Kunskapsanalen på SVT

SVT:s Kunskapskanalen är en kanal jag gillar generellt, de sänder alldeles utmärkta naturprogram och andra dokumentärer. Det är alltså en bra kanal i grunden tycker jag. Men varje dag så måste de kuka ur ordentligt och det är när de sänder något som heter UR Samtiden. Varje dag alltså. Då matas det ut ren radikalfeministisk propaganda helt ogenerat! Så fort UR Samtiden sänds så vet man att det är propaganda nästan hela tiden.

Kollade lite på Kunskapskanalens tablå igår

kunskapskanalen

”Mäns våld” såklart. Var de fått siffrorna 12 miljoner under ett år vet jag inte men eftersom det sägs att svenskarna är världens mest våldtäktsglada folk och det anmäls cirka 6500 per år så skulle kostnaden vara 78 miljarder per år bara i nya kostnader. Sen tillkommer då de från året innan och året innan dess och året innan dess och…

Men inte nog med detta, i Sverige är man ju så extremt duktiga att man klarar av att beräkna det som inget annat land klarar av, här vet man nämligen hur stort mörkertalet är också! Det vill säga att det är inget mörkertal alls längre eftersom själva ordet ”mörkertal” är ett uttryck för något som man inte vet något om. Men här vet vi att mörkertalet är ungefär 6 gånger siffran över anmälda! Så duktiga är vi i Sverige! Så om vi tar cirka 38 000 gånger 12 miljoner får vi, ja vadå? 456 miljarder… Varje år tillkommer 456 miljarder alltså. Och sen plussar man på kostnaderna från året innan och året innan dess och … Ja, ni förstår ju var de hittat siffrorna. De är dessutom underskattade också enligt en nationalekonom. Att några enstaka kan kosta mycket i rena pengar tvivlar jag däremot inte alls på! Förutom de personliga kostnaderna!

Och då vet man också varför det finns sådan ovilja att rikta insatserna dit där de gör mest nytta, nämligen genom att ringa in de största riskgrupperna. Detta nu i skenet efter Köln, Stockholm, alla badhus, festivaler, skolor med mera. Det har varit en matta av relativiserande där man gjort allt för att skylla på MÄN! MÄN är den stora satan i radikalfeministers värld. Men inte alla män utan de som kommer från kulturer där kvinnan inte ens är värd lika mycket som en get, det är fina män och fina kulturer minsann, så fina att man absolut inte får säga att de gör något dåligt! Utan udden är alltid riktad mot svenska män. Eller män i västländerna och kulturen här. Den är absolut värst! Ni kan nog gå in på Sekretariatet för genusforskning, blunda och välja ett arbete och det kommer att innehålla attacker på svenska män, västerländska män eller på västkultur. Om man nu helt plötsligt skulle erkänna att det finns annat än svenska män som orsak skulle man ju underkänna sina egna 30 år av propaganda.

Så Brå (eller är det SCB?) MÅSTE åter börja släppa lättläst statistik där man delar upp på varifrån gärningsmän kommer ifrån på olika sätt. Om man inte gör det så bygger man bara på statistiken som ska visa hur hemska alla svenska män är fast de kanske inte ens står för hälften! Det är ohederligt! Och det har bidragit till att man kunnat offra unga svenskar på altaret i mångkulturens namn.

slog dotter med träpåk

Det ovan hamnar GARANTERAT i statistiken av brott som svenska män utför. Som man sen på UR Samtiden kan använda i propagandasyfte. För visst är det typiskt svenskt beteende i svensk kultur att slå sin dotter med en träpåk om hon träffar fel pojkvän..? Och är det inte riktigt typiskt för svenska mammors kultur att tipsa pappan om var man kan hitta dottern också så han kan banka på med träpåken…? Precis som man alltid gjort i Sverige…

Detta hamnar garanterat i statistiken av brott begångna av svenska män.

Det här också.

På det viset samlar man på sig en rejäl lunta av statistik som man kan slå vanliga hyggliga svenska män i huvudet med för att visa att de är jordens avskum.

onödvändiga normer

Det andra jag såg igår är den ovan, ”Onödvändiga normer”, som Länsstyrelsen i Stockholm hade arrangerat. Jag tittade lite och det var precis som jag trodde det skulle vara. Radikalfeministisk propaganda alltså.

Jag googlade namnet Anja Norell och var dök hon upp om inte på Mångkulturellt Centrum i Botkyrka där hon jobbar med ”utbildningsverksamhet”

mångkulturellt centrum botkyrka

Och om man googlade lite till så hittade man en länk till Proletären (såklart…) och ett kommunistiskt läger

anja norell

Hon var där av tradition och hade tidigare varit med i RKU. Nu var hon tillbaka på Kommunisternas läger där hon alltid var som barn. Men ok, lägret där hon var med (den här gången i alla fall) var ju när hon var ett litet lättlett barn, för fyra år sedan när hon bara var 33 år…

Sen kan man hitta henne när hon är lyrisk över Machofabriken och deras material också, Machofabriken som drivs av Roks, Unizon och Män för Jämställdhet, det vill säga endast radikalfeminister. Förra? ordföranden för MFJ ansåg att feminism är vetenskap, MFJ är radikalfeminister som nog är radikalare än de flesta andra, de har inget med män och jämställdhet alls att göra utan är nog skolboksexemplet på falsk marknadsföring.

Man måste lära sig i Sverige vad radikalfeminism är för något, att det ENDAST är stenhård politik som ligger långt till vänster om Vänsterpartiet. Det Länsstyrelsen i Stockholm gör är att man bjuder in en ren råkommunist att helt ogenerat propagera för ren råkommunism utan att informera om att det handlar om råkommunism. Det är ingen tillfällighet att en radikalfeminist varit med i RKU och besöker kommunistiska läger. Det är ingen tillfällighet att Schyman så lätt och ledigt i princip gå rakt från V till Fi, hon var antagligen ganska vänsterextrem för att vara V…

kunskapskanalen1

Och bara så ni inte tror att det bara var ett missöde igår, den ovan sänds idag klockan 14:00… De bara matar på med propaganda utan att ta till sig kunskap alls, som Skolverkets generaldirektör Anna Ekström visar prov på ovan…

Varje gång Kunskapskanalen sänder UR Samtiden så ballar det ur direkt. UR samtiden verkar vara ett litet radikalfeministiskt hobbyprojekt. Det bra är dock att man visar hur mycket idioti som finns i landet och att den finns på väldigt höga nivåer också…

Det där UR borde man verkligen ta en närmare titt på, det verkar vara ett riktigt radikalfeministiskt näste! Här i Sverige sitter man och förmätet klagar på Polens Public Service och hur den sköts, man sitter i morgonsoffor med bekymrade miner, senast idag. Nu vet jag väldigt lite om Polen och hur det funkar där men på vilket sätt skiljer sig Polen och Sverige när det handlar om Public Service? Här matas det ut propaganda varje dag på SVT och vi har mage att klaga på… Polen?

Jag tycker det är synd att Kunskapskanalen förvandlas till Kunskapsanalen så fort UR på något sätt blir inblandat.

MVH

MiT

Annonser
Lämna en kommentar

50 kommentarer

 1. Jerry

   /  01/27/2016

  Varför heter det ”mäns våld mot kvinnor” men inte ”mäns rån av banker”? Män är överrepresenterade även när det gäller bankrån. Därför att bankrån inte är lika känslomässigt laddat. Våldtäkt är ett brott och borde betraktas som ett sådant utan hetsiga känslor. Den ansvarige är den som begått brottet. Insatserna borde riktas mot den personen istället för att komma med meningslösa generaliseringar. Naturligtvis kan man även ha undervisning i skolan om gruppsykologi. Människor tenderar att bete sig annorlunda i en grupp men detta har inget med kön att göra. Även tjejer begår hemska handlingar. Var en kille i Malmö som blev våldtagen av ett gäng tjejer. Stort ansvar vilar naturligtvis på föräldrar att lära barn vad som är rätt och fel.

  Svara
 2. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
  • Gurkburken

    /  01/27/2016

   Mer näthat att vänta för Sakine. Eller det kanske kallas berättigad metodkritik eller något sådant.

   Svara
 3. Anna Svensson ”Ring P1” är fly förbannad – värt att lyssna på!

  http://petterssonsblogg.se/2016/01/27/anna-svensson-ar-riktigt-forbannad/

  Svara
 4. Ragdoll

   /  01/27/2016

  Roligt med en r-are som jobbar med normkritik. KP/KPML(r)/KFML(r) har ju annars en historia av att betrakta exempelvis homosexualitet som den härskande klassens perversioner, ett resultat av privategendomens införande. Deras förre partiledare Frank Baude gick enligt uppgift runt och sa saker som att ”riktiga arbetare knullar inte varandra i röven”.

  Svara
 5. Gigas

   /  01/27/2016

  Hm

  Den nya folksjukdomen faktaresistens
  http://www.op.se/kultur/den-nya-folksjukdomen-faktaresistens

  Svara
  • Jag önskar jag kunde hålla med men faktum är att fakta i bemärkelsen vetenskapliga sanningar bara är ännu ett viktigt samhällsfenomen som kidnappats av vänstern. För var och en som regelbundet läser vetenskapliga artiklar torde detta vara fullkomligt uppenbart. Jag har tappat räkningen på antalet artiklar där författarna mer eller mindre ber om ursäkt i diskussionsdelen för att de kommer fram till något som liberaler (vänstern i USA alltså) inte önskar finna. Socialpsykologin som fällt håller på att implodera för närvarande av två skäl, de allra främsta och mest populära studierna går inte att replikera, samt att det visar sig att 99% av forskarna är vänster och att konservativa forskare aktivt mobbas ut, detta av de som leder forskningen på diskriminering.

   Det är i högsta grad rationellt att vara faktaresistent för fakta är inte längre fakta inom samhällsvetenskapen.

   Svara
  • Jan

    /  01/27/2016

   Problemet här är väl att författaren av artikeln är blind för sin egen faktaresistens men varnar för andras, förmenta, faktaresistens. Vilket märks i urvalet i artikeln.

   Svara
  • Kristian

    /  01/27/2016

   Nämner naturligtvis endast ”extremhögern”.
   Grandet och bjälken, Ekenberg.

   Svara
 6. MiT

   /  01/27/2016

  ”Det har pågått alldeles för länge”… Nu ska vi se att det blir fart på folk när de riskerar att få ta del av den hyllade mångkulturen på skolorna där deras egna döttrar och söner går när man ska bygga baracker på skolgårdarna och inhysa dem…

  Svara
  • Ivar L

    /  01/27/2016

   Ja, det skall byggas baracker på en mängd skolor i fina områden för att absorbera ett tillskott av ca. 2400 flyktingelever i åk 7-9 i Stockholms stad HT2016. Endast ca. hälften är än så länge inplanerade. Jag tror hösten kan bli kaotisk. Det tror utbildningsnämnden också:

   ”Asylsökande och ensamkommande flyktingbarn förväntas komma successivt under året, men situationen förväntas bli mycket ansträngd när skolorna samtidigt ska klara ordinarie elevintag höstterminen 2016.”

   http://insynsverige.se/documentHandler.ashx?did=1826054

   Svara
 7. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
  • Intenso

    /  01/27/2016

   Visst, men antagligen inte från ett håll de båda herrarna förväntar sig.

   Svara
   • Rp

     /  01/27/2016

    Jag tror du har fel, jag tror att det kommer bli exakt från de hållet de förväntar sig, som en motreaktion på idiotin de själva aktivt sprider.
    I slutändan finns det bara förlorare =/

    Svara
  • Grodan Boll

    /  01/27/2016

   Hahah, ouch!

   Svara
 8. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
  • Ivar L

    /  01/27/2016

   Så fint av Per Hagwall att förolämpa modiga lärare genom att kalla dem för ”hen”. Om jag riskerade mitt yrke genom att säga emot antisemiter så är det sista jag skulle vilja bli kallad ”hen”. Usch vilket förakt!

   Svara
 9. Kristian

   /  01/27/2016

  Undrar om det finns några ”uppsidor” med ”onödvändiga” normer som ”gör skillnad”?

  Åter till Dan Korn, som förstår normer:
  http://www.dagenssamhalle.se/debatt/kvinnosyn-fran-sophie-sagers-stockholm-till-koeln-21540
  ”[…] mycket av det som för oss verkar ”naturligt” inte är det, utan handlar om en lång inlärningsprocess, där rädslan för att bli utklassad som ohyfsad spelat en mycket stor roll. Han tar en modern badstrand som exempel. Vi tror gärna att det är ett tecken på ”frigjordhet” att män och kvinnor kan umgås lätt klädda på stranden. I själva verket är det tvärt om […] Det är enbart tack vare en mängd oskrivna regler och tabun – att man inte stirrar, inte kommer för nära varandra, inte tafsar och så vidare – som det umgänget är möjligt.”

  Oskrivna regler och tabun = normer!
  Normalt hyfs = normer.

  Svara
  • Rikard

    /  01/27/2016

   Hej.

   Mina hundar hade som valpar inga normer. Små pölar, försök till att snika till sig mat från bordet, klättra i möbler, med mera. Så det blev till att lära dem normer; vem sover var, vem bestämmer, och annat självklart.

   Men för all del, det står envar feminist, radikal och kulturrelativist fritt att visa att en hund blir väluppfostrad, säker & trygg, rumsren och kommer på kommando helt utan att få träna sig i att följa normer.

   Så stor skillnad är det inte på människor och hund; bägge är sociala djur.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Kristian

     /  01/27/2016

    Salig Ehrenmark skrev om ”den människoätande hunden Gäsper” som försökte sig på att sova i matte och husses säng. Ehrenmark själv rätade på benen och fick höra hunden dimpa i golvet. Hunden klättrade upp på andra sidan sängen. ”Hustrun” makade åt sig, och blev så småningom tvungen att ge sig av till soffan på småtimmarna.
    Ehrenmark skrev syrligt att Gäsper därmed fick ”uppleva den socialdemokratiska trygghet vi alla längtar efter.”

    Svara
    • Rikard

      /  01/27/2016

     Hej.

     Ehrenmark, salig i åminnelse (må han få doppa mången limpa i sin himmel!) borde varit den som stått modell för våra journalister och skribenter. Han är saknad. Hans memoartexter om upptakten till andra världskriget, särskilt delarna där han cyklar och tågluffar runt i Europa strax före krigsutbrottet känns kusligt aktuella.

     Kamratliga hälsningar,
     Rikard, lärare

     Svara
 10. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
  • Intenso

    /  01/27/2016

   Har jag missat nåt eller finns det en konsensus att folk som röstar på SD, eller de som som nu höjer rösten mot trakasserier och tafsande, inte skulle vara för kvinnofriden, eller annan vanlig hyfs? Förstår faktiskt inte Strömstedts kommentar annat än som att han vill kasta skit och skriva järnrör som om han hade Tourettes. Fast det är klart de som har Tourettes kan inte hjälp att det slinker ut ett och annat men det kan fåntratten Strömstedt.

   Svara
   • Olof

     /  01/27/2016

    Nu tycker jag inte direkt att järnrörshistorien demonstrerar vanlig hyfs, men bara det att den jämförs med det nya visar ju att vänsterfeministerna fortfarande inte begriper hur väsensskilt det här är. När några i järnrörshistorien behandlas dåligt när de lägger sig i ett upphetsat politiskt argument med förfriskade människor så tycker Strömstedt att det är jämförbart med att folk som försöker ta sig till och från tåget hålls fast och utsätts för rån och övergrepp.

    Det är så man ser fram emot hur de skall få sin verklighetsuppfattning omkalibrerad. Det gnälls ändå för lätt i det här landet.

    Svara
   • Rikard

     /  01/27/2016

    Hej.

    Det är en sorts ‘guilt by association’ man ägnar sig åt. Motståndaren skall framställas som hycklare genom att man ger sken av att denne har andra värderingar än de som uttrycks; därav Strömstedts vulgära associationslek.

    Snarare än mellan höger och vänster (i sig en illusion) i politiken, går skiljelinjen mellan konsekvent, logiskt och rationellt tänkande och görande, och dess motsatser: inkonsekvent, ologiskt och irrationellt. Det första är strävan efter kunskap och sanning, samt att känna till verkligheten sådan den är i sig själv så mycket det går, medan det andra är en bekväm relativisering där man med retoriska knep alltid egentligen har haft och gjort rätt, och där fel uppkomna ur ens agerande beror på allt annat än en själv.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 11. Ivar L

   /  01/27/2016

  Hehe, det är inte lätt att vara politiskt korrekt. Gärningsmannen var ju ”pojke” igår. Idag är gärningsMANNEN en ”hen”. Observera att tweetaren alltså skriver ”gärningsmannen” och ”hen” i samma mening. Det är inte många hästar hemma hos den hen-twittraren.

  Svara
 12. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
 13. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
  • Kristian

    /  01/27/2016

   Inte ett öre i den bössan. Och tala om för insamlaren varför.

   Svara
 14. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
 15. MiT

   /  01/27/2016

  Och helt plötsligt har Folkp…. Liberalerna också tagit över namnet på twitter, det som var upptaget när de bytte namn…
  https://twitter.com/liberalerna

  Svara
 16. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
  • Rikard

    /  01/27/2016

   Hej.

   Vi får väl i alla fall glädja oss åt att DN återupptäckt hur man tar kontakt och ställer frågor.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
  • Kristian

    /  01/27/2016

   Är ”Kringlan” något slag anti-”Kakan”?

   Svara
 17. Kristian

   /  01/27/2016

  Svara
 18. Kristian

   /  01/27/2016

  Genuskurser, värdegrund, förintelsen, Svenska språket … det är en del kompetensregnet har att läsa in!

  Svara
 19. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
 20. MiT

   /  01/27/2016

  Svara
  • havre@flarnstad

    /  01/27/2016

   Har sagt det förr och gärna igen Hanif är bäst med han vid rodret skulle jag överväga att lita på Moderaterna frispråkig och inte rädd för att bråka med idioterna på vänsterkanten.

   Skiter fullkomligt i om han så skulle komma från en annan planet det är inte väsentligt Ruinfeldt kom från sverige och hans arv har förstört mer än någon annan tidigare.

   Hanif och Åkesson i en ohelig allians det vore något för kulturmurvlarna på kvällstidningarna att svettas över.

   Svara
   • Rikard

     /  01/27/2016

    Hej.

    Amen! AK-B kan hoppa i Strömmen för allt vad jag bryr mig. Hanif Bali som partiledare för moderaterna, misstroendevotum som fort som möjligt, och en koalitionsregering av m, Kd, och Sd, så kanske det finns ett Sverige även 2050.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 21. Svenne

   /  01/27/2016

  Nu har även Daily Mail tagit upp knivmordet och RPC:s reaktion:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3419094/Who-knows-horrors-Police-chief-sparks-anger-sympathising-Somali-boy-stabbed-refugee-worker.html
  ‘Who knows what horrors he has been through?’ Swedish police chief sparks anger by SYMPATHISING with Somali boy, 15, ‘who stabbed refugee worker to death’

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: