Sexualundervisning på lättare svenska

RFSU har ju i skenet av allt som flutit upp till ytan efter Köln skrivit en artikel om att det behövs sexualundervisning för invandrarungdomar. Det är ju aldrig fel och behövs alldeles säkert. Även om jag inte tror att det hjälper sådär jättemycket mot dem som redan passerat 16-17 år att förstå att de inte lever i sin vanliga hederskultur. En del verkar tro att en veckas kurs i The Värdegrund är dundermedicin, jag tvivlar.

Men det är kanske ingen nackdel med sexualundervisning i alla fall? Sen tvivlar jag starkt på att RFSU är lämpliga att sköta det alls. Här är lite bilder från deras lilla handbok ”Sexualundervisning på lättare svenska” från 2013.

rfsu sexualupplysning för invandrare

rfsu sexualupplysning för invandrare1

rfsu sexualupplysning för invandrare2

rfsu sexualupplysning för invandrare3

rfsu sexualupplysning för invandrare4

rfsu sexualupplysning för invandrare5

rfsu sexualupplysning för invandrare6

rfsu sexualupplysning för invandrare7

rfsu sexualupplysning för invandrare8

rfsu sexualupplysning för invandrare9

rfsu sexualupplysning för invandrare10

rfsu sexualupplysning för invandrare11

rfsu sexualupplysning för invandrare12

rfsu sexualupplysning för invandrare13

Naturligtvis så illustrerar de mens med en riktig feminazi, rödhårig, snaggad på sidorna och med tatueringar    😛

rfsu sexualupplysning för invandrare15

”blir hennes penis större …”

rfsu sexualupplysning för invandrare16

rfsu sexualupplysning för invandrare17

rfsu sexualupplysning för invandrare18

”Penis i vagina”…

rfsu sexualupplysning för invandrare19

rfsu sexualupplysning för invandrare20

Vad tror man att man ska uppnå genom det här enormt naiva bilderna, språket och den radikalfeministiska tankarna och idéerna? Det finns finns massor med mer bilder som jag inte har med.

Är det stora stora problemet som man har HÄR deras okunskap om trans, asexuella, analsex, ”hennes penis”, ”sex med penis i vagina”? WTF? Behövs det tillrättalagda bilder som en blind bäver ser är med enbart för att vara ”normkritiska” med mera med mera? Vad tror man att man ska uppnå med detta? Går man efter bilderna och språket (bortsett från att det är grovt vilket man inte alls behöver lära på ”undervisning” sig utan det lär man sig tyvärr ändå alldeles för fort) så vänder de sig till småbarn men jag hoppas verkligen inte att de är målgruppen utan sådana som förmodligen passerat 15-16 år i alla fall. Tror man att så gamla och kanske lite äldre överhuvudtaget kommer att ta till sig det här? Det måste ju vara rent förolämpande att sättas på sån här ”undervisning”?

Att lära dem om analsex, asexuella, transpersoner, att samlag av fanatiska dårar i Sverige kallas ”sex med penis i vagina”, om ”hennes penis” och så vidare kan ju inte vara av någon prioritet alls? Tror man att sånt här trams ska minska sexuella trakasserier? Minska övergrepp? Ge ökad förståelse? Att respektera andra?

Detta ska man alltså lära folk som kanske kommer från ganska hårda hederskulturer? Radikalfeminism? Tror man verkligen sånt hjälper? Good luck…

Det man behöver är att få dem att förstå hur man lever här, vad man får göra och inte får göra, sociala koder, slänga sin gamla skit (hederskultur och liknande) som de bär med sig på soptippen för det har inte här att göra, betala skatt, inte samla ihop släkten för att misshandla och kanske till och med mörda om någon tittat på dottern, inte kasta ner kvinnor från balkonger, inte gifta sig med kusiner, inte skicka ner dottern till det gamla hemlandet för att gifta sig som minderårig, inte kontrollera kvinnorna när de är ute, sluta upp att leka sedlighetspoliser, inte gnälla på maten eller boendet som är gratis, inte samlas i grupp för att sextrakassera unga tjejer och så vidare i nästan oändlighet. DET är vad som är viktigt! Inte lära dem om ”sex med penis i vagina”, analsex, sexhjälpmedel, ”hennes penis” och sånt!

Tror inte att bild på en rödhårig snaggad och tatuerad feminazi lär dem så mycket om mens heller om jag ska vara ärlig…

Jag tycker att RFSU är riktigt läskiga på många olika sätt…

Länk direkt till pdf-filen

MVH

MiT

Lämna en kommentar

92 kommentarer

 1. Ivar L

   /  01/19/2016

  Det kan vara bra att lära sig krypa innan man börjar gå. ”Hennes penis” kan nog vara klokt att spara till påbyggnads eller fördjupningskursen.

  Ja, det är väl bara för RFSU att hålla tummarna och hoppas på att polisen blir mer duktig på att stävja festivalövergreppen så kan RFSU fantisera om att det var deras normkritiska kurser som gjorde susen.

  Svara
  • T

    /  01/19/2016

   Hennes penis? Låter som ett avsnitt av South Park när Cartmans mamma säger att hon är tvåkönad och är både mamma och pappa åt Eric.

   Svara
   • Joy

     /  01/13/2018

    Är det inte hens vagina som är på tal? Hur vet de att det är en som vill vara henne?

    Svara
 2. MiT

   /  01/19/2016

  EDIT: Det är Lisa Aschan, googla för info…

  Svara
  • Pelle2

    /  01/19/2016

   Är dom inte fina radikalfeministerna ?
   Vad hade hon tyckt om en manlig artist hade gett Zara Larsson fingret när hon vann pris på P3 guld ?
   Är ju för övrigt konstigt att radikalfeministerna skriker i extas när kvinnorna dominerar P3 guld men blir ännu skogstokigare än vanligt om en man vinner ett pris på en filmgala.
   Sedan snackar dom om jämställdhet. Vilka hycklande dårar dom är !

   Svara
  • Lurven

    /  01/19/2016

   Det värsta är att jag inte ens blir förvånad.
   Kränkta vita kvinnor

   Svara
 3. MiT

   /  01/19/2016

  Kommentar som kom under förra inlägget:

  ”Allmän Fråga
  Om man skulle göra en Karikatyr av Wolodarski och döpa om den karikatyren till Wonyourmoni (som i, Vill ha dina pengar)…Hur tror ni det skulle bemötas ?
  Vi är ett par stycken som håller på att skissa på en serie parodi av DN samt en del arbetare där.Och självklart har Wolodarski en plats då han är tacksam att rita.

  På förhand Tack för svar”
  https://toklandet.wordpress.com/2016/01/18/1-april-varje-dag-del-20-hur-blir-demokratin-mer-jamlik/#comment-69364

  Svara
  • De uteblivna följdfrågorna som man formligen skriker efter – HUR beter en ”deltagande observatör” sig när hon studerar 3 olika sekter som utför rituella satanistiska övergrepp på spädbarn och sedan äter upp dem??? Förgriper sig lite grande på dem, äter men bara lite grand?
   ”Du har studerat satanism och rapporterat om rituella sexövergrepp, till och med barnamord. Varför har rättsväsendet inte lyckats hitta några kroppar eller andra bevis?

   -Jag har haft två ingångar i detta. Jag har dels intervjuat barn och vuxna som varit utsatta för sexuella övergrepp. En del av dessa övergrepp föreföll vara utförda under ritualer. Som religionsvetare intresserade det givetvis mig. Jag vet att det finns vanföreställningar och mycket droger i dessa miljöer. Det behöver inte ha varit så som barnen berättar, men det kan vara det. Man måste ta en skräckslagen unge på allvar. Och jag vet att det sker övergrepp i satanistiska kretsar, jag har varit deltagande observatör i tre satanistiska grupper i Sverige och Norge under en tioårsperiod. De beskrev väldigt grova våldtäkter och ännu grövre saker när de berättade om sina riter. När man säger att det inte finns några fällande domar om satanistiska övergrepp så gäller det i Sverige. I Norge finns det.
   ———–
   RAKT PÅ SAK: Eva Lundgren PUBLICERAD 2005-05-28
   Det är den vanligen mannen som utsätter kvinnor för våld, enligt professor Eva Lundgren. Efter att ha granskats i SVT har hon fått höra att hon är en modern Adolf Hitler.

   http://www.dn.se/nyheter/sverige/rakt-pa-sak-eva-lundgren/

   Svara
  • ”Universitetet har granskat professor Lundgrens vetenskapliga studier och funnit allt i sin ordning. Det är i och för sig märkligt.
   Vad vi ser är i alla fall slutet på förra årets vildsinta debatt till bland annat frågan om alla män är djur.
   Men än märkligare tycks mej att det friande utslaget förbigåtts med tystnad bland landets feminister och Eva Lundgrens alla anhängare på våra kultursidor.”

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article11667278.ab

   Svara
   • Joy

     /  01/13/2018

    Det finns sataniska riter, kolla bara i Afrika. Varför skulle det inte finnas i Norden?

    Svara
 4. Tony Johansson

   /  01/19/2016

  Allvarligt talat, är detta på riktigt !?

  Svara
  • icke-svensk

    /  01/19/2016

   Det nöjer mig att det finns svenskar som du, MiT och andra.

   Det skrämmer mig att det finns människor i.mitt land går och läser gender studies i Sverige, tycker det fint och på det viset importerar galenskapen. :/

   Svara
 5. Pelle2

   /  01/19/2016

  RFSU var en respektabel organisation en gång i tiden men nu har dom ju kört fast ordentligt i det postmoderna,kulturmarxistiska och radikalfeministiska diket.
  Tror att dom är direkt olämpliga för att ha sexualundervisning för folk från kulturer där man definitivt inte pratar om analsex och onani och där homosexualitet och förmodligen transsexualitet inte är tillåtet.
  Det viktigaste är definitivt,precis som du säger, att lära ut basala saker om sex och samlevnad men också om hur vi ser på sex i vår kultur.Tror inte alls att RFSU är rätt organisation för det.

  Svara
  • Joy

    /  01/13/2018

   Nja, de var tidigt ute inom RFSU med pedofili. Läs på om deras historia!

   Svara
 6. Pelle2

   /  01/19/2016

  Maria Brander på Expressen skrev en recension om filmgalan och skrev följande om Lisa
  Aschans finger:
  ”Dessvärre var det mest gripande under allt för lång tid att ”Det vita folket”-regissören Lisa Aschan var så upprörd över förlusten av fotopriset att hon gjorde ”fuck you” till vinnaren ”

  Det tycker hon är gripande ! Hade hon sagt detsamma om en manlig skådespelare hade gett fingret åt en kvinnlig ?
  http://unvis.it/www.expressen.se/noje/maria-brander/brander-gubbarna-raddade-guldbaggen/
  Naturligtvis pratar hon om gubbar i recensionen men inte om kärringar.
  En gedigen radikalfeminist alltså.

  Svara
  • Ivar L

    /  01/19/2016

   Gubbar och tjejer är väl standardindelningen som media kör med. Snubbar och kvinnor förekommer också.

   Svara
 7. Jan

   /  01/19/2016

  RFSU skall alltså undervisa vuxna muslimska män i 25-årsåldern (deras verkliga genomsnittsålder) om sexualitet? Lycka till!

  Svara
 8. Pelle2

   /  01/19/2016

  Malin Siwe på expressen kommer ut som en kulturrelativist som tycker att det är ok att låta minderåriga invandrare som är gifta bo ihop i Sverige.
  http://unvis.it/www.expressen.se/ledare/malin-siwe/siwe-ar-blondinbella-ocksa-barnbrud/
  Hon skriver bl.a :”
  Men, som Stella Jegher från Amnestys kvinnokommitté betonar i schweiziska 20min – alla äktenskap med omyndiga brudar är inte tillkomna av tvång.
  Det är skillnad på att bli bortgift som trettonåring och att som sextonåring föredra att lämna sin (icke)fungerande familj för att starta en egen.”
  Så då tycker hon att det är ok att bryta mot svensk lag, som förbjuder giftermål när man är minderårig, om man kommer från andra kulturer ?
  Hur skall hon kunna veta om tjejen har gift sig av egen vilja och inte pressas att säga att det är så ? Är det relevant ? Vi har som sagt var en lag som förbjuder giftermål med en omyndig part.
  Sedan tar hon upp att vi i Sverige låter omyndiga bo ihop som sambo med en annan.
  För det första tror jag inte det är jättevanligt och för det andra så är det inte olagligt.
  Hon avslutar det hela med följande resonemang:
  ”Att börja med att rycka ifrån dem trygghet är ingen god start i det nya landet.”.

  Snacka om att förorda ett samhälle med olika regler och lagar beroende på ursprung och snacka om att göra tjejerna en otjänst genom att acceptera detta.
  Hur skall dom för övrigt kunna motivera att det är olagligt för en tjej med invandrarbakgrund, som är född i Sverige, att giftas bort som omyndig men vi accepterar detta om det har skett i hemlandet innan dom flyttar hit ?

  Svara
  • Rikard

    /  01/19/2016

   Hej.

   Jag har tidigare arbetat med personer utsatta för övergrepp av sexuell natur. Malin Siwes resonemang är pedofilens rationaliserings process som vore den tagen ur kursmaterial.

   Varför resonerar dessa människor så rasistiskt? Jag bryr mig inte om någons färg eller ursprung: i Sverige skall svensk lag gälla lika, och tillämpas lika, men majoriteten politiker, mediafolk och kulturnasare verkar vilja ha raslagar istället.

   Bara de får ha sina illusioner om mångkultur, sin exotifiering av främlingen och den goda vilden, så offrar man allt och alla som inte stämmer med ideologin.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Rikard

     /  01/19/2016

    Hej.

    Argh! Sär skrivning. Rationaliseringsprocess är ett ord.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
   • Pelle2

     /  01/19/2016

    Håller helt och hållet med dig Rikard !
    Det är helt sjukt att dom vill skapa parallella samhällen med en uppsättning lagar och regler för invandrare och en annan för svenskar.Det är ju dessutom ett gigantiskt svek mot dom som flydde från hederskulturer att sedan tvingas leva i en sådan i Sverige.
    Förstår inte hur kulturrelativisterna kan leva med sig själva och sin sjuka ideologi.

    Svara
   • Joy

     /  01/13/2018

    Bra! Jag har också jobbat med utsatta barn, mest med mödrar till barn som utsatts. Håller med dig fullständigt!

    Svara
 9. Pelle2

   /  01/19/2016

  Bianca Kronlöf säger följande om Lisa Aschans finger:
  ”Bianca Kronlöf, som kammade hem Årets nykomling, tar Aschan i försvar.
  – Jag älskade det, ska ha bilden på min dator. När män gör samma sak avfärdas det som en kul grej, ett skämt. När kvinnor gör det ses det som ett hot.”
  Problemet är väl att ingen man har gjort något sådant vad jag vet men för en radikalfeminist som kronlöf är det naturligtvis helt ok att bete sig som en idiot så länge du är en kvinna…

  Svara
  • Ivar L

    /  01/19/2016

   Nej precis, om hon kunde ge mig några exempel på fuckoff-finger på stora galor utförda av män mot kvinnor så kunde man ju i alla fall diskutera frågan med någon slags relevant utgångspunkt men hon kommer inte att kunna ge något sådant exempel.

   Svara
 10. Senior

   /  01/19/2016

  Om detta är vad dessa invandrarpojkar får sig serverat i undervisningen förstår jag att de kan ledas att tro att det är fritt fram på våra festivaler…… RFSU är medskyldiga!

  Svara
 11. michael

   /  01/19/2016

  Jag gissar att en majoritet av muslimerna kommer få uppfattningen att Sverige är ett depraverat land efter att tagit del av RFSUs pamfletter,och det bästa man kan göra är att till så stor del det går avskilja sig från det.

  Svara
  • T

    /  01/19/2016

   Mycket perveriteter, hoppas det är avskräckande för välfärdsturisterna.

   Svara
 12. Svenne

   /  01/19/2016

  OT: AT skriver insiktsfullt: På spaning efter samtidens man
  https://twitter.com/alicemedce/status/689353755351977984

  Svara
 13. RFSU = politisk aktivism
  Får MYCKET PENGAR från Skattkistan och Allmänna Arvsfonden!

  Utmärkta upplysande artiklar om RFSU:
  http://www.d-intl.com/?s=RFSU+

  Svara
 14. Hypocrita

   /  01/19/2016

  Jag vet inte men… Min kunskap om den mänskliga anatomin och dess gymnastiska möjligheter torde nog vara begränsade, men under bilden ”ligga knulla ha samlag” förstår jag inte hur penetration skall kunna genomföras. Hur tänkte dom nu?

  Svara
  • Pelle2

    /  01/19/2016

   Nu var dom ju så härligt normkritiska att bilden på samlag visar två kvinnor som ligger med varandra, Är vad jag förstår inte helt ovanligt att lesbiska lägger sig så att dom kan gnida sitt kön mot partnerns ben, i england och USA kallat scissoring.

   Svara
   • Hypocrita

     /  01/19/2016

    Jag kan då i alla fall se att bilden föreställer två kvinnor. Vad har jag missat? 🙂

    Svara
    • Hypocrita

      /  01/19/2016

     INTE….Kan i alla fall INTE se att bilden……… ska det naturligtvis stå.

     Svara
    • The Perfect Man

      /  01/19/2016

     Det kan ju vara två feminina killar som kör lite ”frotting” också…

     Svara
    • Pelle2

      /  01/19/2016

     Håller med om att den som ligger överst skulle kunna vara både man och kvinna men med tanke på hur de ligger så känns det ju inte sannolikt att det handlar om ett heterosexuellt samlag.. Därav min kommentar.

     Svara
  • icke-svensk

    /  01/19/2016

   You think too much according to the bounds of reality.(a)

   Svara
 15. Havre flarnstad

   /  01/19/2016

  Men seriöst tror dom att internet och pr0n är något som en ung man har lyckats undvika t.o.m bland jordhyddorna i mörkaste Afrika springer varannan person omkring med en smartphone.

  Snacka om att överskatta sig själva och leva i ett parallellt universum där allt stannat på 80-talet.

  Dom här organisationerna har spelat ut sin roll för länge sen lägg ner och gör något nytt istället.

  Svara
  • Rikard

    /  01/19/2016

   Hej.

   Om ideologin bara stämmer överens med sjuttio och åttiotalen, så måste man ju antingen förhindra utveckling eller förändra ideologin. Då ideologisk hemvist är en del av en persons identitet, och ofta en avgörande del för den politiskt engagerade och känslomässigt passionerade, skulle det innebära att en radikal personlighetsförändring måste genomlevas.

   Detta är mycket svårt om personen är innesluten i en miljö där alla delar samma värderingar och bekräftar varandra, särskilt om normkritik kodifieras så som har skett framför allt inom den akademiska postmoderna mediavänstern. Det kostar dig helt enkelt för mycket socialt kapital för att du skall kunna tänka tanken att det finns något att ifrågasätta.

   Som alla sekter är förändringen antingen tvungen att forceras fram utifrån, och då krävs en viss mängd våld, eller via sakta reformarbete inifrån, och då tar detta sig ofta uttryck i mer eller mindre våldsamma maktkamper. Den katolska kyrkans historia, särskilt synen på helvetet, ger god vägledning hur processen ser ut.

   Eftersom det nu rådande paradigmet är representerat i metastaserade former i själva semantikens begreppsliga struktur, måste troligen en total samhällskollaps äga rum. Det är inte nödvändigtvis så att denna sker snabbt och dramatiskt, men med nuvarande utveckling kommer den att vara fullt genomförd före nästa sekel. Om det sedan blir auktoritär socialistisk diktatur, islams eviga krig, eller en nationalistisk väckelse (eller något annat – EU-ockupation exempelvis) är mindre relevant annat än utifrån våra preferenser.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Havre flarnstad

     /  01/19/2016

    En synnerligen klarsynt analys.

    Nu är det kanske mina fördomar som pratar men om man skulle undersöka saken misstänker jag starkt att hela RFSU är dominerat av vad man vanligtvis kallar ”batikhäxor” med ett längre generationsgapp för sedan ha fyllts på igen längst ner i organisationen med allehanda genus-astrologer och nyfeminister.

    Hela upplägget fullkomligt stinker 80-tal både i presentation och tänkande så jag förstår precis vad du menar här.

    Grundproblemet är ju inte att målgruppen inte öht känner till att man kan stoppa sin penis i valfri stjärt tvärtom har dom säkerligen frossat i porr kategorin analsex. Fokus borde legat på att i västvärlden är sex med samma kön inget konstigt och den som kommer hit med inställningen att stena kvinnor och avrätta bögar snarast borde tänka om (eller vända om)

    Svara
    • Rikard

      /  01/19/2016

     Hej.

     Synnerligen klarsynt; man tackar och bockar.

     Det lättaste sättet i min erfarenhet är att förklara för främlingen att nu är du i Sverige; här gäller svensk lag, och passar inte det så är alternativen att flytta hem eller gilla läget. Så var det förr, och det fungerade utmärkt väl, eftersom främlingen då fick insikten påtvingad sig att folk, land, stat och samhället menade allvar och agerade med kraft mot förbrytare.

     Den som kommer från en mer primitiv klankultur har en helt annan förståelse av begreppet ‘respekt’ än svenskar: där vi hör aktning och vördnad som betydelser, samt underförstått en slags ‘leva och låta vara ifred-princip’ hör den i klanväldet uppvuxne (och det kan var i Sverige sedan sent nittiotal) respekt som att det betyder ‘vissa undfallenhet, akta dig, och visa underkastelse’. Denna skillnad är central.

     Batikhäxor duger så gott som något invektiv. En genusvetare jag känner kallar dem för könsförrädare (kvinnorna då), eftersom RFSU sviker alla ideal om jämlikhet, jämställdhet och frihet från förtryck, oavsett om det är religiöst, kulturellt eller juridiskt.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
 16. Rick

   /  01/19/2016

  RFSU verkar tala ett språk som är närbesläktat med vad jag har förstått att talas i vissa invandrargäng (kuk, fitta, knulla osv.). Samhället ser alltså ut att göra gemensam sak med gängen.

  Svara
 17. Pelle2

   /  01/19/2016

  Är för övrigt lite kul att dom väldigt tydligt beskriver hur det går till när en man onanerar medan dom döljer kvinnans hand på könet bakom en trosa.Skäms dom för att visa hur kvinnlig onani går till ?

  Svara
  • Kristian

    /  01/19/2016

   Vad heter det officiellt, förresten? Det var väl en tävling för att få fram ett nytt ord för de som inte trivdes med ”runka”?

   Svara
   • Mattias Borg

     /  01/19/2016

    ”Klittra” var ordet som vann tävlingen men min flickvän och andra kvinnliga bekanta använder fortfarande det gamla hederliga ”pulla”. Tror det blev lite som med ”hen” där, det är delvis ett politiskt statement att använda ordet.

    Svara
   • Mattias Borg

     /  01/19/2016

    ”Klittra” var ordet som vann tävlingen men min flickvän och andra kvinnliga bekanta använder fortfarande det gamla hederliga ”pulla”. Tror det blev lite som med ”hen” där, det är delvis ett politiskt statement att använda ordet.

    Svara
 18. Haha! Ja, jo, de är nog lite naiva om de tror att sexualundervisning a la RFSU dessa män behöver. Snarare så vore det mer effektivt att säga att du blir utsparkad om du inte följer våra lagar och regler, speciellt då många är utskickade av sina familjer och åtminstone dom kommer dom respektera.

  Hur sex går till är inte problemet. Det stavas H E D E R.

  Svara
 19. MiT

   /  01/19/2016

  Svara
 20. Kristian

   /  01/19/2016

  Hörru du, snacka inte skit om bävrar! De vet nog bättre än de flesta hur det ligger till.

  Allvarligt talat, är det obligatoriskt att inte kunna teckna för att få illustrera sådant här?

  Svara
  • Nilsson

    /  01/19/2016

   Vadå kan inte teckna? Hen har ju illustrerat ett orakat kvinnligt könsorgan bredvid ett rakat manligt dito, gav massor av normkritiska och feministiska poäng.

   Svara
 21. Kristian

   /  01/19/2016

  (Tipstack till hexanmexan)

  Svara
 22. Frogfish

   /  01/19/2016

  Lite OT, men nån som ger svar på tal:
  http://unvis.it/www.aftonbladet.se/debatt/article22109212.ab

  Svara
  • Pelle2

    /  01/19/2016

   Såg den där debattartikeln. Klockrent att hon drar ner byxorna på Vänsterpartisten som försökte skylla sina sextrakasserier på patriarkatet och strukturerna.

   Svara
  • Senior

    /  01/19/2016

   ”Måns Vestin är inte ensam i sin kategori. Jag är antagligen inte den enda som har erfarenhet av sköna vänstersnubbar som ursäktar sitt sviniga beteende genom att hävda att de faktiskt är feminister, men att det är svårt att respektera kvinnor eftersom kulturen gör dem till viljelösa offer som bara måste använda härskartekniker, eller kränka kvinnors sexuella integritet. Själva har de inget individuellt ansvar.”

   Detta gäller väl vänstern som helhet?!
   Kollektivet v.s. individen.

   Byt ut patriakatet och etablissemanget…..
   -Nu med det nya samlingsnamnet ”kulturen”.

   Allt för att slippa ta personligt ansvar för sitt liv och sitt beteende…..

   Svara
   • Rikard

     /  01/19/2016

    Hej.

    På sjuttiotalet kallades de för ‘duktiga gossar’. De tyckte rätt, de var betydligt hårdare i tonen mot allt som skulle fördömas, och hade samma kvinnosyn som sina inte sällan liberala buksvågrar.

    Själv tycker jag deras agerande är fegt. De förklär sin nedlåtande kvinnosyn under en slöja av feminism. Den överförfriskade mannen som rakt på sak yppar ”Knulla?” är åtminstone hederlig och ärlig hur otrevlig eller obehaglig han må vara. Han är åtminstone inte ute efter en symbolisk mamma som de ‘duktiga gossarna’.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
   • Kristian

     /  01/19/2016

    I Amerikanska pånyttfödda högern är det inget problem att bli ertappad med förskingring, utomäktenskapliga förbindelser och så vidare. Det som är viktigt är att man då gör offentlig avbön och säger att bara Gud hjälper mot sådant där.
    Mot Djävulen/strukturerna är vi alla maktlösa, endast Gud/feminism kan hjälpa oss. Halleluja eller något.

    Svara
    • Rikard

      /  01/19/2016

     Hej.

     Klockren liknelse! Nyfrälsta ormhånglare och genusteologer; förhenen eder!

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
 23. Mia K

   /  01/19/2016

  Ett bra sätt att aktivera RFSL, som expertmyndighet.

  Svara
 24. MiT

   /  01/19/2016

  Svara
 25. MiT

   /  01/19/2016

  Ser att jag missade länken direkt till pdf:en från RFSU, fick visst bara med länken dit där man kan hitta flera

  Klicka för att komma åt lektionsunderlag2015web.pdf

  Svara
  • icke-svensk

    /  01/19/2016

   I’m sorry, but these immigrants are going to have a good laugh. Wonder what the reaction will be when muslims see the drawing (ahum) of the lesbian muslima. This one might blow up in their ideological faces.

   Svara
 26. MiT

   /  01/19/2016

  Såklart hon skriver så, hon är ju medlem i sekten…

  https://twitter.com/ExpressenKultur/status/689428157800153088

  Svara
  • Kristian

    /  01/19/2016

   Vore kul att höra alla. Kommer inte på vilken låt jag hade i åtanke som grund för ny text.
   Kanske ”Bob” av Weird Al. Nej, Geoff Macks ”I’ve been everywhere”.

   Nej, nej, nej. Galenskaparnas ”Husvagn”. Passar perfekt.

   Svara
 27. Det är samhällskunskap och lagar samt normalt beteende här i Sverige som behöver läras ut. Går inte lärdomen in ska man kanske inte bo här?
  RFSU är inte kapabel till det och inte som sexutbildare heller som det ser ut. Inga feminister duger för de brukar inte bry sig om vanliga kvinnor och speciellt inte de muslimska.
  Uppgiften vore som MiT skriver i sista långa stycket. Borde vara modell för undervisning.

  Svara
 28. Alex Nyström

   /  01/19/2016

  Med tanke på att det ju är ensamkommande ”barn” det handlar om är ju RFSU:s infantiliserade hållning fullkomligt logisk.

  Svara
 29. Svenne

   /  01/19/2016

  Funderingar…

  Svara
 30. Kärringenmotströmmen

   /  01/20/2016

  Alltså kan man inte göra det lite mer mjukare i sin beskrivning av kön etc. Detta är så hårt och kallt att jag inte förstår att folk ens vill ha sex med en sån här undervisning. fitta, knulla, kuk. alltså. pratar folk så ? Man kan ju ta det lite mjukare ord och göra det som det ska vara . kärlek och inte som om det kommer från en hårdporrs rulle .. just saying

  Svara
  • Kristian

    /  01/20/2016

   Ja, för mig låter det väldigt främmande, och inte något jag tänker lära mina barn.
   Men RFSUs undervisning handlar förstås endast om biomekanik. (Jag tror Formgren har nämnt även detta.)

   Svara
 31. from Poland

   /  01/21/2016

  jesteście pojebani i to równo

  Svara
 32. MiT, ett litet tips när det gäller PDF-er (rent generellt):
  det är alltid bra att ladda upp PDF:en på sin egen server
  till bloggen – om originalet av någon anledning skulle försvinna
  från källhänvisningen (oftast en statisk hemsida eller en annan blogg).

  Sedan kan man ha otur om PDF:en är för stor och
  överstiger uppladdningsgränsen för servern,
  men oftast fungerar det väldigt bra.

  Svara
 33. Joy

   /  01/13/2018

  Konstigt att de inte har könsstympade vaginor med i materialet. Det är det vanligaste i menaländerna. Du milde, vilket skräp de producerar. Det är så tragiskt egentligen, vilken värld vi lever i!

  Svara
 34. Det är nog en nödvändig utbildning i dagens Sverige även om de helt klart hade kunnat anlita Lindström på bonton.se för teckningarna. 🙂

  Svara
 1. Ensamstående feministiska kvinnors självklara rätt till mäns sperma! | Jämställdhetsfeministerns blogg
 2. Gina Dirawi har livvakt: ”Jag kollar extra när en svart man går förbi” | WTF?
 3. Det Nya Sverige | WTF?
 4. Autosatir | WTF?
 5. Veckans Vinnova | WTF?
 6. Att vara förblindad i bubblan | WTF?
 7. Det politiska spektaklet Pride | WTF?
 8. Byfånevarningar | WTF?
 9. Sammanfattning av 2016 del 1 | WTF?
 10. RFSL riktar sig till nyanlända | WTF?
 11. Love is in the air | WTF?
 12. Hur vet man att det är idioter som styr och uttalar sig? | WTF?
 13. Skådisars sexuella tissel och tassel kanske bör bli grund för nygammal tv-serie: Razzel? Nytt namn föreslås: vänsterprazzel.  – mickecarlssonsblog
 14. Sverige är synnerligen bisarrt | WTF?
 15. Antirasistisk hivprevention i Göteborg | WTF?
 16. Påminnelse inför valet: Del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: