Bacondrottningens återkomst

Häromdagen skrev ju min kära partikamrat i Socialdemokraterna en debattartikel om att bacon var både islamofobiskt och antimuslimskt, ”Aftonbladets framtid: Bacon är antimuslimskt och islamofobiskt!”.

Tänkte jag skulle samla ihop en liten ”Best Of Bacondrottningen” men så pallade jag inte med att leta så mycket så ni får ta det jag hittade lite snabbt, det finns säkert massor av mer. De kommer inte i någon kronologisk ordning eller nåt.

rasistiskahatsajtentoklandet

Jo eller hur… Har för mig (men är inte helt säker) att det handlade om det här inlägget ”Lär er bli lesbiska på Feministiskt Forum i Stockholm” och Agens Lo Åkerlind som stod som producent för SVT, vilket var fel i beskrivningen. Men det var ju å andra sidan inte det roliga i det inlägget…   😀

kursbok

Någon borde på allvar gå igenom skolors kursböcker…

asdickner

Den är rolig, kallar man folk as så kommer straffet i form av Barbara   😛

Och Dickner gillar att kalla folk för as, några exempel till på just det

felköna ett as

Tro det eller ej men den ovan handlar om den här personen

folkpartiet as

Folkp… Liberlaerna! är as.

kdu as

KDU är as.

banditrock as

Bandit Rock är as.

fult as

Någon har tydligen varit världens fulaste lilla as innan men är nu skitsnygg. Måste vara patriarkatet som ligger bakom.

muf as

MUF är as.

spelande as

Någon Adrian är också ett as.

Det finns många fler där hon kallar folk för as. As betyder bland annat ”dött djur”, ”död djurkropp”, ”kadaver” och ”djurlik”…

dickner_8

Den ovan handlar om det här, ”Ännu en bisarr ”diskussion” från twitter” OCH fortsättningen på den bisarra diskussionen, ”Mer om den bisarra twitter”diskussionen””. Finns massor i de länkade inläggen. Hon vill leka vuxen men bara när det passar för visst blir hon väldigt liten när hon skriver så…

lindvall_6

Det ovan handlar om samma sak som den första tweeten i det här inlägget men de blev förärade ett alldeles eget inlägg då.

grovtpatriarkat48

grovtpatriarkat30

grovtpatriarkat28

Ni vet, ”grovt patriarkat”… Jag tror till och med att det var Dickner som startade hashtaggen på twitter. Massor av tweetar i inlägget både från Dickner och andra.

nazis2

Hon försökte förknippa Paolo Roberto med knivskärningen i Malmö

ström6

Kommer ni ihåg Fittstim? Radikalfeministerna gick totalt bananas på twitter då.

j66

Men visst är det intressant att hon inte ens svarar på frågan hon ställer till sig själv…? För det finns bara två svar på den, JA eller NEJ. Har sett henne ställa den någon gång ytterligare utan att svara på den såklart…

j53

j51

j50

j35

j31

j25

j17

243

164

Här har jag samlat en del inlägg där det förekommer tweetar, de ovan kommer bland annat från dem.

Jag sparar den bästa till sist, den är lite taskig egentligen (så förlåt) men jag kunde inte låta bli att slå ihop dem när jag såg den andra tweeten och visste att den första fanns:

test12

Som sagt det finns säkert massor av tweetar som lätt skulle platsa om man orkade leta och söka, jag nöjde mig med en enda sökning på orden ”as” och ”asen” och sen tog jag sånt som ändå förekommit på bloggen.

Så det var en del från Bacondrottningen!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

35 kommentarer

 1. Pelle2

   /  01/20/2016

  Hon är verkligen en fin representant för radikalfeminismen och en värdig eventuellt blivande ledarskribent på Aftonbladet om dom nu inte förstår hur hon agerar och backar ur.
  Alla som inte tycker som hon gör är as eller patriarkala förtryckare och alla män är svin enbart i kraft av sitt kön. Vilken dåre hon är !

  Svara
 2. Rikard

   /  01/20/2016

  Hej.

  Jag saknar ord.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
  • T

    /  01/20/2016

   I’m gobsmacked!! (Elake kocken)

   Svara
  • Hypocrita

    /  01/20/2016

   All respekt för det i detta fall. Ta det som något positivt, men när DU, i vanliga fall både saklig och vältalig saknar ord, DÅ är det illa!

   Svara
 3. Pelle2

   /  01/20/2016

  Tack förresten MIT för en början till en best(worst) of Dickner som jag efterlyste 🙂
  Kanske kan göra så att ännu flera får upp ögonen för vilka extremister radikalfeminister som Dickner är !

  Svara
 4. Det är helt fel att slösa energi på sådan dumhet och omognad. För allas vår mentala hälsa, låt hen försvinna i glömska och obemärkthet.

  Svara
  • Svenne

    /  01/20/2016

   Alicia Dickner har en stor megafon som skribent på Aftonbladet, så tyvärr blir det svårt att låta ”hen försvinna i glömska och obemärkthet”. Men Dickner är väl ett sätt att pressa lönekostnaderna, och kommer säkerligen med tiden bytas ut mot en yngre och mer hängiven Gudrun-klon…

   Svara
 5. Trolletplit

   /  01/20/2016

  Dagens kommunikationssystem, Twitter, bloggar etc gör att personer med speciella drag kommer har fått framträdande roller. Det finns inget filter, på gott och ont, som hindrar dem.

  Tänk denna tjej 1995, hennes möjligheter att göra sig hörd fanns ju, men ingen skulle lyssna på henne. Om vi fick höra henne så skulle vi ignorera henne som den galning hon är.
  (De flesta inser ju att den här tjejen har stora problem och inte både få en plattform alls. Det blir som Fanny Å, till slut inser alla att hon faktiskt behöver hjälp)

  Nu får vi alla ta del av hennes ”briljanta” intellekt.

  Problemet med detta är att de som är galningar och de som är sönderindoktrinerade lätt får en arena att agera i.

  Förr så kanske de lockade några få som snackade dynga i källaren och alla andra ignorerade dem.

  Sekten PK är stor och masspsykosen enorm. Den börjar vittra långsamt, mena skadan är redan skedd.

  Ja hu.

  Fast å andra sidan, om ett år så är de alla glömda eftersom tsunamin har svept bort allt som inte är musik. Skolor, sjukvård mm.

  Vem kommer lyssna på en dåre, när samhället går mot branten i form av högre skatter, högre räntor och samtidigt sämre vård, skola mm?

  Svara
 6. Trolletplit

   /  01/20/2016

  Jag har förresten börjar jobba med nyanlända i skolan, sedan några månader.

  Min första analys är att om 6 år så kan de stora massan av dem ligga på en normal begåvad 8 klassare i kunskapsnivå. Då är de mellan 22-26 år gamla. De flesta verkar vara mellan 14-20 faktiskt. En är betydligt äldre, kanske 25.

  Varför?
  Att lära sig två nya språk som 16-20 åring tar enorm tid. Tänk er själva att plugga kinesiska och arabiska samtidigt som ni ska läsa historia om Kinas utveckling, därutöver alla andra ämnen på kinesiska. geografi, kemi, teknik, matte. (Ett mattetal med lite text tar för varje elev kanske 10 min och för en svensk 1 min)

  tex. Lasse har ett sju meter långt rep som ska bindas runt en tunna som är 0,7 meter tvärs över.
  (Detta förutsätter att elev har med sig mattekunskaper)

  Det finns heller ingen plan, struktur. Det finns bara ”hålla näsan över vattnet.”
  Vi är 8 lärare på 54 elever.
  Av dessa 54 elever, så tror jag att kanske 2-5 kommer att generera mer pengar till det gemensamma än de kostar. Fast jag tror samtidigt att jag överdriver lite.

  Ni som läser är kommer att få lite mer rapporter. Jag visste att det var illa, men det är betydligt värre än så. Betydligt.

  Att förklara vattnens kretslopp för elever som dels inte förstår språket(tolk finns ibland) och dels har mycket ringa kunskaper från klass 1-7 gör givetvis att tempot blir cirka 10 gånger lägre. Kanske 100 gånger.

  Tänk då att de ska läsa ikapp kanske 4-5 år kunskapsmässigt, lära sig två språk till och hålla samma tempo i alla ämnen som en vanlig 7:a.

  En vanlig människa inser att på dessa människor får vi investera kanske 50 gånger mer än en svensk elev och vi kommer ändå aldrig få dem på samma nivå eftersom de är för gamla för att lära sig språket flytande.

  Det finns bara en räddning, tror jag.

  Ge varje person 300 000 kr och skicka tillbaka dem. Vi skulle spara enorma pengar på detta.

  Svara
  • Kristian

    /  01/20/2016

   Mycket intressant. Ser fram emot nästa rapport. (Ungefär på det sätt som man ser fram emot resultatet av ett cellprov.)

   (Har nämnt ”frivilligt återvändande”. Torde inte vara något stort problem med tanke på hur många som uppenbarligen ”semestrar” i ”farliga” hemländer.)

   Svara
   • Trolletplit

     /  01/20/2016

    Noterbart är att de är mycket trevliga, städade och sympatiska elever, som vill lära sig(de flesta av dem)
    Jag tror dock varken de eller våra politiker fattar vad som krävs. Att integrera några stycken i vanliga klasser på en skola går bra, att få in 10% av en årskull är omöjligt.

    Svara
   • Problemet med ”frivilligt återvändande” med pengar på fickan är att man riskerar att locka till sig ännu fler om ryktet sprider sig att Sverige ger ut pengar bara sådär.

    Svara
    • Kristian

      /  01/20/2016

     Ja, det går naturligtvis inte att kombinera med särskilt öppna gränser.

     Svara
     • Trolletplit

       /  01/20/2016

      Nej, det gör det inte. Asylrätten i dess nuvarande form, kommer att försvinna eftersom alternativet är värre.
      Just nu pumpas Sverige upp och blir större och större. Titta vad bra det går jublar några fortfarande, som inte har större vett att förstå.

      När det säger pang, så blir det tufft och då kommer självklart att asyl möjligheterna att minskas mycket. (Betala för dig och se om du får asyl tex.) Vi behöver inte lägga värderingar i detta, utan det är vad som kommer att ske.

 7. Barbro A

   /  01/20/2016

  Tack för Dina skarpa och humoristiska alster, dom förgyller verkligen min dag!

  Svara
 8. Svenne

   /  01/20/2016

  OT: Träning ger färdighet… #Margotgate

  Svara
 9. Svenne

   /  01/20/2016

  OT: Kömaktsordningen…

  Svara
 10. Svenne

   /  01/20/2016

  Dagens Samhälle: Krönika av Paulina Neuding:

  ”Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) har pekat ut fler riskfaktorer i trafiken än att vara ung man. I rapporten Utlandsföddas trafiksäkerhet (2009) framkom att manliga bilförare från Mellanöstern och Nordafrika är inblandade i olyckor i betydligt högre utsträckning än män födda i Sverige med svenska föräldrar. Djupintervjuer med invandrade iranska bilförare visade, ”att Sverige och Iran kännetecknas av två fundamentalt olika körstilar som speglar två helt olika synsätt på risker i trafiken.””
  //
  ”Varför är detaljerad analys på gruppnivå okontroversiellt i frågan om trafiksäkerhet, men problematiskt när det kommer till sexualbrott?”

  Svara
 11. Internet glömmer inte. Internet förlåter inte. Lär er det kidz, innan ni skaffar sociala medier!

  Svara
 12. Vad är det för fel på dessa feminister?

  Svara
 13. MiT

   /  01/20/2016

  Ygeman har humor i alla fall. Kludd-Niklas har ju tecknat en del strippar där Ygeman har varit med och sagt ”Oacceptabelt” hit och dit 😛

  Svara
  • Kristian

    /  01/20/2016

   Var ligger ”oacceptabelt” på skalan ”dåligt”-”inte okej”-”folkmord”?

   Svara
   • invaderace

     /  01/21/2016

    Men det där var ju humor! Ygeman är rolig!

    Svara
    • Kristian

      /  01/21/2016

     Jo.
     Det är synd att alla proffskränkta ställer till det så att man knappt märker äkta kvickhet längre.

     Svara
 14. Nilsson

   /  01/20/2016

  Tyvärr är baconklänningen slutsåld på coolstuff, annars hade jag lätt varit på om nån hade velat samla ihop till en dylik åt fröken Dickner.

  Svara
 15. michael

   /  01/20/2016

  Väldigt tragiskt att Dickner blivit så uppslukad av en ism som gör henne så full av hat mot sina medmänniskor,inte pga vad dom säger och gör utan endast pga deras genetik.
  Tyvärr är hon bara ännu en ung kvinna som feminismen förstört,vilkens framtid kommer bestå av endast ständiga tröstlösa regniga grå måndagar utan solsken pga det ständiga hat som äter upp henne inifrån.Hon kommer bli lika lycklig som t,ex nazister är i Sverige dvs inte alls.

  Svara
  • Trolletplit

    /  01/20/2016

   Livet som feminist är ett liv fullt av ångest. Det finns ingen lycka i ismen alls. När hatet blir slitet så vänder man sig inåt i gruppen. Det är alltid ngn som säger ngn så hatet kan näras lite till. Så går spiralen ner och ner, självklart klarar många inte av att jobba.

   När sedan invandringen har ätit upp allt utrymme, så kommer dessa drabbas extra hårt. A kassa, sjukvård mm är så naggat i kanten att det blir tufft.

   Svara
 16. ”Bacon, sömn och inte för mycket arbete, är några levnadstips från den allra äldsta generationen.”
  http://www.svd.se/varldens-aldsta-man-dod
  Fast varför lyssna på den generationen, som dessutom är i utdöende, när man kan lyssna på nytt, fräscht och närmast odödligt blod, med aspirationer på Aftonbladets ledarplats?
  Eller är hon en simpel gam, eftersom hon har en böjelse för as?
  Trodde att hon var vegan.
  Intet nytt under Solen.

  Svara
  • ”Nyckeln till hennes långa liv är enligt henne själv bacon, uppger hon i en intervju med USA Today. Varje morgon äter 116-åringen en stadig frukost med bacon, ägg och majsgröt. I hennes kök finns dessutom en skylt som säger: ”Bacon gör allt bättre”.”

   Hör du det, fröken Dickner och Aftonbladet? Bättre, inte sämre. Lyssna och lär!
   Inte hoppa över den obligatoriska baconfrukosten, dagens och livets viktigaste måltid.
   Näst efter vatten och bröd.

   Eller är kanske den där 116-åringen bara ännu en cynisk, västerländsk imperialist och antimuslim i mängden, förklädd till beskedlig äldre dam?

   Och bör uppgifterna tas med en nypa salt?

   Svara
 17. otillstaendig

   /  01/20/2016

  Jag trodde att detta inlägg skulle handla om en helt annan bacon-drottning, nämligen bloggrannen Rocki.

  Dickner kan ha potential att bli ledarskribent på Aftonbladet om något år, men jag tror att opinionen tvärvänder innan dess och omöjliggör hennes typ av uppkast på andra medier än bloggar.

  Svara
 18. Ivar L

   /  01/20/2016

  Jädrar vad de är bittra allihop. De känner att kampen börjar gå förlorad tror jag.

  Svara
 19. robban

   /  01/21/2016

  vad jobbar alla dessa feminister med egentligen? de har ju tid att twittra, facebooka sin åsikter 24/7. är de allihop kulturanställda socialfall med inkvoterade hittepå-jobb?

  Svara
 1. Sammanfattning av 2016 del 1 | WTF?
 2. Juridikprofessor startar facebookgrupp med uppenbar udd mot Peter Springare | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: