1 april varje dag del 23: Alla ska med. Alla ska in. Alla ska ut.

Cirkusen som blivit det normala tillståndet i Sverige fortsätter att ge föreställningar, jag pratar såklart om asylhaveriet. I gårdagens inlägg så var det att Maria Ferm, Miljöpartiet, är satt att utreda lagliga vägar att söka asyl. Nu är inte att man undersöker lagliga vägar fel utan rätt, felet är VEM man satte där. Ferm är personen som ligger bakom kaoset vi ser idag, det var hon som med Reinfeldt och Alliansen förhandlade fram det som orsakat dagens totala haveri.

ferm ska utreda lagliga vägar till Sverige

Henne sätter man alltså på posten att utreda sånt här. Ungefär som att sätta ledaren för SMR på posten att utreda vilka som ska utvisas igen.

utvisa åttiotusen

Samma dag som detta med Ferm kom fram så säger Anders Ygeman att vi måste utvisa ca 80 000 av dem som kom förra året! Nu har han helt rätt och kanske är försiktig när det gäller antalet men vad han inte säger är att det kommer att bli HELT OMÖJLIGT att genomföra som det ser ut nu. Kapaciteten finns helt enkelt inte. Dagens system kan utvisa maximalt 4000 per år. 4000 per år alltså… Det finns inte resurser till mer helt enkelt utan då måste man bygga ut, göra om, omprioritera, eventuellt ändra lagstiftning och så vidare.

alla ska med alla ska in alla ska ut

Bashflaks träffande beskrivning gäller även för Miljöpartiet. Nu ska MP vara med om att utvisa massor av folk. Först lockar de hit dem med guld och gröna skogar och att allt är gratis. Bilden som finns i de länderna är att här finns det massor av heta blondiner som suktar efter dem, som till och med demonstrerar och kräver riktiga män, att här FÅR man en schysst lyxvilla av staten att förvara de heta blondinerna i och så vidare. Den bilden har Miljöpartiet varit med om att skapa. Folk har dött i tusental på vägen mot de heta blondinerna. Signalen som Sverige sände ut under hela hösten var som radiomeddelandet i Resident Evil. Ett magiskt mässande ”Kom hit, här är ni säkra. Här är allt gratis”. Det fanns en anledning till att de i Tyskland och Danmark skrek ”We want Sweden!” i höstas.

förväntar sig blondiner får clowner

När de kommit hit och mötts av clowner, svensk vinter, Schyman och grå tristess istället för de heta blondinerna så säger Miljöpartiet efter ett år eller två ”Sorry guys, ni ska ut ur landet”. För jo, det är ju inte Ygemans högst personliga tankar som han förde fram utan regeringens. Och i regeringen ingår Miljöpartiet. Det går inte att göra som de gjort sen sent i höstas, att vara i opposition mot sig själva när det blir besvärligt. Det är lekstuga och inget annat!

OM man nu ska utvisa 80 000 stycken så sägs det att det ska ske via chartrade plan bland annat. Jag har en bättre idé, eftersom det är Miljöpartiet som lockat hit dem och det är Miljöpartiet som också är delaktiga i beslutet att de ska utvisas så måste vi se till att det inte blir någon påverkan på miljön. Flygplan skitar ner! Köp varsin cykel med cykelkärra till alla miljöpartister som stått bakom politiken som skapat haveriet så får de på ett miljövänligt sätt transportera de utvisade till sina hemländer. Ingen miljöpåverkan, de får ta ansvar för sin politik på ett påtagligt sätt OCH vi blir av med galningarna i Sverige under lång tid! WIN!

MVH

MiT

Lämna en kommentar

71 kommentarer

 1. Motkraft

   /  01/28/2016

  Om Anders Ygeman sagt detta för bara ett halvår sedan så hade bildligt talat slitits ur sängen mitt i natten, doppats i tjära och fjädrar, och fått springa gatlopp påhejad av de 87 procenten. Helt otroligt att han vågar förslå något sådant som att skicka hem de som tagit sig hit!

  Sedan om det verkligen genomförs är en annan sak. Vi får väl se.

  Varje återvändande får väl ett återetableringsstöd på 70 000 som plåster på såren? Dvs runt fem miljarder om skickar 80 000? Trots en stor summa, och så tillkommer kostnad för transport och annat, så finns en viss humanitet i att betala. För de har ju lockats hit av svenska regeringen och ofta har hela släkten skramlat ihop till smugglingskostnaderna. Och att då komma hem utan ett öre skulle bli ett hårt slag för släkten därhemma.

  Svara
  • EH

    /  01/28/2016

   Att dela ut s.k. ”återetableringsstöd” till de asylsökare som fått avslag på sin ansökan är ju fullkomligt idiotiskt. Det lockar bara hit ännu fler ekonomiska migranter. Snarare borde man beslagta (alla eller en viss del av) deras tillgångar för att tydligt markera att missbruk av asylrätten inte kommer att tolereras och att det dessutom kommer att kosta dem som försöker.

   Svara
   • Rikard

     /  01/28/2016

    Hej.

    Hur många gånger får jag kvittera ut återvändarpeng?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
   • Inge Post

     /  01/29/2016

    Fast det stod ju på Tex-tv häromdagen att M tyckte det var en dålig idé att de som fått utvisningsbeslut skulle få dagersättning.
    Jo,vi betalar alltså dagersättning till även de som redan borde vara i sitt hemland.Det är ju ett jävla bra sätt att spara pengar bara där.
    Nu hittar jag inte text-tv sidan men jag hittade denna från 15-10-17

    ”Ett nytt förslag som Moderaterna nu tar in i förhandlingarna med de andra partierna är att de personer som får avslag på sin asylansökan inte ska ha rätt till dagersättning, som det är i dag. ”

    http://www.kuriren.nu/nyheter/m-antar-tuff-migrationspolitik-8526706.aspx

    Eller vänta ett litet tag.Jag kanske har missuppfattat det här
    Borde inte avslag på asylansökan direkt innebära att man samtidigt får ett utvisningsbeslut?
    Är det alltså samma sak att få avslag på sin asylansökan som att få ett utvisningsbeslut ?
    Det har jag iallafall utgått ifrån.Eller är det 2 helt skilda beslut som måste fattas?
    Dvs om vi har x antal personer som fått avslag på asylansökan så skickas dom till en annan ”avdelning” för att i sin tur få ett utvisningsbeslut?Då är det inte så konstigt om vi tappar bort folk.Det är ju lite samma sak som Arbetsförmedlingen håller på med som gömmer undan personer i olika åtgärdsprogram.

    Svara
 2. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
  • Vilken tur att vi har både böckerna och filmen hemma för de blir väl förbjudna och slitna bort från bibliotekshyllorna.
   Ohörsamhet fortsätter!

   Svara
  • Kristian

    /  01/28/2016

   Dags att låta håret växa till 70-tals-längd och skaffa tröja med text ”så här ser en patriark ut.”

   Svara
 3. MiT

   /  01/28/2016

  ”First picture of ’15-year-old’ Somali asylum seeker who ‘stabbed to death’ Swedish social worker as he appears in court charged with her murder”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3421150/First-picture-Six-foot-tall-15-year-old-Somali-boy-killer-Swedish-asylum-worker-appears-court-charged-murder.html

  Svara
  • Ingen kan tro att han är 15.

   Han kommer bli exemplet på våran idioti kring åldersbestämning.

   Svara
   • Hmm

     /  01/29/2016

    Åldern tyckte jag var omöjligt att avgöra från den bilden.

    Hans försvarare tycker jag dock är skrämmande lik Putin. 😛

    Svara
   • Ivar L

     /  01/29/2016

    Hoppas verkligen detta blir en vändpunkt i åldersvanvetttet. Må de läkare som propagerar MOT ålderstester ligga sömnlösa i en månad. Inga fler skall dö nu tack, glöm inte läkareden!

    Svara
 4. EH

   /  01/28/2016

  ”Alla ska med. Alla ska in. Alla ska ut.” är ju en rätt så rolig beskrivning av Socialdemokraterna & co: .
  Fast mer korrekt vore nog ”Alla ska med (men inte svenskar, de ska ”bara” betala). Alla ska in. Vissa ska ut, men bara kanske och givetvis inte om de inte själva vill. Och de ska naturligtvis ha förmåner medborgare inte ens kan drömma om.”

  Svara
 5. MiT

   /  01/28/2016

  ”Migrationsverket: Var tredje är svår att utvisa”
  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/migrationsverket-manga-ar-svara-att-utvisa

  Svara
 6. MiT

   /  01/28/2016

  Richard Dawkins har blivit avstängd från en konferens för att ha delat den här filmen

  Svara
 7. Svenne

   /  01/28/2016

  OT: Kritik undanbedes…

  ”Dutch police have been visiting the homes of people critical of asylum centres on Twitter, urging them to delete posts.

  It was thus on a Monday, in the town of Sliedrecht, that Mark Jongeneel (28) got a very disturbing phone call. His mother was on the line, worried that two policemen were looking for him, but would not say why. As Jongeneel told the Dutch daily NRC Handelsblad, the police came to his office and told him: “You tweet too much. We have orders to ask you to watch your tone. Your tweets may seem seditious.”

  In Sliedrecht there had been a citizen meeting about a refugee center in the region. At the end, Jongeneel had posted a few tweets. One said: “The College of #Sliedrecht comes with a proposal to take 250 refugees over the next two years. What a bad idea! “Earlier he had also tweeted:” Should we let this happen?! ””

  Svara
  • Ivar L

    /  01/29/2016

   Riktigt otäckt om det stämmer.
   Detta är Arnstads stöveltramp i realiteten.

   Svara
 8. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
 9. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
 10. WOLFMAN

   /  01/28/2016

  Det blir många vändor för miljömupparna att cykla tillbaks 80.000 folkvandrare, de är ju inte så många 🙂
  Skämt å sido, det är bara en matematisk övning att lösa logistiken med att förflytta folkvandrare tillbaks till sitt land. Därefter anställa vakter och hyra in båtar och plan. Samt en diplomatisk runda med hemländerna förstås. Däremot måste Ygeman och resten av regeringen in på verkstad och få en tjock teflonbeläggning över sig. Det kommer nog krävas rätt så mycket våldsanvändning att få iväg dessa som har investerat 50-150 tusen kronor att få komma hit. En investering de hade beräknat kunna återfå genom våra kravlösa bidrag.

  Svara
 11. MiT

   /  01/28/2016

  Efter vad jag har förstått så var den där läkaren också invandrare i o f. Är dock inte helt säker utan bara sett lite om det.

  Svara
  • Liten

    /  01/28/2016

   Nåt av det dummaste jag läst på länge. Att detta kommer ifrån vuxna personer är fan häpnadsväckande. Tydligen ska man nu placera samma tillit till random invandrade ungdom som en utbildad läkare. Fantastisk naivt.

   Svara
  • Pet

    /  01/28/2016

   Den kognitiva störningen är väl att inte lyssna på de som påtalat brott under en väldigt lång tid.

   Svara
  • Hmm

    /  01/29/2016

   Nope ”läkaren” är helsvensk.

   Svara
 12. Den ”15”-årige somaliske mördaren:

  Svara
  • MiT

    /  01/28/2016

   Fast det där tror jag inte ett dugg på. Att han inte är 15 utan flera år äldre är ju ganska klart men knappast över 30.

   Svara
 13. MiT

   /  01/28/2016

  Nu är vi ovänner på riktigt med Ungern också. Tack vare… trumvirvel… Maria Ferm!

  Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2016

   Den feministiska regeringen går från klarhet till klarhet. Med den här takten kommer regeringen ha gjort oss till ovän med större delen av världen fram till nästa valdag..

   Svara
   • Rikard

     /  01/28/2016

    Hej.

    Hon kanske har låtit sina idéer Fermenteras lite för mycket?

    Feministisk utrikespolitik? Är det som när man slår i spik feministiskt?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
    • Pelle2

      /  01/28/2016

     Det var väl Wallström som hävdade att hon bedriver en feministisk utrikespolitik ?
     Om det hon har åstadkommit hittills är typiskt för den politiken så förstår jag varför ingen annan har försökt göra likadant tidigare..

     Svara
 14. MiT

   /  01/28/2016

  Eller hur, visst jämförde han koranen med Mein kampf…

  Svara
  • Liten

    /  01/28/2016

   Jag lägger i alla fall bibeln, koranen och Mein Kampf i samma hög. Bara idioter som läser och tror på det det står i dem.

   Svara
  • Gigas

    /  01/28/2016

   Undrar om Erik Rosen har läst någon av böckerna?

   Svara
  • Kristian

    /  01/28/2016

   Ja, det vet väl alla att Koranen i sig inte säger något. Det beror helt på vilka Hadith man lägger till.

   Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2016

   Karl Marx das kapital och en kalashnikov i en väska i Ukraina borde väl peka mot Putin också ;-).
   Klart som tusan att det är misstänkt med koranen och vapen i en väska med tanke på de bägge dåden i Paris som utfördes av muslimska extremister. Sedan kan det naturligtvis vara så att någon vill peka ut muslimer och sätta ytterligare press på regeringen att vidta åtgärder mot muslimer i största allmänhet.
   Reuters skrev att det var en europeisk man som bar på väskan. Om det handlade om en muslimsk man så ökar väl graden av misstanke om förberedelse till ett attentat ? Är det däremot en infödd fransman med infödda föräldrar i flera generationer så är det ju troligt att det handlade om att misstänkliggöra muslimer som grupp.

   Svara
   • Inge Post

     /  01/29/2016

    Ja,fast hade det handlat om att misstänkliggöra muslimer som grupp hade det räckt om väskan i sig dumpats på plats och låtit någon anonym ”hitta” den.

    Svara
  • Rikard

    /  01/28/2016

   Hej.

   Hur var det nu? ‘Das Kapital’ är en bok alla kamrater äger, men nästan ingen har läst, och definitivt ingen förstått. Bibeln, koranen, Mein Kampf och Das Kapital såväl som Atlas Shrugged har en hel del gemensamt bortsett från att vara i stort sett oläsliga. Särskilt utvalda med kunskap om högre sanning och insikt bortom den tillgänglig för de vanliga skall med våld, tvång, hot och utpressning skapa det perfekta slutgiltiga samhället.

   L Ron Hubbard kanske inte var så dum egentligen. Skriv en bok. Gör den obegriplig och likt ett smörgåsbord full med allt möjligt så att det alltid finns något som passar gommen. Göm dig bakom religionens undantag från sunt förnuft, och makten och härligheten skall bli din, amen.

   Hm. Är det så som Rosén man resonerar så blir det knivigt både med deduktion och induktion. Skidmask och fiolfodral utanför bank? En frusen speleman. Maskerad person som klättrar in genom fönster? förfriskad Dramaten-skådis på vift. Vit rock och stetoskop? Maskeradkostym förstås. Det springer blod ur ådern efter ett knivhugg? Kan ha med vädret att göra.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
   • Pelle2

     /  01/28/2016

    Alla skrifter du nämner handlar väl om någon form av religion ? Man måste vara lite ”religiös” för att köpa det som står i dom.
    Är som sagt var inte troligt att kamraterna har läst Das kapital och heller inte troligt att någon av de högerextrema har läst Mein Kampf.Det behövs ju heller inte eftersom alla religioner har sina överstepräster som tolkar skrifterna åt lärjungarna så att dom beter sig enligt ledarens önskemål.

    Svara
   • havre@flarnstad

     /  01/28/2016

    Atlas Shrugged dålig? verkligen har vart sugen på att läsa Ayn Rand länge nu bara inte fått arslet ur vagnen eller hittat en schysst engelsk ljudbok.

    Dom där idioterna är inte så dumma i huvudet att dom inte förstår varför liknelsen mellan mein kampf, bibeln och koranen är giltig eftersom alla tre är någonslags kodex över hur man ska leva för extremisten som ränner runt på nämnda ställen med vapen och valfri helig text. Men fasaden utåt måste bevaras till varje pris oavsett om man måste spela dum på twitter skenheliga journalister går det tolv på dussinet.

    Svara
  • Ivar L

    /  01/29/2016

   Snillen spekulerar.
   Man skäms att dela land med sådana där kålhuven.
   Har de redan glömt Parisdåden?

   Svara
 15. Hans Odeberg

   /  01/28/2016

  Att förflytta hundratusen människor från Sverige och söderut är inte särskilt svårt. Det förflyttades mängder med krigsfångar i fartygs lastrum under och efter 2:a världskriget. Förhoppningsvis finns det kvar några papper eller dokumentärfilmer som visar hur det gjordes.

  Det svåra kommer före och efter.

  Passagerarna ska samlas in. Vi minns från Reva och den marockanske rymlingen i Malmö hur opinionen reagerar när polis eller väktare försöker agera. Jag gissar att alla hemvändare tryggt kan gå under jorden i Sverige, förvissade om att polisen inte får eftersöka dem. Om nu polisen skulle ha tid och ork att göra det.

  Passagerarna ska lämnas av. Någon som tror att de frivilligt talar om vart de ska och visar upp papper?

  Nej, här krävs ”push”-faktorer. Ingen sjukvård, inga skolor, och anmälningsplikt för alla offentligt anställda som stöter på en rymling från lagen. Givetvis saftiga straff för de som profiterar på illegala migranter. Och på sikt en förstärkt polismakt som gör razzior.

  Tvekar nästan att föreslå det här, för att det är lite för grymt, men kan vi inte anlita facket att göra gryningsräder på arbetsplatserna? Byggnads muckar man inte med mer än en gång.

  Svara
 16. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2016

   I det postmoderna och relativistiska Sverige är allt möjligt utom att agera på ett riktigt sätt…

   Svara
  • Rikard

    /  01/28/2016

   Hej.

   Utifall Oscarsson läser detta:

   Brottsbalkens fjärde kapitel:
   ”6 a § Den som olovligen med tekniskt hjälpmedel i hemlighet
   tar upp bild av någon som befinner sig inomhus i en bostad
   eller på en toalett, i ett omklädningsrum eller ett annat
   liknande utrymme, döms för kränkande fotografering till böter
   eller fängelse i högst två år.

   Till ansvar ska det inte dömas om gärningen med hänsyn till
   syftet och övriga omständigheter är försvarlig.

   Första stycket gäller inte den som med tekniskt hjälpmedel
   tar upp bild av någon som ett led i en myndighets verksamhet. Lag (2013:366).”
   Från riksdagen.se

   Mittenstycke är väl det som är tillämpligt i det här fallet, anser jag.

   Vidare information om vad skolan och de som arbetar däri skall förhålla sig till finns här:
   http://www.skolverket.se/regelverk/juridisk-vagledning/juridisk-vagledning-1.197533
   Länken går till ett flertal pdf:er.

   I min erfarenhet är en bra rektor påläst på dessa, och använder sig av den lagstiftning som finns, samt ser till att personalen är påläst, så att saker och ting inte bara går av slentrian. Min rekommendation (ej juridiskt utbildad!) skulle vara att kräva att få ta del av dokumentationen kring dotterns situation, och eventuellt överväga skadeståndsprocess mot skolan. Dock kan det vara lämpligt att konsultera Skolinspektionen. Det går utmärkt att fråga anonymt, även om Skolinspektionen inte gör något utlåtande utan att ha kontrollerat situationen. Rekommenderas att kontrollera om det finns inspektionsprotokoll ang. den aktuella skolan, samt om rektor (eller vem det nu är i skolledningen som har roterande fis i kasketten) förekommer i andra utredningar.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 17. jaha

   /  01/28/2016

  Det är precis vad Sverige behöver just nu.

  En kokainmissbrukande ung kvinna utan verklighetsuppfattning.

  Det kunde ha varit mycket värre.

  En riksdagsledamot tjänar tillräckligt mycket för inte behöva gå på gatan.

  Svara
 18. Alex Nyström

   /  01/28/2016

  Tania ”svenskar = kanonmat” Sincics Twitter: https://twitter.com/TaniaSincic

  Svara
  • Kristian

    /  01/28/2016

   Ibland föreställer man sig någon på ett sätt, och så uttrycker de sig helt annorlunda i verkligheten. Ibland hamnar man mitt i prick! Fast på engelska, vilket var lite överraskande.

   Svara
 19. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
 20. Kristian

   /  01/28/2016

  Jag har ingen aning om vad det innebär i praktiken, men det är glädjande att någon kontrollerar till någon sorts kvalitet inom universiteten.
  ”Linnéuniversitetets designutbildning förlorar examineringstillstånd”
  http://unvis.it/www.svt.se/kultur/utbildning-pa-linneuniversitetet-forlorar-examineringstillstand

  Svara
 21. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
  • Svenne

    /  01/28/2016

   Snarare tragikomiskt, skulle jag tro…

   Svara
  • Kristian

    /  01/28/2016

   Kanske måste man vara där för att förstå skämtet?

   Det var Hans Blix, Pierre Schori och Bellman som skulle åka till Egypten och se pyramiderna. Först åkte Blix, men han fick inte komma in i Irak igen, så han fick åka hem. Sedan åkte Schori, men där blev det stopp i Israel. Sedan for Bellman. Inget hände på flera veckor.
   En månad senare fick Blix och Schori ett vykort från Bellman: ”Jättekul i Egypten, fast det är kallare än jag trodde. Sanden är vit, och pyramiderna är små och äter fisk.”

   Svara
 22. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2016

   Är det någon skillnad ? Det ena är ju en förlängning av det andra.Dv.s genus”vetenskap” är lika mycket ideologiproduktion som feminismen är.

   Svara
   • Rikard

     /  01/28/2016

    Hej.

    Analys och studium av könsroller i antropologisk, psykologisk och nutidsorienterad samhällsvetenskaplig infallsvinkel (och språkvetenskaplig!) kan ske inom respektive discipliners normala arbetssätt. Genusstudier är egentligen föregående med just fokus på konstruktionen av det sociala begreppet, dettas interaktion med den psykologiska och anatomiska jag/annan-uppfattningen, samt hur denna struktur reproduceras.

    På samma sätt som marxister på sextio- och sjuttiotalet försökte vrida all statsvetenskaplig och nationalekonomisk forskning till att utgå från marxismen som en sanning på ontologisk nivå, har den postmoderna feminismen infiltrerat större delen av samhälle- och humaniorasektorn.

    Eftersom genusteorin idag är detsamma som att köpa ett färdigt ideologiskt paket har den inget vetenskapligt värde annat än som studieobjekt i memetisk-mimetisk infiltration.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
 23. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  01/28/2016

   Nya vapen ? Så har dom ju arbetat länge med sina egna konton. De som inte köper deras ideologi blockas omgående. Sedan jobbar dom på alla fronter på att brunmåla sina åsiktsmotståndare och helst se till att de blir av med sina arbeten.
   Åsiktskorridorens väktare hatar yttrandefrihet och hade lätt platsat i KGB och Stasi när det begav sig.

   Svara
 24. Svenne

   /  01/28/2016

  Nyheten om utvisningar når även Mellanöstern:

  Svara
 25. Svenne

   /  01/28/2016

  Det finns tydligen ett tak…

  Svara
  • Kristian

    /  01/28/2016

   ”*Fotnot: På grund av att en stor mängd inlägg i debattforumet strider mot våra regler har vi valt att stänga debatten. /Redaktionen”

   Svara
 26. Alltså, de som fortsätter att låtsas att mannen i Alexandra-fallet är femton förstår de vilka de förstör för?

  Äkta 15-åringar. Flatheten förstör och skapar misstänksamhet mot de ungdomar som faktiskt kommer hit. Vad hände med den fina svenska pragmatiken som vi hade en gång i tiden och varför låtsas vi som att han ens är i närheten av 15?

  Svara
 27. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
 28. MiT

   /  01/28/2016

  Svara
 29. MiT

   /  01/28/2016

  ”Polischefer kände till pedofilmisstankar”
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6356058

  Svara
 30. Svenne

   /  01/29/2016

  Ny dag, nya våldsamheter:

  Svara
 1. Miljöpartiets ministrar behöver en ministerminister | WTF?
 2. Vem kunde ana… | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: