/2016

    Hej.

    Den frågan du reser är relevant, och det är just den diskussionspunkten som varken politiska extremister eller statsfinansierade media vill diskutera: är beteendet symptomatiskt och accepterat i en specifik kultur/etnicitet?

    Jag skulle våga mig på att hävda att skulle man rangordna kvinnosyn (och samköra med kvinnors kvinnosyn dessutom) så skulle man se klara skillnader mellan vad olika grupper anser är acceptabelt beteende/attityd.

    En del svenska män objektifierar sin lust efter asiatiska kvinnor (och det finns säkert en intern rangordning där; från mongoler till koreaner), och när de avspisas så tar de till kraftord och opassande språk. Jag är tveksam till om det är något som andra än Fi kan kalla allmänt accepterat.

    Det är helt enkelt olika punkter på den där skalan med grader i Helvetet: från en nedsättande kommentar till omringad och våldtagen. Men att det bottnar i samma kvinnosyn, ja den som tror det kan lika gärna hävda att svenska män är talibaner.

    Hur mycket acceptans för ovan nämnda beteenden finns i arabisk, etiopisk, afghansk, eritreansk, sudanesisk, koreansk, och japansk kultur? Och hur mycket av svaret är beroende på kvinnans status, släktskapsband och övriga sociala situation? Här vill jag nämligen påstå att i vår västerländska moderna humanistiska ådra tillämpar vi som svenskar likhetsprincipen, så en ovettig och vulgär svensk som misslyckas med att göra sig presentabel för en kvinna han åtrår kommer att kalla denna för nedsättande epitet oavsett hennes etnicitet, med hudfärgs- och härkomstrelaterade pejorativ som förstärkningar, men inte som grundläggande motivation.

    Den här jämförande diskussionen behöver desperat föras, inte bara utifrån diverse personers erfarenheter (och då jag en gång i tiden jobbat som dörrvakt har jag sett det lägsta hos alla färger och kön av människor) utan också utifrån tillgängliga fakta om frekvens av övergrepp, juridisk status och hur rättsväsende och stat i olika kulturer/nationer hanterar detta. Annars tror man lätt att alla egentligen är svenskar, och så som det är för kvinnor här är det överallt. Bra jämförelsematerial finns exempelvis på [womanstats.org.] Klamrarna skall tas bort före sökning.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
  • T

    /  01/11/2016

   Svenska män (8 st) som åker finlandsfärja?

   Svara
 11. Kristian

   /  01/11/2016

  Samtidigt sysslar diverse chefer på kommunnivå med sådant här:
  ”Chefer på kurs fick krypa långsamt”
  http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2952907-chefer-pa-kurs-fick-krypa-langsamt
  ”Ett kursmoment är att låta deltagarna krypa ytterst långsamt på alla fyra, något som ska leda till bättre beslutsfattande.”

  Svara
 12. Kristian

   /  01/11/2016

  Svara
 13. jes

   /  01/11/2016

  Sveriges radio lyckades ju skriva om det redan i aug 15: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6230414

  Svara
  • Svenne

    /  01/11/2016

   SR-artikeln finns även som skärmdump på archive.is:
   https://archive.is/yyGBC

   Svara
  • MiT

    /  01/11/2016

   Ja och då kan ju inte DN hävda att de måste få det bekräftat eftersom i stora drag redan var bekräftad i SR.s artikel. Skillnaden verkar vara att DN satt på mycket mer explosiv info tack vare tipset från poliserna? SR:s är ju väldigt allmänt hållen?

   Svara
 14. Svenne

   /  01/11/2016

  Financial Times skriver:

  Svara
 15. MiT

   /  01/11/2016

  Svara
  • Lövet

    /  01/11/2016

   Inte så ofta som hela gäng av svenska män håller fast och tafsar på flickor…
   …enskilda förekommer och ingen som sysslar med sådant får någon cred av nån annan svensk man utan anses och behandlas som de äckel och förlorare de beter sig som.

   Svara
 16. MiT

   /  01/11/2016

  Svara
  • Lövet

    /  01/11/2016

   …eller brandmannen i Boden.
   …nej visst fan den hittade journalisten på alldeles själv!

   Svara
 17. MiT

   /  01/11/2016

  Hon är på SR eller SVT

  Svara
  • Liten

    /  01/11/2016

   Tycker hon inte att det är vettigt att ge sjuka personer vård? Jag fattar inte.

   Svara
 18. Jan

   /  01/11/2016

  En av alla dessa skojare på S-bloggar: http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1528&blogg=69210. När en S-skojare (eller någon annan skojare) upprepar att ”det har inget med etnicitet att göra” kan man vara säker på att det är just det det har! Själv kan jag, naturligtvis, inte kommentera på S-bloggar längre. Den som inte håller med skojerierna blir nämligen, förr eller senare, blockad. I sann vänsteranda….

  Svara
  • Kristian

    /  01/11/2016

   Ojojoj. Samma person sade senast in November att det går bra för Sverige. Visst, det där bostads- och lånebubblan har hjälpt konsumtionen.

   Han säger också att ”Trump och Sd:s framgångar förklaras på samma sätt!”
   Hans analys: väljarna är idioter.
   Min analys: Politiker och journalister är idioter. Dessutom hälsar de alldeles för sällan på i verkligheten.

   Svara
 19. MiT

   /  01/11/2016

  Svara
 20. MiT

   /  01/11/2016

  Nä, ledarskribent Norling på Arbetarbladet svarade inte på hans fråga alls…

  Svara
 21. MiT

   /  01/11/2016

  Gäller att kolla å¨hur de bildsätter 😛

  Svara
 22. MiT

   /  01/11/2016

  Även i Malmö…
  ”Gäng ofredade kvinnor på nyår i Malmö”

  ”Efter Sydsvenskans frågor har Carl Axel Andersson granskat polisens diariesystem för nyårsnatten. Han hittar inga formella anmälningar eller noteringar om att grupper av unga killar ofredat kvinnor.
  Däremot har han läst patrullernas ”återflöde” – en överlämning av aktuella händelser som är till för att tillträdande arbetslag ska veta om de ska hålla ögonen på något särskilt.
  Så här står det, bland annat, i nyårsnattens återflöde:
  ”Något som stack ut från tidigare år var att ett par hundra som jag ser som ‘ensamkommande från Afghanistan’ drev omkring i city och var allmänt stökiga. Flera fall där stora gäng av dessa omringade framförallt berusade tjejer/kvinnor och ofredade dessa. Inget som under natten blev någon anmälan.”
  – Ensamkommande från Afghanistan är vår bedömning då under natten. Det bygger helt på utseende, så det kan säkert ifrågasättas, säger Håkan Johansson.”
  https://archive.is/gj5Jp#selection-3509.1-3509.38

  Svara
 23. pelle2

   /  01/11/2016

  Isabella Hökmark, M,skriver ett bra debattinlägg i SVD om det självklara att vi inte skall acceptera övergrepp oavsett vilken nationalitet förövaren har och att vi inte skall tolerera att
  hederskulturen tar över vårt samhälle så att samhället delas upp för män och kvinnor.
  http://www.svd.se/sexuella-trakasserier-ar-inte-en-kvinnofraga/om/overgreppen-under-we-are-sthlm

  Svara
 24. Jan

   /  01/11/2016

  Norling förstår inte bättre. Hon är ett offer för ideologin. När ideologin säger en sak och sanningen en annan väljer hon ideologin. Utan att reflektera över det eller skämmas.

  Svara
 25. MiT

   /  01/11/2016

  Svara
 26. MiT

   /  01/11/2016

  Svara
 27. Kristian

   /  01/11/2016

  Ännu en bra text från Ilan Sadé:
  ”Moderera idealen – eller se dem gå under”
  http://detgodasamhallet.com/2016/01/11/moderera-idealen-eller-se-dem-ga-under/
  ”De fina idealen försvaras mot de föreställda demonerna – intill dess verkligheten kör över idealen. Och då är marken förberedd för just de extremister som man ville bekämpa.”

  Svara
 28. Sven

   /  01/11/2016

  Försvaret formerar sig. Till Aktuellt hade man nu fått tag på en rabiat PK-kvinna som ståndaktigt hävdade att ”detta är alla mäns fel”. Att dom inte skäms att kollektivt skuldbelägga folk som inte har med saken att göra för att skydda de som verkligen utför dessa brott.
  Tack WTF för att ni tar upp såna här dumheter till en synliggörande diskussion.
  Idag tycket jag också DN hade en intressant artikel om PK-maffian där man faktiskt påtalade den repressiva makt som deras översteprästerna Karin Pettersson fått genom sin maktposition på Aftonbladet. Att trycka ner folk som tycker annat….

  Svara
 1. Ett stålbad väntar | WTF?
 2. ”Jag är DN-döden. Jag har kommit för att hämta dig” | WTF?
 3. När polisen mörkar… | WTF?
 4. Tystnadskulturen på tidningarna: ”Inte gynna ett främlingsfientligt klimat” | WTF?
 5. Kärt barn har många namn | WTF?
 6. En del av problemet och direkt medskyldiga! | WTF?
 7. DN ger själv bödeln repet | WTF?
 8. Sammanfattning av 2016 del 1 | WTF?
 9. Likheter | WTF?
 10. Medias lögner | Maniac Media

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: