Inte nära mig!

Dubbelmoral och hyckleri kännetecknar ju Sverige och debatten som förs här om framför allt invandringsfrågan. Många är det som på facebook och twitter gärna talar om hur goda och fina människor de är samtidigt som alla andra givetvis är jättedåliga. Och hemska. Och orsakar allt dåligt i landet. Speciellt de som påtalar problem som uppkommer när det sätts upp asylboende i någon form i närheten. Riktigt dåliga människor är det som säger att det följer mycket dåligt i spåren också.

ridhus tina berg

Nu är hon bara en privatperson bland andra men eftersom det KRYLLAR av precis likadana har de också gett råg i ryggen till alla som sett till att landet håller på att kollapsa. Sådana bär gemensamt skulden. Många av dem har supit in ryggdunkarna i form av likes och massor av uppmuntran under flera år. Bilden av sig själva som lite bättre, lite finare och lite godare än andra har svällt upp. Exakt som hon skrivit ovan har det sett ut, och ser fortfarande ut, på facebook. Alla som haft minsta lilla åsikt i ämnet bär på hat, främlingsfientlighet, avundsjuka, missunnsamhet, alla de karaktärsdrag som gör en människa obehaglig.

Det är just alla vanliga hyggliga svenskar som stämplats på detta sätt av just sådana som Tina. Hon undrar vart tolerans, ödmjukhet, hjälpsamhet och så vidare tagit vägen?

Samma Tina cirka 6 månader senare:

ridhus tina berg2

Vart tog tankarna om tolerans, ödmjukhet, hjälpsamhet och så vidare vägen?

Ridskolan hyrde in sig på Vallen och flyttade dit hästarna i slutet av november. Strax därpå fick de besked om att det hade öppnats ett boende för ensamkommande i de intilliggande lokalerna.

– Det kom bara in en man och sade att han jobbade på ett boende som just hade öppnat, säger Tina Berg.

Så helt plötsligt fanns det ett boende för ensamkommande intill hennes verksamhet. Ungefär samma sak som drabbat massor av andra i Sverige under de senaste åren alltså och inget annat. För vi kommer ju ihåg vad hon kallar de som sagt något om detta för bara 6 månader sedan? De var ”hat, främlingsfientlighet, avundsjuka, missunnsamhet, alla de karaktärsdrag som gör en människa obehaglig”?

Ridskolan hade ett annat alternativ än Vallen inför flytten, ett stall i Skottorp.

–  På kommunen visste man att boendet skulle starta. Om de hade informerat oss i förväg hade vi kunnat välja var vi ville starta. Då kunde vi varit igång i Skottorp nu, säger Tina Berg.

Ytterst få människor kan välja bort detta, varför ska hon få den möjligheten? Hon vill inte ha dem i närheten av sig själv helt enkelt. Så ärlig var hon inte för 6 månader sedan.

När jag såg artikeln i morse så tyckte jag faktiskt lite synd om henne som drabbats på detta vis. Nu när hennes fb-inlägg kommit fram så tycker jag inte alls så längre. Hon kan gott ha det helt enkelt! Inte ett öre ska hon ha för det får inga andra i Sverige!

Jag önskar aldrig att andra ska råka illa ut på något sätt som till exempel en del idioter gör under taggen #inteerkvinna på twitter. Sånt tycker jag bara är hjärndött att göra. Även om dubbelmoralen flödar över där.

Däremot så tycker jag att det är UTMÄRKT att de som tidigare stämplat andra får känna på exakt hur alla andra i Sverige har det och drabbas av exakt samma negativa saker som andra drabbats av. Skillnaden är att de slipper folk som kallar den rasister, fascister, missunnsamma, obehagliga och så vidare när de säger exakt samma saker som andra sa för bara 6 månader sedan.

OBS: Jag har stor förståelse för att hon känner sig lurad. Och det har hon nog gemensamt med massor av andra i Sverige. Skillnaden är att de flesta andra inte har stämplat människor som hon har gjort för 6 månader sedan och sen själv har mage att gnälla på det som hon stämplade dem för. Så jag förstår henne men tycker samtidigt att det är rätt åt henne. En poetisk rättvisa helt enkelt.

Finns ett enkelt sätt för andra att komma ifrån detta uppenbara dubbelmoralsproblem, skriv en offentlig ursäkt på din facebook där du ber om ursäkt för att du kallat folk saker och ting för att de tyckt annorlunda, var noga med vad du menar och lista upp. Säg bara att det var dumt och att du inte ska upprepa det och när någon sen snokar fram något gammalt så visar du bara upp inlägget där du ber om ursäkt. Klart. Förutsätter ju givetvis att man inte fortsätter EFTER man skrivit ursäkten…

MVH

MiT

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Lämna en kommentar

71 kommentarer

 1. Snyggt gräv, även om det är lite småaktigt att ge sig på en privatperson.

  Internet glömmer inte. Internet förlåter inte.

  Svara
 2. Pelle2

   /  02/03/2016

  Det är väl lite som de hycklande godhetsapostlarna,typ Schyffert,Virtanen och Ernman, som bor på adresser där det aldrig kommer att byggas flyktingboende och som lever ett ekonomiskt gott liv på en betydligt högre nivå än medelsvensson.
  Då är det väldigt lätt att prata om solidaritet och annat..

  Svara
 3. Olika måttstockar, ungefär som ”mina barn och andras ungar”.

  Svara
 4. MiT

   /  02/03/2016

  Mycket ilska i den här debattartikeln…
  ”Rikspolischefen förminskar misstänkt mördares handlingar”
  http://www.expressen.se/gt/debatt-rikspolischefen-forminskar-misstankt-mordares-handlingar/

  Svara
  • Pelle2

    /  02/03/2016

   Citat från Polisinspektören Anders Karlssons artikel:
   ”Finns du verkligen på riktigt, Dan Eliasson? Har du egna barn eller andra anhöriga? Du står ju i ett totalt motsatsförhållande gentemot de värden polisen skall värna om. Att skydda, hjälpa och ställa till rätta. Har du någon som helst känsla för vad som är rätt eller fel?
   Jag har pratat med de poliser som efter larmet var först på plats på HVB-hemmet. De vittnar om ett fruktansvärt scenario med blodiga och av fasa skrikande människor. En ung kvinna ligger döende framför dem. Hon är svårt knivskuren. Hon har arbetat ensam hela natten för att hjälpa andra. Hon ville göra skillnad och fick plikta med sitt liv. Kan du på riktigt ta in hur dessa drabbade människor mår? Kan du förstå det oerhörda trauma dessa människor drabbats av?”
   Håller helt och hållet med honom. Hur kan Rikspolischefen sitta i tv och tycka mer synd om gärningsmannen än offret ? Han är ju dessutom inte den ende godhetsaposteln som resonerar på samma sätt som han gör.Fast det är förmodligen orsaken till att han fick jobbet.Han är en kappvändare,identitetspolitiker och brunnäsa.
   Avgå Eliasson !

   Svara
  • Svenne

    /  02/03/2016

   Instämmer! (Ur artikeln.)

   ”Men inslaget i Gomorron Sverige blev ändå droppen.

   Jag tror inte du har viljan eller förmågan att be om ursäkt, därför gör jag det i ditt ställe.

   ”Jag ber alla brottsoffer om ursäkt för att min högste chef är Dan Eliasson. Jag ber alla om ursäkt för att hans tankar först och främst går till gärningsmannen och inte till brottsoffret. Förlåt.”

   Till sist en uppmaning till dig, Dan Eliasson. Be snarast regeringen om att få bli entledigad från din befattning som rikspolischef. Du har ingenting att tillföra svensk polis mer än fullkomligt kaos och total polisiär frustration.

   Anders Karlsson, polisinspektör Göteborg City”

   Svara
 5. MiT

   /  02/03/2016

  Svara
 6. Pistolekors

   /  02/03/2016

  Fel tråd, men här ett svar angående ”SD bidrar med en tio år gammal publicering”

  Hej ,Tack för mejl.
  I vårt radioprogram har Paula Bieler utförligt fått beskriva bilden och berätta varför hon tycker att den är viktig för SD´s historia. Men i vårt uppdrag ligger att ta hänsyn till Sveriges Radios stora genomslagskraft och vad den kan medföra. Detta behöver vägas in när vi diskuterar för och nackdelar med en bildpublicering. När vi gör det och ser till nyhetsvärdet, för en tio år gammal bild, kan vi inte motivera en publicering.
  Allt gott
  /Daniel

  ———————-

  DANIEL AF KLINTBERG
  CHEF UNDERHÅLLNING

  Sveriges Radio / Oxenstiernsgatan 20
  SE-105 10 Stockholm
  Tel 08-784 13 63 / Mob 0730-21 66 50
  sverigesradio.se
  cid:image003.png@01CF1C37.4C559590

  Svara
  • Hans Odeberg

    /  02/03/2016

   Men – de visar Bieler på bild, och hon är väl långt över tio år gammal.

   Svara
  • Nykteroklok

    /  02/03/2016

   Bror till Karin af Klintberg, om jag inte missminner mig. Krystad förklaring hursomhelst. Bilden är ju så gammal som den är, och det kan man inte göra mycket åt. Nu har den blivit aktuell igen, och då vore en publicering rimlig. Hittar man Palmes mördare så kommer man att illustrera artiklar med bilder på honom – att alla sådana är mer än trettio år gamla kommer knappast att spela någon roll då.

   Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2016

   Inget ”Je suis Charlie” inte.
   Som vanligt.

   Svara
 7. Cain

   /  02/03/2016

  Här kommer en artikel som fick mig att koka av ilska idag. 20-åriga män trakasserar 13-åriga flickor på Vårboskolan i Arlöv. Männen går på skolans ”språkintroduktion”…

  http://www.expressen.se/kvallsposten/flera-hogstadieflickor-trakasserade-pa-skola/

  Läs artikeln och njut av kommentarerna från Anders Öhlin, chefen för kultur- och utbildningsförvaltningen i Burlöv. Eller slutkommentaren från Haris Sokolovic, tillförordnad chef för gruppen av män.

  ”Vi har pratat om killar och tjejers lika rättigheter och allas lika värde. Man måste också komma ihåg att det rakt motsatta också förekommer. Tillfällen när de här pojkarna kanske *känner sig utstirrade i skolan och upplever saker de inte förstår*, säger Haris Sokolovic, tillförordnad chef för gruppen.”

  Jag saknar ord. Det finns en hel del mer om ämnet på nätet hur föräldrarna blev bemötta när de tog upp problemet och hur tjejerna mår idag…

  Dags för en ny post MiT.

  Svara
  • Lövet

    /  02/04/2016

   En kandidat till ny rikspolischef uppenbarligen.

   Svara
 8. MiT

   /  02/03/2016

  Svara
 9. MiT

   /  02/03/2016

  Svara
  • Liten

    /  02/03/2016

   Nej nej nej! Jonothan Swifts ”A Modest Proposal for Preventing the Children of Poor People From Being a Burthen to Their Parents or Country, and for Making Them Beneficial to the Publick” var faktiskt på riktigt.

   Det har hänt förut och kommer hända igen. Idioter lär sig aldrig.

   Svara
   • Kristian

     /  02/04/2016

    Ja, vår kulturappropierade flintastek är egentligen ett vagt minne av Flint i norra Wales. Det var det magrare alternativet för 1700-talets svenska överklassgrillare.

    (Ja, jag var tvungen att leta på wikipedia, kände bara till Flint, MI.)

    Svara
 10. maria

   /  02/03/2016

  hahahaha herregud! Imorse när jag läste den tänkte jag ”stackars människa hon kommer bli slaktad av alla goda antirasister”. Så visar det sig att hon är en själv så länge inte hon drabbas personligen!

  Svara
 11. MiT

   /  02/03/2016

  Svara
 12. Havre flarnstad

   /  02/03/2016

  Hehe skitfin neddragning av byxorna på den hycklaren om man utrycker sig lite elakt 😀

  Vore förbannat intressant med en uppföljning om hur fröken ställer sig till saken i ljus av avslöjandet om dubbelmoralen.

  Om hon skulle snubbla in här skriver jag några snabba frågor.

  Hur blev fröken en sådan hatare på 6mån vad har asylanterna gjort för att du så totalt förändrat hela din uppfattning om dom tidigare små änglarna?

  Vart skulle du säga att du befinner dig politiskt?

  Vill slutligen tipsa den orädde om en resedokumentär från ansedda publikationen Vice (finns på youtube) där dom åker på resa till ett fjärran land där normen är att man först över sig på fyrbenta djur långt innan man upplever en kvinna så att säga och flera män fortsätter även att bejaka sina djuriska lustar livet ut. Oskicket praktiseras öppet framför kameran och alla erkänner gladligen att dom själva praktiserat.

  I dokumentären berättas det lite om hur detta ovana praktiseras på flera kontinenter i olika utsträckning och även om det säkerligen existerar i norden är det ju tabu till skillnad mot vissa länder där det är fullt normalt.

  Är det man/häst älskog du är rädd för ?

  P.s Med det säger jag inte att jag själv tror att en våg av djurvåldtäkter kommer drabba bygden försöker bara förstå anledningen till flytten.

  Svara
  • T

    /  02/03/2016

   Det har redan skett. Man+åsna=politiskt korrekt. För de använder inte Karlssons klister… 😀

   Svara
 13. MiT

   /  02/03/2016

  Svara
 14. MiT

   /  02/03/2016

  Svara
 15. Kristian

   /  02/03/2016

  ”[…] det kröp i kejsaren, ty han tyckte, att de hade rätt; men han tänkte som så: Nu måste jag hålla god min till processionens slut. Och så höll han sig ännu rakare, och kammarherrarna gick och bar på släpet, som alls icke fanns.”

  Svara
  • Kristian

    /  02/03/2016

   (Skulle ha varit svar till Ullgrens tweet, naturligtvis.)

   Svara
 16. MiT

   /  02/03/2016

  Svara
  • Kristian

    /  02/04/2016

   I rätt omfattning, med stor spridning, och gjort över hela landet, kan detta ha positiv inverkan.
   Istället för att vissa skolor kraschar helt som idag, blir det så att samtliga skolor går ned en del.
   Då går det inte längre för den hittills förskonade medelklassen att undvika grundproblemet. (Hej då, Mp och C.)
   Sannolikt bättre för landet i stort. Men eventuella förbättringar kommer bara på lång sikt.
   Undrar om barnen fortfarande skall åka hem på eftermiddagen och bo i områden där hälften är arbetslösa.

   Svara
   • Rikard

     /  02/04/2016

    Hej.

    Om detta genomförs i stor skala, och utan sållning av elevunderlaget, så kommer det att bli fler friskolor. Därefter följer en period med krav på att även friskolor skall tvingas delta i bussningen.

    Varför inte bussa i omvänd riktning? Det kan väl inte finnas några risker eller problem med det?

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, lärare

    Svara
    • Kristian

      /  02/04/2016

     Ja, den enda orsaken att det har fått gå så långt är väl att den burgna medelklassen har kunnat köpa sig fri.

     (Tror jag plankat den meningen nästan rakt av från Formgren. ”Det” behöver inte bara vara ”immigration” förresten, det kan vara förfall inom skola, vård, etc. – vad som helst där man kan rösta ”solidariskt” och sedan köpa något bättre själv.)

     Svara
     • Rikard

       /  02/04/2016

      Hej.

      Tja, det brukar ju heta att man röstar med plånboken, eller vad tusan det blir nu när kontanterna skall väck. Och hälsan tiger still.

      Tur då att man är både fattig och sjuk, så att man kan säga sitt hjärtas mening. 🙂

      Kamratliga hälsningar,
      Rikard, lärare

 17. MiT

   /  02/03/2016

  Svara
  • lavazza1891

    /  02/04/2016

   Var det inte Josefin Utas som uttryckte en from förhoppning om att slippa argumentum ad påstådda hatmail?

   Svara
 18. MiT

   /  02/03/2016

  Svara
 19. MiT

   /  02/04/2016

  Svara
  • Lövet

    /  02/04/2016

   …men han avstod solidariskt från lönehöjning?
   …och nöjde sig kanske som tidigare med utdelningen…

   Svara
 20. Karma! 🙂

  Svara
 21. MiT

   /  02/04/2016

  Svara
  • Lövet

    /  02/04/2016

   VD:n gjorde bästa möjliga av en usel situation. Skicklig kille.

   Svara
   • Havre flarnstad

     /  02/04/2016

    Precis min tanke igår han var slipad och skötte sig exemplariskt även om han och hela övre skiktet på arla borde avgå och betala bönderna för mjölken.

    Svara
    • michael

      /  02/04/2016

     Jag gissar att han har en bonad på kontoret där det står Man ska inte gråta över spilld mjölk.

     Svara
 22. Rikard

   /  02/04/2016

  Hej.

  Man kan ju fråga sig varför hon inte på frivillig och självfinansierad grund utvecklar ett samarbete med boendet. Tänk vilken utmärkt möjlighet hon försuttit, att verka för kulturell förbrödring, och tänk vilken möjlighet att undervisa och uppfostra (kommer inte på PK-ord just nu) de nyanlända barnen i djurrätt, språk och allmän samhällskunskap. Eftersom vi vet att många av dessa dessutom är högutbildade är ju oddsen goda att något av de ensamkommande afghanska barnen är syrisk veterinär.

  Hon hade chansen att konsekvent visa att hon menar det hon säger, och lever som hon lär, men valde fegt hyckleri, och att tycka att alla andra skall betala för att hon inte vill ha den politik hon vurmar för.

  Om Tina Berg till äventyrs läser detta: skäms! Erkänn att du är en hycklare, eller erkänn att du bytt åsikt när du upplevde konsekvenserna av densamma, och dra tillbaka kravet om ekonomisk kompensation. Tina Berg kan väl inte på allvar hävda att närhet till boende för ensamkommande flyktingbarn utgör en fara för hästar?

  Lev som du lär; lär som du lever.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
 23. Hans Scheike svarar #inteerkvinna

  Svara
 24. Rikard

   /  02/04/2016

  Hej.

  OT: i en tidigare tråd fanns en artikel från tidningen Allehanda om hur anställda i Örnsköldsviks kommun inte fått hedra sin mördade kollega. Jag skickade en förfrågan till kommunen om vilka rutiner man hänvisade till i Allehandas artikel. Jag har efter mycket fram & tillbaka fått svar att det inte finns några rutiner som förbjuder kommunanställda i Örnsköldsviks kommun från att hedra sin kollega i en annan kommun, och att det var felaktigt att hänvisa till rutiner som inte existerar.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Svara
  • pelle2

    /  02/04/2016

   Bra gjort Rikard att pressa dom på sanningen. det bevisar din tes att dom gömmer sig bakom en massa floskler och påhittade policies för att tysta deras kritiker.

   Svara
  • Pet

    /  02/04/2016

   Va!? Skojar du?
   Det är ju helt absurd och är ju då en lögn rakt upp och ner!
   Fick du någon annan anledning till varför de hindrade hedrandet?

   Svara
  • Opie

    /  02/04/2016

   Rickard, har du förmedlat denna info till media? Om, så vilken respons fick du? Tack för bra gräv. Om inte PK-media är intresserade finns det alternativ som gärna tar i detta.

   Svara
  • Rikard

    /  02/04/2016

   Hej.

   Allmänt svar:
   Jag skall e-posta hela meningsutbytet till Allehanda som nyheten ko ifrån, så får vi se om tidningen är intresserad av uppföljning. (Om de inte redan gjort sådan).

   Agerandet från Gidlund behöver inte vara av illvilja eller ens PK-hysteri; de flesta av oss i offentlig förvaltning/anställning har en relativt knackig koll på det finstilta i regelverk. Ofta blir det tyvärr så att man av slarv agerar på rutin och på det sätt man blivit upplärd och uppfostrad till inom organisationen.

   Inställningen att om inget regelverk instruerar hur något skall ske, samt om inget regelverk finns, så är detta något förbjudet är nog en del av svensk förvaltningskultur är jag rädd. En följd av att alltid försöka följa reglerna (med ovanstående i beaktande) är att man tappar förmågan till autonomi i enlighet med regelverkets principiella bakgrund. Exempel från skolan skulle kunna vara att jag som lärare aldrig får röra en elev. Men om eleven är i behov av Heimlich-manöver? Om eleven hotar tredje personen med vapen eller annat föremål? Tyvärr finns det både lärare, skolledare och skolpolitiker som inte förmår tänka att lagar och regler verkar i hierarkier, och har olika prioriteringsgrad. Rädsla leder ju till både handlingsförlamning och panikreaktioner, både i det stora och det lilla.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare
   Ps Notera gärna politikerformuleringen ”Ofta blir det ju så…” Passiva formuleringar är typiska för den som inte vill ha (eller tycker att den förtjänar) personligt ansvar. Ds

   Svara
 25. Fullträff för en grävande journalist, eller elakt kanske? Lite elakt blev det. men helt rätt.
  Det är inte ett piss synd om henne, som man ljuger får man ligga.

  Men, det finns alltför många där ute som säger det ena men när det gäller är man inte det minsta intresserad av att integrera sig med invandrare, bara ropa ut sin falska godhet på Twitter och Internet.
  Hon skrek ut ordet rasist mot oss andra.
  Ibland får man svar som man ropar.

  Svara
 26. Havre flarnstad

   /  02/04/2016

  För att fortsätta lite på temat dubbelmoral och N.I.M.B.Y figurer har vi ordföranden för unga liberaler / FP i götet som glatt medverkar i SD ordföranden Jörgen Fougelklo’s FB-grupp angående stopp för flyktingboenden när det närmar sig byggen i hans eget vita reservat närmare bestämt på ett fint strandläge för föräldrarnas skull som nu inte kommer kunna släppa iväg barnen för att bada.

  Han måste poängtera att han minsann inte delar samma åsikter som gruppen utan engagerar sig för barnens skull.

  Nu får nog Björklund ta i med hårdhandskarna en tvättäkta rånazist i dom egna leden.

  unvis.it/www.svd.se/facebookgrupp-uppmanar-till-protester-mot-asylboenden/om/svenskt-flyktingmottagande

  Svara
  • Kristian

    /  02/04/2016

   Kanske var det det borderlinefeldt menade när han talade om de oändliga granskogen? Ta in alla som vill komma – eller, snarare, som kan ta sig hit med egen kraft – men sätt dem långt ute i skogen, långt borta från ”hederliga alliansväljare”?

   Svara
 27. Jan

   /  02/04/2016

  Egenintresset ljuger aldrig, sa Marx. Tina är generös när det gynnar hennes image och inte kostar henne något personligen. När verkligheten kryper närmare inpå blir det annat ljud i skällan. Tina är dock inte unik. Många, särskilt kvinnor, resonerar likadant. Man är för en generös invandring men väljer sedan bort den i sina privata val (bostad, skolor etc).

  Svara
 28. MiT

   /  02/04/2016

  Svara
 29. Kristian

   /  02/04/2016

  Det får väl bli en sådant därnt horn som sitter på atlantångare när Mona vänder:
  http://ledarsidorna.se/2016/02/inskolning-pa-dagis/
  Men tydligen skall hon nu göra skada någon annan stans:
  ”Mona Sahlins inställning till hennes uppdrag, som enligt henne själv kommer ta slut till sommaren […]”

  Svara
 30. Kristian

   /  02/04/2016

  Jaha! Det är inte för mycket propaganda som är problemet, utan för litet!
  ”LO är viktig för demokratin”
  http://www.dalademokraten.se/opinion/ledare/lo-ar-viktig-for-demokratin

  Svara
  • Tror han på allvar att det är en borgerlig konspiration att det blev drev mot Juholt och Wallström? Det är rätt välkänt att Juholt inte var populär i vissa fraktioner av Socialdemokraterna och Wallström klantat sig till höger och vänster, speciellt nu när vi desperat vill in i FNs säkerhetsråd. Oavsett vad man tycker om Aftonbladets nyhetssida så är det rätt uppenbart vart dessa plötsliga ”läckor” kom ifrån som startade dreven.

   Svara
 31. Gigas

   /  02/04/2016

  OT

  Inte så PK svar i Vi i Femman: https://www.youtube.com/watch?v=g0He0E3V9y0

  Svara
  • Jonas

    /  02/04/2016

   Nu kan jag för första gången verkligen på riktigt skriva ROTFLMAO 🙂
   Nackdelen är att nu vet min chef att jag inte jobbar 😦

   Svara
  • Ivar L

    /  02/04/2016

   Framförallt, vilken otroligt förvånande fråga. (ironi)
   Jag har för mig att det fanns en nästan identisk fråga förra året.
   Det handlar uppenbarligen om en av vår tids allra viktigaste förkortningar. Tror frågeformulerarna.

   Svara
 32. KOM INTE NÄRA

  Svara
 1. Sammanfattning av 2016 del 2 | WTF?
 2. Not in my backyard | WTF?
 3. Påminnelse inför valet: Del 2 | WTF?
 4. Klart vi ska ta emot! Men inte i mitt hem… | WTF?
 5. Landet Bizarro del 5: Jimmiemoments for Nimbys | WTF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: