Hur länge ska charaderna fortsätta?

Igår på rapport var det återigen ett inslag om ensamkommande barn, som nu också kallas ungdomar av någon anledning, och svårigheten att få in dem i vanliga klasser och SVT intervjuar en UPPENBART fullvuxen man med skägg! Nu menar jag inga fjun här och där utan när jag säger skägg så menar jag skägg

fadi emil skef2

Om ni vill se inslaget får ni gå till SVT-Play och kolla, det börjar cirka 6 minuter och 20 sekunder in i sändningen. Där sitter alltså barnet med kepsen lite käckt bak och fram, precis som alla andra barn och ungdomar.

fadi emil skef3

Som jag sa, inga fjun här och där…

Men allvarligt, fattar man verkligen inte vad man håller på att göra? Överallt i Sverige slänger man in massor av fullvuxna karlar på skolor där det går 13-, 14-, 15-, 16-, och 17-åringar. Man slänger in mängder av fullvuxna män, en del är dessutom fysiska praktexemplar, bland taniga 13-, 14-, 15-, 16-, och 17-åriga svenskar. En hel del av dessa vuxna män kommer dessutom från länder och kulturer där den starke alltid har rätt. Ibland rätt att göra som man vill. I vissa kulturer är tjejer värda mindre än en get.

Man bara kastar in dem bland svenska ungdomar som faktiskt är så gamla som det sägs. Hur tror ni detta kommer att sluta? Fattar ni inte att dessa fullvuxna kommer att köra över svenskarna totalt i skolan! De kommer att mosa dem! Finns ingen 13-, 14-, 15-, 16-, och 17-åring som kan stå emot vuxna fysiska praktexemplar i 20-30-årsåldern! Det räcker med ett par stycken på en skola så kommer de att dominera totalt. De kommer att äga alla! De kommer att förnedra de andra. När ni själva var i den åldern, hur väl kunde ni stå på er mot fullvuxna som gjorde er orätt på något sätt? Fullvuxna som ni inte visste något om? Nu ställs de inför fullvuxna som lika gärna kan vara tränade erfarna soldater!

Man vet ingenting om dessa vuxna men ändå bara kastar man in dem på skolor bland barn och ungdomar! Hur många av dem är mördare? Hur många av dem har varit barnsoldater? Hur många av dem har skurit halsen av folk? Hur många av dem har ingått i kriminella gäng där de kommer ifrån? Hur många av dem har våldtagit? Och så vidare. En del av dem är levande instabila handgranater!

Man bara kastar in dem på skolor utan att veta ett piss om dem! Om jag vill söka jobb på en skola så krävs utdrag ur brottsregistret och det ska helst vara helt rent från grövre grejer än fortkörning. Finns något så får jag inte jobbet eftersom kriminella inte ska finnas runt barnen. Men andra vuxna män kan man slänga in bland barnen lite hur som helst utan att ens veta vilka de är? Man vet ju ingenting alls om dem?

Man byter inte bara spelregler över en natt för barnen och ungdomarna, man sliter undan hela spelplanen och slänger in en ny som man inte vet något om. Med helt nya spelpjäser som man inte heller vet något om. Från en dag till nästa gör man detta!

Ni fattar väl vad som kommer att ske? Det hjälper inte att alla i batik kallar dem barn hela tiden, de är inga barn hur mycket och ofta man än säger det! De blir inte barn bara för att SVT eller media överlag säger det. De är inga ungdomar heller utan de är vuxna! Fullvuxna människor som man inte vet något alls om och som man kastar in bland riktiga barn och ungdomar! Ni fattar väl vilken jävla krutdurk det är? Hela det sociala samspelet som man är van vid och som finns i vår kultur kastas brutalt över en natt på soptippen och så slänger man in den totala kulturella motsatsen i form av fullvuxna män istället! Hur tror ni det kommer att gå…?

Det här jävla vansinnet måste ta slut!

Because of the ”unaccompanied children” Sweden is now a bizarre circus

MVH

MiT

Föregående inlägg
Lämna en kommentar

69 kommentarer

 1. MiT

   /  02/09/2016

  Svara
 2. Jan

   /  02/09/2016

  Barn: 0-15 år. Ungdomar: 15-20 år. Vuxen: 20 år och äldre. 85 procent av de ”ensamkommande flyktingbarnen” torde tillhöra vuxenkategorin. Det inser vem som helst med ögon och förstånd i behåll. Kanske 15 procent kvalar in i ungdomskategorin. I bästa fall. Barn finns det garanterat inga bland ”barnen”.

  Svara
 3. Jerry

   /  02/09/2016

  Nja. Åtminstone han på bilden ser ju rätt beskedlig ut. Att han vill lära sig språket uppfattar jag som positivt. Värre med småungar som kallar läraren för rasist och vägrar att lämna klassrummet. Just i det fallet syntes att killen hade problem. Det kommer hit många krigsskadade galningar, inte minst från Somalia. En jag lärde känna sa bittert att ”svenskar är kalla i huvudet”. Han tänkte lämna landet så fort han var klar med sin utbildning. Jag har aldrig mött någon trevlig därifrån. Därmed inte sagt att det inte finns, bara att det mötet återstår.

  Svara
  • Jan

    /  02/09/2016

   Somaliern hade väl förväntat sig, förutom fritt uppehälle och gratis utbildning, att svenskarna skulle omfamna honom och bjuda in honom som hedersgäst i sina hem.

   Svara
   • Jerry

     /  02/09/2016

    Man får bjuda till lite själv. Jag uppfattade honom som bitter men stolt över att läsa till tandläkare. Kanske är det så med folk från fattiga länder att de blir gärna sura på omvärlden. Upplevde samma sak när jag var i Bulgarien. De hatade en. Fast pengar ville de ha. När man flyr till ett annat land så är det upp till en själv att vara öppen och positiv. Är man en sur jävel så får man inget tillbaka.

    Svara
 4. Intenso

   /  02/09/2016

  Såg en bild på Twitter som gjorde gällande att Skäggbarnet på bilden var officer i den Syriska armén. Barnsoldater har man ju hört talas om men barnofficer, inte så ofta.

  Mycket skrämmande utveckling och väldigt skrämmande att de ansvariga bara skiter idet, rycker på axlarna. Gör om, gör rätt!

  Svara
  • MiT

    /  02/09/2016

   Jag gissar att killen som var med i inslaget ovan är den här
   https://www.facebook.com/fadi.skef.79

   Den andra är den här
   https://www.facebook.com/fadi.skef1?ref=br_rs

   Likhet finns men tror snarare att de är nära släkt? Intressant är att de postat samma bild på fb, kolla officerens profilbild och en av de äldsta som den andra postat, exakt samma bild. Den andra verkar ha haft trevligt på krogen med glada vänner också för ca 2,5 år sedan enligt bilderna… 😛

   Svara
  • Intenso

    /  02/09/2016

   Inte samma person tydligen. rätt skall vara rätt.

   Påpassligt gjort av fejkaren.

   Svara
   • Bo

     /  02/10/2016

    Om det är hans bror. Dog 94 ca 30-35 år gammal (ger lite slack, låt oss säga 30). Då betyder det att ”bruschan” var född 1964. Om då ”barnet” det gäller är 20 år yngre så är han minst 32 år gammal o går i grundskolan i Sverige. Sinnessjukt! Då har jag ändå antagit att deras moder ploppat ut ungar under lååång tid. Svenska myndigheter måste ha underkänt i matte.

    Svara
 5. MiT

   /  02/09/2016

  Svara
 6. MiT

   /  02/09/2016

  Svara
  • michael

    /  02/09/2016

   Fascinerande så män som jobbar,sliter och gör karriär vilket genererar en massa skatteintäkter är alltså ett problem enligt feministen Helena Claesson

   Svara
   • Ivar L

     /  02/10/2016

    Dessutom ekonomiskt sådant om man skall följa logiken i resonemanget.

    Svara
  • Jan

    /  02/09/2016

   Atladotters och andra radikalfeministers reaktioner är egentligen bara ett bevis på tolkningsföreträdet håller på att glida dem ur händerna. De börjar känna sig lite trängda. Deras världsbild och problemformulering hamnar i bakgrunden av väsentligt allvarligare problem. De kan inte oinskränkt agera åklagare längre. Vilket naturligtvis retar dem…

   Svara
  • Pelle2

    /  02/09/2016

   Antar att Attladottir med anhang personligen vill betala mera i skatt och få mindre välfärd eftersom de efterlyser flera invandrare att försörja ?
   Det kanske även blir mindre pengar till bidrag till genustrams som troligen är det hon hoppas kunna försörja sig på framöver.
   Skulle vara intressant att höra de här godhetsapostlarna uttala sig när samhället rämnar på allvar..

   Svara
 7. Jan

   /  02/09/2016

  Det är som ett pyramidspel. Flyktingar som kommer hit tjänar pengar på andra flyktingar som kommer hit som i sin tur…. Alltsammans betalas ur samma börs – statens. Kanske dags att ge sig in i flyktingbranschen? Finns det någon mer lukrativ bransch?

  Svara
  • Grodan Boll

    /  02/09/2016

   Vapen, knark och prostitution.
   Jag har länge efterfrågat Oetiska Fonder som jag skulle få spara i, men det verkar inte finnas…

   Svara
 8. MiT

   /  02/09/2016

  Intressant bloggpost om dagens DN-haveri
  ”DN har fel om flyktingbrott”
  https://leokramar.wordpress.com/2016/02/09/dn-har-fel-om-flyktingbrott/

  Svara
  • Jan

    /  02/09/2016

   DN, under Wolodarski, driver en flyktingvänlig agenda. En så pass driven agenda att man inte drar sig för vinklingar eller desinformation. Så länge Wolodarski är chefredaktör kommer det här att pågå. Det är en hel del prestige inblandat också. Draken kan aldrig ha fel….

   Svara
 9. MiT

   /  02/09/2016

  Svara
  • Senast den 18 mars ska svaret komma in till JK.

   Varför skall det som oftast vara lång tid innan svar skall lämnas. Om det fanns skäl för uppsägning i detta fall, så borde det redan finnas ett svar …

   Svara
  • Rikard

    /  02/09/2016

   Hej.

   Någon som är sugen på att jobba inom skolan? Undervisa i SO/samhällsvetenskap?

   Se då till att du har koll på värdegrunden. Opartiskhet, neutralitet och saklighet samt presentation inifrån och utifrån av en för ämnet relevant företeelse är suspekt.

   Dubbeltänk och annat nödvändigt får du lära dig på frihand.

   Kamratliga hälsningar,
   Rikard, lärare

   Svara
 10. MiT

   /  02/09/2016

  Svara
  • Jan

    /  02/09/2016

   Man har ju hittills förnekat att invandrare tränger ut inhemsk arbetskraft. Men det är ju precis det som sker nu med gräddfiler för nyanlända och andra invandrare. De tar bokstavligen jobben (praktikplatsen, utbildningen, sysselsättningsåtgärden…) från den grupp av svenskar (och även tidigare invandrare) som allra mest behöver dem.

   Våra politiker prioriterar alltså andra länders invånare (nyanlända) före sin inhemska befolkning. Vilken annan regering i världen gör så?

   Svara
 11. MiT

   /  02/09/2016

  Svara
 12. MiT

   /  02/09/2016

  ”Tiggarlägret kan inte flyttas – ingen markägare i Sundsvall vill ta emot romerna”
  http://www.st.nu/medelpad/sundsvall/tiggarlagret-kan-inte-flyttas-ingen-markagare-i-sundsvall-vill-ta-emot-romerna

  Svara
  • Jan

    /  02/09/2016

   Rasister! (Obs ironi!)

   Svara
  • Olof

    /  02/09/2016

   ”Området som söks ska vara inhägnat och ha tydliga förhållningsregler.”

   Och hur skall det ses till att förhållningsreglerna efterlevs? Skulle tippa på att få campingägare är sugna på tidningsrubriker med batongvakter som hotar romer som pinkar och skiter revir…

   … kanske några aktivister som är sugna att rensa sopor och plocka bort avföring? Inte? Så långt gick omtanken alltså, plakat är kul, men inte om man måste arbeta för att ‘hjälpa’.

   Svara
  • Ivar L

    /  02/10/2016

   Den svenska senfärdighetens konsekvenser. Om man inte vill ha slum så hindrar man dess uppväxt i sin linda. Inte när det är försent. Å andra sidan, utan att bryta mot några lagar måste det väl vara fullt möjligt att utvisa dem som varit här i mer än tre månader? Lägret skulle nog tömmas per automatik på ett halvår om man såg till att svenska lagar efterlevdes.

   Svara
 13. MiT

   /  02/09/2016

  Svara
  • Ivar L

    /  02/10/2016

   Rubrikerna hamnar i historieböckerna även dem om medias mörkning. Om det inte går helt åt helvete för då blir det inga historieböcker.

   Svara
 14. MiT

   /  02/09/2016

  ”Högsta domstolen öppnar för sharialagar i Sverige”
  http://www.friatider.se/h-gsta-domstolen-pr-var-om-sharialagar-ska-g-lla-i-sverige

  Svara
  • Olof

    /  02/09/2016

   Mjae, den var nog lite missvisande. Vad det handlar om, till och med i friatider artikeln, är ju om huruvida ett kontrakt som skrivits på i Iran kan ses som giltigt i Sverige. Det har ju inget med sharia att göra utan handlar om internationell civilrätt, och det är ju inte helt orimligt att t.ex ett äktenskapsförord skrivet av parter i ett land skall vara giltigt om det är någorlunda kompatibelt med grundläggande rättsprinciper även i ett annat.

   Svara
 15. MiT

   /  02/09/2016

  Svara
 16. MiT

   /  02/09/2016

  ”Fyra inbrottstjuvar döms – samtliga slipper utvisas”
  http://www.smp.se/kronoberg/fyra-inbrottstjuvar-doms-samtliga-slipper-utvisas/

  ”Tjuvarna släpptes direkt efter rättegången och två av dem dömdes till villkorlig dom. Medan de två yngsta fick 80 timmars ungdomstjänst.”

  Svara
  • Olof

    /  02/09/2016

   Ah, man har fortfarande inte lärt sig mycket om varför medborgargarden uppstår…

   Svara
 17. Svenne

   /  02/09/2016

  Keps döljer ”måne”?

  Svara
 18. Svenne

   /  02/09/2016

  Sov gott…

  Svara
 19. Finn fem 5.
  Om vi lägger ihop dessa två grupper så blir de större än den andra gruppen. Hoppas de tror blir på vad jag säger när jag säger att jag e forskare…

  Svara
  • Finn fem fel* 😛

   Svara
  • Jan

    /  02/09/2016

   En riktig forskare brukar vara försiktig med att dra alltför långtgående slutsatser av en opinionsundersökning (Ipsos). Visserligen har den större giltighet än utsagan från en taxi-chaufför men inte så stor giltighet som hon tror. Forskare, för övrigt, jag tror inte att hon kan lösa en andragradsekvation direkt…

   Svara
  • Gigas

    /  02/10/2016

   Reklamforskare var det, kan förklara det godtyckliga resonemanget.

   Svara
 20. Men vilken liten sötnos!

  En sådant litet busfrö med sådan där ungdomlig kepa. Kepsen ska sitta lite så där slarvigt på hjässan, ger ett extra coolt intryck. Lärarna i mellanöstern brukar vilja att eleverna har kepa i klassrum.

  Kepa råkar visserligen vara ett utomordentligt klädesplagg för att se lite yngre ut, men det kan ju inte vara så att det är anledningen till att ha keps på lektionen i Sverige. Nej det är därför ynglingen brukade ha det på lektionen i sin syriska skola, lärarna tyckte att det var helt okej där, så då är det säkert okej i sverige också, och eftersom det inte var 10 år sedan, utan snarare igår, så känns det helt självklart att även nu ha keps i klassrummet.

  Det fina med keps är även att det är ett mycket fint substitut till tupé, men har absolut inget med det här att göra.

  Tips: För att få en bättre bild av hur 17-åringar brukar se ut, 17-åringar som är vältränad och antagligen mogna för sin ålder, kör följande bildsökning: U17 national team.

  Så här föråldrade ser vältränade pojkar ut i Egyptens U17-landslag i basket.
  http://www.fiba.com/images.fiba.com/Graphic/E/3A/9m4cOgwdOEGKmpW2YlwlnQ.jpg?v=2014081607485348

  Så här ser svenska gossar ut i U17-landslaget i fotboll.
  http://d01.fogis.se/svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_109581/width_722/conversionFormatType_WebSafe/scope_0/ImageVaultHandler.aspx140613143814-uq

  Svara
 21. MiT

   /  02/09/2016

  Jag förstår att han undrar, ät ju jävligt svårt att förklara hur en molotovcocktail mot polisbil endast ger en månad, speciellt som killen en månad innan var dömd till villkorligt för annat. Det är faktiskt obegripligt och den som försöker förklara det rimliga i det framstår nog som dum i huvudet… För vad betyder VILLKORligt annars om inte att man ska sköta sig?

  Svara
  • Inge Post

    /  02/09/2016

   Han kanske bara ville ha en praktikplats på brandväsendet och att det var därför han skickade molotov på polisbilen,det är tydligen så man ska göra nu förtiden.

   Svara
 22. Frida Gustavlin

   /  02/09/2016

  Kombinationen asylrättsjurist och kulturskribent är kanske inte den mest trovärdiga kombinationen, blir inte alltid rätt då, du får nog ha förståelse och ge Viktor Banke villkorligt för hans obegripligt snåriga resonemang.

  Ena stunden, ”sofistikerad” jurist, andra kulturkrönikör i debattstil.

  Svara
  • Pelle2

    /  02/09/2016

   Återväxten till radikalfeminismen är tyvärr god verkar det som.De intervjuade tjejerna har lärt sig läxan att pojkar och män är onda och de har även lärt sig buzzwordet patriarkatet enligt feministisk tolkning av begreppet.
   Den mörknande framtiden är vår !

   Svara
   • Inge Post

     /  02/09/2016

    Det är faktiskt inte ens dåligt längre att de unga tjejerna lär sig att det är killar i grupp som är de stora hotet.Det kanske gör att vi kan slippa vidare sextrakasserier och gruppvåldtäkter i den skalan vi sett de senaste månaderna?

    Svara
  • Jerry

    /  02/11/2016

   På SVT Forum gick man ett steg längre. Där kallades killar i grupp för ”pest”. Var programledaren som ställde en retorisk fråga: ”Är inte unga killar i grupp en pest för tjejer?”. Om man nu ska generalisera så är tonåringar en pest för alla.

   Svara
 23. Pontus

   /  02/09/2016

  Om jag inte misstar mig så har SVT.se nu helt lömskt ändrat sidan som bilden och (bilden från) videon i inlägget kommer från. Nu visar den enda bilden ett riktigt barn men han är förstås inte ensamkommande. Suck…

  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smaland/nyanlanda-barn-i-borgholm-i-sarskilda-klasser

  Tack så mycket för ännu ett utmärkt inlägg MiT! Jag uppkattar verkligen vad du gör.

  Svara
 24. MiT

   /  02/09/2016

  Svara
  • Pelle2

    /  02/10/2016

   ”feminism överbryggar olikheter och står för jämlikhet”
   Är det att överbrygga olikheter att kollektivt skuldbelägga vita,svenska pojkar och män ?
   Är det att stå för jämlikhet att ensidigt jobba för kvinnors gynnande och aldrig göra något för männen ? I så fall har har juristfan rätt..

   Svara
 25. MiT

   /  02/10/2016

  Nu har de visst blivit uniformerade också! Det går undan i det här landet må jag säga!

  Svara
 26. MiT

   /  02/10/2016

  Svara
 27. När får vi läsa och/eller höra om detta i media …? [ret.]

  http://toprightnews.com/muslim-refugees-molest-women-in-russian-nightclub-russian-men-make-them-regret-it/

  Ta med seden dit du kommer” gäller inte i Ryssland …

  Svara
 28. MiT

   /  02/10/2016

  Han påstår att det fanns uniformerade nazister på demon i Stockholm, vi är två som undrar om det finns bilder på dem, han länkar en bild från Expo och bilden tydligen från en demo i Trelleborg i oktober enligt Expo, jag fattar inget…


  Han tog bort tweeten ganska fort och sa att det var fel bild. Om han inte betedde sig så jävla arrogant från början så visst men nu? Sen sa han att det var fel att säga att det fanns uniformerade…

  Han stolpade in i det hela med en enorm arrogans och trodde han överlägset skulle mästra upp pöbeln med fraser som ”skärp dig” osv, han hänvisade till en expoartikel från oktober 2015 som skulle visa att det fanns uniformerade nassar på demon i Stockholm i slutet av januari 2016…!

  Precis allt han dundrade på med fick han backa ifrån…

  Svara
 29. MiT

   /  02/10/2016

  Jag kan ha missat några, ni får gå in och kolla själva. Tror inte jag missat någon väsentlig.

  https://twitter.com/patrikoksanen/status/697215063128698881
  https://twitter.com/patrikoksanen/status/697215234147221504
  Tweetarna från Oksanen som saknas är de här, ganska viktigt för att förstå varför folk blir sura för han körde genomgående med en grotesk arrogant attityd fram till att han var tvungen att plocka bort dem. Hela hans arrogans och ide hängde på att det fanns uniformerade nazister på demon i Stockholm, det var det han stormade in med.

  Svara
  • Angående Oksanens svar på Sjöbergs uppmaning om ”saklig och objektiv nyhetsrapportering”:

   Nu är du ute & cyklar på mer än ett sätt. Du blandar ihop nyheter med ledarsidor.
   – Är han medveten om innebörden för vad han skrev …?

   Svara
   • Ola

     /  02/10/2016

    Hah! Det är ju ett citat värt att spara. Underbart!

    Oksanen uppmanas att ”sluta ljuga” och istället skriva ”sakligt och objektivt”. Svarar: ”Nu är du ute & cyklar på mer än ett sätt. Du blandar ihop nyheter med ledarsidor.”

    Svara
  • Ivar L

    /  02/10/2016

   Roligt att han refererar till Tove Lifvendahls ledare som källa samtidigt som han antyder att ledartexter får vara lite osanna: ”Du blandar ihop nyheter med ledarsidor”

   Svara
 30. MiT

   /  02/10/2016

  Svara
 31. Opie

   /  02/10/2016

  Trist, har tidigare haft viss respekt för Oksanen. Ffa vad gäller försvars och säkerhetspolitik. Nu kommer han ut som en faktaresistent lögnare, en bland många.

  Svara
 32. Ivar L

   /  02/10/2016

  Denna bloggpost skickade jag till archive.is men någon annan hann före. 😀
  Detta måste helt sparas för framtiden, något händer förmodligen förr eller senare. Då är det bra att visa att det fanns skribenter som varnade. För ni vet ju hur det blir: ”Det hade jag ingen aaaaaaaning om…”

  Svara
 1. Vem är den hemliga, dryga och arroganta journalisten? | WTF?
 2. Asylkrisen är inte över. Fler ensamkommande jan 2016 än jan 2015 – Otillständig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: