Kod 291 del 2

I går hade jag en massa händelser som jag noterat i förbifarten sen cirka två veckor tillbaka, det vill säga efter att Nyheter Idag avslöjat att DN mörkat händelserna i Stockholm i augusti, och efter det avslöjats att polisen vill hemligstämpla alla större problem som har med asylhaveriet att göra.

Jag hade knappt postat inlägget förrän det tickade fram ännu mer under gårdagen

Ofredande/förargelse, Halmstad

Från Badhuset Arena ringer en kvinna och berättar att en man drar i badande flickornas badkläder.
Polis kommer till platsen och kan gripa en ung man, han är fyllda 15 år. De badande flickorna vars badkläder han dragit i är cirka 13-14 år. Ingen skall ha kommit till fysisk skada.

Vilhelmina går på knäna – slår larm till regeringen”, Vilhelmina ligger risigt till på grund av asylhaveriet i Sverige, kanske får låna för att kunna betala löner…

Tre män greps efter bråk på asylboende

Tre män greps misstänkta för misshandel efter ett bråk på ett asylboende i Tyringe på lördagseftermiddagen.
Två män skadades i uppgörelsen som ska ha handlat om religion. Ingen har uppsökt läkare.

 unga tjejer placerade med gamla1

59 flickor tilläts att bo med män”. Ni ser, precis samma kultur som i Sverige, ingen skillnad alls. Eller vad är det idioter brukar säga…?

Aktivitet för funktionsnedsatta hotas”, det finns annat som anses vara viktigare som pockar på pengarna kan man kanske gissa…?

Två till sjukhus efter grov misshandel

Polisen larmades på lördagskvällen om en grov misshandel på ett asylboende utanför Skara.
Två personer fördes till sjukhus.
– Någon ska ha hällt kokande vatten över någon annan med rejäla brännskador som följd, säger Mikael Claesson Hygrell, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Region Väst.

Hälla kokande vatten över någon…

Misstänks ha ofredat flickor i badhuset

Flera flickor blev under lördagen antastade av en 15-årig pojke på Arenabadet i Halmstad. Nu är han gripen, misstänkt för sexuellt ofredande.

Nu vet man ju inte hur det är med åldern i de här fallen som nu upptäcks på diverse badhus, jag gissar att det är si och så med den uppgivna åldern från alla ”barn” som kommit hit, det har vi ju sett många exempel på under året.

Det har ju varit 34-åringar som sägs vara 17 år i en artikel i SvD som handlade om att de ensamkommande blir allt yngre…!

Det var en 16-åring som GP hade ett långt reportage om men som det visade sig vara minst 24 år och om man gick efter hans egna bilder som han postat så semestrade han sig genom Europa. GP:s reporter som besökte boendet tyckte inte att han utmärkte sig jämfört med de andra där, att han såg lika gammal ut, utan att dra den självklara slutsatsen att det fanns ett helt boende fullt av vuxna barn…

Det var en 16-åring i Östersund som är allt utom 16 år. Man hade också parat ihop dessa vuxna män med unga 16-åriga gymnasietjejer i något projekt

Det var en 17-åring som ser bra mycket äldre ut som bor? på ett hem för ensamkommande flyktingbarn i Söderhamn.

Här finns en liten kavalkad med ytterligare några.

Så åldern som uppges i artiklarna från bland annat badhusen tar jag med en hel skyffel salt…

Och det där med åldern är ett jätteproblem, vi har en jävla massa vuxna som begår massor av brott men som inte döms eller döms till ingenting. Allt tack vare våra flata politiker, journalister och inte minst alla idioter till ”aktivister”. Alltför ofta sammanfaller några av rollerna dessutom i samma person… Det är också ERT fel att tjejer blir antastade på badhusen, det är också ert ansvar. NI är medskyldiga! Och det är ett jättestort TYVÄRR att man inte kan utkräva personligt ansvar av er för ni har gjort detta helt medvetet!

När till och med DN skriver om det som ett stort problem så vet man att det är riktigt jävla illa! Då är det på gränsen till total anarki, annars hade de aldrig tillåtit en sådan artikel!

polisen går på knäna

Jag sparade den värsta till sist, ”Polisens larm: ”Vi går på knäna nu””. Jag tror inte folk inser hur viktig polisen är i ett fungerande samhälle och polisen i Sverige är på väg rakt ner i avgrunden. De poliser som får ta skiten säger att det är så illa att det är nära kollaps.

Hur skulle ett samhälle se ut utan fungerande polis? Kolla filmklippet i den här artikeln, det handlar om Montreal 1969 och när polisen strejkade. De strejkade och det blev upplopp, stöldräder, bankrån, rån, misshandel i massor direkt.

Annars kan man också se hur det såg ut i Göteborg under kravallerna 2001. Och så ställer man in sig på just det varje dag istället för bara några dagar. Visst låter det härligt? Eller varför inte ställa in sig på hur det såg ut i Husby för några år sedan…?

Om polisen faller tar det max ett par dagar innan totalt kaos och ren anarki råder. Då är det döda eller dödas som gäller, den som tänker efter en sekund för länge kommer inte att överleva. Vi har i princip ingen militär att sätta in heller. Max ett par dagar alltså…

När polisen säger att de aldrig skulle tillåta sina egna döttrar att vara på Centralen i Stockholm så säger det väldigt mycket. När poliser är så oroliga för sina egna familjer att de får ont i magen säger det också väldigt mycket.

När rättssamhället faller så kommer folk att utkräva rättvisa själva istället, när en hånflinande våldtäktsman bara kan säga att han är 15 år och då automatiskt slipper undan egentligen så kommer till slut en arg farsa att utkräva hämnden som ett straff faktiskt är. Och då blir det nog ingen samhällstjänst gissar jag… Staten har ju tagit på sig det ansvaret i ett fungerande samhälle för att det inte är bra att ha medborgargarden som tar lagen i egna händer. När det faller så faller allt annat otroligt fort.

De senaste åren har visat hur skör tråd ett fungerande samhälle hänger i. Det räckte med en Reinfeldt, Alliansen, Miljöpartiet och Socialdemokraterna under några få år för att det skulle rasa totalt. Stabilare än så var det inte.

Sverige Tillsammans, Halleluja, ingen skillnad på något, det är samma kultur där som här. Vi har testat all den bullshiten under rätt många år nu och sett vad det leder till, kanske dags att testa något annat?

MVH

MiT

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

97 kommentarer

 1. Svenne

   /  01/24/2016

  Inget att se här, cirkulera…

  Svara
 2. Intenso

   /  01/24/2016

  Mycket oroväckande. När skall folk vakna och se eländet? Det börjar bli dags att vakna upp från fredagsmysandet och de politisk korrekta klonåsikterna, värdegrunderna och allt vad det nu är, för görs inget väldigt snart kommer det att gå käpprätt åt h-e.

  En Löjligt svag regering mer intresserad av politiskt poserande och snabba kappvändningar och en Opposition som dragit in huvudet under skalet i förhoppning att allt nog skall lösa sig ändå är bara för sorgligt. SD vete 17 om man kan lita på, alldeles för många spån med liten eller ingen politisk erfarenhet. Identitetsvänster och tokfeminister som står på barrikaderna och skriker fascist, rasist och kvinnohatare åt alla som sticker upp näsan hjälper ju inte heller.

  Trenden har varit tydlig de senaste två åren och kanske ännu längre för de som har bättre koll men nu är ju snart facit här i full styrka och det lilla torra hörnet blir bara mindre och mindre för var dag.

  Agera nu jäkla politiker!

  Svara
  • WTAF

    /  01/24/2016

   Jag tror inte att man faktiskt kan lita på några politiker alls,SD inräknat.

   De är helt enkelt opportunister allihop och det som generar mest pengar i fickan idag är det som gäller.
   Det kan såklart vara helt motsatsen som genererar mest pengar i fickan imorgon och då får vi ”kappvändare”
   Jag tycker generellt att kappvändare är en felaktig/dålig beskrivning

   Wikipedia som jag normalt sett vägrar att länka till.
   ”Opportunism innebär en klandervärd och oriktig anpasslighet (principlöshet) efter för tillfället rådande omständigheter och maktförhållanden. ”

   Tycker det är mer målande och beskriver bättre än ”kappvändare”.

   Svara
 3. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 4. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 5. Jan

   /  01/24/2016

  Jag är heller inte förtjust i manliga feminister eller så kallade ”mansforskare” men i det här fallet verkar det handla om att de unga kvinnorna vill ha sin feminism ifred. De vill ha mansfritt när de samlas för att diskutera ”jämställdhet”. Läs själva: http://www.aftonbladet.se/debatt/article22133339.ab

  Svara
  • Leif

    /  01/24/2016

   Efter denna drapa och en liknande i samma tidning från Snecker, Dimarca och Karlsson har jag förstått att det bara är en feministisk man som renlärigt och utan skuld kan gripa in för att avstyra ett övergrepp mot en flicka eller kvinna. Det var nytt för mig. Jag är inte feminist och kommer aldrig att bekänna mig till den hatiska läran. Knepig situation, minst sagt!

   Svara
  • Lövet

    /  01/24/2016

   Vi måste cuuuurrrlas förstår ni väl: Kvinnor kan…
   …egentligen inte nånting själva…

   Svara
  • Olof

    /  01/24/2016

   Jag blir aldrig förvånad när manliga ‘feminister’ beter sig illa, det ligger ju i sakens natur. Om man säger att man köper vänsterfeminismens modell så kan det bara bero på en av två saker; 1) att man vet att man är ett svin och man behöver en ursäkt och då känns det skönt att kunna skylla på att man är man. 2) att man ljuger för man tror man skall få sex.

   Själv skulle jag inte vilja ha någon av typerna i samma rum som mig. Oavsett mitt eget kön.

   Svara
   • Pelle2

     /  01/24/2016

    Håller helt och hållet med dig Olof. De feministmän som uttalar sig är antingen reformerade svin ,som försöker urskulda sin egen svinighet genom att skylla på mansrollen och strukturerna, eller så försöker dom ställa in sig hos feministerna för att vinna fördelar.
    Som artikelförfattaren,Amanda Schulin skrev, så brukar heller inte de män som säger sig vara feminister lämna plats åt kvinnorna utan tar gärna åt sig äran av det som bl.a kvinnor har gjort och sitter kvar på sina höga positioner. Om dom tror på feministerna som säger att män på höga poster skal lämna plats för en kvinna så borde dom föregå med gott exempel själva. Tänker t.ex på en sådan som Johan Ehrenberg. Varför sitter han kvar på sin post på tidningen ETC ?

    Förstår ärligt talat inte hur dessa feministmän kan leva med sig själva med tanke på den ryggradslöshet dom visar upp när dom kryper för feministerna.

    Svara
  • Senior

    /  01/24/2016

   ”Tyvärr återfinns den hycklande feministmannen på alltför många platser i samhället. Inom vänsterrörelsen är de relativt vanliga.”

   Det är nog första gången jag nästan kan hålla med en socialist.
   Skulle tro att dessa män(niskor) nästan uteslutande återfinns inom vänsterrörelsen.

   Svara
 6. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 7. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 8. Svenne

   /  01/24/2016

  Ann Heberlein: Mer än bara män

  ”Jag hänvisade bland annat till en studie från Brå, ”Invandrare och invandrares barns brottslighet, 1996:2”. Där konstaterades att 40 procent av gärningsmännen vid våldtäkter var invandrare trots att dessa (då undersökningen gjordes) endast utgjorde 10 procent av befolkningen. När siffrorna bröts ner ytterligare visade det sig att det framförallt var män med sitt ursprung i länder i Mellanöstern och Nordafrika som stack ut i statistiken. Detta är länder som, värderingsmässigt, skiljer sig en hel del från den svenska kulturen. Det måste vara möjligt att diskutera olika kulturer och de normer och värderingar som dessa kulturer är bärare av utan att anklagas för att ha dunkla motiv.”

  Svara
  • Svenne

    /  01/24/2016

   Ann Heberlein: Mer än bara män

   ”Jag hänvisade bland annat till en studie från Brå, ”Invandrare och invandrares barns brottslighet, 1996:2”. Där konstaterades att 40 procent av gärningsmännen vid våldtäkter var invandrare trots att dessa (då undersökningen gjordes) endast utgjorde 10 procent av befolkningen. När siffrorna bröts ner ytterligare visade det sig att det framförallt var män med sitt ursprung i länder i Mellanöstern och Nordafrika som stack ut i statistiken. Detta är länder som, värderingsmässigt, skiljer sig en hel del från den svenska kulturen. Det måste vara möjligt att diskutera olika kulturer och de normer och värderingar som dessa kulturer är bärare av utan att anklagas för att ha dunkla motiv.”
   Beklagar att min förra kommentar blev fel. /Svenne

   Svara
   • Det kom ju en helt ny sådan studie nu i månaden någongång, studerade samma sak, o kom till samma slutsats. Invandrare från muslimska länder sticker ut något så ofantligt. Och den slår också hål på myten om att det skulle vara idiotens sociala utsatthet o rasism(mot idioten) som skulle ligga bakom att idioten får för sig att våldta och begå brott.

    Svara
    • Ola

      /  01/24/2016

     Länka gärna undersökningen! Såvitt jag vet har inget initiativ till en sådan undersökning tagits sen uppföljningen 2005.
     MVH

     Svara
 9. Svenne

   /  01/24/2016

  Tino Sanandaji:

  ”Smålandsposten idag: ”Misstänks för sexbrott mot pojke. En 22-årig man misstänks för sexbrott mot en pojke på ett asylboende i Ljungby kommun. Mannen släpptes efter förhör under söndagen”

  Sveriges Radio igår: ”En pojke i 10-årsåldern misstänks ha utsatts för upprepade våldtäkter, det skriver tidningen Vlt i dag. Personalen på asylboendet Signalisten i Västerås slog larm till polisen efter att de ska ha fått höra att pojken blivit utsatt”

  Sverige har fått lära sig om Taharrush. Ett annat begrepp som kan vara värt att känna till framöver är bacha bazi. New York Times förklarar: “Rampant sexual abuse of children has long been a problem in Afghanistan, particularly among armed commanders who dominate much of the rural landscape and can bully the population. The practice is called bacha bazi, literally “boy play,””

  Svara
  • WTAF

    /  01/24/2016

   ”Smålandsposten idag: ”Misstänks för sexbrott mot pojke. En 22-årig man misstänks för sexbrott mot en pojke på ett asylboende i Ljungby kommun. Mannen släpptes efter förhör under söndagen”

   ”Mannen släpptes utan förhör”
   Va..?Är man misstänkt för något är det väl ”norm” att hålla förhör med den misstänkta?
   Eller..vad fan är det som händer?

   Svara
   • WTAF

     /  01/24/2016

    Puh,ja jag läste fel.och jag är glad att jag läste fel.

    Svara
  • AV

    /  01/25/2016

   Inte bara katolska präster som kan alltså.

   Svara
 10. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 11. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 12. MiT

   /  01/24/2016

  ”Flicka påhoppad av gäng”
  https://archive.is/YSzbO
  http://nwt.se/saffle/2016/01/24/flicka-pahoppad-av-gang

  ”Mellanstadieflickan var på väg hem från skolan när hon blev ofredad av fem killar.

  Händelsen inträffade i torsdags. Flickan gick på bron som går över Byälven, på 45:an. Klockan var runt halvtre.

  Då kom ett gäng killar i 20-årsåldern i kapp henne:

  – De höll fast henne, en försökte pussa henne men hon vred på ansiktet så att pussen hamnade på kinden. En annan daskade till henne i rumpan, berättar flickans mamma.

  Flickan blev sparkad på ett knä och knuffades så att hon slog nacken i broräcket.

  Sedan lyckades hon slita sig fri och sprang hela vägen hem. Flickan tror att ett vittne såg vad som hände.

  Händelsen är polisanmäld. Flickan har bara kunnat ge vaga signalement på männen.

  – Men de skrek hela tiden, på ett språk hon inte förstod, berättar mamman.”

  Svara
 13. WTAF

   /  01/24/2016

  Det som är allra mest oroväckande är grupperingar så som SOD(Soldiers Of Odin) och liknande.Renodlade Mcgäng som ställt hojjen över vintern och istället går ut och ”tar tag i” samhällets problem själva.De är redan etablerade i Finland och Norge.Skulle dom få fäste även i Sverige så finns det många hangarounds till HA och Bandidos (som inte platsar varken i HA eller Bandidos) som skulle hoppa på ”trenden”,för att inte tala om de nationella grupperingarna som redan är etablerade i Sverige.Dessa grupperingar är inte några laglydiga menlösa personligheter redan från början och får dom för sig att de ska föras nån form av krig mot ”invällarna” som de kallas,då har polisen ingenting att sätta emot.

  2016 har bara börjat och redan går det riktigt utför med landet.
  Polisen,media,politiken,Asylkaoset fortsätter och stora grupperingar av nyinkomma tar sig friheter på alla plan.Kordinerade sextrakasserier över i stort sett hela Europa och Polisen kan inte ens ta hand om Marockanska gatubarn som snor saker..

  Kombinera allt skit som händer idag och har hänt de senaste 6 månaderna med ett par stora grupper nationella,MC-gäng,Vänstergrupperingar (för inte tror ni väl att AFA och dylika lägger sig platt för de nationella?) och vanliga idioter som bara tar för sig när samhället står och förfaller.Lägg därtill ACAB grupperingar och vanliga Anarkafeminister som uppviglar på Facebook och Twitter redan nu,tror ni dom kommer sitta stillatigande ?Sist men inte minst så blandar ni in en hel hoper med ”asylsökande barn” som redan visat vad de går för med bränder och misshandlar,våldtäkter och sexuella trakasserier,rån och pensionärsrån.
  Låt dom slåss och bråka några månader så kommer den ”vanlige” svensson undra varför han ska jobba och betala skatt

  Det är bäddat för riktigt riktigt dåliga resultat.

  Svara
  • Grodan Boll

    /  01/24/2016

   Det handlar fortfarande om små extremer.

   Det jag är orolig för är när statens kostnader om något år eller så ,hamnar på kommunerna = medelsvenssonbefolkningen med bolån.

   Svara
   • T

     /  01/24/2016

    Migverket ligger efter med betalningar till hemkommunen. Beloppet är uppe i 25 miljoner nu. Pengarna är slut i kommunkassan.

    Svara
  • Opie

    /  01/25/2016

   Frågan är om det inte nu gått så långt att medborgargarden som Soliders of Odin och liknande är vårt enda hopp. I ett läge där polis och stat inte längre vill upprätthålla medborgarnas säkerhet måste vi ta saken i egna händer. All heder till de som faktiskt engagerar sig på gator och torg istället för att knyta näven i byxfickan och skriva ytterligare ett gnälligt inlägg på nätet.

   Svara
  • AV

    /  01/25/2016

   Vänta bara tills det är systern till någon MC-kille de marockanska gatubarnen eller afghanska flyktingarna ger sig på. På en liten ort där man i princip vet vem det är och polisen lägger ner i brist på bevis. Då kommer vi se en mycket grov misshandel eller ett massmord. Det kan sätta igång en brand som kommer drabba även legitima flyktingar, som bara vill starta om på nytt och sköta sig själva.

   Svara
 14. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  01/24/2016

   Har hört att de skall testa den feministiska teorin att en kvinna skall kunna gå naken utan att bli antastad.

   Svara
   • Motkraft

     /  01/24/2016

    Tror faktiskt aktivister av detta slaget löper mindre risk att bli antastade. För antastandet handlar ju om att kränka ett barn eller ung flicka. Troligtvis inte lika roligt att kränka någon som villigt visar upp sig.

    Sedan kan en aktivist av det slaget uppfattas som en stark person. Små ynkliga killar som gillar att i grupp antasta flickor blir nog lite rädda för dessa. Finns ju enklare och svagare offer att välja.

    Svara
  • The Perfect Man

    /  01/25/2016

   Barbröstat var hur vanligt som helst på 70 och 80 talet, ingen brydde sig. Öppna dörrar är dom lättaste att slå in antar jag.

   Svara
   • Pelle2

     /  01/25/2016

    Fast det var väl oftast på stranden och inte på badhuset som kvinnor badade topless ?
    Så lite nytt är ju i så fall deras strävan efter att få visa brösten i badhuset.
    Håller dock med dig om att ingen brydde sig när dom badade topless på stranden och jag personligen skiter väl i om de gör det på badhuset också.
    Frågan är dock hur många kvinnor det är som vill visa brösten offentligt mer än radfems?
    Skulle också tro att om det blev tillåtet i alla badhus så skulle dom nog inte tycka att det var så kul längre.. Handlar väl mest om ett politiskt ställningstagande och inte ett genuint intresse av att gå barbröstade.

    Svara
 15. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 16. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
  • Grodan Boll

    /  01/24/2016

   Jag ger det mindre än ett år till den här typen av artiklar börjar saknas, och tomatland och skogsdungar börja växa med oväntade krafter istället.

   Svara
  • Rikard

    /  01/24/2016

   Hej.

   Honnör. Fortsätt så; repetera.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 17. Bästigaste gänget!

  Svara
 18. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 19. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 20. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  01/24/2016

   Var herregud den enda repliken Virtanen kunde komma på ?
   Skall han inte tala om vilken tillgång flyktingarna är i alla lägen och att han lovar att säga upp Netflixabonnemanget,sluta köpa pizza och gå över till Vino tinto i solidaritet med flyktingarna ?

   Svara
 21. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 22. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 23. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  01/24/2016

   Är det någon som hat visat upp sin vulgaritet så är det väl Virtanen. Tänker bl.a på hans drev mot Marcus Birro och hans idiotiska uttalande om att han, den välbetalde journalisten som bor på Södermalm, inte behöver köpa ett billigare vin trots de ökande flyktingkostnaderna.

   Svara
 24. Maria

   /  01/24/2016

  Alltsa, hur svart kan det vara? Fanga in dessa gatubarn, las in dem tills en lösning med Marocko uppnatts och skicka iväg dem sedan, till en öde ö om inte annat.

  Svara
  • Pelle2

    /  01/24/2016

   Det är i vilket fall ett skämt att polisen inte säger sig kunna låsa in dom pg.a att det inte går att fastställa deras identitet. Om dom har begått ett brott så skall dom låsas in. Sedan kan vi väl kalla dom Mr x eller vad fan som helst.

   Svara
   • Rikard

     /  01/24/2016

    Hej.

    En tidigare ‘kursare föreslog följande idé, med tanke på att Löfven vill se EU-initiativ:

    Bygg ett centralt beläget Europafängelse på Grönland (någonstans i mitten blir bra).

    Bygg en anläggning för invandrare utan handlingar, eller vilka obstruerar identifikationsprocessen på Grönlandskusten.

    Anställ personal (efter träning) bland Grönländare.

    Win/no lose, även om detaljerna rent praktiskt behöver filas på.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
    • havre@flarnstad

      /  01/24/2016

     Har sedan länge funderat i samma banor nationellt på någon större östersjö ö delvis självförsörjande i form av potatisodling och med huvudfödan som består av vad havet bjuder på. Det är helt upp till dom boende själva att förverkliga ett paradis på jorden där på ön eller något liknande flykten från New York (fin gammal kultrulle) dom får verktygen och stödet sen får dom vaska fram viljan själva.

     Ett poäng system kan användas för att få tillgång till internet eller en påse dadlar på lördagskvällen och slutligen för att växlas in mot ett p.u.t på fastlandet.

     Svara
     • Varangian

       /  01/25/2016

      ”något liknande flykten från New York”
      Södermalm verkar vara en bra plats för ett sådant project. Södermalm är en ö så det blir lätt att skilja av från övriga Sverige, där finns byggnation så vi behöver inte uppföra tält och det ligger centralt så det blir lätt för polisen att dumpa de terroriserande ”barnen” där.

    • Kristian

      /  01/25/2016

     Star Trek VI. Kirk och McCoy hamnar på Klingonernas isplanet Rura Penthe.
     ”This is the gulag Rura Penthe. There is no stockade. No guard tower. No electronic frontier. Only a magnetic shield prevents beaming. Punishment means exile from prison to the surface. On the surface, nothing can survive.”

     Svara
    • AV

      /  01/25/2016

     Jan Mayen!

     Svara
 25. MiT

   /  01/24/2016

  Svara
 26. Sven

   /  01/24/2016

  Kul att Fria Tider grävde lite och undvek att vara PK i Östersundsfallet. Dom brukar ju annars vara väldigt PK.
  Sen sprider sig sanningen ändå. Även om man inte ska tro på allt som står på nätet blir ju summan av all ”ny” brottslighet som kommer med invandrarna känt genom att i princip alla genom egna erfarenheter eller att dom har någon som de litar på som intygar.
  Sen kommer nästa fråga: Genom principen om rättvisa kräver invandrare att få jobb i olika positioner i förhållande till sin mängd. Inte efter kompetens utan efter mängd. De som kommer hit är oftast från mutkulturer där nästan alla som kommer som flyktingar kommer från länder med plats över 150 av 174 transparenscy internationells lista. Somalierna är vårta mutkolvarna.
  Så i en framtid är det inte bara de ovan diskuterade brotten utan och några löjliga lägenheter i Stockholm utan det riskerar bli mutkultur på alla nivåer enligt principen ”Du kan ta somaliern ur Somalia men du kan inte ta Somalia ur somaliern.”

  Svara
  • Kristian

    /  01/25/2016

   ”Folk flyr från brödraskap till nationalstatens välfärd”
   http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/folk-flyr-fran-broedraskap-till-nationalstatens-vaelfaerd-16161
   ”År 2002 inträffade någonting intressant i svensk lokalpolitik. Edip Noyan röstades in i Botkyrkas kommunfullmäktige för Moderaterna sedan han fått oväntat många kryss på valsedeln. Ett femtiotal av dem visade sig komma från Noyans släktingar. De var inte nödvändigtvis moderater, men röstade för att få in en person ”som representerar oss”, som det uttrycktes i en artikel i Dagens Nyheter. En syriansk präst förklarade: ”Edip blir församlingens röst i fullmäktige. Allt vi behöver kan vi begära genom honom.”

   Som exempel nämnde prästen att församlingen nu kanske skulle få möjlighet att köpa en efterfrågad tomt av kommunen. Det var således inte Moderaterna som hade fått en plats i den valda kretsen, det var församlingen, släkten, familjen, bröderna.”

   Svara
 27. robbe

   /  01/25/2016

  detta borde kunna hittas och sparas för framtida forskning om vår effektiva gränskontroll vid checkpoint fridolin

  Svara
 28. Pelle2

   /  01/25/2016

  OT:
  Johan Westerholm på ledarsidorna sågar postmodernisterna Veronica Palm,Mikael Damberg,Carin Jämtin och Morgan Johansson som han menar är de som har gjort att Sossarna har de sämsta opinionssiffrorna någonsin. Även Löfven får en släng av sleven för att han inte har ombildat regeringen.
  Läsvärt som vanligt !
  http://ledarsidorna.se/2016/01/katarsis/

  Svara
  • Kristian

    /  01/25/2016

   ”[Carin Jämtin] menade att partiet måste bli bättre på att redovisa allt bra som de gör för att skifta fokus från väljarnas vardag.”

   Svara
 29. Svenne

   /  01/25/2016

  Från Nationella Sekreteriatet för Genusforskning (tack Rocki!):

  ”Det finns ett rykte om att kvinnor inom brandkåren generellt behöver längre tid på sig än män för att forcera en dörr.”
  //
  ”I samarbete med Brandförsvaret Södertörn har projektgruppen bakom Origo designat tre produkter som synliggör om normerna inom brandkåren. Vid sidan av brandlåset har de tagit fram en sport-bh som skyddar bröst och bröstvårtor vid fysisk aktivitet. De har också ritat ett alternativ till brandstationernas könsuppdelade omklädningsrum. Inga av koncepten som har tagits fram går att använda utan syftet är att väcka frågor och diskussion.”
  //
  ”Karin Ehrnberg betonar att brandlåset inte ska ses som ett försök att kompensera för eventuell brist på fysisk styrka hos vissa brandbekämpare. En sådan tolkning riskerar att förstärka idén om att vissa egenskaper, i det här fallet styrka, bärs upp av en viss grupp, i det här fallet män.”

  En underbart normkritisk artikel, den väcker såå många frågor:)

  Svara
  • Pelle2

    /  01/25/2016

   Känns ju verkligen meningsfullt att ta fram en sport-bh när sådana redan finns på marknaden.Fast de kanske gör en i plåt istället ?
   Det är ju säkert också väldigt stor efterfrågan på könsneutrala omklädningsrum eller särskilda omklädningsrum för transpersoner hos brandkåren….
   Varför tar dom fram ett speciellt lås om det inte beror på att vissa personer inte orkar öppna vanliga lås fort nog och därmed inte kan jobba som brandmän ? Då tar dom ju fram ett lås för ett icke problem.
   Vilka dårar dom är !

   Svara
   • Kristian

     /  01/25/2016

    ”… deras produkter har väckt reaktioner på brandstationerna. Många kan till exempel inte tänka sig att bära sport-bh:n, som forskarna har döpt till ”skyddstoppen”.

    – Män vill ofta inte ha ett sådant plagg eftersom det är feminint kodat. ”

    Svara
  • Pelle2

    /  01/25/2016

   För övrigt kul att man nu inte får säga brandmän utan det heter brandbekämpare.
   Undrar varför man inte döper om yrkestiteln sjuksköterska till sjukskötare ?
   Vad jag förstår kallas även män sjuksyster men det har feministerna uppenbarligen inget problem med.

   Svara
   • Rikard

     /  01/25/2016

    Hej.

    När de brandsäkra och automatiskt evakuerande husen blir färdiga får brandsoldaterna andra uppgifter.

    Kamratliga hälsningar,
    Guy Montag, ‘brandsoldat’

    Svara
 30. Svenne

   /  01/25/2016

  OT: Rosenröda drömmar #Greider

  Svara
  • Pelle2

    /  01/25/2016

   Om S verkligen skall sjunka till botten så är det ju en verkligt bra ide´att satsa på mera socialism. V ligger väl på omkring 7% i opinionsundersökningarna och det kanske är något att satsa på….

   Svara
  • Kristian

    /  01/25/2016

   Medeltidslogik: ”Fungerar inte åderlåtning? Försök med åderlåtning!”

   Svara
 31. MiT

   /  01/25/2016

  Svara
 32. Dagens viktigaste artikel?

  http://www.etc.se/debatt/vi-tjejer-i-fororten-kraver-respekt

  ”De som vill anpassa sig till värderingar som finns i Sverige anpassar sig ibland av rädsla att störas ut ur gemenskapen. ”

  Svara
  • ”Om det skulle vara så att killar tittar på ett speciellt sätt på tjejer på badhuset så är det killarna som gör fel, inte vi tjejer.”

   Svara
  • ”Att lyfta mäns onda blickar på oss kvinnor och tjejer handlar inte om att skapa könssegregerade offentliga platser som badhus och fritidsgårdar. Samhällets uppgift är däremot att stärka det offentliga rummet för flickor och kvinnor.”

   Svara
  • Kristian

    /  01/25/2016

   Svårt att kalla dem rasister, så det blir nog radiotystnad från den etablerade feminismen.

   Svara
 33. Svenne

   /  01/25/2016

  Svara
  • Kristian

    /  01/25/2016

   ”utifrån forskning kan man inte koppla fler anmälningar till en ökad invandring”

   Svara
 34. Svenne

   /  01/25/2016

  ‘Ensamkommande mördare’

  Svara
 35. Svenne

   /  01/25/2016

  Svara
 36. Kristian

   /  01/25/2016

  ”Här fattas visa beslut.”

  Svara
 1. Kunskapsanalen på SVT | WTF?
 2. Stöd Socialdemokraternas kamp för marockanska kriminella mäns självklara rätt att ostraffat råna, misshandla och våldta svenskar! | Jämställdhetsfeministerns blogg
 3. Socialdemokraternas kamp för marockanska kriminella mäns självklara rätt att ostraffat råna, misshandla och våldta svenskar | Jämställdhetsfeministerns blogg
 4. Socialdemokraternas kamp för marockanska kriminella mäns rätt att ostraffat råna, misshandla och våldta svenskar | Jämställdhetsfeministerns blogg
 5. Kod 291 del 4 | WTF?
 6. Kod 291 del 5 | WTF?
 7. Sammanfattning av 2016 del 1 | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: